Marcel Ciolacu crede ca il poate recicla pe Dan Tăpălagă

Marcel Ciolacu doreste să explice noul drum pe care merge PSD. In acest scop, l-a invitat pe Dan Tăpălagă să-i acorde un interviu. Probabil că nu a inteles că prietenul apropiat al Monicăi Macovei nu face altceva decât să-i intindă capcane ce vor fi amplificate ulterior in alte zone media.

Să ne uităm la fragmentul de mai jos. In chestiunea votului pentru persoanele LGBTIQ, pozitia lui Ciolacu apare a fi duplicitară, lipsită de claritate, subordonată grupului socialist de la Bruxelles, unde europarlamentarii PSD, cu o conducere ezitantă, isi menajează interese personale in interiorul Parlamentului european.

Dan Tăpălagă: Parlamentul European a votat, joi după-amiază, cu 492 de voturi pentru, 141 împotrivă și 46 de abțineri, o propunere de rezoluție prin care declară Uniunea Europeană drept „zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ”. 
Marcel Ciolacu: Pentru toate minoritățile, nu în special pentru…

Dan Tăpălagă. Da. Da. Grupul europarlamentarilor PSD a votat pentru, la fel Renew, românii din PPE majoritatea împotriva sau abțineri. Dar în țară PSD nu s-a remarcat ca mare susținător al minorităților sexuale, ci mai degrabă al familiei tradiționale.
Marcel Ciolacu: Și nici nu este. Suntem o țară creștină și fiecare țară are dreptul la tradițiile sale și specificul țării…

Dan Tăpălagă: Deci susțineți minoritățile sexuale la Bruxelles și familia tradițională în țară?
Marcel Ciolacu: N-am spus acest lucru, dacă mă lăsați chiar o să detaliez. Când faci parte dintr-o familie europeană, dacă grupul respectiv a luat o anumită decizie, cred că este corect să respecți decizia și să votezi în consecință.

Dan Tăpălagă: Nu. Aveți posibilitatea abținerii sau a votului împotrivă. Nu aveți obligația să votați la fel ca grupul dvs.
Marcel Ciolacu: Este vorba de respectul grupului din care faci parte.

Dan Tăpălagă: Trebuie să respectați valorile în care credeți.
Marcel Ciolacu: Este o rezoluție care privește întreaga Europă. Nu este o lege care se impune în interiorul României. Vă repet, eu respect tradițiile și specificul României. România este o țară creștină și, mai explicit, eu nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex.

Dan Tăpălagă: Dar nu s-a pus problema în România niciodată.
Marcel Ciolacu: V-am spus să fiu foarte bine înțeles.

Dan Tăpălagă: Dar nu s-a pus problema asta. Sunteți împotriva a ceva ce n-a fost discutat în România.
Marcel Ciolacu: Poate urmează să se discute acest lucru.

Dan Tăpălagă: Bun, cu uniunea consensuală sunteți de acord? Cu parteneriatul civil?
Marcel Ciolacu: Vom vedea la timpul respectiv. Cred că așa cum este România în acest moment este suficient.

Dan Tăpălagă: Deci nici partenriat civil nu susțineți.
Marcel Ciolacu: În acest moment categoric nu.

Dan Tăpălagă: Păi și atunci ce faceți cu votul din Parlamentul European?
Marcel Ciolacu: Este o rezoluție deschisă, presupun că nu e o obligație.

Dan Tăpălagă: Stați așa că nu mai înțeleg. Deci europarlamentarii PSD votează…
Marcel Ciolacu: Europa nu poate obliga un stat într-un anumit sens. Rezoluția respectivă nu este…Dacă Europa ar fi dorit să oblige ar fi dat o directivă, nu o rezoluție generică.

Dan Tăpălagă: Iar PSD prin europarlamentarii lui, la Bruxelles, a spus așa: suntem de acord cu susținerea minorităților sexuale între alte minorități.
Marcel Ciolacu: Toate minoritățile.

Dan Tăpălagă: Cum vă exprimați această susținere în țară? Nu înțeleg.
Marcel Ciolacu: În acel pachet erau toate minoritățile, da? Eu nu pot să le cer colegilor mei să voteze împotrivă la ceea ce s-a discutat în grupul socialist. Aceea a fost hotărârea, eu v-am spus ce hotărâre am eu în interiorul României.

Dan Tăpălagă: Dar realizați că nu se mai înțelege mare lucru. Una votează PSD în afara țării, la Bruxelles, și cu totul altceva spuneți în țară.
Marcel Ciolacu: Doriți să insistați pe acea decizie…

Dan Tăpălagă: Este o decizie importantă, care vă definește ideologic.
Marcel Ciolacu: Acea decizie la Bruxelles nu a fost o directivă. Repet, ceea ce s-a votat la Bruxelles a fost o rezoluție generică. Nu a fost o directivă de aplicare pe teritoriul României.  Este normal să respectăm minoritățile și drepturile lor, dar asta nu înseamnă că mă obligi pe mine …sau anumite minorități să aibă drepturi mai multe decât…da? Sunt teme sociale, salariul minim european, egalitatea între bărbați și femei, natalitatea, sunt teme tot social-democrate.

Dan Tăpălagă: Doar că atunci când se discută despre valorile europene susținute de PSD spuneți așa: nu susținem căsătoria între persoane de același sex, nu suntem de acord cu parteneriatul civil, dar la Bruxelles votați altceva, pentru rezoluția ”Europa, zonă de libertate pentru persoanele LGBT”.
Marcel Ciolacu: În interiorul grupului partidului social-democrat, acum câțiva ani, s-a luat o decizie că susținem pensiile speciale, sau indemnizațiile speciale la Parlamentari. Eu, Marcel Ciolacu, la sfârșitul mandatului mi-am dat demisia de două ori ca să nu am această indemnizație specială. La vot am respectat decizia grupului. Când am devenit și președinte al partidului, am depus un proiect și am susținut eliminarea lor. Același lucru se întâmplă și acum. Când s-a luat o decizie e normal, respecți decizia. Pentru că nu suntem fiecare de capul lui. Ne raportăm și la bunele și la relele când faci parte dintr-un partid sau dintr-o familie internațională.

Dan Tăpălagă: Ce spuneți dvs acum sună cam așa, domnule Ciolacu. Să-mi ziceți dacă am înțeles corect: domnule, noi am votat acolo fără să credem în chestiile alea, în mod ipocrit. În țară zicem altceva.
Marcel Ciolacu: Nu este ipocrit. Ai votat respectând o decizie. Și v-am dat un exemplu clar.

Dan Tăpălagă: Dar fără să crezi în ce scrie acolo.
Marcel Ciolacu: Am votat pentru indemnizații, că așa a hotrărât partidul. Ce am făcut eu individual, când nu eram președintele partidului, mi-am dat demisia, pentru că eu nu cred că era bine ca eu să am indemnizație specială iar când am fost și președintele partidului am propus un proiect de lege care a scos indemnizațiile de la parlamentari. Există o logică în tot ce vă explic.

Dan Tăpălagă: Nu am lămurit-o pe asta cu votul pentru UE, zonă de libertate pentru persoanele LGBT, dar nu ne cantonăm în acest subiect. Mergem mai departe.

Context

Parlamentul European a votat, joi după-amiază, cu 492 de voturi pentru, 141 împotrivă și 46 de abțineri, o propunere de rezoluție prin care declară Uniunea Europeană drept „zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ”, după o dezbatere amplă care a avut loc miercuri după-amiază.

Lidera grupului socialiștilor (S&D), Iratxe García Pérez, a subliniat că frica, violența și discriminarea continuă să fie o realitate cu care se confruntă mulți oameni LGTBIQ.

Există încă 70 de țări care incriminează relațiile de același sex și 12 dintre acestea pot aplica pedeapsa cu moartea, a precizat Iratxe García Pérez.

„Prima strategie pentru egalitatea persoanelor LGTBIQ în Uniunea Europeană, prezentată în noiembrie anul trecut, este un răspuns ferm al Comisiei Europene la declinul drepturilor și libertăților din Polonia și Ungaria. Acum avem obligația de a aplica, împreună cu statele membre și de urgență, setul de măsuri legale și financiare pe care le are în vedere pentru următorii cinci ani”, a mai spus lidera socialiștilor.

Cum au votat europarlamentarii români:

492 pentru
PPE: Motreanu, Mureşan, Nistor
Renew Europe: Botoş, Cioloş, Gheorghe, Mituța, Pîslaru, Ştefănuță, Strugariu, Tudorache
S&D: Avram, Benea, Grapini, Manda, Negrescu, Nica, Plumb

141 împotriva
ECR: Terheş,
PPE: Băsescu, Falcă, Hava, Marinescu, Tomac

46 abțineri
PPE: Blaga, Bogdan, Buda, Buşoi, Vincze, Winkler,

După rectificarea votului au trecut la abțineri: Grapini, Motreanu, Gheorghe-Vlad Nistor. Nu au fost prezenți la vot de la PSD: Tudor Ciuhodaru, Mihai Tudose și Corina Crețu, Pro România.

21 de gânduri despre “Marcel Ciolacu crede ca il poate recicla pe Dan Tăpălagă

 1. Va dati seama ca daca dupa moda se schimba si conducerea PSD, in ritmul asta va ajunge coproductia Badalau – Dragusanu sa conduca partidul asta, sa vezi distractie ca rezultatul va avea din adn transmis acid la neuroni.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Buna ziua. PSD nu poate scapa de Ciolacu? Nu sse trezesc la realitate. Nu inteleg ce se intampla cu vechii PSD-isti? Am sustinut si m-am certat pentru PSD. Acum, dela nu mai pot sa ma uit la ei cand vorbesc. Nici nu zici ca sunt in opozitie.  Pe joi, 18 martie 2021, 09:27:48 EET, ADRIAN NĂSTASE a scris: | Adrian Năstase posted: „Marcel Ciolacu doreste să explice noul drum pe care merge PSD. In acest scop, l-a invitat pe Dan Tăpălagă să-i acorde un interviu. Probabil că nu a inteles că prietenul apropiat al Monicăi Macovei nu face altceva decât să-i intindă capcane ce vor fi ampi” | |

  Apreciat de 1 persoană

 3. Din pacate, sub conducerea dlui Ciolacu , PSD ca partid se dilueaza in masa amorfa a indeciziilor, incertitudinilor si duplicitatii . Fapt care va duce inevitabil la pierderi de electorat ! Momentan PSD ca partid este tinut in viata de proasta guvernare PNL-USRPlus-UDMR .

  Apreciat de 1 persoană

 4. PSD a votat pentru PĂCAT! Membrii sai se declara crestini-ortodocsi dar, in numele unei ”emancipari” europenizate proaste si din servilism, s-a votat pentru anomaliile sexuale. Este ceva f periculos, pentru ca prin presiune se tinde la o degenerare a valorilor morale individuale, mergand pana la afectarea inocentei copiilor! O mare greseala ce-au facut! Sunt dornici sa fie acceptati de oricine si renunta la valori! In pandemie s-au manifestat zgomotos ca sa apere practicarea pelerinajelor religioase, dar prin ce au votat, au gresit profund, au incalcat valorile dogmei crestine! Până si Tăpălagă, un individ amoral si imoral, in opinia mea, este surprins!
  Exista in prezent o militare foarte activa, dar de neinteles, pentru persoanele cu orientari si practici sexuale diferite. Asadar, practici sexuale, ajung sa fie dezbatute fățiș si partizan, in parlamente care ar trebui sa legifereze pentru ordine si morală. Legea nu trebuie sa fie morală? Cine isi doreste o societate degenerata?
  Europa ar trebui sa fie mai rezervata si sa fie diferita de SUA, o tara amorală, in care sexul e dominant, e motorul societatii americane. Pervertirea morală a unora nu trebuie impusă si altora sau generalizată, pentru ca vom ajunge la lucruri inimaginabile, care vor imbolnavi societatea.
  De ce trebuie sa mi se aduca mie la cunostinta ce practică sexuală are o persoana? De ce niste indivizi isi afiseaza si dezbat public viata sexuala, care ar trebui sa fie intimă si secreta? Nu ar trebui sa includem chestia asta in domeniul medical? Mai sanatos pt ei si pt societate ar fi sa li se confere drepturi in plus la tratamente medicale suplimentare, pt ca stiința a evoluat, ȘTIINȚA trebuie sa ii ajute! Nu trebuie sa decădem moral cu toții, pentru o minoritate care e bolnavă! Morala trebuie apărată pentru cei majoritari, daca ne mai dorim o societate sănătoasă cât de cât.
  Aceste ”comunitati LGBT„ sau cum le place unora sa le numeasca, au aceleasi drepturi fundamentale, ca toti ceilalti; drept la libera exprimare au din plin, chiar mai mult decat altii! Ba mai beneficiaza si de un lobby universal! Vor sa devina o clasa sociala? Asa zisa lor stigmatizare, provine din dezgustul pe care il simti la vederea lor, pt ca singuri se afiseaza, se fac de râs prin modul in care se imbraca, in care se comporta, sunt ostentativi si exhibitionisti. Daca am aceasta dezaprobare pentru cineva, inseamna ca ii incalc vreun drept?
  Pot fi eu constrâns printr-o lege, sa nu simt repulsie si dezgust pentru un asemenea individ sau comportament?
  P.S. Am achizitionat cartea ”Noaptea dreptatii romanesti 2005-2020”, pe care o recomand si cititorilor blogului dvs. Foarte laborios sa deslușesti toate mecanismele care au adus justitia la stadiul muribund de azi. Si titlul imi place, pentru ca foloseste notiunea de ”dreptate„ in loc de ”justitie”.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Interviul este f.f. sugestiv. El releva, daca mai era nevoie, ceeace intuisem mai de mult. Din pacate acest personaj, cu numele de Ciolacu, este presedintele PSD, cel mai mare Partid, INCA. Ca sa nu mai vorbim de alegerea ziaristului Dan Tapalaga pentru acordarea
  interviului. Este o smecherie ieftina care nu i – a reusit. Dl. Ciolacu trebuie sa stie ca PSD condus de el nu mai reprezinta cea mai mare parte a electoratului social democrat !

  Apreciat de 1 persoană

 6. TAPALAGA UN AUROLAC NEEDUCAT. CHIAR VA UITATI IN GURA ACESTUI PROSTANAC?  UITATIVA CUM VORBESTE CU BALE LA GURA SI CUM ARATA.  CITA SILAAAAAAAAAAAAAAA

  Apreciază

 7. Dan Tăpălagă, dincolo de partizanatul său politic evident, și-a dovedit, totuși, profesionalismul de ziarist rutinat.
  Domnul Ciolacu, un biet epigon al înaintașilor săi din partid, a demonstrat ca nu înțelege c se întâmplă în spațiul euro-atlantic.
  La Bruxelles nu s-au votat PENTRU libertăți speciale, ci ÎMPOTRIVA națiunii, tradiției, familiei și Bisericii (de orice confesiune).
  Totul face parte din planul mai larg de resetare a societății și dizolvare a comunităților diferite dpdv cultural, pentru a recrea lumea viitorului a neomarxismului mondial.
  PSD a devenit, în ultimii ani, un partid… minoritar și omogen, în sensul că în activul său de conducere este reprezentată, din păcate, doar partea pasivă…

  Apreciază

 8. Nu cred ca dl. Ciolacu merita o atentie deosebita, supranumit si „ghiocelul lui Iohannis”, are un trai linistit in parlament pret de inca 4 ani alaturi de ceilalti „moguli” PSD, mai ales ca fiind in „inferioritate numerica” nu au sorti de izbanda pentru orice initiativa parlamentara. Constat cu mare mahnire, dupa cateva iesiri prin targ ca „vocea poporului” nu are si nu va avea alternative.
  Un text interesant-https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

  Apreciat de 1 persoană

 9. Deci vinovat e Tapalaga ca-ntinde capcane si nu mintea scurta, lipsa de viziune si inconsistentele lui Ciolacu si ale PSD in general?

  Domnule Nastase, lasati-va de PSD. Acest partid nu mai exista, i-a ramas doar numele, pe-o sigla ruginita care scartaie-n vant.

  Apreciază

 10. Re. interview, suna aiurit: „Noi am votat, dar doar asa de forma, in tara nu o sa aplicam???” Suna a deceptie…dom’ne, nu esti de acord, nu esti, spui „NU!”. Ce lider esti altfel? Cine sa aiba incre3dere in tine?

  Apreciază

 11. Mai sunt și vești bune, din când când.
  Vaticanul, prin cardinalii săi, a afirmat răspicat că homosexualitatea este un păcat și că biserica susține, în continuare, familia tradițională, ca pilon socio-comunitar fundamental.
  Și asta împotriva acestui papă narcisist care își închipuie că cedările penibile de la morala creștină vor întări biserica. Dimpotrivă, orice compromis cu ateii deviaționiști îi va încuraja pe aceștia să atace în continuare valorile pe baza cărora istoria a construit și consemnat civilizația umană așa cum o cunoaștem, vor contesta chiar și dreptul copilului la inocență în cadrul familiei normale – compusă din mamă și tată, nu părinte 1 și părinte 2.
  Își va asuma PSD această temă de campanie în perspectiva viitoarelor alegeri, fără Adrian Năstase ? Nu cred.

  Apreciază

 12. Tot felul de schimbari in politica europeana. FIDESZ a renuntat la PPE. La care Donald Tusk a reactionat astfel:

  „…EPP chief Donald Tusk immediately responded to Novak, tweeting: „FIDESZ has left Christian Democracy. In truth, it left many years ago.”…”

  Si Basescu si partidul lui tot democratie crestina faceau in RO? Aha, cu nuielusha securista si cu implicarea serviciilor in politica prin manipularea justitiei, pe muzica ambasadelor, cu dirijor sef de la alte cluburi de dans „partenere”. „Noroc” cu Iohannis ca a preluat sistemul in fraie, si a desfiintat sectia aia speciala, de care se incurca in conversatiile cu ppe-istii. A desfiintat-o „noaptea ca hotii”, fara sa mai umble prin parlament ca apusese soarele, si au comis-o la fel ca si PSDistii prin Ordonanta/decizie guvernamentala, FARA AVIZ FAVORABIL de la consiliul magistratilor ( nu mai stiu cum se cheama). Democratie crestina pura a la PPE (EPP). Brrrrrrrrr… ce rece s-a lasat.

  https://www.dw.com/en/hungary-viktor-orbans-ruling-fidesz-party-quits-european-peoples-party/a-56919987

  Apreciază

 13. Poate niste jurnalisti sa se uite mai atent la fluxurile de emigrantie, care merg doar spre anumite tari, si in anumite timpuri, pe anumite carari.

  De cind a venit fericirea peste americani cu alegerea lui Biden, au inceput sa curga din nou ilegal, dar fericiti, peste granita, si mexicani si tot felul de americani de la sud, din tari din America de Sud, multi dintre ei probabil cu speranta ca vor putea sa isi extinda activitati criminale profitabile (nu generalizez, dar acest tip de emigratie e bine documentata).

  SUA a renuntat iarasi la suveranitate, la vestitul Zid al lui Trump, invitind practic pe oricine sa vina ilegal, si oferind ajutoare si promitind o cale spre legalitate/cetatenie. Are SUA o problema demografica, cu forta de munca? Nu, dar, ideologia din spate, la fel ca si in UE, isi face loc.

  SUA isi continua astfel situatia de vulnerabilitate la sud si in interiorul tarii, creind o noua specie de pseudo-cetateni.

  Canada, care are un program de emigratie diferit, a ales o alta cale: importa emigranti din tari considerate ca fiind populate de „visible minorities”, care odata ajunse aici li se acorda mult mai multa atentie. De cind se ciocneste cu China, Canada a.k.a. „Fat Frumos de la Ottawa” a gasit cel mai aproape prieten in India, sursa primordiala si ieftina forta de munca.

  Nu am auzit de hoarde de albi care sa sparga granita Egiptului, sau a Libiei, sau a Iranului, sa ceara statul de refugiati la Teheran. Ba din contra, islamicii discrimineaza crestini acolo, care pleaca in stoluri.

  Clar, exista fluxuri de emigratie care sa sparga doar civilizatiile occidentului. De aici probabil si efortul de a rescrie istoria, de a da drepturi speciale minoritatilor, de a discrimina pozitiv populatia majoritara ramasa fara reprezentanti, pentru ca sunt mai putini acolo unde conteaza. Iar revolutia technologica nu tine deloc cu statul national. Filmele de la Hollywood si ele portretizeaza masiv un tip de fictiune ce ne descrie o lume globala, cu eroi „globali”, in general condusa de SUA, ca sa nu supere patriotii in viata americani 🙂

  Momentumul e pe cale de a naste un nou tip de lume?

  Apreciază

 14. Am uitat sa-mi raspund la ultima intrebare:

  ‘Momentumul e pe cale de a naste un nou tip de lume?”

  Da, in procesul creatiei, se vede ca a iesit capul unui asiatic maroniu, cu pistrui rosii, alb doar pe dinauntru si sex incert. Are in ceafa instalat un port de conexie la Internet, unul 10G marca Huawei si unul de reincarcare a bateriilor, marca Tesla. O mica antenutza ce inlocuieste urechea dreapta ajuta la receptionarea indicelor de la bursa de pe Marte. Ureche stinga nu are pentru a se putea feri de „ciuma rosie”. Noului nascut i atribuie un nume aleatoriu, generat de un program non discriminatoriu: First Name: „Ping”, Last Name „Ling Ling”. Imediat dupa nastere i se implanteaza „butonul Reset” pentru a il ajuta sa invinga depresia. In primii zece ani de viata, primeste automat alocatia pentru copii in forma de concentrat de proteine cu gust placut de plastic, si 100 vaccinuri gratis, din loturile expirate, cele valide fiind contra cost. Constitutia Statelor Unite ale Lumii ii ofera dreptul fundamental la viata in schimbul muncii pe viata. Are de ales intre a face 50 copii de unul singur, sau contra cost, sa ii cumpere de la Producator. In pachetul de beneficii de la Companie are post procesarea dupa deces gratis, daca poate dovedi ca a murit in timp ce muncea.

  Apreciat de 1 persoană

 15. ??

  Conform CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților ( http://www.cdep.ro/pdfs/guv201706/CV_Ciolacu.pdf ), președintele PSD, Marcel Ciolacu, principalul lider al actualei opoziții, nu a avut nicio ocupație, respectiv, niciun loc de munca, până la vârsta de 37 de ani. În acesta, este consemnat că, de-abia în 2004, s-a angajat consilier juridic la SC Alcom SRL Buzau, dar aceasta angajare comporta discutii avand invedere ca societatea susmentionata era (si este) firma sa, detinand peste 50 % din capitalul social al acesteia si avandu-i asociati pe fratele sau Daniel si pe sotia sa Roxana. Ciolacu a fost angajat pana in mai 2007 la aceasta firma, care avea ca obiect principal de activitate consultanta pentru afaceri si management, dar nimeni nu stie cum si cand si-a etalat cunostintele juridice aprofundate. Nascut in 1967, in prima generatie de decretei, care au inceput clasa a I-a la varsta de 6 ani, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa termine liceul in 1985, daca nu a ramas repetent. Nu avem de unde sti pentru ca acesta nu mentioneaza in CV liceul absolvit, anul absolvirii, profesia sau meseria dobandita. Prima sa mentiune in CV apare incepand cu anul 1991, cand sustine ca, la varsta de 24 de ani, ar fi inceput cursurile Facultatii de Drept din cadrul controversatei Universitati Ecologice din Bucuresti, pe care afirma ca a absolvit-o in 1995, fara sa mentioneze forma de invatamant urmata (la zi, la fara frecventa, de la distanta), precum si daca a obtinut licenta in drept. Universitatea Ecologica a fost acreditata de abia in vara anului 1995 si a fost incadrata in ultima categorie (a III-a), iar ulterior a constituit obiectul unor anchete penale pentru eliberarea de diplome false. V intreg la https://www.cotidianul.ro/pana-unde-merge-nescolirea-politicienilor-si-demnitarilor-din-romania-iv/

  Apreciază

 16. Poți să votezi pentru o atitudine tolerantă față de aceste minorități, dar sa nu le faci propagandă pentru ele și să nu le pui în centrul preocupărilor tale de politician.
  Asta e poziția mea, și cred că și numitul Marcel et co fac la fel. Nu sunt împotriva lor, însă nu mă preocupă și le ignor.
  Când ai intrat într-o horă zbanghie cum e UE, dansezi cu toți dansatorii, căci altfel ei te aruncă afară din horă.
  Și eu aș dansa la Bruxelles cu toți ăia, și aș profita de fondurile nerambursabile, căci la urma urmei asta ne interesează, nu LBTB-geala unora.
  Oricum omenirea se autodistruge, nu poate fi oprită de nimic și de nimeni, așa că la ce să-mi irosesc energia?
  Să se LBTB-gească peste tot dacă vor, iar noi să-i pupăm în bot pe UE-iști și să le luăm tot!
  Principii, idei, concepții… Haida, de! UE e aceea care ne-a învățat că sunt vorbe goale pentru căței.

  Apreciat de 1 persoană

 17. Un interviu care spune si arata tot,(pentru cine mai era nevoie),ce a ajuns PSD si cine a ajuns la conducerea lui. Toti care mai erau fideli tarii si electoratului au fost „inlaturati” iar cei ramasi in PSD marginalizati. Poate ca acestea sunt disp.cine stie? Au prins gustul confortului si ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.