Astăzi, la ora 17, la Antena 3/Editie specială, cu Mihaela Birzilă

Voi merge astăzi, la ora 17, la Antena 3, pentru un dialog cu Mihaela Birzilă, in cadrul emisiunii „Editie specială”. Vom vorbi despre vizita doamnei Pelosi, despre China si Taiwan dar si despre războiul din Ucraina, precum si despre „incendiile” incipiente din Balcani.

2 gânduri despre “Astăzi, la ora 17, la Antena 3/Editie specială, cu Mihaela Birzilă

  1. Iată o decizie interesantă…
    ,,Politicienii ungari au adoptat o rezoluție prin care cer reducerea puterii Parlamentului UE, susținând că aceasta a adus democrația europeană într-o „fundătură”. Aprobată de membrii partidului Fidesz din Ungaria, care este condus de Viktor Orbán, decizia vrea să ofere parlamentului țării capacitatea de a torpila legislația propusă la nivelul UE. Acest lucru ar reduce capacitatea Parlamentului European de a face legi care afectează Ungaria și ar submina puterea blocului în general.
    Cu 130 de voturi „pentru” şi 50 „contra”, legislativul maghiar a adoptat hotărârea care prevede ca Parlamentul European ales prin vot direct să fie dizolvat. Guvernul de la Budapesta trebuie să reprezinte această poziţie în UE. ”

    Cât privește România, mă aștept în orice moment ca Parlamentul să scoată, sau să reformuleze (în sensul diluării conținutului tranșant) articolul 1 din Constituție..

  2. Hmm…..am citit asta:
    ,,SUA declară focarul de variola a maimuței o urgență de sănătate publică”.
    Foarte interesant… după ce am citit câteceva despre această boală și căile de transmitere a agentului patogen, mi-a atras atenția un comentariu de pe o rețea de socializare:
    ,,La acest virus unde ne punem masca?” (Z)
    Răspund indirect: Incă e bine în România, probabil și datorită faptului că nu ne-am contaminat cu toții de globalism și valori europene…

Lasă un răspuns