38 de gânduri despre “De 37 de ani impreuna

 1. Vă doresc din inimă să aveți cât mai mulți ani împreună, să fie numai cu liniște și pace sufletească, să vă bucurați de copiii și nepoții dvs.

  Apreciază

 2. „…Au fost ani cu multe bucurii dar si cu unele momente de suferinta…”

  Cum spunea un intelept in viata „toate lucrurile trec”. Asa spunea si tatal meu. Si va dau la amindoi dreptate. Ne amintim de lucrurile bune in general, alea mai putin placute le stocam in computerul nostru biologic la „trash” (mai pe romaneshte, nu le mai punem la inima).

  Va doresc liniste si sanatate, dar pentru ca sunteti romani, va doresc sa nu vina razboiul peste voi, pentru ca am putine indoieli ca cei care l-au pornit, daca, daca, DACA trec de Odesa, se vor simti puternici si vor vrea si mai mult. Dreptul international este pentru acesti invadatori si ocupanti la fel de insignifiant ca si vietile omeneshti. Ai spune ca nimic nu s-a schimbat pentru unii de cind cu invaziile triburilor barbare venite din Asia. Acelasi tip de „gandire”. Poate ii scoate cineva si pe ei la tabla din cind in cind? Pentru ca observ o comuniune in ganduri si simtiri intre aceste triburi, ce se vor de rasa pura, ca si caii pe care ii calareau odata, si care au pretentii de dominatie asupra celorlalti „imperfecti” rasial. Aici se inteleg perfect ganditorii asiatici din jurul nostru, care inca bat palma in stepele ce le stim. si chiar cei din Romania, care viseaza la separare etnica „pura” de vlahii cei de clasa inferioara. De la ura rasiala, pina la ura intre cei de aceiasi rasa nu e decit un mic pas. Dupa cum vedeti, reusesc, diplomatic, sa nu folosesc cuvinte „cheie”. Motivul e ca nu as putea sa deschid nici o broasca/iala pe aici.

  Apreciază

 3. Felicitări! O familie frumoasă cu copii reușiți. Mulți ani frumoși împreună, clipe frumoase, trăite cu bucurie și împliniri depline!

  Apreciază

 4. Buna seara,
  Eu cu Doamna Mea avem 39 de ani! Peste 11 ani sunteti Invitatul Nostru Special si Nasul Nostru!
  Doamne-Ajuta-ne! Sper sa ne revedem mult mai repede. Sunt primul parlamentar tigan din Romania, din Europa si….din Lume ales de tigani pe liste de tigani!
  Cu aleasa pretuire,
  Gheorghe Raducanu

  Apreciază

 5. O poză minunată în simplitatea ei curată și care spune atât de mult despre cât de frumos și cu sens se poate trăi și împlini viața ca dar și mister divin în devenirea Timpului. Precum Dunărea să vă curgă mereu bucuriile mici și mari și să aveți parte de multă sănătate și fericire împreună cu toți ai familiei. La mulți ani!

  Apreciază

 6. Felicitari pentru dv si deopotriva Dna Nastase pentru aceasta celebrare caci, precum in tango, longevitatea in mariaj e o performanta colectiva. Relativ la cele cateva ghinioane infame de care ati suferit, providenta v-a daruit o sotie admirabila, in deplinul sens al cuvantului, ce v-a dat puterea sa serviti tara si familia cu exemplara distinctie.

  Apreciază

 7. Momentul aniversar se constituie într-o adevărată pledoarie pentru familie, într-un context ostil al nimicniciei și decadenței generalizate.
  Ieri am fost la mănăstirea Paltin – Petru Vodă. Chiar la intrare, pe un panou amplasat pe o clădire, scrie:
  ,,Se încearcă să se desființeze valorile nației din temelii, acționând prin ambele planuri: unul moral, spiritual, dar și cel biologic, virusând familia și voința omului.
  Să apărăm societatea și familia de handicapul modern, care s-a infiltrat și la noi în țară. ”
  Acestea sunt cuvintele marelui Iustin Pârvu, la al cărui mormânt m-am recules preț de câteva zeci de minute.
  Din păcate, duhovnicul neamului românesc a murit neîmpăcat, având în vedere ce a ales poporul român, infantilizat de propaganda Vestului, la Referendumul pentru familie: Neantul.
  Să ne mirăm că populația României scade constant? Nu, este perfect… normal, într-o analiză simplă pe lanțul de cauzalitate.
  Dar să nu disperăm, s-a implementat pe toate părțile, în UE, mecanismul de solidaritate: România va livra Germaniei surplusul de resurse energetice creat de închiderea industriilor românești de îngrășăminte și aluminiu, dar și de restricțiile ce se vor aplica gospodariilor românilor și va primi în schimb cohorte de imigranți potenți și fertili. Un troc echitabil, nu-i așa, prieteni de pretutindeni?

  Apreciază

  • Având în vedere restricțiile puse, n-am înțeles care a fost scopul recensământului.

   Se pare că doar cei care locuiesc un an întreg în România au avut dreptul să participe la referendum.

   De exemplu, eu, cetățean român având Carte de Identitate, locuință pentru care plătesc impozit, dar care locuiesc în țară doar perioade limitate de timp, n-am putut să completez forma cerută.

   Și, ca mine, bănuiesc că mai sunt milioane de CETĂȚENI români care din diverse motive nu locuiesc permanent în România.

   Nu-i un secret că mulți tineri sunt plecați câte un an, doi că să muncească peste hotare.

   În acest fel, nu este de mirare că numărul înregistrat la recensământ arată o scădere dramatică a populației țării.

   Dar este acesta un număr real?
   Oare România se poate mândri cu doar 18,5 milioane?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.