Astăzi, la TVR 2, la ora 18, invitat la o emisiune cu Fuego

Astăzi, la ora 18, TVR 2 va difuza emisiunea „Drag de Romania mea”, realizată de Paul Surugiu- Fuego, emisiune la care am participat in calitate de invitat.

Promo-ul emisiunii a fost preluat , cu entuziasm, de G4Media si de site-ul Ziare.com, asa incat, sunt convins, emisiunea – si din acest motiv – va avea un rating urias!

”Domnul Adrian Năstase este un important om politic și de cultură al României, pedagog de drept internațional, cu o carieră didactică încununată de succes, de aproape 30 de ani, erudit, cu o capacitate incontestabilă, cu o vastă cultură strânsă în ani de pregătire, de studiu intens și de dragoste față de sublim și față de lucrurile cu adevărat importante în viață. Fost prim ministru al României, șef al diplomației, un luptător pentru păstrarea identității naționale, realizând numeroase performanțe în plan cultural, peste 23 de muzee, numeroase volume publicate și proiecte care vor rămâne în timp. Un diplomat prin excelență, un intelectual rasat, care-a dovedit că arma cea mai de preț a unei atitudini este eleganța. Demnitatea îi este carte de vizită, iar pregatirea sa, pe mai multe zone de interes, de la arte vizuale la istorie, de la drept la beletristică, până la relații internaționale și, nu în ultimul rând, politică, descrie o personalitate complexă”.

19 gânduri despre “Astăzi, la TVR 2, la ora 18, invitat la o emisiune cu Fuego

  1. Bună ziua, stimate Domnule Adrian Năstase!Mulțumesc frumos pentru invitație!Orice apariție a Dumneavoastră este o reală bucurie deoarece sunteți personalitate multilaterala a României și nu numai!Sănătate multă Dumneavoastră și celor dragi!Salutări de bine de la…Călărași!Gratitudine!

    • VA MULTUMIM DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE PENTRU PLACUTA INSTIINTARE, ASTEPTAND CU DRAG, DERULAREA ACESTEI EMISIUNI DE LA ORA MENTIONATA IN CARE SUNTETI INVITAT , FIIND O ONOARE , PENTRU DOMNUL ARTIST FUEGO .

      DOMNUL FUEGO ESTE PRINTRE PUTINII ARTISTI AUTENTICI CE A STIUT SI STIE SA PRETUIASCA AUTENTICITATEA CULTURII ROMANESTI, INDIFERENT DE TIMPURI, EXPRIMAND-O PRIN VOCEA SA AUTENTICA.

      IL APRECIEZ DATORITA FAPTULUI CA, IN NENUMARATE RANDURI , A INVITAT IN EMISIUNEA SA , IN SPECTACOLE-LE DANSULUI ARTISTII TRECUTULUI, ( SI NU NUMAI) CARE NE-AU ADUS UN ZANBET IN SUFLETELE NOASTRE NU CU MULT TIMP IN URMA , RESPECTANDU- I SI VIZOALIZANDU-I GENERATIILOR TIMPULUI PREZENT . ( UN GEST, DEOSEBIT! )

      SUNT INPRESIONAT DE GESTUL INFAPTUIT, INVITANDU-VA IN ACEASTA EMISIUNE , CA RECUNOSTINTA PENTRU TOT CE ATI REALIZAT, POZITIV, PENTRU ROMANI , DAR IN SPECIAL PENTRU VALOAREA , INCONTESTABILA CU CARE ATI FOST DESTINAT, FIIND OMUL POLITICIANUL CE NU POATE FI UMBRIT , IGNORAT!

      ASA CUM AM MENTIONAT, ANTERIOR, SUNTETI SI VETI RAMANE , EXISTENT SI IN VIITOR, IN GANDIRILE GENERATIILOR VIITOARE!

      PS VALORILE UMANE, indiferent de timpuri, nu pot fi ignorate, ele sunt si vor ramane INDENTITATIILE , UNEI NATIUNI!

  2. Da, caracterizare sintetica a unui adevarat intelectual si om politic!…Pacat ca societatea noastra „democratica” pune la zid orice roman care demonstreaza asemenea calitati!…
    Au fost si sunt promovate in continuare figuri „populare”…Basescu, Macovei,Ciolos, Johanis & Co. Clotilde, Orban, Turcan, Ciolacu, Nasar, Diaconescu( Dan si Cristian, aceeasi oala), Patapievici, Plesu, Liiceanu,Caramitru(cel tanar dar si cel batran!),etc.etc..Acestia au construit si construiesc in continuare societatea romaneasca „democratica”…asa ca ….

  3. Am sa urmăresc cu mult drag emisiunea! Sunteți doi oameni valoroși pe care ii apreciez și ii stimez foarte mult! 👏👏👏

  4. Respect, domnule Adrian Năstase! Felicitări, Fuego, pentru invitația acestui adevărat om politic. Merita din plin această diplomă! 👏👏👏

  5. Vă mulțumesc pentru mesaj. Am 67 de ani, sunt din provincie, ies rar din casă. A trecut 6 Decembrie 2020, am văzut ce ce s-a- întâmplat. Doresc să văd ce va fi după 21 Decembrie 2020.

    Cu respect Mircea Iliescu

    În dum., 13 dec. 2020 la 11:40, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Astăzi, la ora 18, TVR 2 va difuza emisiunea > „Drag de Romania mea”, realizată de Paul Surugiu- Fuego, emisiune la care > am participat in calitate de invitat. Promo-ul emisiunii a fost preluat , > cu entuziasm, de G4Media si de site-ul Ziare.com, asa inca” >

  6. Un strop de lumină într-o zi apăsătoare meteorogic, cu de-acum permanentizata pandemie și cu negocieri, adică mârâieli, latraturi și zbarliri de dulăi ponosit.
    Cel mai tare m-a înfuriat declarația infectului Dancu, după întâlnirea cu AUR. Asa cum bănuiam, nici el n-a înțeles nimic din mesajul electoratului de stânga și-i da înainte cu noul brand PSD. Cu Ciolacu și cu el, s-a zis cu PSD.

  7. Prima informație cu adevărat importantă din zona medicală ne spune că AstraZeneca, compania suedeză care lucrează împreună cu Oxford la realizarea unui nou vaccin antiCovid, va coopera cu cercetătorii ruși de la Gamaleya (cel mai vechi și mai prestigios din lume) creatorii vaccinului Sputnik V.
    Citez:
    ,,În urmă cu două săptămâni, Universitatea Oxford şi AstraZeneca au declarat că eficienţa vaccinului pe care l-au produs ar fi de circa 70%, după ce anunţaseră iniţial că procentul ar ajunge la 90, diferenţa datorându-se unei erori de dozare. Între timp, Rusia susţine că vaccinul Sputnik V prezintă o eficienţă de aproximativ 90%, citând aici o serie de rezultate ale testelor clinice.

    Fondul suveran al Rusiei – care a finanţat crearea vaccinului Sputnik V – a declarat că parteneriatul dintre AstraZeneca şi Institutul Gamaleya va începe oficial spre sfârşitul lunii decembrie.

    Un avantaj pe care îl oferă vaccinul anglo-suedezilor este faptul că poate fi depozitat şi transportat în condiţiile normale de refrigerare de 2-7 grade celsius pentru o perioadă de şase luni. Prin comparaţie, vaccinul creat de Pfizer/BioNTech trebuie păstrat la minus 70 de grade Celsius.

    „Combinarea rezultatelor obţine de cele două grupuri de cercetători reprezintă un pas important în combaterea pandemiei. Suntem determinaţi să dezvoltăm acest parteneriat şi să începem lansăm o producţie comună după ce noul vaccin îşi va dovedi eficienţa”, spune Kirill Dmitriev, directorul fondului de investiţii din Rusia.”
    ADAUG
    Iată că încă există rațiune pe această lume paranoică în care state iresponsabile și organizații anacronice investesc în arme, adică în moarte, deturnând resurse uriașe care ar putea ajuta o planetă chinuită de poluare, foamete și boli. Ce ni se oferă în compensație ? Cică.. orașe pe Marte, o planetă moartă definitiv, deși avem privilegiul de exista pe singura planetă propice vieții din sistemul solar ! Trebuie doar să o protejăm, este infinit mai ieftin, în beneficiul întregii populații de 7 miliarde de oameni, dar și al multor specii de vietăți și plante, inclusiv….microorganismele (cca 60% din masa totală a biosferei), fără de care omul nu ar putea supraviețui.
    Nu-l scoate nimeni din priză pe dementul Elon Mask animat de singurul scop important pentru el, cel de a umfla artificial valoarea acțiunilor la Tesla și SpaceX ?
    Apropo, o jurnalistă spălată pe creier chiar lua în serios elucubrațiile invitatului Mironov, comparând zborul în cosmos cu aventura în necunoscut a lui Columb (!).
    Păi ce legătură are o călătorie efectuată pe suprafața Pământului între două puncte fie ele despărțite de un ocean, cu o deplasare riscantă, de șase luni, prin vid cu gravitație zero și radiații de tot felul, destinația fiind un pietroi fără viață și fără motor termic – sursă pentru un câmp magnetic absolut necesar pentru a proteja orice formă de viață de radiațiile cosmice periculoase?
    … În fine, am divagat destul și mă întreb, după primul brexit, pentru care UK merită felicitări, când vom vedea și un nato exit ?

  8. Imi pare nespus de rau, insa m-am luat cu alte treburi si mi-a iesit din cap emisiunea de la ora 18. Fuego-Surugiu este un tip valoros din toate punctele de vedere si sunt indreptatit sa cred ca emisiunea a fost o reusita.

  9. Sambata , 12 decembrie, Sorana Carstea a castigat turneul ITF W100+H Dubai , la feminin simplu , in fata jucatoarei Siniakova din Cehia. Felicitari !

  10. Felicitari, Fuego este un artist cu inima romana, un „factor unificator” :)…nu sunt eu critic de arta, si recunosc ca in viata am trecut de la hard rock la tinerete la muzica populara, colindele spre virsta a treia. Asa cum valsam de la stinga spre dreapta odata cu trecerea anilor…unii, altii ramin bine ancorati si nu le place dansul. Identitatea e o chestie temporala. Timpul o defineste.

Lasă un răspuns