43 de gânduri despre “33 de ani impreuna

 1. La mulți ani! Felicitări și în continuare – CASĂ DE PIATRĂ!
  Dacă am reținut corect, perioada de interdiție sorocisto – macovist – băsistă expiră înainte de Cununia de Aur, așa că vă doresc să celebrați 50 de căsătorie în Palatul Cotroceni!

  Apreciat de 1 persoană

 2. DUMNEZEU sa va dăruiască tot ce este de folos sufletului! Eu vă doresc o viață plină de bucurii, alături de cei dragi. La mulți ani! Cu mult drag și considerație!

  Apreciază

 3. O adevarata casa de piatra .
  In afara subiectului – nu mai inteleg nimic – domnul Ponta mi-a blocat accesul la pagina lui dupa ce l-am felicitat , ca prim ministrul in functie de atunci , pentru deschiderea Turda – Aiud – am adaugat mici detalii despre ce proiecte sunt azi in curs si blocate in contestatii ( el spunea ca nimic nu e propus de atunci – nu chiar exact 100 % – am vorbit de centura autostrada Sud si Cristian Rasnov – plus vai ce pacat ca plecand dv in 2015 au venit tinerii algoritmi din 1997 si si-au facut o aura de oameni de stat in 12 luni plus v-au facut dosar in 2013 pentru consultanta in 2007 asa cum lui Nastase i-au adus dolari din 2005 pentru WC-uri chinezesti cumparate in 2002 – 5 minute mai tarziu sunt interzis de acces pe pagina lui ?!

  Apreciază

 4. Viata unui cuplu are sens daca cei doi se iubesc si in acelasi timp se respecta reciproc, astfel incat, daca se ajunge la stadiul de iubire platonica (si se ajunge, este legea firii), sa ramana cel putin respectul. (Z)
  Iata un exemplu de sot respectuos:

  Politistul rutier: ,,Stiti de ce va amendez ? ”
  Soferul: ,,Nu, nu stiu.”
  Politistul rutier: ,,Vorbeati la telefon, in timp ce conduceati automobilul”.
  Soferul: ,,Nu e adevarat, nu vorbeam, ci doar ascultam ce spunea sotia.”
  (Z)

  Apreciat de 1 persoană

 5. Corectul politic nebun de import … langa Deva e un deal care margineste Muresul si drumul national .
  Pe acolo trece autostrada in constructie spre Nadlac – Arad , ca n-are pe unde altundeva sa treaca .
  Numai ca zisi activisti ecologisti de la Ministerul Mediului au gasit , in acel deal banal , nici mai mult nici mai putin decat colonii de lilieci unicat .
  Consecinta , doi ani constructorul nu a avut voie sa lucreze la deal , timp pierdut , autorizatii noi , speleogi cu biologi pe deal unde nu au vazut nici un liliac .
  Constructorul e acum la lucru pe deal , zero lilieci sau urme de lilieci !
  Dealul trebuie ras , are vreo patru sute metri inaltime si doi kilometri lungime , abrupt , langa Mures , cu bolovani , nu e usor deloc .
  Timp pierdut pe degeaba doi ani !
  Cine raspunde pentru superficialitate si iresponsabilitate ?

  Apreciat de 1 persoană

 6. Amestecul electoral al SUA in Europa: Chemati-l acasa pe strategul cosmopolit de dreapta american Steve Bannon! Cosmopolitismul nu este de dreapta sau stanga, ci este corolarul extremismului! Dreapta politica europeana nu este cosmopolita!

  In timp ce serviciile de informatii, de mass-media si de media sociala din SUA se plang alarmist de pretinse imixtiuni trecute si viitoare ale Rusiei in alegerile americane si din alte tari, un amestec american in europarlamentare este pe cale sa se intample. El nu mai este presupus, ci anuntat si in curs de operationalizare. Steve Bannon, fost consilier strategic la Casa Alba, concediat pentru extremism de dreapta de presedintele Donald Trump, a declarat ca va veni in Europa si va crea o fundatie pentru a sprijini populistii de dreapta. Nu numai ca nimeni din SUA nu a protestat impotriva acestui amestec electoral planificat de Bannon in Europa, dar el se pare ca are incuviintarea politica si sprijinul financiar americane. Fostul strateg prezidential a fost la Londra, unde a fost si presedintele american, în timpul recentei sale vizite în Europa.

  Cine este Steve Bannon? Bloomberg l-a numit în 2015 drept „cel mai periculos agent politic din America“. El insusi a pozat in adept de dreapta si extremist de dreapta, dar este o acoperire de infiltrare, instigare si compromitere. Desi vantura lozinci de dreapta si extrema dreapta, nicio miscare careia i se atribuie o astfel de orientare nu il vrea in randurile sale. S-ar simti compromisa, atragand asupra sa etichete pe care Steve Bannon insusi si le lipeste siesi si/sau le lipeste altora. “Modelatorii” globali, cum mai nou sunt numiti vechii zidari sau papusari, au mirosit ca stanga vest-europeana este pe drojdie, din cauza pozitionarilor sale de partea mesajelor antieuropene, care i-au fost transmise prin vechile curele internationaliste. Locul ei va fi luat pentru o lunga perioada de timp, daca nu pentru totdeauna daca misiunea istorica a stangii sau diviziunea stanga-dreapta s-a incheiat, de dreapta nationala si europeana, ori cum se vor numi noile miscari politice si partide devotate intereselor popoarelor si natiunilor locului in care s-au nascut, care pledeaza pentru „state-naţiune individuale, cu propriile lor identităţi şi propriile lor frontiere“, cum din zbor i-a prins mesajele Steve Bannon si cum el insusi le reproduce zelos.

  Cu prilejul vizitei presedintelui SUA in Marea Britanie si al intalnirilor sale cu regina Elisabeta a II-a si premierul Theresa May, se pare ca a avut loc, in Anglia sau Scotia, si o sedinta la cel mai inalt nivel a lojilor de directie globala. Este o presupunere bazata pe surprinderea unor schimbari la fata ale strategiilor privind fenomenele “Brexit” si “Donald Trump “, care numai acolo se puteau decide, coroborat, si, in consecinta, numai de acolo puteau sa vina. Remarc deja o estompare, o lasare de ceata in primul caz, un fel de fofarlica care imi aminteste de proverbul cu cainele si macelaria, si o intensificare, in al doilea, a conjugarii serviciilor secrete si mass-media, binom care probabil va face legea in epoca post-Trump, care este mult mai aproape decat credem. Privindu-l pe Bannon, nu este exclus ca acesta sa fi primit sarcina sa tina aproape de dreapta europeana, pentru a-i cunoaste, influenta si controla miscarile, pe cat posibil. Sa nu fim naivi, suntem tinte intr-un plan ostil.

  Insa definitia care i se potriveste cel mai bine lui Steve Bannon este cea de cosmopolit. Cosmopolistii nu sunt nici de dreapta, cum se revendica Bannon, nici de stanga. De pilda, revelatorie pentru contradictia din automitologizarea sa de “dreapta” este ca Bannon a indemnat, la Praga, la “revolta clasei muncitoare”, o propaganda mai degraba de extrema stanga, din vremurile premergatoare comunismului, a agentilor cosmopoliti iudeo-atlantici in Rusia tarista. In intimitatea lor de grup, cosmopolitii se considera cetateni ai lumii, care merg oriunde in lume unde e rost sau nevoie de diversiune, modelare, revolta, revolutie sau razboi, in directiile unilateralismului si unipolarismului. Cred ca Steve Bannon nu se considera nici macar cetatean al SUA, avand in vedere ca acestea sunt de prea multe ori si in mod fatis tratate ca o colonie, ale carei resurse si populatie, cat un Goliath, au fost date pe mana unui micut David, care le foloseste sacrificial si discretionar.

  Cosmopolitii sunt alogeni si extremisti autentici, spre deosebire de indigeni si patrioti, carora “extremismul” le este atribuit, pentru ca libertatea, suveranitatea, independenta si identitatea pe care le nutresc pentru neamurile lor ies din viziunile uniformizatoare si planurile unidimensionale ale globalistilor. Cosmopolitii au fost autorii marilor genociduri, iar temerea ca misionarismul politic in Europa de Vest al lui Steve Bannon este sau ar putea fi o ciorna a celui al lui Trotki din Europa de Est nu este cu totul exagerata. Exista similitudini ca origini ale planurilor si banilor privind radicalizarea dreptei si extremei drepte a europenilor ocidentali, comparativ cu radicalizarea din trecut a stangii si extremei stangi a europenilor orientali, in ambele situatii in aceiasi slujba deghizata a marelui capital mondial, iudeo-atlantic. De altfel, miscarii populiste europene, de care vrea sa agate interesele iudeo-atlantice ca de un vector, Bannon ii da o identitate extinsa, numind-o “transatlantica”. Insa in planurile sale privind racolarea dreptei europene la planurile iudeo-atlantice, Steve Bannon face o greseala de evaluare fundamentala. Populismul european nu este cosmopolit. De aceea, un posibil mesaj pentru Congres si Casa Alba ar putea fi sa-l cheme acasa pe strategul cosmopolit de dreapta Steve Bannon. Cosmopolitismul este corolarul extremismului! Dreapta politica europeana nu este cosmopolita.

  Apreciat de 1 persoană

  • Excelentă radiografie a celor ce vor să conducă Lumea şi a unei părţi esenţiale din tacticile lor nebuneşti ce se coc prin diferite vizuine de nişte vietăţi matusalemice ca vârstă şi mai mult decât puerile, ca înţelegere a nevoilor reale ale Lumii moderne !

   Apreciază

 7. Nimic nu-i mai important in viata decat sa-ti intalnesti sufletul pereche – de aici urmeaza toate bucuriile cu copii, realizari profesionale si sociale, asumate si impartasite cu jumatatea noastra mai buna. Puteti, dupa toate acestea, sa va considerati un om fericit – restul sunt meschinarii din partea unor nevolnici, care nu ar trebui luate prea mult in seama.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.