3 gânduri despre “Dosarul meu de la CNSAS

  1. Am urmarit emisiunea-interviu de la EvZ, asa ca stiu despre ce este vorba si recomand cu caldura „Evenimentul Istoric”.
    Off topic
    Mare deranj in parlament cu George Simion care dupa parerea mea a gresit in momentul cand a pus mana pe dl. ministru Popescu, iar la afirmatia d-lui Simion subscriu. Din punctul meu de vedere putea sa-l agreseze mult si bine verbal, fara sa fi pus mana pe ministru. N-are sfatuitori buni.
    Nu stiu de ce este atata deranj cu cele intamplate in parlament cand nu cu mult timp in urma un parlamentar PSD a fost agresat fizic in vazul si langa jandarmi de niste #rezistenti extrem de agresivi verbal si fizic si nu s-a intamplat nimic, acum mare deranj cu dl. Simion, in schimb „ursul” Popescu trece nestingherit, avand multe pacate politice in detrimentul cetatenilor Romaniei si mai ales a celor de sub tutela sa ministeriala.
    Nu doresc sa mai comentez despre neterminatul Primar General al capitalei care in continuare zburda nestingherit prin ilegalitati, furaciuni si-n batjocura la adresa cetatenilor capitalei. Daca este asa mare tacere in capitala insemna ca cetatenii sunt de acord cu comportamentul Primarului General deoarece l-au votat cu doua maini ca sa nu mai amintim de autoritatile indrituite si legate la ochi.

  2. Cred că ați fost tot timpul în acord cu interesul național al României și mai ales cu propria conștiință, indiferent ce ați făcut, sau ați decis la un moment dat.
    Surprinzător (pentru politicienii și presa din România) discursul echilibrat al președintelui Macron, după dialogul purtat la Kiev cu omologul său ucrainean.
    Emanuel Macron a spus cam așa (redau din memorie):
    ,,Am avut discuții aplicate la Moscova și la Kiev și vom continua, oricât de mult va fi necesar, să susținem negocierile în formatul Normandia pentru implementarea acordului de la Minsk (semnat în 2015_n.m.) El a îndemnat la calm și la evitarea escaladarii tensiunii și subliniază că ,,Rusiei trebuie să i acorde anumite garanții de securitate”.
    Hopaa ! Cred că jurnaliștii ,, români” ai postului tv pe care îl vizionam în acel moment, au înlemnit și au întrerupt târziu transmisia ! Probabil că telefonul de la Embassy a ajuns cu întârziere…
    Distinsele slugi media se așteptau la un expozeu contondent și acuzator la adresa Rusiei în stilul sforăitor- isteric al saltimbancului de pe malul Potomacului. O altă posibilă explicație ar putea fi că tonul diplomatic al președintelui Franței nu ,,vinde” în România, o țară în care există oameni cu deficit congenital de discernământ care cred că războiul ,, iminent din proximitate” este un fel de foc de artificii spectacular ca în Bagdadul anului 2003 bântuit de rachete de croazieră la o oră de maximă audiență..
    Trist și nefericit acest popor, dispus să- și dea și ultimul gologan pe arhicunoscuta și… tradițională taxă de protecție..
    Mai rămân funia și lumânarea.

    • Bruierea mesajului lui Macron,stat de Zaire.com cat si de totalitarian posturilor tv a fost evidenta!Stiti de ce? Simply ,deoarece a spus ca si FR are probleme de securitate si ca Russia este la randul eu este parte a Europei. Ori asta sub nici o forma nu trebuia spus !!Asa e politica cand schimbi stapanirea (la romani)!!!

Lasă un răspuns