Monica Macovei a devenit „penala”?

Incet, incet, se prabusesc miturile „Epocii Basescu”. Monica Macovei este un nou exemplu. Ceea ce a socat in accidentul sau de masina a fost felul mincinos in care a cautat sa scape de raspundere si lipsa de empatie fata de cel pe care l-a bagat in spital pentru luni de zile. Mi-am adus aminte si de episodul cu casa parintilor sai si de procesul cu doamna Petrini. Sau de proiectele sale politice , gen M10 sau de relatiile cu Franco Frattini sau cu Catherine Day. A fost un”maur” care si-a facut datoria fata de cei care au inventat-o dar care apoi au abandonat-o. Probabil insa ca dupa sinecura de la Parlamentul european, unde, timp de doua mandate, a atacat Romania, beneficiaza de pensia speciala acodata europarlamentarilor.

7 gânduri despre “Monica Macovei a devenit „penala”?

  1. urat caracter are doamna Macovei singura scena care mi-a ramas intiparita in minte cu dansa este aceea cand statea la urna de vot in PE cu vot in san si dadea indicatii celor care votau .Ce este mai rau ca a otravit si mintile unor tineri care se comporta identic (avem exemplar in ploiesti)

  2. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce a trecut zeita justitiei basesciene. Modul in care a gestionat acest nefericit si dureros eveniment este de netolerat pentru persoana, demnitarul, europarlamentarul, ministrul Monica Macovei. Cine crede ca a fost abandonata se inseala insa, toti suntem sau ar trebui sa fim egali in fata legii.

  3. Chipul din fotografie – care dă fiori – devoalează caracterul personajului. După ieșirea din sinecură (in timpul căreia și-a terfelit țara cu râvnă ignobilă), poate, poate va ajunge sa stea, mult și bine, într-un loc similar construcțiilor din plan secund.

  4. Madam Coniac din imagine este cea mai vinovată , împreună cu celălalt alcoolic rapsod Traian Băsescu, de dezastrul din aṣa zisa Justiție Romînă!
    Sper să meargă la pu§cărie unde striga ea să ne ducem toți cei care am luptat un deceniu împotriva dictaturii unui schizofrenic bețiv śi chior!

  5. Terheș și Monica Macovei

    Întâi a făcut curte partidului lui Băsescu (prin Monica Macovei), apoi a reprezentat PSD-ul la Parlamentul European, s-a schimbat la PNȚCD și acum trece cu nonșalanță la AUR, tot pentru un loc de europarlamentar.

    Este vorba de Cristian Terheș despre care nu se mai poate spune dacă este preot sau politician.

    Cert este că s-a lepădat de vocația de preot al comunității greco-catolice din Sudul Californiei pe care a părăsit-o.

    Ca politician, a dat dovadă de o mare versatilitate fiind capabil să reprezinte și stânga și dreapta tocmai în Parlamentul European.

    Bun orator, reușește să atragă masele, nu prin programe și idei, ci prin mesaje populiste și prin lozinci plăcute auzului celor mai puțin educați.

    Dar iată cum și-a început cariera politică europarlamentarul Cristian Terheș:
    (https://mipopescu.wordpress.com/2-reflectii/biserica-si-politicul/)

  6. Monicuța cea de neînvins nu și-a pierdut tupeul , nici când este la ananghie! Terheș nu este singurul român care s-a plimbat pe la multe partide și căruia i s-a oferit o poziție onorabilă pe listele electorale! Și nu știu să fi făcut semenilor răul pe care l-a făcut Monicuța și nu am auzit că ar fi vorbit la UE împotriva României! Sunt curiuos ce va urma după AUR. Mai avem partide în țară. Pe mine m-ar fi revoltat dacă ar fi trecut la USR!

Lasă un răspuns