4 gânduri despre “Câteva reactii ale copiilor care au vizitat Muzeul hărtilor

  1. Felicitari pentru acest proiect educational pentru tinerii romani! E vital pentru natia romana sa isi educe tinerii, ca sa poate distinge mai bine realitatea.

    S-a vorbit aici pina la saturatie ca Romania este o „colonie americana”. Dar, inainte sa ajugem in SUA, ne putem uita in jur. Sunt evidente ca Romania este tratata, si Guvernele Romaniei accepta sa fie o colonie a umbrei imperiului Austro-Ungar, care s-a transformat intr-un hub de interese financiar-bancare si de resurse.

    Tantzos Barna, ministrul mediului al Romaniei ? (mai bine spusn al Ungariei) a blocat conturile companiei romaneshti BlueAir, in timp ce companiei unguresti Wizz Air i se face partie in Romania.

    Seful OMV face vizite semi-secrete in Romania, iar Guvernul nu explica deloc bine romanilor despre ce e vorba cu aceste vizite, pe care mult le vad ca „blackmail” din partea Austriei. Ne dati? O sa ne gadim daca va dam…Shengen si altele, acces la ….

    Cititi apoi si interviul dat de doamna Ambasadoare a SUA la Bucuresti lui Radu Tudor, si o sa vedeti ca SUA chiar vor ca Romania sa devina relevanta in regiune. Pentru ca nu este, si e vina politicienilor romani care fac jocuri dubioase cu Ungaria si Austria in defavoarea romanilor si intereseklor romanesti. For God’s sake – ar spune americanu’ – nu am reusit in 30 ani sa avem o banca romaneasca, dar avem Reifheissen in Romania care e sora cu oligarhia lui Putin.

    Ca sa se uite austriacu la tine, ai nevoie de cel putin o banca de talia Reifheissen (nu stiu daca am scris corect, nu parlesc austriaca).

  2. off-topic, dar despre ce ne doare. Moldovenii simpli nu mai vor in CSI. Nici chiar rusii din Moldova – unii mai destupati la minte – nu mai vor inapoi in Imperiul Rus, fie ca se numeste URSS sau varianta Putin.

    Pe cind iesirea Republicii Moldova din CSI?

    https://youtu.be/r4EnvMpfxtw

  3. Frumoase mesaje! Felicitari! Imi pare rau ca nu am vizitat muzeul pina acum dar sper sa ajung vara asta.

Lasă un răspuns