4 gânduri despre “Câteva reactii ale copiilor care au vizitat Muzeul hărtilor

 1. Felicitari pentru acest proiect educational pentru tinerii romani! E vital pentru natia romana sa isi educe tinerii, ca sa poate distinge mai bine realitatea.

  S-a vorbit aici pina la saturatie ca Romania este o „colonie americana”. Dar, inainte sa ajugem in SUA, ne putem uita in jur. Sunt evidente ca Romania este tratata, si Guvernele Romaniei accepta sa fie o colonie a umbrei imperiului Austro-Ungar, care s-a transformat intr-un hub de interese financiar-bancare si de resurse.

  Tantzos Barna, ministrul mediului al Romaniei ? (mai bine spusn al Ungariei) a blocat conturile companiei romaneshti BlueAir, in timp ce companiei unguresti Wizz Air i se face partie in Romania.

  Seful OMV face vizite semi-secrete in Romania, iar Guvernul nu explica deloc bine romanilor despre ce e vorba cu aceste vizite, pe care mult le vad ca „blackmail” din partea Austriei. Ne dati? O sa ne gadim daca va dam…Shengen si altele, acces la ….

  Cititi apoi si interviul dat de doamna Ambasadoare a SUA la Bucuresti lui Radu Tudor, si o sa vedeti ca SUA chiar vor ca Romania sa devina relevanta in regiune. Pentru ca nu este, si e vina politicienilor romani care fac jocuri dubioase cu Ungaria si Austria in defavoarea romanilor si intereseklor romanesti. For God’s sake – ar spune americanu’ – nu am reusit in 30 ani sa avem o banca romaneasca, dar avem Reifheissen in Romania care e sora cu oligarhia lui Putin.

  Ca sa se uite austriacu la tine, ai nevoie de cel putin o banca de talia Reifheissen (nu stiu daca am scris corect, nu parlesc austriaca).

  Apreciază

 2. off-topic, dar despre ce ne doare. Moldovenii simpli nu mai vor in CSI. Nici chiar rusii din Moldova – unii mai destupati la minte – nu mai vor inapoi in Imperiul Rus, fie ca se numeste URSS sau varianta Putin.

  Pe cind iesirea Republicii Moldova din CSI?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.