IN MEMORIAM – Constantin VLAD

Fundația Europeană Titulescu, în ziua de 8 septembrie 2021, a adus un gând de omagiu IN MEMORIAM distinsului membru al Fundației, celui care a fost Ambasadorul şi Profesorul Dr. Constantin Vlad.

Cu acest prilej au fost lansate ultimele sale volume: JurnalScrieri târzii. Însemnări şi eseuri şi Eseuri, realizate prin grija deosebită a familiei şi a Editurii Top Form.

4 gânduri despre “IN MEMORIAM – Constantin VLAD

 1. PRIVIND ACESTE FOTOGRAFI SI NU NUMAI, VOM VEDEA CU USURINTA CARE ESTE DEOSEBIREA DINTRE TRECUT SI PREZENT.

  UN TRECUT, IN CARE VALORILE UMANE EREAU NUMEROASE, DORNICE DE A NEREPREZENTA TARA .

  UN PREZENT, IN CARE ROMANII SUNT TOT MAI INDIFERENTI DE DEGRADAREA CULTURII ROMANESTI SI CEI CARE , PRECUM ADRIAN NASTASE , LUPTA PENTRU A NEVIZOALIZA CULTURA TRECUTULUI REPREZENTATA DE ACELE VALORI UMANE PLECATE …DINTRE NOI!

  ESTE TRIST, DAR ACEASTA ESTE REALITATEA ACTOALA, DUPA CUM SE VEDE NU CU MULT TIMP IN URMA NE-AU MAI PARASIT INCA DOUA MARI VALORI UMANE…

  NE-AM AXAT A COMENTA , A PUNE ACCENTUL PE TOT CE SE INTAMPLA, IN JURUL NOSTRU ASTAZI. IMAGINILE PREZENTATE, NECONTENIT, DE POSTURILE TV , IN CARE MAHALAGISMUL , EMISIUNILE DE PROST GUST, PERSONAJELE RESPECTIVE , CARE MAI DE CARE, SE FOCALIZEAZA A FI „INTELIGENTI , DEOSEBITI”, SI MAI ALES LASANDU-NE PRADA UNU-I JOC POLITIC IN CARE INTERESELE PERSONALE SI CELE DE GRUP SUNT MULT MAI VIABILE DECAT INTERESUL NATIONAL.

  MAI AVEM POLITICIENII DE ALTA DATA ,MAI AVEM ACEL SIMT NATIONAL , SIMTUL PATRIOTIC SUSTINANDU- NE DREPTUL LA LIBERTATEA CE NI SE CUVINE, OCROTINDU-NE INDENTITATEA ROMANEASACA ? ( DIN PACATE, INDIFERENT DE OPINII , EU SPUN CA , NU!..)

  DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, FITI CINSTIT SI RASPUNDETI, PASTRAMDU-VA DEMNITATEA DE OM , DE ROMAN, IGNORAND…MAI AVEM VALORI UMANE SI DACA ELE EXISTA, IS-I MAI POT INDEPLINI IDEALUL,IN DIFERITELE DOMENII…PENTRU A MAI REPREZENTA TARA ,CA IN TRECUT, TINAND CONT DE „MEDIUL” IN CARE NE AFLAM, UN MEDIU, REAL, CONTURAT IN URMA UNOR TRADARI , CE AU PERMIS CA ROMANIA, CEA INDENTICA… SA DEVINA TOT MAI INEXISTENTA, MAI AVEM?

  PS Tradarea , contureaza CARACTERUL UMAN!..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.