20 de gânduri despre “Voi merge mâine seară la Antena 3, pentru un dialog cu Răzvan Dumitrescu

 1. Va fi o adevarata incantare, sa va ascultam opiniile si analiza evenimentelor cotidiene. Succes!

  Eliza Giurgiu

  lun., 2 aug. 2021, 13:04 ADRIAN NĂSTASE a scris:

  > Adrian Năstase posted: ” Mâine seară, la ora 20, voi merge la Antena 3, la > emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu ” >

  Apreciază

 2. „VARA ASTA SE POARTĂ ALBUL”

  În timp ce Bucureștiul dospește într-o baltă de mizerie clipocitoare, învelit în duhori nemaipomenite, printre care sclipește, ca un diamant, parfumul fin, de uriașă groapă de gunoi… în timp ce locomotivele se prăbușesc din mers, lovite de apoplexie… în timp ce o cucoană, ministru al Sănătății, pregătește „loteria regretelor”, adică cea mai imbecilă inițiativă ce ar trebui să stimuleze populația să se vaccineze… în timp ce, în fiecare zi, fermierii mai aruncă o porție din legumele românești, roade ale unui efort inutil, pentru că sunt o marfă pe care nu o cumpără nimeni… în timp ce batalioanele de șobolani fac legea pe străzile capitalei, secondate de plutoane de gândaci tereștri și de forțele aeriene ale țânțărimii… în timp ce presa aliniată ne pregătește cu spor pentru cel de-al patrulea val al pandemiei… în timp ce vegetația dezvoltată haotic se înstăpânește în parcurile din capitală și din Timișoara… în timp ce liberalii au început să-și tragă capete-n gură, la propriu… ei bine, în timp ce se întâmplă toate astea, doi oameni obosiți -Vasilică Cîțu, premierul României și Nicușor Dan, primarul general (halal general!) al Bucureștiului- au plecat în concediu, iar un alt om obosit, președintele României, aflat la cel de-al doilea mandat, s-a-mbrăcat ca o mireasă, în straie complet albe (cămașă, pantaloni, curea, pantofi, ciorapi… n-am primit până la ora aceasta informații despre chiloți, dar, logic…) și s-a dus la petrecerea sașilor, că fraierilor de români, după cum se vede, nu prea le mai arde de petrecere.

  Extenuat de strădania de a fi adus Bucureștiul într-un asemenea hal, Nicușor se pare c-a tăiat-o la relaxare în frumoasa și excesiv de pitoreasca Bulgarie. Vasilică Cîțu-rockerul, cel care nu ia prizonieri, vrea la Vama Veche, dar cu o lungă și satisfăcătoare escală, desigur, la vila de protocol din Neptun, în timp ce „mireasa” din fruntea statului a mers la Criț, ca invitat la Săptămâna Haferland. Vă mărturisesc că mie mi s-a-ntors stomacul pe dos văzându-l așa de alb într-o Românie pe care dânsul s-a străduit s-o facă atât de cenușie. Dar doamnei stilist Adina Buzatu i-a plăcut:

  „Este bine îmbrăcat. Nu am văzut detaliile foarte bine, dar în general o apariție all-white, vara, este binevenită. Mă bucur că președintele a adoptat varianta aceasta, pentru că mulți dintre români au o teamă când vine vorba de pantalonii deschiși la culoare, ce să mai vorbim de cei albi. Cred că sunt niște reminiscențe de când eram mici și ni se spunea să nu ne murdărim. (i-auzi!!!! și-apoi, hei! unde să se murdărească… că doar nu umblă în calitate de pieton prin București… n.n.) Mi-a plăcut apariția lui. Este proaspătă, este potrivită vara, într-o duminică, la un astfel de eveniment, afară, de zi. Mi-ar plăcea să văd mulți bărbați îmbrăcați așa pe stradă”, (Adina Buzatu, stilist, citată de DC NEWS. ro, 1 august 2021)

  Ei i-ar plăcea să vadă mai mulți bărbați îmbrăcați așa pe stradă… de exemplu, zic, pe Dan Barna… alb ca o lumânăroică de spermanțet… pe Iulian Bulai… alb ca un mucușor de Nicușor Dan… pe Vasilică Cîțu, alb ca Albul-ca-zăpada sau ca alte prafuri de aceeași culoare (ei, haideți că glumesc acum, doar nu mă luați în serios)…

  Și mi-am amintit… În GLISSANDO, acel film de neuitat din 1982 al lui Mircea Daneliuc, potrivit scenariului, pe măsură ce sistemul opresiv se instaura din ce în ce mai hotărât, personajele care erau deja atinse de morbul schimbării -fie eroi principali, fie figuranți- apăreau îmbrăcate în alb. Astfel încât, cu cât se „conformau” mai exact, cu cât deveneau mai mămăligi, cu cât se curbau mai umili din coloană și cu cât strigau mai ascuțit „și eu!…și eu!” în slujba regimului, cu atât ținuta lor vestimentară devenea mai albă (nu-mi spuneți că „alb” nu suportă grad de comparație, vă rog, că uneori, suportă…).

  Observând la un moment dat această evidență, un personaj exclamă: „Ah! Vara asta se poartă albul!”

  Teme-te, Românie paralizată de căldură și indiferență… teme-te și încearcă să te trezești din somn. Căci eu cred că președintele Klaus, afișând ostentativ această îmbrăcăminte și având guvernul lui, parlamentul lui, servici’le lui, primarul lui general, Arafatu’ lui, presa lui, justiț’ea lui și românii lui, a decretat deja, silabisind de pe-o hârtiuță și ajutându-se de o gestică bogată și inutilă, că „…vara asta se poartă albul”!!!

  Apreciază

  • O radiografie a actualului cat se poate de realista, pe masura „realitatii” d-lui Pieleanu, o Romanie si o capitala, Bucurestiul, imbracate din vorbe in alb, cand totul se vede cu ochiul liber cat de negru poate fi. „Subiect inchis” dupa cum spun in cor toti usr-istii, ipocriti, agresivi si mincinosi. Aceasta este Romania lui, cu ajutorul nemijlocit a 66 % dintre votanti care daca ma uit bine unii si-au mancat degetele, iar ceilalti sunt intr-o amorteala continua intr-o realitate paralela.

   Apreciază

 3. D-le Presedinte oferiti rot sprijinul dvs. Romanilor. Sfatuitii pe neinitiatii care ne conduc tara in acest moment si ajutatii sa inteleaga ce insemna patriotism. Va voi urmari cu mare drag si interes.

  Apreciază

 4. Foarte, foarte interesanta analiza facuta.
  -Aveti dreptate in privinta dlui Teodorovici este o pierdere pentru parlament si mai ales pentru PSD cum de altfel multi din PSD sunt cei care nu mai apar sub nici o forma (dati la o parte din PSD).
  -In ceea ce-l priveste pe dl L.Orban cu privire la o posibila retragere si desemnarea unui alt candidat (al trei-lea)in locul lui ma indoiesc ca o va face la cat de orgalios este ,a si spus ca merge pana la capat.
  -Referitor la „un posibil” curent suveranist, cine stie poate se gandeste careva…???
  -Despre privatizarile in masa facute,aveti mare dreptate, dar cine sa se aplece asupra problemelor de acest fel si altele, cand ei au alte preocupari ?
  -P.S.D. daca au „tacut” pana acum in parlament (fiind in „opozitie”) ar face bine „sa taca” in continuare chiar daca la un moment dat se va apela la „serviciile” lor (ma refer la sustinere prin vot) pentru Orban sau oricare altul din „coalitie”.
  Multumim mult si va mai asteptam la noi emisiuni tv de acest fel.

  Apreciază

 5. Dosarul “Mercer Street” se complică: „Oportunitatea emoţională”, creată de Globalişti, îşi schimbă sensul!

  UE şi NATO au condamnat marţi atacul comis joi asupra petrolierului israelian „Mercer Street” în Marea Arabiei, pe care Statele Unite, Israelul şi Regatul Unit l-au atribuit, rapid si la unison, Iranului. Dar, in acelasi timp, Uniunea Europeana a cerut “evitarea oricărei acţiuni dăunătoare pentru pacea şi stabilitatea în regiune”. Cerinta este binevenita, ar trebui sa fie rezolutiva, deoarece observatii concentrate pe atacul de saptamana trecuta au remarcat mai degraba o adancire a confuziei decat a clarificarii privind circumstantele evenimentului.

  Cea mai noua constatare se refera la faptul ca profilul flacarilor si fumului inregistrate la bordul navei, care au aparut pe retelele de socializare, nu au profilul unei explozii, care de regula are aspectul unui con, cu varful in punctul de impact, ci al unei coloane de incendiu. Cvasiverticalitatea coloanei de incendiu sugereaza o cauza incendiara spatiala, care a provocat o aprindere, nu o explozie. Asa ceva se intampla in cazul incidentei unor energii de inalta intensitate si directivitate, caracteristice armelor cu laser, care pe caz ar fi putut fi tintite satelitar, de pe o pozitie orbitala, in momentul trecerii prin verticala locului navei. Ipoteza irepresibila, care pur si simplu tasneste, este daca nu cumva a fost o autoincendiere controlata, intr-un spatiu strict determinat de la bordul navei, in care sa fi fost plasate incarcaturi inflamabile, spre care ofiterul de navigatie roman sa fi fost indreptat criminal, sub un pretext sau altul, iar cand a ajuns in focarul potential sa fi fost declansata autoincendierea.

  A mai surprins ca incidentul a avut loc pe un petrolier gol. Cine ar fi vrut sa-l scufunde ar fi ales sa fi fost plin, ar fi fost explozii in lant, scufundarea ar fi fost inevitabila, garantata. Stim deja ca romanul ucis a fost comandantul navei, nu un marinar oarecare, ceea ce ridica intrebarea cum de acesta s-a “intalnit” cu explozia, ce l-a dus in locul nepotrivit, la timpul nepotrivit. Anonimitatea lui aproape ca nu mai conteaza, oricum va fi adus in tara mort. In schimb, numele britanicului, care era responsabil cu securitatea, este foarte important, de regula acesti tipi sunt si cei care executa ordinele murdare ale globalistilor. La aceste suspiciuni se mai adauga si faptul ca toata povestea de pe “Mercer Street” are caracteristicile unei operatiuni de creare a unei „oportunitati emotionale”, dupa schema problema-reactie-solutie si legea nescrisa a globalistilor potrivit careia daca nu ai o oportunitate, o creezi, cel mai adesea prin mijloace emotionale, isterizante. Cei care sulfa din toti bojocii pentru a crea o bula de isterie antiiraniana sunt in vazul si auzul tuturor. “Va fi un răspuns colectiv” împotriva Iranului, aserteaza secretarul de stat american, Antony Blinken, agitand un steag fals. “Iranul trebuie să suporte consecinţele atacului asupra petrolierului Mercer Street”, fabuleaza plin de sine premierul britanic, Boris Johnson. Israelul “trebuie să acţioneze acum împotriva Iranului”, supraliciteaza momentul, cu duritate extrema, ministrul israelian al apararii, Benny Gantz.

  Apreciază

 6. Minciuna sistemică “Asaltul Capitoliului” ucide: Patru poliţişti care au intervenit la evenimentul din 6 ianuarie de la Congresul SUA s-au “sinucis”

  SUA incep sa semene din ce in ce mai mult cu un taram al simbolurilor false, cu care o puterea globalista, in faza ei decrepita, incearca sa-i amageasca pe americani.

  Simbolului fals eroizator reprezentat de infractorul de culoare George Floyd, decedat anul trecut in timpul aplicarii procedurilor legale de imobilizare in timpul arestarii, i s-a adaugat la inceputul acestui an minciuna sistemica, bipartizana a asa-zisului “asalt” asupra Congresului SUA.

  Patru politisti care au cazut in capcana minciunilor in tandem “Save America” si “Asaltul Capitoliului”, ale stafetei de putere intre Donald Trump si Joe Biden si au intervenit la Congres in 6 ianuarie, luand de buna teza “insurectiei”, au murit prin “sinucidere”, potrivit versiunii oficiale.

  Poliţia Districtului Columbia a anunţat, luni, că alti doi ofiţeri de poliţie care au intervenit la mitologicul “asalt de la Capitoliu” au murit prin sinucidere, crescand la patru numărul de sinucideri înregistrate în rândul agenţilor care păzeau clădirea Congresului SUA în ziua respectiva.

  Unul dintre cei doi, care din 2003 lucra în cadrul poliţiei metropolitane din D.C. (MPD), a fost găsit mort joi în locuinţa sa, iar al doilea, angajat al MPD din 2016, a fost găsit mort la 10 iulie. Alţi doi ofiţeri care au intervenit la evenimentul din 6 ianuarie au fost gasiti morti la câteva zile după aceea. Toti patru albi şi-ar fi luat viaţa, potrivit comunicatului politiei.

  Sute de susţinători ai fostului preşedinte Donald Trump au luat cu asalt, la chemarea acestuia, la 6 ianuarie, clădirea Congresului, pentru a opri validarea de către legislativ a victoriei electorale a lui Joe Biden. Patru oameni au murit în cursul asaltului, iar un poliţist atacat de protestatari a murit a doua zi. Peste 100 de poliţişti au fost răniţi.

  Cel mai probabil, episoadele cu “sinucideri” din randul politistilor albi au drept scop culpabilizarea si inlocuirea lor cu politisti negri, in cadrul unei reforme asa-zise “antirasiste” a politiei. Fostul presedinte afroamerican Barack Obama, care isi sarbatoreste implinirea varstei de 6o de ani, isi savureaza victoriile de etapa: “tara promisa” este foarte aproape!

  Într-o audiere ultraemotionala de săptămâna trecută, larg mediatizata, semn ca scopul emo a fost cel dorit, si probabil ca globalistii parlamentari s-au umplut de satisfactie si s-au felicitat intre ei pentru inventia audierii, transmitatoare de mesaje, patru poliţişti albi au povestit unei comisii speciale a Camerei reprezentanţilor din Congresul SUA că au fost bătuţi, ameninţaţi, li s-au adresat insulte rasiale şi au crezut că vor muri, în timp ce apărau Capitoliul de protestatari.

  Militarii albi americani, care cand sunt trimisi sa-si dea viata in razboaiele globalistilor nu mai conteaza ca apartin “suprematiei albe”, cunosc un ingrijorator proces asemanator. Vietile lor sunt mai in pericol inauntrul decat in afara SUA. Adeseori, sunt controlati mental si pusi sa comita crime rasiste de inspaimantare a populatiei americane, potrivit politicii globaliste a fricii. Desi puterea e in mainile lor, lucru de care inca nu sunt constienti, militarii si politistii sunt doar unelte, de care globalistii au nevoie atat timp cat sunt activi. Globalistii le fura viata, tineretea sau viitorul.

  Apreciază

  • Ce sa inteleg „teoria conspiratiei” isi spune cuvantul sau actiunile „vorbeste” ?
   Dupa retragerea glorioasa din Afganistan trebuie de graba deschisa o alta „piata”, cea a „indisciplinatilor” iranieni, ca Irak-ul a fost rezolvat.
   Acum, daca „oportunitatea emotionala” a fost creata sa urmarim „filmul”.

   Apreciază

 7. Rusia e parte a Europei indisolubile: Ingerinta parlamentarilor americani in afacerile europene e nula si neavenita. Externalizarea competentelor lor interne asupra gazoductului ruso-german e ilegala

  Trunchierea geopolitica a Europei de catre SUA in dihotomia “Europa” si “Rusia” este o absurditate, o negare a unitatii geofizice a continentului european. Uniunea Europeana (UE) nu se confunda cu Europa extinsa si indisolubila, din care face parte si Rusia. NATO este o alianta militara in vremuri de pace pentru vremuri de razboi. Dar UE nu este o alianta militara, ci o economie integrata de pace, care este condusa de vointele concertate ale partilor componente si de principiile economiei de piata, in care “business is business”. Pe aceste premise definitionale si functionale, declaratia unor parlamentari americani, la care pentru compozitie “transatlantica” i-au asociat si pe unii omologi europeni, adoptata luni, prin care se opun recentului acord dintre Washington şi Berlin de a permite finalizarea gazoductului ruso-german transbaltic Nord Stream 2, este nula si neavenita. “Considerăm Nord Stream 2 un proiect geopolitic orientat spre extinderea influenţei Rusiei asupra Europei prin dominarea pieţei energiei”, a afirmat senatorul democrat american Bob Menendez, ca un act inadmisibil de ingerinta in afacerile europene, cu adresa la cele bilaterale ruso-germane. Externalizarea competentelor parlamentare interne americane asupra gazoductului ruso-german este ilegala. Afacerile sunt afaceri, libere de considerentele personale sau de grup ale tertilor, cu atat mai putin de cele de natura geopolitica. UE nu este o alianta si nici o economie de razboi, care este in afara pietei, ca si fostul comunism de razboi.

  Apreciază

 8. Aveti dreptate ca cea mai mare problema interna – la nivel politic – este neincrederea romanilor in autoritati. As merge un pic mai departe sa afirm ca este poate o chestiune ce tine de cultura si istoria noastra, deci foarte greu de schimbat (in cazul in care cineva o sa incerce, dar nu se vede nici o tresarire la autoritati).
  Suntem si o natiune latina, de rebeli. In Canada oamenii s-au agitat sa obtina vaccinul si pina la urma autoritatile s-au tinut de cuvint. Au fost cozi in fiecare zi la vaccinare. Aici, relaxare totala, sunt vaccinuri si romanii nu vor sa se vaccineze. Ii vedem buluc la mare, si e clar ca pe Citu o sa il pasca un nou val mare de pandemie, care poate o sa-l impinga pe scari…

  Apreciază

 9. De acord si cu asertiunea despre suveranisti, care pe la noi ii ridica, „suveran” noua securitate userista si ii racoreste… ca pe Dragnea. Romania e condusa de niste oameni ce par a fi „transnationali”, care asuda pentru prosperitate altor „entitati”, si doar arareori isi amintesc ca au jurat pentru Romania.
  Ce relevanta are pentru Romania subiectul LGBT sau de „incluziune” pe rit „progresist”, cind la noi exista un model de incluziune si unul de toleranta, crestina? Ar trebui sa demoleze Biserica, noastra ca sa poata sa isi planteze noile dogme. De ce am acorda unor „turbanezi” drepturi separate discriminind majoritatea? Si aici se lucreaza „globalkist” spre a eroda natia romana, de multi ani chiar prin aceasta drama nationala ce inseamna emigrarea masiva a romanilor pe fundalul descr3esterii demografice. Pentru asta nu ar trebui sa nu doarma Iohannis si userist-securistii lui.

  Apreciază

 10. Votul ar putea conta, cu două condiții:
  1. Să- și exercite dreptul democratic cel puțin 60% din populația înscrisă în registrul electoral;
  2. Peste 50% dintre votanți să opteze pentru interesul național al României și abia în al doilea rând (sau deloc) în interesul partenerilor strategici.
  Dar ca toate acestea să fie și eficiente, ne-ar trebui un alt Orban la putere.
  Ideal ar fi cu Adrian Năstase, în măsura în care domnia sa ar fi dispusă să+ și asume o misiune (aparent) imposibilă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.