La Cornu

La sfarsit de saptamana, am venit la Cornu. Iarba (si buruienile) au crescut de nu te mai vezi din ele. Ploile au facut ca vegetatia sa explodeze. Din pacate, ciresele au absorbit prea multa apa.

In sera, rosiile si ardeii arata bine. In livada, multe prune si mere. In tara, accidente de masina si incendii. In PNL, continua meciul Orban-Citu (care nu sunt atat de diferiti pe cat par – am impresia ca-si coloreaza parul cu aceeasi vopsea). Iohannis, de la intalnirea Celor Trei Mari, spune ca premierul poate sa faca ce vrea cu guvernul. Cu Dancila era altceva!

La Baile Tusnad a avut loc primul mars impotriva prezentei ursilor pe strazile orasului. Participantii il asteapta pe Gabriel Paun, de la Agent Green, sa le explice solutiile si sa preia cateva zeci de ursi pe care sa le relocheze in Austria, Germania si Franta.

Naivitatea romanilor ( a unora ) mi s-a parut intotdeauna tulburatoare. Orice sfat venit dinafara era valabil. Au vrut sa taie coada cainelui dintr-o singura lovitura, au crezut ca „small is beautiful”, ca statul trebuie sa dispara din economie, ca trebuie sa imparta CAP-urile si dalele de la canalele de irigatii.

In rest, toate bune…

18 gânduri despre “La Cornu

 1. Romanii înghit orice gogoriță spusă de autorități..!! Suntem un popor atat de prost că suntem fericiți când orice idiot ne călărește ..!!!

  Apreciază

 2. “…in rest toate bune” adică nimic.Noi așteptăm finala de la fotbal ,atât ne-a rămas .Suntem încremeniti de “creșterea economică “precum și de cea a “nivelului de trai”.Ultimele ghilimele sunt arondate spuselor altei persoane evident.

  Apreciază

 3. PĂZEA! PREȘEDINTELE ȘI-A AMINTIT CĂ TREBUIE SĂ NE EDUCE!

  Când am aflat, pe 7 iulie 2021, că prezidentul nostru, fără a ne pregăti măcar sufletește, a apucat de mânerele ROMÂNIEI EDUCATE și a ridicat-o în direct și la o oră de vârf în fața cetățenilor setoși de învățătură și cultură, m-am înduioșat peste poate.

  Citind de pe prompter cu acel inconfundabil aer de ins care și-ar dori să fie în stare, într-o bună zi, „să vorbește” și liber, dar până atunci trebuie să se ajute, pentru citire, de gesturile ample ale celor două mâini (bine că nu e caracatiță că ne-ar zăpăci cu mișcarea neîncetată a celor opt tentacule) președintele nostru ne-a vorbit despre proiectul ROMÂNIA EDUCATĂ ca și cum până ieri numai de asta s-a preocupat. Ca și cum ar fi muncit la el neîntrerupt, fără hodină, timp de cinci ani! Căci, poate nu vă mai amintiți, dar ROMÂNIA EDUCATĂ e o găselniță veche, inventată în 2016 și la fel de bună și pe față, și pe dos, dacă altceva nu există prin casă… Atunci, în 2016, cineva i-a șoptit prezidentului că de-acum e băiat mare și trebuie să aibă „un proiect de țară” nu să piardă vremea jucându-se toată ziua-bună-ziua cu telefonul mobil și dându-se cu coloana oficială pe Valea Oltului. „Așa?”- a spus Klaus… păi eu nu mă pricep la nimic și n-am făcut nimic până acum, ce proiect de țară mi s-ar potrivi?” În clipa aceea, cel care-i avansase propunerea a rostit, cu un aer serios: „Întocmai, n-ai făcut nimic… păi, să-ți găsești un rost în viață… chiar vrei să fii aici, pe prispa celor șase case, proprietate personală, și peste zece ani? Hai că-ți zic eu ce să faci… mergi la AJOFM și vezi ce ți se potrivește!” „A…J…O…F…M…?” a susurat Klaus cu ochii măriți de uimire. Dar a mers. A mers la AJOFM și acolo specialiștii i-au spus că i se potrivește ROMÂNIA EDUCATĂ.

  Potrivită, potrivită… dar, doar așa, ca măsură… că în rest… de unde să știe el, care în afara zguduitoarei opere DE CE E ÎNTUNERIC NOAPTEA n-a produs ceva cât de cât notabil în viață, cum se face? Așa că a pasat proiectul consilierilor… ah, da! și a mai făcut ceva: i-a cooptat, pentru un clip publicitar publicat pe contul lui de FACEBOOK, pe Oana Pellea (buuuună pentru reclame și flash-mob-uri!), pe Mihai Șora (dânsul nici nu știa că e doar reclamă și a crezut că-i pe bune…), pe Victor Rebengiuc (cu o experiență solidă de pe urma lu’ REGIO…) și pe Andreea Răducan (cea mai nevinovată de-acolo…). Prima etapă (2016-2017) s-a consumat rapid și a fost doar cu CONSULTĂRI ȘI CHESTIONARE (la oha, zic, că doar nu se prinde nimeni dacă ai consultat și ai chestionat într-adevăr). A doua etapă (2017-2018) l-a prins nepregătit pe prezident… așa că a hotărât că va fi dedicată CONTINUĂRII CONSULTĂRII… iar cum la orizont se zărea deja ultima etapă (2018-2021), ceea ce îi trezea o oarecare neliniște interioară, Klaus a hotărât ca aceea să fie pentru DEZBATERE PUBLICĂ, deoarece nici dezbaterea publică nu presupunea vreo chestie concretă, ci tot niște bla-bla-uri cu ciucuri aurii, ca și primele două.
  Iar acum… ei bine, acum am ajuns în acel moment când se prioritizează, finalizează, operaționalizează și implementează. Și alte chestii care tot în „…ează” se termină. Dar bine că nu se mai „dezbatizează”.

  Nu vă mai plictisesc analizând conținutul proiectului ROMÂNIA EDUCATĂ… vă spun doar că spre finalul Declarației susținute de Klaus pe 7 iulie 2021, apare acest deziderat:

  „…reducerea ratei de analfabetism funcțional, la orizontul 2030, sau creșterea competențelor digitale de bază, atât în cazul profesorilor, cât și al elevilor.”

  Suntem în 2021, în plin analfabetism funcț’onal, care se manifestă cu mare pompă, în România, în mai toate domeniile. Iar de redus, președintele nostru ne spune că se va reduce hăăăt!!! la orizontul anului 2030, când dânsul își va mânca liniștit pensioara într-un viloi pus la dispoziție de însuși statul român, stat român care va înțelege că este greu să te hotărăști unde să te retragi din activitate când n-ai decât șase case, după ce ai dormit ca o beșniță preț de două mandate de câte cinci ani fiecare. Până atunci, adică până la „orizontul lui 2030”, mă gândesc că analfabetismul „funcț’onal” mai are loc de crescut și înflorit.

  Cât despre „pro’ectele” președintelui, sunt doi „exegeți” lucizi ai operei acestuia care au pus, în mod corect, punctul pe „i” și virgula sub „ț”:

  „La noi, după șase ani, nu există proiect și nici capacitatea de a-l articula. «România normală» și «România educată» sunt baliverne pentru cei care se mulțumesc cu vorbe goale -ba chiar ofense. În definitiv, cine trebuie adus la normal? Cine este de educat? (…) În alegerile din 2014, se știa, desigur, că era de ales între un aventurier și un nepregătit. Am spus-o, la rândul meu, atunci! În cazul ultimului, când acesta bătea câmpii atacând țări de care depinde starea lumii, i-am spus, telefonic, să o lase baltă, că nu știe despre ce este vorba, iar România are destule de rezolvat. S-a votat, cum se cunoaște, nepregătitul, crezându-se că aduce cu sine o cultură prestigioasă. Se vede acum că nu are nimic de-a face cu aceasta. (…) Firește, fiecare cetățean poate judeca pe contul său. Un adevăr este însă sigur. Când ești prost și de rea credință nu reprezinți nicio cultură -te reprezinți doar pe tine. Numai că pentru asta nu ar trebui să plătească alții.” ( Andrei Marga, 3 octombrie 2020, COTIDIANUL. ro)

  …și:

  „Ce s-a întâmplat cu această ROMÂNIA EDUCATĂ? Nu a fost niciun document. Dacă vă aduceți aminte, s-a pornit de la scrisoarea unui băiat care spunea «tot ce-mi doresc eu să fie în educația din România» și au început dezbaterile în universități despre scrisoarea respectivă. Și-au făcut tot felul de dezbateri, fiecare a început să-și spună experiența personală și să o ridice la rang de teorie universală. A fost un demers complet greșit. Rezultatul a fost un document care este o însăilare de opinii, care nu stabilește, nu ia decizii, nu tranșează clar.” (Mircea Miclea, 25 noiembrie 2020, G4 MEDIA.ro)
  Asta ca să nu ne imaginăm că hainele noi ale împăratului chiar există.

  Altfel, e bine că de „educațea” din România se ocupă un ins care pe 9 iulie 2021, aflat la Sofia, a zis, într-o declarație de numai 6 minute, următoarele:

  „Bulgarea”… „inițeativă”… „evoluțea”… „cordonate”… „sublinea”…„speceal”… „proecte”… „mențona”… „delegațe”… „partenereat”… „discuțe”… „coalițe”… „funcțonare”… „vaccinarea trebe impusă”…

  și :

  „Recomand în continoare fiecărui român să se vaccineze dacă nu dorește să ajungă la spital… atât de simplu este!”

  Apreciat de 1 persoană

  • România educată se realizează pas cu pas. Cum nu știm câți pași trebuie făcuți și unde este stabilită destinația, s-ar putea ca nici în anul 2030 să nu se termine proiectul virtual. Deocamdată, România trebuie educată sexual, de la 0 ani , în gândirea culturii LGBT+-iste, a demitizării istoriei, a înlăturării vechilor valori și stabilirii nonvalorilor ca valori etc

   Apreciază

 4. UN GUVERN DE TOT RASUL….CUND II VAD FATA CATELUSULUI CUTUI VAD AUROLACII DIN PARCUL MEU DIN BUCURESTI.CE BLESTEM PE NOI CU UN GUVERN DE RAHAT.

  Apreciază

 5. Sincer, nu prea am inteles ura presei impotriva doamnei Dancila. „Coabitarea” dinsei cu „sistemul” nu a putut sa curete dulapul de oasele domnului Dragnea. Pe varianta moderna, in Romania, cind cauti in dulapul unui politician gasesti mai mult microfoane decit oase, sau din fiecare.
  Vreau sa il felicit din nou pe Fuego. Urmaresc „Drag de Romania Mea” pe TVR2, si vad ca incearca un concept de cultura nationala, cu artisti din Basarabia. A spus acolo ca romanii trebuie sa mearga in Basarabia, Cred ca a captat o prioritate pentru noi sa mergem sa cheltuim bani acolo si sa aratam interes, chiar si turistic.

  Apreciază

 6. Un ministru al Mediului (Liliana Palmer, parcă) a întrebat acum câțiva ani, când numărul urșilor era mult mai mic, a întrebat câteva țări UE dacă nu vor să ia gratis niște urși, iar țările acelea i-au răspuns: nu, mersi! Câți avem sunt prea destui. La noi, dacă cetățenii sunt afectați de lighioane, statul trebuie să-i despăgubească la greu, și nu vrem să grevăm Bugetul de stat cu asemenea cheltuieli.

  Apreciază

 7. Sa faca un anunt public international: „Vindem ursi cu 5000 euro/bucata”. Sunt tari care ar avea nevoie de astfel de animale macar pt. gradinile lor zoologice. Ursii care se inmultesc excesiv si pun vietile oamenilor in pericol daca nu pot fi relocati, trebuiesc eutanasiati de catre vanatori. „OMUL este suprema valoare si trebuie aparat”.

  Apreciază

 8. O strategie infamă a Globalismului, de abatere a atenției de la sine: Biden i-a cerut lui Putin să „oprească” atacurile cibernetice ale “Rusiei”

  Pe vremea cand eram student si ma imbibam precum un burete cu tot felul de teorii ale cunoasterii socioumane, am fost intrigat ca cei mai multi autori din domeniile psihologiei si sociologiei erau din SUA, indeosebi evrei americani. Explicatia aveam sa o aflu mult mai tarziu, fiind in legatura directa cu obsesia Globalistilor de a influenta si stapani Lumea.

  De pilda, am fost surprins sa aflu, ca si autorul teoriei privind cristalizarea opiniei publice, dupa cum avea sa marturiseasca el insusi, ca cercetarile lui Edward Bernays au fost trecute la “secret”, de interes pentru aparare, cand acesta a lucrat o perioada pentru Pentagon. Aveam apoi sa-l aud pe Donald Trump ca el are intotdeauna dreptate si chiar sa-i descopar o cartulie pe acest subiect, desi mai inainte citisem cartea lui Arthur Schopenhauer “Arta de a avea intotdeauna dreptate” si mi-am dat seama ca Trump din ea s-a inspirat.

  In sfarsit, pentru a comprima si a trece le ceea ce vreau sa spun in titlu, am recunoscut in evenimentele de la Capitoliu, denumite “asalt”, schema “creaza problema-obtine reactia- ofera solutia”, cu care Trump si-a manipulat sustinatorii si de care Biden s-a folosit pentru a declansa reprimarea libertatilor de exprimare, de asociere, privind adunarile, protestele, manifestatiile etc, sub pretextul ca ar reprezenta “insurectie” sau “terorism intern”. Deci, cei doi rivali au lucrat in tandem, pentru un scop comun, apoi Trump a fost comutat in rolul de sef al opozitiei, ca si Netanyahu, dupa rotatia cadrelor, cu Bennett premier.

  In oficializarea alegerii lui Joe Biden ca presedinte al SUA si inscaunarea lui la Casa Alba a fost neplacuta constatarea ca manipulatorii electorali au recurs la teoria celor 100 maimute mimetice, cunoscuta si ca “hundredth monkey effect”, in care mass-media a lansat ce trebuia imitat, iar augmentatori si contagiatori au fost confirmatori ai sistemului, ca Bill Clinton si, incredibil, George W Bush, colegul de partid al lui Donald Trump, dar si de altii, privind legitimitatea a ceea ce atunci criticii au numit “presedintele mediatic”.

  Substantiind titlul articolului, Joe Biden a oferit o noua mostra de manipulare, vineri, care nu are nicio legatura cu adevarul obiectiv, in contextul valului de atacuri cibernetice din ultimul timp, pe care l-a atribuit Rusiei, dupa principiul acoperitor “hotul striga hotul” sau, in termenii teoriilor de manipulare, al atacului la lider si natiune, cunoscut si ca “atac la persoana”. Hodoronc-tronc, Biden i-a cerut presedintelui rus Vladimir Putin, într-un apel telephonic facut cu rea credinta, “să acţioneze împotriva atacurilor cibernetice cu “ransomware”, venite din Rusia”, potrivit unui anunt al Casei Albe.

  In cartile din care consilierii Casei Albe isi extrag scenariile pentru jocul international al lui Joe Biden se arata ca daca adversarul iti este superior, in afara disputei pe care vrei sa o creezi si nimeni nu iti va putea da dreptate, trebuie sa-l ataci personal cu injurii si sa te porti ca un necioplit, exact ca Biden cand a spus despre Putin ca este un “criminal”. Atacul verbal al lui Biden la liderul rus si la natiunea rusa, cu acuzatia ca ar fi atacatori cibernetici, urmareste sa distraga atentia de la sine si sa manipuleze opinia publica, ducand-o pe o pista falsa. De altfel, Jen Psaki, care a facut anuntul, a fost extrem de contradictorie, dupa tiradele cu acuzatii, pe care nu avea cum sa le probeze, a admis “că nu are noi informaţii care să sugereze că guvernul rus ar fi putut să dirijeze aceste atacuri”.

  Atacurile cibernetice de tip “ransomware”constau în introducerea în reţelele sociale a unei entităţi (virus) pentru a cripta datele, iar apoi în solicitarea unei răscumpărări, cel mai adesea în bitcoin, în schimbul cheii de decriptare. Este, cu alte cuvinte, un atac de talharire cibernetica a Natiunilor. Va spune ceva acest lucru? Cu siguranta, daca veti face o analiza istorica, structurala si comparativa veti ajunge la concluzia irefutabila ca Ransomware se suprapune perfect cu profilul genetic talharesc al Globalismului, ca o amprenta din campul infractional cu cea a infractorului. Rusia e o parte inseparabila a Corpului Natiunilor, pe cale de consecinta ea este tinta acelorasi lovituri pe care Globalismul le aplica Natiunilor. In acest sens, este pe deplin impartasibila observatia de mare acuratete, facuta duminica, in schimbul de mesaje dintre liderii Xi si Kim, prilejuit de aniversarea tratatului bilateral de prietenie, cooperare şi asistenţă reciprocă dintre tarile lor, care apara pacea în Asia, “acum când forţele ostile devin tot mai disperate în provocări şi în acţiuni obstructive”.

  Apreciază

 9. RĂZBOIUL CELOR DOUĂ ROZE DIN PENELEU CU DEUS EX MACHINA PREZIDENȚIAL

  În timp ce campionatul național de cărat poșete-n cap continuă vesel la PENELEU, văd că „analiștii” exclud posibilitatea apariției celui de-al treilea candidat la președinția partidului, ca și cum așa ceva nici nu s-ar mai fi întâmplat vreodată.

  Țin să le amintesc analiștilor, politicos, că pe 18 decembrie 2014, după ce lungul-cât-o-zi-de- post șef al PNL, Klaus, s-a „ales” președinte „dă” țară și, ca urmare a acestui accident istoric a trebuit să renunțe la funcția de partid, s-au organizat la urmașii brătienilor, cu mare repezeală, niște alegeri… Dacă nu vă mai amintiți, Klaus tocmai câștigase alegerile prezidențiale cu ajutorul neprecupețit al lui Lucian Mîndruță, cel care transmitea, nădușit, din centrele de votare de peste hotare că românii (care, între noi fie spus, se așezau de trei-patru ori la coadă și nu aveau de gând să ajungă vreodată în față -scenariul fiind bine pus la punct de „niște băieți”) nu sunt lăsați să voteze, ceea ce a înflăcărat grav inimile cetățenilor de dreapta din țară, determinându-i să se bulucească pentru a-l alege pe „…ciiiineeee eeeesteee geeeneeeraaaaluuul!!!”

  Și s-a produs „minunea din noiembrie” așa cum frumos a denumit-o Oana Stănciulescu și noi ne-am pomenit, în urma „minunii”, cu herr Klaus-președinte!!!

  Să reluăm: suntem pe 17 ianuarie 2014, cu o zi înainte de istoricele alegeri pentru președinție la PENELEU. Candidați pentru el lider liberal maximo: Ludovic Orban și Teodor Atanasiu. Pe Ludovic îl știți -așa că nu-l mai descriu. Însă dacă l-ați uitat pe Teodor Atanasiu, vă spun că e ăla care a zis că s-a ținut de nas la „înfrățirea” cu pedeliștii și de-aia n-ați mai auzit nimic despre el de atunci. Doi bărbați hotărâți ca „…în buzdugane să ne lovim, în săbii să ne tăiem, ori în luptă electorală de dreapta să ne luptăm”. Stânci, nu alta! Numai că n-a fost să fie. Cu numai o zi înainte de marea încercare a alegerilor, Klaus și-a amintit că a avut o purtătoare de cuvânt care i-a suplinit binișor muțenia-i antologică. S-a uitat lung pe lista cu cei doi candidați de sex masculin, le-a silabisit numele și a spus sec: „Alina Gorghiu… c-așa vreau eu…”

  Teodor Atanasiu a înțeles, împreună cu cea mai mare parte a alegătorilor, apropo-ul președintelui și s-a retras din cursă dându-și seama că era cât pe ce să facă o eroare impardonabilă. A doua zi a votat, cu toată inima: Gorghiu Alina!

  Ludovic, mai tenace, s-a gândit să-și încerce, totuși, norocul, deși simțea în creștetul capului răsuflarea caldă a Alinei -cu un cap mai înaltă decât dânsul- peste care se suprapunea răsuflarea de gheață a lui Klaus -cu două-trei capete peste freza lui.
  Evident, pe 18 decembrie 2014, s-a ales, cu un rezultat confortabil, preferata președintelui. Ludovic a mai avut de așteptat apoi preț de vreo doi ani-alină și un an-turcană ca să-și capete ceea ce merita în acel partid „…de gogomani” unde el era „cel dintâi între fruntașii politici”.

  Așa că… până în septembrie mai e cale lungă și nu se știe niciodată cine poate sări din căciuloiul de toamnă-iarnă al președintelui și al „băieților”, dacă acei doi candidați, Orban și Cîțu, devin prea enervanți.
  …………………………………………………………………………………………….
  P.S. M-am gândit să văd ce mai zice și Lucian Mîndruță în ultima vreme, că la Oana Sănciulescu pe pagină sunt numai comemorări, animăluțe date spre adopție, peisaje din țări străine și ce-a mai gătit dânsa în perioada izolării covidiene… adică, fără politică…
  La Lucian Mîndruță însă am găsit cugetări de-o profunzime amețitoare. Cu totul abisală mi s-a părut aceasta, din 30 decembrie 2020, o reflecție „dă pandămie” cu o limpezime de cristal, pe lângă care vă implor să nu treceți cu nepăsare:

  „Am înțeles în 2020 că nu-ți trebuie prea mulți bani. Am înțeles că e posibil să ai în casă prea multă hârtie igienică (!!!!, ooo! n.n.) și prea puține cărți.” (ÎN APĂRAREA LUI 2020, pe blogul personal)

  Ei bine, n-am dreptate? Obișnuită să vizualizez ceea ce scrie biciclistul-practicant, eu mi-am imaginat ce casă tristă, cu cărți puține dar mobilată în schimb cu necruțătoare aluzii coprologice, trebuie să aibă Mîndruță! Vedeți? Asta explică multe în legătură cu dânsul!

  Apreciat de 2 persoane

 10. Romanii (din tara si de pretutindeni) ar trebui sa nu uite NICIODATA ca : „LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA” !!!,(referitor:la Orban si Catu, PNL-PDL si toti ceilalti ca ei). Au desfiintat, demolat si „ras” tot ce a fost „bun” pentru mai binele cetateanului de rand. Va ajunge (el cetateanul), iar nestiutor de carte, sa umble „flamand”, rupt in coate si genunchi…

  Apreciază

 11. Sunt convins ca aerul e mult mai curat la Cornu, toate sunt mai curate la Cornu si mult mai multa liniste, departe de agitatia continua si rapacitatea “sobolanilor galbeni”. Se incerca inocularea bunastarii si a cresterii economice in progresie geometrica, insa salariile si pensiile raman incremenite ca de altfel si investiile, dezvoltarea economiei de piata, mai e putin si vara a trecut. Radem noi radem, insa toti locuitorii din zona subcarpatica pana-n varf de munte au probleme zilnice cu vizitele frecvente ale lui Mos Martin, iar partenerii UE nici nu vor sa auda de niscaiva ursi cadou.
  Nici nu doresc sa aduc in actualitate naivitatea (oare ?) concetatenilor, avand in vedere ca-i vara, soare si multa, multa “ghiorlaiala” aici pe cocioc (citez un clasic in viata), au ce merita, inca nu le-a ajuns cutitul la os.
  “In rest, toate bune …” si toate cele bune tuturor.

  Apreciază

 12. „…The UN human rights chief on Monday urged countries to take „a wide range of reparations measures” to address the legacies of slavery, colonial rule and racial discrimination….”

  Sunt foarte curios care o sa fie pretul in $ al „reparatiilor”, cine il va calcula, si pe baza carei formule. Care este pretul pe cap de suferinta? Pe cite generatii se calculeaza? Si unde vor trimite factura: la cimitirul colonistilor, sau Reginei Angliei si celorlati fosti colonisti (Portugalia, Spania, Olanda, Franta etc)?
  Daca totusi am ajuns la stadiul „superior-progresist” in care sa platim generatiilor de azi raul ce l-au facut generatiile de ieri, nu cumva ar fi mai simplu sa se plateasca prin ONU fiecarui cetatean pentru suferinta celor din arborele genealogic?
  Eu cui cer reparatii? E vreun formular de completat online la ONU?
  Oricum, asta insa e un alt semn ca lumea se schimba (era sa zic ca o ia razna). Semn ca trebuie sa punem la dosar toate suferintele noastre, sa fie lasate mostenire copiilor nostri, pentru ca acestia sa poata aplica pentru recompense financiare in viitor. Deci, faceti-va „Dosar de Suferinta”!

  https://www.dw.com/en/un-rights-boss-urges-reparations-for-slavery-racism/a-58240699

  Apreciază

 13. Întrebare-ntrebătoare: Totuși, n-ați fost prea mare „antrenor” ca să vă complaceți la nesfârșit în rolul de chibiț de… Cornu, nici măcar de Cișmigiu?!
  Daaa, știu, nu încap două săbii în aceeași teacă, n-ați încăput în aceeași teacă dimpreună cu CVT-ul, nici măcar cei mai mari oratori din istoria Parlamentului post-decembrist, CVT-ul și Păunescul n-au putut-o face, deci nu mă aștept să vedeți ce vă apropie, nu ce vă desparte de alde Dragnea, ilustrul dvs. urmaș într-ale vânduților partidului la fel de specializat în a-și vinde conducătorii ca boboru din care se trage, dar, totuși, ce să te aștepți de la plebei, dacă sămânța de adevărați cezari pare să fi sucombat iremediabil în sângele întâiului cezar înjungheat în spate de… era să zic Victoraș?!
  Somn ușor națiune… Chibiții îți veghează somnul de monștri născătoriu! În vreme ce cârtițele și cozile de topor „grijesc” de amintirea celui ce-a fost cândva, demuuult, codrul frate cu românul…

  Apreciază

 14. Coane Iancule,
  într-o lume pestilențială, toate florile-s puse la colț…
  și, oricum, cine să mai aibă nevoie de flori, câtă vreme vor putea fi înlocuite de bondari transgenderi printr-o simplă operație de transplant de… petale?!
  mai contează că parfumul va rămâne doar în lumea amintirilor?
  Noi să fim sănătoși, că destul ne-mbolnăvesc alții mințile!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.