39 de gânduri despre “Hristos a Inviat!

 1. O paranteza despre marii prieteni ai Romaniei , olandezii .
  Cine-si aminteste de Fejenoord Rotterdam – UTA 1 – 1 si apoi 0 – 0 , campioana Europei en titre , Fejenoord , eliminata de aradeni in septembrie 1970 ?
  Gol marcat de … fiul antrenorului UTA , Dumitrescu .
  Amanunte care te ingheata despre primirea UTA in Olanda in septembrie 1970 , date de fostii jucatori , in 2016 : ” au fost foarte reci cu noi . De-abia se uitau la noi – cine sunt astia ? cu astia jucam noi ?
  Ne-au dus intr-o sala unde ne-au aratat un film facut de ei cu ce numeau ei ” realitati din Romania ” – lucruri urate , film insultator pentru noi , care ne-a ambitionat si mai mult ( asta o spune un etnic ungur , Biro , jucator la UTA in 1970 ) .
  Copiii ne aratau cele zece degete de la maini , adica vom lua 10 la 0 .
  In 20 de minute , stadionul de la Rotterdam , gol , cu o jumatate de ora inaintea meciului , s-a umplut de 30000 de spectatori olandezi . ”

  Cu cine si-ar fi permis – isi permit azi acesti olandezi asemenea comportament , fara sa-si asume consecintele in Justitie ?
  Ii vedeti aratandu-le iugoslavilor sau bulgarilor sau senegalezilor un film insultator pentru ei ?

  Apreciat de 2 persoane

 2. Adevărat a Înviat!

  dum., 19 apr. 2020, 11:55 ADRIAN NĂSTASE a scris:

  > Adrian Năstase posted: „As vrea ca Lumina Invierii să ne călăuzească in > vremurile care vin, să fim sănătosi si să ne păstrăm speranta! Am adăugat o > poză de astăzi, de la Cornu, cu puii din incubator care au inceput să iasă > din ouă. Viata merge inainte!” >

  Apreciază

 3. Adevarat a inviat !

  Foarte simpatici si puii, mai ales in primele 2 saptamani 🙂

  Alt topic
  Am vazut foarte multi oameni – ziaristi/analisti, speriati pe la TV, de „propaganda” asa zis rusa, care cica ataca in nemernicia ei: SUA, NATO, UE si/sau Universul.Rusii vor sa ne rapeasca visul american, profitand de covidul „chinezesc” cica, vis neinceput si neterminat, prin stiri si feisbuc.Tot ei l-au facut pe Trump presedinte cu feisbucul (care e rusesc si asta), iar lista de ineptii poate continua.

  Daca suntem atenti la discursurile lui Trump, in legatura si cu NATO, dar si cu lumea in general, si le si auzim, si mai si citim diverse prin ziarele internationale „neruse”, observam ca SUA urmeaza sa intre pe un alt traiect in politica externa, tot in directia „America First”, dar cu dadaceala americana ce se va cam opri prin lume, peste un timp relativ scurt.Sa vedem alegerle din SUA la toamna, dupa numaratoarea a zeci de mii de morti de Covid..

  De exemplu putem citi acest articol, alaturi de declaratiile nenumarata facute de Trump in ultimii ani.Toate informatiile sunt la vedere, surse deschise si „neruse”.Nu e o conspiratie rusa.
  De exemplu aici avem un articol din iulie 2019: hxxps://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/george-soros-charles-koch-quincy-institute-think-tank-anti-war-a8982216.html

  America, fie ca ne place, fie ca nu, asta cred eu (desi retragerile din Irak sau Afganistan cam reconfirma), urmeaza sa intre intr-o noua era in ceea ce priveste politica externa si cred ca are legatura cu finantele, cu putilinta financiara.

  Ce spun „rusnacii” in articolul de mai sus :

  „Two billionaires on opposite ends of the political spectrum, left-wing financier George Soros and right-wing industrialist Charles Koch, are to finance a new think tank which its co-founders say will challenge America’s military-industrial complex by promoting an end to “endless war” abroad.

  The Quincy Institute for Responsible Statecraft will launch in September, having received an initial $500,000 (£385,000) from Mr Soros and Mr Koch apiece. The Boston Globe said a handful of other donors had contributed an additional $800,000 to the project.

  The name is an homage to John Quincy Adams, a former US president who said in a speech in 1821 that the US „goes not abroad in search of monsters to destroy. She is the well-wisher to the freedom and independence of all. She is the champion and vindicator only of her own”.”

  Cat priveste europenismul sau ne-euroenismul Romaniei este ceva evident, dar asta nu inseamna ca Romania trebuie sa devina sau sa ramana un membru flasc si bleg intr-un imperiu germanic rebotezat.Romanii nu s-au nascut sa fie sclavi pe plantatiile de legume germane, fie ele de varza sau sparanghel.
  Si nici nu suntem ANTI-UE daca nu ne place sa mergem in sir indiano-mexican pe plantatii sau daca reactionam pentru ca ni se pare ca fratii nostri care merg acolo sunt pacaliti sau abuzati.Ori o UE cu parteneri egali, ori o Europa neimperializata, resetata.

  Sclavagismul modern sau clasic nu are ce cauta in asa zisa UE in 2020 si trebuie combatut prin orice mijloace.Traditia ca esticii sunt sclavi, se pastreaza in denumirile marilor popoare din Est
  sensul (slav inseana sclav, polon inseamna sclav, ruman la fel), trebuie sa inceteze, iar ca sa inceteze trebuie sa reactionam, sa urlam, sa spunem.

  Si o mentiune pentru cei speriati de pericolul rusesc : Aceasta postare este o opinie personala si nerusa.

  Apreciat de 2 persoane

 4. „C-o moarte tot suntem datori !”
  (George Coşbuc : «Decebal către popor»)

  La fel ca pe vremea persecuţiilor împotriva creştinilor din Roma antică (sec. III-IV), în preajma celei mai mai importante sărbători a Creştinătăţii, soldaţii (poliţiştii) au fost postaţi în faţa bisericilor pentru a-i împiedica pe credincioşi să intre în lăcaşurile de cult. Iar noaptea Învierii Mântuitorului s-a petrecut în liniştea şi în taina fiecărei familii. Atunci ca şi acum, cei ce au încălcat legea au fost pedepsiţi : atunci, cu moartea, acum, cu amendă – vremurile au evoluat din fericire !

  Cu toată pandemia de Covid-19, este normal ca într-o democraţie să se pună o serie de întrebări, de ordin etic şi deontologic, la care responsabilii politici ar trebui să dea răspunsuri. Spre exemplu, de ce actualul preşedinte al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a trecut sub tăcere pe vremea când era ministru al sănătăţii în Etiopia trei epidemii de holeră în propria sa ţară (2006, 2009, 2011), neînregistrându-le la OMS ? Iar în 2017, de data aceasta în calitate de preşedinte al OMS, a refuzat să înregistreze izbucnirea unei epidemii de holeră în Sudan, pentru a nu periclita turismul în această regiune ! În schimb, OMS s-a grăbit să declare epidemia de Covid-19 drept pandemie, fără să se implice în mod serios în izolarea focarului iniţial din China pentru a-i preveni răspândirea. În faţa acestor incongruenţe, răspunsul SUA a fost tăierea contribuţiei de 400 milioane de dolari pe care o plăteau anual către OMS : drastic, dar logic.

  Oricum, conform propriilor statistici ale OMS, peste 80% din cei infectaţi (mai mult de 2 milioane testaţi până acum) fie nu prezintă nici un simptom, fie fac forme uşoare şi medii, ce trec de la sine, fără medicaţie. Sub 20% dezvoltă viroze respiratorii severe care pot duce până la moarte. Sunt aproape 150.000 de fatalităţi în cinci luni de molimă, dintre care însă aprox. 90% sufereau de alte boli asociate grave ori aveau probleme majore de imunodeficienţă. Dar şi aşa, cifra deceselor datorate noului coronavirus este umflată deoarece sunt incluse şi persoanele care au murit în urma altor viroze respiratorii : a dispărut ca prin farmec banala gripă sezonieră, responsabilă totuşi de peste 75.000 de victime în SUA în 2019 şi alte 20.000 în Franţa în 2017 !

  Cu certitudine, orice moarte reprezintă o pierdere dureroasă, totuşi moartea face parte din ciclul vieţii.

  „Din zei de-am fi scoborâtori,
  C-o moarte tot suntem datori!
  […]
  Dar nu-i totuna leu să mori
  Ori câine-nlănţuit.”

  Iată-ne însă – ca şi cum ar fi vorba de o epidemie de ciumă şi nu de un banal virus pulmonar !- trăind înlănţuiţi de frica bolii, a morţii, a spectrului sărăciei, înlănţuiţi într-un fel de arest la domiciliu, lipsiţi de bucuriile elementare ce dau sens vieţii cum ar fi o plimbare la soare (deşi razele UV ucid viruşii responsabili de virozele respiratorii), amputaţi de latura socială a existenţei noastre, ceea ce conduce inevitabil la dereglări psihice şi comportamentale. Este inadmisibil ca un virus să fie instrumentalizat politic pentru a se instaura o dictatură a fricii în rândul populaţiei ce va fi supravegheată de acum încolo electronic de tot felul de aplicaţii, astfel încât universul totalitar imaginat de scriitorul englez G. Orwell în celebrul său roman «1984» este pe punctul de a deveni o realitate de coşmar : „Big Brother is watching you!”

  În aceste zile pascale, lipsite de bucurie dar încărcate de simbolism, să nu ne gândim totuşi la ipoteze alarmiste, la recesiune economică, la criză socială (încă latentă), ci să reflectăm la învăţăturile Creştinismului care ne îndeamnă să nu ne temem de moarte şi să preţuim viaţa.

  „Viaţa asta-i bun pierdut
  Când n-o trăieşti cum ai fi vrut!”

  Cristos a Înviat !

  Apreciat de 2 persoane

 5. Adevărat a înviat !
  Adevărat că avem mare nevoie ca „Lumina Invierii să ne călăuzească in vremurile care vin, să fim sănătosi si să ne păstrăm speranta!”

  Apreciază

 6. În unele părţi şi morţii i se iese înainte !
  Ştire :

  Cimitirele din Râmnicu Vâlcea au fost luminate, în Noaptea de Înviere, precum Las Vegas, transmite Mediafax.

  18.000 de candele au fost aprinse.

  Primarul oraşului, Mircia Gutău, a cumpărat din banii lui lumânările, iar acestea au fost aprinse de angajaţii cimitirelor. Potrivit ordonanţelor militare, accesul în cimitire este permis doar pentru oficiarea slujbelor de înmormântare, iar numărul participanţilor este de maximum opt persoane.

  „Am făcut noi un efort pentru ei şi am pus noi lumină pentru ei”, a spus un angajat al cimitirului pentru agenția de presă.

  Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea spune că a vrut să-i ajute pe oameni să respecte o tradiţie veche de sute de ani.

  „Cred că e şi un semn de respect pentru înaintaşii noştri pentru că, dacă nu ne respectăm înaintaşii, nu avem niciun viitor”, a explicat Mircia Gutău.

  Poliţia verifică acum dacă gestul primarului a încălcat legea.

  Comentariu :

  Mda ! Un gest salutar, o palmă în locul unde cineva ar fi trebuit să aibă obraz, dar nu găseşti decât o faţă de masă pătată de la atâtea bunătăţi ce se servesc la masa puterii actuale !
  Şi cum să nu se pună măcar problema amendării lui, căci cu arestarea se pare că s-a terminat !?
  Cât mai sunt asemenea oameni pe care unele comunităţi au norocul să-i aibă în fruntea lor, încă nu-i nimic pierdut : la cealaltă pandemie, care ni se pregăteşte minuţios ( ce-aţi crezut, că-i gata ?! )vom avea mai mulţi Gutăi şi tot pe-atâtea Vâlcele, la următoarea şi mai mulţi şi tot aşa, până N-OM mai avea în fruntea României klauşi şi ludovici,isăreşti şi câţulici ( poate vreunul la vreun numismat celebru) !

  Apreciat de 1 persoană

 7. Adey a înviat!

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe dum., apr. 19, 2020 la 11:55, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv2958991369 a:hover {color:red;}#yiv2958991369 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv2958991369 a.yiv2958991369primaryactionlink:link, #yiv2958991369 a.yiv2958991369primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv2958991369 a.yiv2958991369primaryactionlink:hover, #yiv2958991369 a.yiv2958991369primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv2958991369 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „As vrea ca Lumina Invierii să ne călăuzească in vremurile care vin, să fim sănătosi si să ne păstrăm speranta!Am adăugat o poză de astăzi, de la Cornu, cu puii din incubator care au inceput să iasă din ouă. Viata merge inainte!” | |

  Apreciază

 8. Adevarat a Inviat , sa aveti un Paste linistit si sanatate maxima  V NegoitaPe 19 apr. 2020 11:55, ADRIAN NĂSTASE <comment-reply@wordpress.com> a scris:

  Adrian Năstase posted: "As vrea ca Lumina Invierii să ne călăuzească in vremurile care vin, să fim sănătosi si să ne păstrăm speranta!

  Am adăugat o poză de astăzi, de la Cornu, cu puii din incubator care au inceput să iasă din ouă. Viata merge inainte!"

  Apreciază

 9. Câteva zile în urmă semnalam intenția Statelor Unite de a acorda 1/2 miliarde dolari, preferențial, aliaților săi în lupta împotriva coronavirusului.
  Am înțeles că domnul Adrian Năstase a preluat mesajul și l-a transmis factorilor guvernamentali responsabili.

  În 16 aprilie, SUA a anunţat că acordă României un ajutor de 800.000 de dolari pentru a lupta împotriva pandemiei de coronavirus.
  Din mesajul de Sâmbătă al MAE:

  ”Aceasta decizie demonstrează o dată în plus, mai ales într-o situaţie de criză globală, soliditatea Parteneriatului Strategic bilateral. Ajutorul financiar se adaugă unei cooperări consolidate şi continue între România şi SUA pentru contracararea efectelor crizei generate de pandemia cu noul coronavirus”.

  Apreciază

 10. Cum suntem liberi de Paste si putem sta la taifas , sa incerc sa dezvolt o modesta idee .
  Romania nu trebuie sa- si multiplice proiectele in infrastructura de transport .
  Romania nu are capacitatea de a duce simultan mai mult de 3 – 4 mari proiecte de infrastructura in transport .
  In anii 2001 – 2007 Romania avea un singur mare proiect de infrastructura in lucru – autostrada Bucuresti – Constanta , in perioada 2008 – 2013 avea trei proiecte simultan – autostrada in jurul Clujului , Bucuresti – Ploiesti , fragmente izolate din autostrada Sibiu – Nadlac .
  Avem azi in lucru sau aproape de stadiul de santier , ca mari si foarte mari investitii , excluzand santierele incepute de Ponta in 2014 si metroul 5 , pe care nu le iau in cont pentru ca trebuie terminate cel mai tarziu in primavara lui 2021 :
  1 ) marele santier de cale ferata Curtici – Simeria – Sighisoara – Brasov – 800 de milioane de euro de lucrari care raman de realizat
  2 ) drumul expres Craiova – Pitesti
  3 ) loturile 1 si 5 ale autostrazii Sibiu – Pitesti ( lotul 5 poate in 2021 )
  4 ) podul Braila
  5 ) autostrada de centura Sud
  Sunt CINCI mari santiere efective , reale , care necesita efort , concentrare , mijloace financiare si tehnice care sunt enorme .
  Pe langa ele sa adaugam si , mai modest dar nu mai putin oneros , un lot sau doua din autostrada Transilvania in Bihor si Salaj ( Biharea – Marghita ? , Nusfalau – Suplacu de Barcau ? Zimbor – Poarta Salajului ? ) santier in 2021 , daca Dumnezeu vrea .
  Nu putem sa incepem alte mari santiere in alte parti fara sa compromitem realizarea celor de mai sus si fara sa facem , pana la urma , nimic .
  Deja ce e mai sus enumerat va aduce prosperitate si iesire din izolare Olteniei , judetelor Tulcea , Galati si Braila , legare rapida de mare sudului tarii , trafic feroviar confortabil si sigur pentru o linie de cale ferata foarte circulata – e putin ?
  Sa geram ce am inceput .
  Sa nu venim cu prostii si diversiuni gen autostrada – drum expres Bucuresti – Alexandria , drum expres Craiova – Targu Jiu , drum expres Bacau – Piatra Neamt sau autostrada Craiova – Lugoj etc – nu avem capacitatea financiara si tehnica de a le face in acelasi timp cu cele de mai sus !
  Urmatoarele mari investitii care vor veni , cu finantari prevazute si studii facute , sunt calea ferata Arad – Timisoara , metroul bucurestean 1 Mai , linia 6 , autostrada sau drum expres de la Ploiesti la Buzau si cam atat !
  Cat despre investitiile de interes regional , sa le dezvoltam in Moldova – noi linii de tramvai la Iasi , variante ocolitoare la Roman si Iasi , gari noi la Pascani si Bacau .

  Apreciat de 1 persoană

 11. Ganduri postpandemie: Sistemele corporalitatii societale. Repornirea economiei si primatul productiei. Multilateralitate si proportionalitate: Otrepele din interior continua sa absolutizeze existenta autostrazilor ca indicator de varf al civilizatiei. Aceste secaturi nu fac decat sa sustina indirect expansiunea globalista, care este usurata de construirea estica de retele rutiere transmontane, in cazul nostru. Muntii pentru noi sunt ce a fost marele zid pentru chinezi si ce sunt cele doua oceane pentru americani. In plus, nu ne costa nimic, sunt bariere naturale, cu care am fost haraziti. Iar banii tarii, de care ipocrizia politica se intreba unde sunt, cand tot ea este cea care ii baga orbeste in pamant, cu lozinca “civilizatie”, pot fi folositi pentu repornirea economiei nationale productive, de bunuri si servicii care sustin nemijlocit viata, sanatatea, educatia etc. Cardasia dintre regele strain Carol II si Nazisti, prin care am fost atrasi in razboiul impotriva Estului, a fost sa puna mana nu numai pe resursele de petrol romanesti, ci si pe fortificatiile naturale reprezentate de lantul carpatin romanesc. Fara cele doua resurse strategice, masinaria de razboi nazista s-ar fi impotmolit mult mai devreme. Ori poate Barbarosa ar fi ramas pe hartie. Daca vreodata ne vom sparge muntii cu autostrazi, ne vom pune singuri in pericol. Nu e un exemplu mai bun pentru o nefacuta decat marsurile pe autostrazi ale cavaleriei de blindate. Dar, sa fie limpede, importanta retelei de drumuri si sosele nu poate fi negata. Ea este sistemul circulator al unei economii si societati. Dar pentru asta nu trebuie sa spargem muntii, care sunt sistemul osos de care se prind toate celelalte sisteme. Scheletul dur pe care altii nu il au, fiind extrem de vulnerabili. Nimeni nu spune sa nu construim autostrazi si sosele. Dar reteaua lor trebuie gandita si in raport de criteriile de securitate si aparare. Pentru acum si viitor. Pentru ignorantii acestei spete, istoria are multe avertismente. De pilda, faimoasa retea de drumuri a romanilor reprezenta una din infrastructurile menite sa le micsoreze dificultatile de a tine sub control uriasul lor imperiu. Reteaua lor de drumuri, in teritoriile straine, avea o motivatie strict de razboi. Ea le asigura romanilor prezenta rapida a trupelor imperiale in orice loc unde se iveau probleme si trebuiau inabusite revolte. Un alt exemplu, in contraoglinda, este ca inexistenta soselelor din URSS a ingreunat semnificativ penetrarea ei de catre Germania hitlerista. In insemnarile lui Hitler, a ramas celebra o vaicareala, cu care isi scuza, uneori, insuccesele militare: “Aceasta tara (Rusia) e greu de cucerit. Nu are sosele. Ar fi fost vai de noi daca vehiculele lor ar fi ajuns pe soselele noastre!”. Insa, pentru a le aduce mintea la cap unora dintre unilateralistii nostri, trebuie spus ca nu exista civilizatie fara productie si export. Chiar daca pandemia de coronavirus va reduce inevitabil exporturile, ca circulatie externa din care traiesc globalistii – ia-le microbilor capacitatea de circulatie si ei vor fi terminati! – productia va cunoaste o crestere accelerata, in primul rand pentru nevoile interne, apoi pentru cele comunitare si ale apropiatilor, din vecinatate si din Est. Sa reevaluam, totodata, critic si compensator, un cuvant uitat, “multilateralitate”. El ne-a apartinut, o vreme, acum are o circulatie globala, dar ce i-au lipsit, atunci, au fost, in opinia mea, lucruri fundamentale: democratia politica, proportiile economice, societatea deschisa.

  Apreciază

 12. ADEVARAT A INVIAT ! …( O ” „INVIERE, ” FALSA !…CREEATA DE INDIVIZII „UMANI” , CU AL LOR INTERES CE , AU INFAPTUIT, MANIPULAREA, PE TERMEN NELIMITAT A, GANDRILOR UMANE …) OPINIA PERSONALA , CE O MENTIN NE CONTENIT , FIINDUM I CONSERVATA DE, EVENIMENTELE CE S AU DESFASURAT PE PARCURSUL ANILOR TRAITI, EVENIMENTE , CU AL LOR IMAGINI DUREROASE , DE NECONCEPUT , IN CARE FIINTE FARA VINA , UMANE SI NU NUMAI , AU FOST , MALTRATATE, UCISE , DE FIINTE ” UMANE, DESTINATE”… SA ,DETINA DECIZIA FINALA! …

  IN PREZENT , ACESTE IMAGINI , AU CONTINUITATE , ALARMANTA SI PENTRU TIMPUL VIITOR, UN EXZEMPLU , CE SI DESFASOARA , A SA IMAGINE , IN CARE ESTE FOCALIZATA , DESBINAREA, FIINTEI UMANE, IN GANDIRE SI COMPORTAMENT, UN MASACRU DIABOLIC…ASUPRA FIINTELOR FARA VINA , FIECARE, CU A LOR INFATISARE, IM I OFERA SI DE ACEASTA DATA SANSA , DE A VEDEA SI A GINDI, CARE ESTE REALITATEA .

  AM, „CREAT , DUMNEZEUL „, CONVENABIL , TRAIIRI, SIMTURILOR TRUPESTI, ANULAND, CU BUNA STIINTA PE, AUTENTICUL DUMNEZEU!…CE, NE A CONTURAT CA IMAGINE UMANA , DE A GANDI SI A INFAPTUI , SIMTURILE SUFLETESTI…DOVEDINDU NE CA, ETERNITATEA TRIPULUI CARNAL, ESTE INEXZISTENTA , FATA DE ETERNITATEA, SUFLETULUI, DE CARE DEPINDEM.

  NU MAI ACCEPT , SI IM I DORESC ,SA NU MAI ACCEPT, UN DUMNEZEU CE NU IMI APARTINE! … UN DUMNEZEU CANIBAL!…INEXZISTENT, LA IMAGINILE DUREROASE, APARTINAND ,DICTATORILOR „UMANI „!…

  PS. DUMNEZEUL AUTENTIC!…ESTE, UN , UNIVERS NECUNOSCUT , PENTRU FIINTA UMANA. SUFLETUL…NOSTRU SI NU NUMAI AL NOSTRU, II APARTINE , AM FOST CREEATI, DIN PROPIA LUI EXZISTENTA , BENEFICA UNEI VIETI …ETERNE! ETERNITATEA UNEI VIETI, IN CARE OMUL, SA -SI IUBEASCA, INTELEAGA, SEMANUL , SI SA AIBA O ACTIVITATE POZITIVA, IN ACEASTA VIATA , PENTRU EXZISTENTA VIITOARE! …

  PRIVESC , ACEASTA IMAGINE GLOBALA , FALSA, DEZGUSTATOARE..IN CARE MAJORITATEA POPOARELOR , AU FOST SI SUNT , MANIPULATE, SARBATORIND , LA TIMPUL LOR, O IMVIERE !… CU SEMNIFICATII, DIFERITE , DAR ESENTA ,FIIMD ACEIA SI : NU GANDIM NEGATIV , IN PERIOADA , PERIOADA , PERIOADA, PASTELUI SI NU NUMAI…

  REPET , DE TREI ORI ACEST CUVANT , DISTRUGATOR…DEMONSTRAND, CONTINUITATEA S A, INRADACINATA, DEFINITIV, IN GANDIREA ,MANIPULATIILOR SI A DICTATORILOR, CE ODATA CU SCURGEREA ACESTEI PERIOADE, DEVIN INUMANI, IN INFAPTUIRE!

  INVIEREA , AUTENTICA!… TREBUIE , SA FIE INRADACINATA IN SUFLETUL ,FIINTEI UMANE, IN FIECARE CLIPA , A EXZISTENTEI SALE . ( NU „DEVENIM” INGERI.. PE MOMENT, ULTERIOR, A NE DESFASURA, ACTIVITATEA NEGATIVA , CE NE CARACTERIZEAZA! …) ( ORI, ESTI, SUPUSUL , DUMNEZEULUI, INEXZISTENT…ORI ESTI , SUPUSUL , DUMNEZEULUI , AUTENTIC! )

  FOTOGRAFIA ,CU PUII NASCUTI, IN ICUBATOR…ESTE REALA!…

  DIN PACATE , NU TOTI, IL RECUNOSC…PE DUMNEZEUL AUTENTIC!…

  CU RESPECT SI SINCERITATE, PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, ROMANUL AUTENTIC!..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.