Andrei si Bianca

Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simpla, la starea civila si la biserica, doar cu parintii si cu nasii, in asteptarea momentului cand, la vara, vor invita toate rudele si toti prietenii sa le impartaseasca aceasta bucurie, la botezul fiului lor.

PS Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocosului de foc, si a inceput un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate si bunăstare!

60 de gânduri despre “Andrei si Bianca

  1. Dumnezeu sa le netezeasca drumul vietii,iar acolo unde vor intalni totusi denivelari sa le dea putere si intelepciune sa reuseasca sa treaca peste ele? Felicitari si cat mai multi ani ,sanatosi si frumosi impreuna! Doamne ajuta!

  2. Felicitări pentru toate evenimentele frumoase.Parcă trăiesc și ma revăd în perioada 1995-2004. Atunci erau vremui fff froase asta se întîmpla în zona Urziceni-Ialomita.Sanatate dvs și fsmiliei,,La multi ani” cu respect Ana Ernst.

  3. Prezint scuze pentru confuzia Andrei-Mihnea din subiectul „Test”. Urările pentru miri, socrul mare și nepot rămân valabile și sunt mult amplificate. Pentru a-mi îndrepta greseala, promit ca la căsătoria lui Mihnea sa îl confund cu Andrei…

  4. Dle NASTASE,
    Ma numesc DORA METES .Sunt de 40 de ani avocat,am o fata si un baiat(avocati si ei) si_ cel mai important _sunt bunica a 4 nepoti!
    Va asigur ca nu este bucurie mai mare decat aceea de a avea PRIMUL NEPOT!
    Sper sa simtiti si DVS cum este sa RENASTI!

  5. La multi ani,casa de piatra pentru tinerii casatoriti si viitori parinti,cele mai bune ginduri pentru intreaga familie si nastere usoara pentru viitoarea mamica Biancasi viitor tatic Andrei,viitor apropiat. Cu drag si mult respect Flori UMF Carol Davila

  6. Iuhuuu! Să fie-ntr-un ceas bun!
    Mă bucur mult și le doresc o viață frumoasă împreună, sentimente trainice, răbdare și putere să treacă peste greutăți, căci, vai! vor fi, inevitabil.
    Dar, cum se zice, împreună suntem mai puternici.

  7. DOMNULE ADRIAN NSTASE , FERICIRE SI CASA DE PIATRA PROASPETILOR CASATORITI ! MULTA,MUILTA SANATATE VIITORULUI NEPOTEI . ! DVS. SI DNEI. NASTASE MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA ! ALEX.DRAGHICI /FOST COLEG LA DREPT

  8. …Immi’~..~Cicluri normale ale vietii_pt. orice om indiferent de statutul sau social….Si~Baga_Bani_Baga_Bani tata~!!~socru_…~Insa „Concediul” de dupa nunta il facem in~??__~~ ~~~ ~~ ~~~__

  9. Casa de piatra! Generatiile mai vechi au dat comunism, capitalism, in forme extreme. Poate generatiile tinere sa construiasca mai bine pentru copiii lor, in pace, sanatosi, pe un pamint nepoluat!

  10. d-le Adrian Nastase , va admir si va urmaresc de ani buni , sa stiti ca meseria de bunic este unica si minunata , sa va traiasca copiii si sa va bucurati de nepotei , va doresc o viata fericita in continuare !

  11. O familie puternica si durabila pentru tineri si o sosire in aceasta lume a unui copil asa cum si-l doresc. Acestea sunt cele mai mari bucurii ale parintilor si bunicilor. Se spune ca nativii din Zodia Cocosului sunt persoane mandre, ambitioase, loiale si responsabile. Nu apartin acestei zodii, dar avand un Cocos in familie pot sa confirm ca asa este. Sa fie cu noroc!

  12. Casa de piatra! Sa fie sanatori si fericiti! Sa se bucure de un copil sanatos si binecuvantat de Bunul Dumnezeu cu tot ce va sti El ca va avea nevoie in viata! Iar Dumneavoastra si doamnei Dana Nastase va doresc sa va bucurati de nepot si sa puteti sa-i daruiti ce n-ati putut darui copiilor Dvs. desi ati fi vrut!

  13. Sa va mearga bine si sa fiti fericiti alaturi de cei dragi! Nimic din ceea ce a fost in urma sa nu va mai afecteze! Aveti bunici buni, frumosi, destepti pentru bebelusul vostru! Respect pentru dl Adrian!

  14. Va transmit mult noroc si sanatate pentru Andrei si Bianca casa de piatra Dumnezeu sa va binecuvânteze întreaga familie !!!!

  15. Felicitari! Ce familie frumoasa! Nimic pe lume nu e mai frumos decit venirea unui copilas. Ma bucur ca frumoasa si onorabila familie Nastase va avea in curind un nepotel. Sa va traiasca si sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lume!

  16. Casă de piatră!

    Felicitări miresei pentru ținuta originală!
    Felicitări doamnei Năstase pentru zâmbetul plin de fericire!
    Felicitări bărbaților, care nu-i musai să fie frumoși (cum zice o vorbă) dar sunt deosebit de strălucitori! Deocamdată, să iasă bebe cu bine la lumină, să fie sănătos împreună cu mămica lui și pe urmă, vă recomand, nu precupețiți timpul ca să vă bucurați, să mai lăsați pe alții să aștepte, chiar și pe noi, dacă aveți chef pur și simplu să stați și să vă uitați la bebe cum doarme!

  17. Felicitari pentru cei tineri! O viata fericita, plina de bucurii si realizari, ferita de rautatea lumii! Casa de piatra! Pentru viitorii bunici multa sanatate si bucurii alaturi de copiii mai mari sau mai mici!

  18. Felicitări şi Doamne Ajută atât tinerei familii, cît şi celei mari care s-a îmbogăţit acum cu încă doi, în curând, trei membrii !
    P.S.
    Ce deosebire între tinerii ăştia cu adevărat frumoşi şi cei care ies acum în stradă !
    Ei n-au timp să-şi întemeieze familii, iar rodul încrucişărilor animalice dintre ei sunt curmate din faşă de avorturi făcute până în ultima lună de sarcină !

  19. Din nou proteste, Din nou, prosteşte !
    Pe lângă o mână de năimiţi, un pumn de prostiţi şi-o groază de nemulţumiţi care caută să-şi verse mânia pe cineva !
    Deocamdată sorosiştii reuşesc să le canalizeze furia spre ceea ce vor ei, dar în curând, toţi cei păcăliţi se vor prinde de şmecherie şi se vor îndrepta spre cei care sunt adevăraţii vinovaţi !
    Şi mi se pare că atunci păpuşarii vor regreta amarnic că au antrenat şi înfuriat mulţimile !
    Care se vor năpusti împotriva lor şi atunci vorba poetului : „Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa nici în mormânt !”
    P.S.
    Se insinuează că parşiv şi mincinos că prin actuala lege nu s-ar mai putea recupera de la cei vinovaţi sumele ce ar trebui să intre la buget.
    Dar până acuma ce sume au fost recuperate de la cei condamnaţi ?
    Făcând abstracţie de cele luate de la Voiculescu şi Năstase, duşmanii de moarte ai lui Băsescu !
    Aud ???!

  20. Să trăiască în armonie cu ei înşişi, cu părinţii lor şi cu cei din jur! Să se respecte pe ei, să-şi respecte părinţii, să-i respecte pe toţi ceilalţi şi atunci Dumnezeu le va binecuvânta întreaga viaţă şi-i va ocroti!
    Mulţi ani cu iubire, loialitate şi credinţă!

  21. Domnule profesor, mă adresez astfel pentru că în urma cu 20 de ani mi.ati fost profesor la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din București, va doresc sa aveti o viață fericită alături de familia minunată care va înconjoară, iar tinerilor miri și viitori părinți să le fiți un exemplu de urmat in tot ceea ce și.au propus să facă în viitor.

  22. Dl. Iohannis a iesit in strada pentru ca sa lupte impotriva coruptiei si a gratierii. Excelent! Dl. Iohannis patroneaza CSAT, nu? Securitatea tarii este in pericol din cauza marilor corporatii care profita de pe urma indiferentei domnului Iohannis la ce inseamna jaful din padurile Romaniei.

    Noroc cu France 2 si Antena 3 care mai au curajul sa mai deschida gura.

    Povestea cu padurile e veche si lunga. A fost discutata in CSAT sub Iohannis si a murit acolo.

    Ma uitam la doamna Chichirez, sau Chichirau de la USR care la Antena 3, provocata de Ciuvica, tipa la camera ca ea venind din SUA nu e corupta, si ca, coruptii sunt romanii din tara. Adevarul e la mijloc. Coruptia a venit din exterior cu amicii doamnei Chichirau si a patruns usurel sub piela patriotilor de la SRI si DNA, care au celule cu camera in tot sistemul: politic, mediatic, judecatoresc.

    In loc sa luam taurul de coarne si sa spunem: nu, Ikea, nu profitori externi, vreti afaceri cu Romania? Astea sunt fabricile romanesti cu care puteti coopera, lemnul e prelucrat de fabrici romanesti, si nu merge en-gros in Austria sau mai stiu eu ude. Stiu, si atunci ar fi abuzuri, dar fiind romani, poti spera ca doamna Kovesi sa catadicseasca sa se investigheze.

    Astept ca noul guvern si majoritate sa refaca legi strimbe, si sa rectifice situatia, ca Romania sa-si pastreze padurile virgine, unice in lume.

  23. Credeti in suflete pereche, credeti in iubire, credeti in aceasta zi magica, credeti in dragoste pana la adanci batraneti, credeti in voi! Un nou inceput este intotdeauna un motiv de sarbatoare! Fie ca acest nou inceput de drum in doi sa fie un motiv de a va impartasi dragostea in fiecare an, fiecare luna, fiecare zi, fiecare ora, fiecare clipa…impreuna
    Sa aveti parte de o casnicie tesuta cu fericire, colorata de zambete si animata de rasete de copii! Casa de piatra!

  24. Daca dragoste nu e, nimic nu e/la iubirea manifesta dintre ei, se observa dragostea cu care i-ati inconjurat; noi le dorim mult noroc/mai mult decat al ilustrilor lor parinti.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze familia largita!

Lasă un răspuns