79 de gânduri despre “Realitatea Tv – ora 21.00

 1. @George Ban,

  Hahaha, cum rezonam noi doi ! Si eu i-am spus aceleasi cuvinte la articolul precedent. Acest „bibliotecar” sinistru este greu de suportat, niciodata nu mi-a placut, este atât de înfumurat pe cât este de neghiob.
  Kisses !

  Apreciază

 2. @nastase,

  Primul lucru pe care mi-l doresc, este sa aud ca ati scapat de mizeriile care vi-se fac de atâta amar de ani !
  Cum va spuneam, roata se întoarce, fie ca cei care v-au badjocorit sa se tavaleasca în chinuri – chiar la propriu, pentru ca nici ei n-au mila de nimeni ! Vedeti, mai vine soarele si pe strada noastra.
  O zi minunata sa aveti !

  Apreciază

 3. Na, că s-a putut!
  După cum ne spusese Băsescu, nu ar fi “desemnat” un premier din partea USL nici să-l pici cu ceară, că doar Constituţia se referă la partide şi nu la coaliţii. Ei bine, se pare că a ajuns la concluzia că trebuie totuşi să lase la o parte şmecheriile şi să-l desemneze pe Victor Ponta, pe modelul Unirii de la 1859.
  Astfel, l-a menţionat ca fiind propus de PSD, nu de USL, deci şi-a satisfăcut ambiţia, dar a fost nevoit să recunoască faptul că a fost susţinut şi de PNL şi de PC.
  Punctul forte câştigat de USL prin această victorie este acela că alegerile nu vor mai fi organizate de PDL. Nu mi-e teamă că la toamnă USL-ul nu va câştiga alegerile, nu este necesar ca peste noapte să curgă lapte şi miere în Romnânia, e suficient ca noul guvern să desfiinţeze legile şi măsurile aberante luate de guvernarea mafiotă PDL-istă, în ritmul de una pe săptămână, şi va avea la toamnă un scor electoral de 70% fără a putea epuiza astfel toate aberaţiile guvernării PDL-iste.
  Semnificaţia acestei “desemnări”, dar mai ales a rapidităţii cu care a fost făcută, este frica lui Băsescu de a întinde coarda mai mult. Astfel a acceptat cu uşurinţă să numească un premier care va fi premier şi nu marioneta lui. A pierdut deci funcţia de preşedinte jucător. S-a terminat cu regimul Băsescu!
  Doamne ajută!

  Apreciază

 4. nu am mai scris pe acest blog de mulata vreme,din anumite considerente pe care cred ca le intuiti. atentie mare pe cine veti nominaliza sa faca parte din acest guvern. daca vor fi cooptati in guvern Dincu si Rus nu cred ca va fi o alegere buna. Va urez mult succes pe mai departe si sa ne vedem sanatosi

  Apreciază

 5. „Investitorii şi analiştii se vor aştepta, după căderea Guvernului, să nu existe îmbunătăţiri ale politicii economice, iar rezultatul pare un ecou al evoluţiei din alte ţări din regiune, o pierdere generală de susuţinere pentru partidele care promovează austeritatea, a declarat un analist Barclays.

  „În mod cert nu este un lucru bun, având în vedere că oamenii se vor aştepta să nu existe îmbunătăţiri ale politicii economice şi nici o reluare a angajamentului cu FMI. Rezultatul final pare un ecou a ceea ce am văzut în ţările vecine în privinţa unei îndepărtări generale de partidele care promovează austeritatea”, a afirmat Koon Chow, analist la Barclays, pentru Reuters.

  Căderea Guvernului va stârni în rândul investitorilor temeri legate de direcţia politicilor adoptate, a afirmat şi Peter Attard Montaldo, analist la grupul financiar japonez Nomura. […]

  Reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, a declarat pentru MEDIAFAX, că misiunea de evaluare a FMI, Comisia Europeană şi Băncii Mondiale va întrerupe negocierile cu autorităţile române, dar va continua discuţiile tehnice atât în ceea ce priveşte criteriile de îndeplinit, cât şi perspectivele macroeconomice, urmând să mai stea în ţară cel puţin câteva zile.”

  http://m.zf.ro/evenimente/barclays-caderea-guvernului-genereaza-asteptari-ca-nu-vor-exista-imbunatatiri-in-politica-economica-9577596

  Cred că USL-ul se poate mândri cu cea mai stupidă mutare posibilă. Presupunând că guvernul „Ponta” va trece, va avea un mandat mult prea scurt pentru a putea schimba ceva. Iar la alegeri, nici măcar nu se va mai putea pretinde că ați fost partide de opoziție.

  Nu v-a mirat viteza cu care TB l-a desemnat pe Victoraș „prim ministru”? O să urmeze o bășcălie generalizată de care va fi responsabil USL-ul.

  PS: în cazul în care primele paragrafe ale articolului din Ziarul Financiar nu fost suficient de clare: România a luat-o în direcția Greciei și Ungariei. Iar la Moscova s-a deschis șampania.

  Apreciază

 6. @ d’Artagnan
  😀
  Staţi să vedeţi ce poziţii o să am după ce domnului Ponta i se va acorda încrederea Parlamentului.
  O dată cu „Puterea Butoanelor” premierii, miniştrii şi partidele sunt înconjurate de armate de yesman care vor să fie remarcaţi prin linguşeli li asigurări de bine… plus acel pericol general al „serviciilor” care informează dezinformând totuşi prin mutarea atenţiei şi accentul pe nuanţe… PSD-ul, PNL-ul şi PC-ul pot să se bazeze pe mine că voi fi de zece ori mai atent la fiecare greşeală politică a USL şi o voi semnala cu obstinaţie, chiar cu riscul de a fi banat pe aceste bloguri. Voi face orice efort ca oameni precum Zoe să nu-i rupă de realitate şi să rămână ancoraţi în tot ceea ce se întâmplă.

  Apreciază

 7. Aştept să văd lista noului Guvern şi apoi mă lămuresc cât este Revoluţie (a bunului simţ) şi cât este Restauraţie (a prostului gust). Primele semne sunt îngrijorătoare: sunt zvonuri că Nica ar fi la Interne, Dragnea la Ministerul Dezvoltării, Şova la Justiţie!! Eterna Cati la Educaţie…Baronii locali îşi fac încălzirea pe margine, arătându-şi fără jenă muşchii. Mazăre dixit: “Vă asigur că acum vom avea cu cine discuta la Ministerul Turismului. De fapt, nu vă asigur, VĂ GARANTEZ!”. Oprişan a aterizat iar la Parlament, pentru supervizare şi control. Se aude numele lui Fenechiu ca posibil ministru. Hrebenciuc apare iar pe la televizor. Costică Voicu jubilează.

  Aud cuvinte mari: “Gata cu Întunericul. începe drumul către Lumină!”, “Dumnezeu ne-a auzit Rugăciunile, ne-a izbăvit de cel Viclean” ( de zici că USL e, Doamne iartă, Mântuitorul), “S-a terminat cu hoţia în ţara asta!”.

  Cum spuneam mai demult, capacitatea omului de a uita este un dar nepreţuit. În afară de asta, cercetătorii britanici(!!! sanchi, habar n-am cine a descoperit da-mi place expresia!) au descoperit că omul nu poate sta mult timp trist sau în depresie ( nu vorbesc de cazurile patologice sau disperate). Chiar şi cei care au avut decese în familie sau sufără de boli grave nu pot sta prea mult în asemenea stări. Cum societatea este un organism viu ( atenţie ce logică impecabilă am!), putem conchide că e posibil să mai avem puseuri de optimism chiar şi în condiţiile unor boli grave şi cronice ale acestui organism social şi, prin extensie, a clasei noastre politice.

  Eu, unul, trebuie să recunosc că sunt o excepţie şi nu mai am nicio aşteptare de la partidele actuale. Probabil sunt un caz disperat.

  Sper ca în cele 7 luni până la alegeri Guvernul să nu facă gesturi populiste şi să agraveze situaţia economică. Mi-aş dori mai degrabă să aud cât mai des invocarea grelei moşteniri decât să văd cum se pogoară peste noapte belşugul în ţară.

  Aş pune pariu că Băsescu va presa noul Guvern cu mărirea salariilor şi pensiilor iar Ponta va fi într-o situaţie dificilă deoarece este evident că, cel puţin pentru o perioadă consistentă de timp, va fi, cred eu, imposibilă de luat o asemenea măsură fără repercusiuni macroeconomice grave mai ales că vrea, concomitent, să micşoreze CAS , să reducă TVA la produsele agricole, să crească salariul minim cu 26%.

  Băsescu îi va zice: “Ai spus că se poate, fă-o atunci! Nu mâine, azi!”

  Apreciază

 8. Uite cine a gasit cuiul lui Pepelea, Ponta sa nu fie votat de Parlament, fara girul „bibliotecaului”, siigur ca da ! Mare-i gradina lui Dumnezeu !

  Apreciază

 9. ptr orice eventualitate .

  Cârcotaşu a scris „pe modelul Unirii de la 1859” .
  Nu nu se refera la hai sa dam mana cu mana .. ci la momentu alegerii lui AI Cuza domn in Muntenia. Cand cuvantu de ordine catre aia care nu doreau asa ceva a fost „fiti patrioti macar acu cand parlangii isi ascut cutitele!!” si afara parlangii (parlangii adevarati!) asteptau :daca se flutura naframa alba se striga traiasca Cuza Voda ! daca era rosie ….. Asa ca Cuza a fost votat in unanimitate.
  Ca de-acu Providentialu e ca Nae inainte de ultimu congres . El alege.
  Sta cuminte si nu face ca Nae ajunge la final de mandat (daca nu bea prea mult. In rest poa sa isi gaseasca multe minivacante) . Nu sta ?!?
  Findca desi poa au gafat unii politicieni zicand de Moro sau ca nu zic ce ar fi prea putin …. asa prin piete (alimentare) se cam maraie in sensu Targoviste.
  Asta e nasol in Romania – poporu suporta multe. Prea multe. Da’ depasita limita de tolerabilitate (foarte ridicata) ….

  Apreciază

 10. Mai tovarasu „bibliotecaru” îti fac , cadou un ceas cu palme care sa te trezeasca la realitate. Suntem în anul 2012, ceausescu a plecat de mult pe Calea Lactee dar obserz ca „omul nou” la care visa el, înca mai populeaza
  tarisoara. Limbajul tau de lemn cu ancorarea în realitate si alte bla, blauri poti sa-l adresezi cu succes lui MRU, la noi nu tine. Cât despe linguseala, uita-te în oglinda si sa-mi spui ce vezi .

  Apreciază

 11. d’Artagnan,

  Cu cât patos vorbesti, ce mult îti doresti ca USL în general si Ponta în special sa clacheze ?! Daca însa nu va fi asa, ce vei face te vei spânzura de limba, sau îti vei pune unghia în gât ca pitigoiul ?! Ia-l si pe „bibliotecar” cu tine ca sunteti din acelasi aluat si mutati-va pe planeta PDL !

  Apreciază

 12. Boc vrea sa catindeze la Sluj sur ßomesch.
  Sunt curios daca clijenii vor pune botu la cestia cu miticii de la Bucuresti care nu au vrut ca sa faca auotostrada Trasilvania … caz in care Caracalu – ala unde s-a rupt caruta cu prosti si puscaria e pe strada Libertatii – se va vedea depasit in trista-i faima.

  Apreciază

 13. @lupi,

  Uite ca te-a ascultat si a plecat la Cluj, desi cred ca adresa la care l-ai trimis e alta, dar nu pot spune mai mult ca ma trage Manuela sau Dl. Nastase de urechi, hahaha !
  Cum îti spuneam, a plecat la Cluj, unde volens/nolens va candida pentru primariat. Chiar acum tine un discurs în care îi face „praf” pe „tradatori”, zice el – atunci când unii au figit din PSD, i-au primit cu bratele deschise, nu mai erau tradatori ! Una peste alta, pedeleaua îl usuie pe Bock la Cluj si îl trimite pe capul locuitorilor acestui oras si asa sufocat de PDL-isti.
  Din câte am auzit, nu va avea nicio sansa sa iasa primar. Lumea este atât de satula de ei ca oricât ar încerca, promitându-le marea cu sarea si oltul cu totul, nu vor avea sorti de izbânda. Peste foarte scurt timp, PDL va avea
  soarta PNTCD.

  Apreciază

 14. @ Zoe – Am scris eu mai multe ,, urari” , da’ asta e singura care-a trecut . Ce sa fac , e greu sa fim totzi ,, intelectuali fini ” ??!!.Vorba Bizonului ,, [b]elita intelectuala ”…..

  Apreciază

 15. Zoe, candidatura la Cluj nu e o miscare prea rea a dlui Boc, ci una dintre cele mai bune posibile, in situatia de fata. Haideti sa vedem: dlui Boc ii este ceruta demisia de la conducerea partidului sau si probabil ca este doar o chestiune de timp pina ce va trebui sa plece din fruntea acestui partid. Riscul este acela de a ramine somer politic si de a merge sa profeseze la universitate, unde studentii l-ar putea primi cu multa „dragoste”. Si atunci dl Boc incearca a deveni un fruntas regional al partidului. Nu cred ca isi imagineaza ca va lua primaria insa, ca si candidat la primar, va fi primul pe lista de consilieri, adica va fi in mod sigur consilier, ceea ce cred ca isi si doreste. Pozitia de consilier la Cluj ii ofera destule posibilitati de a face galagie din opozitie si, in plus, nu va putea fi ignorat in partid: ma astept ca, daca useleul nu face erori, pedeleul sa piarda destul ca pozitia de consilier la Cluj sa insemne ceva la ei. Ginditi-va si la faptul ca a fost inghiontit de mai mult timp sa candideze la Cluj.Cu un dram de noroc, dl Boc nu va cadea rau deloc si ar putea fi unul dintre supravietuitorii unei eventuale catastrofe politice pedeliste.

  Apreciază

 16. Nu am cuvinte – discursul lui C.Antonescu ma face sa ma-ntreb de-o mie de ori – CUM MAMA DRACULUI , CAND TZARA ASTA ARE ATATEA VALORI , UN TROGLODIT BETZIV A AJUNS S-O CONDUCA ????. Si cand va veni clipa judecatzii si-a ras-platzii ???.

  Apreciază

 17. @dlnimeni,

  Tu acum ce faci, îmi explici mie Capra cu trei iezi, sau ce ?!
  Chiar crezi ca-i duc grija lui Bock si ma oparesc ce-o sa faca el acum ? Pai
  eu când îmi amintesc numele Bock, vad numai CAPELE construite pentru români din ordinul lui, vad spitale închise, vad copii care nu mai au scoli în sat si trebuie sa mearga km întregi pe jos, vad „mamicute cu bebelusi” fara lapte praf gratuit, vad pensionari cu pensii si asa extrem de mici si alea ciuntite, vad profesori cu pantalonii rupti în partea dorsala si cu pantofii scâlciati, vad oameni murind din lipsa de medicamente, din lipsa de hrana
  si câte altele ! Iar tu îmi explici ca Bock îsi cauta un loc cald ? Asta ma interseaza pe mine, sau ma crezi atât de naiva încât sa nu stiu ce sfori trag
  pedelacalicii în continuare. Eu lui Bock, nu pot sa-i urez decât sa aiba parte
  de muuulta, multa caldura !!!
  Iar tie, Mr. Nobody, please belive me, let me go ! Sau mai pe româneste, scuteste-ma !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.