A murit Dan Matei Aghaton

A murit, la varsta de 73 de ani, Dan Matei Aghaton, un membru al echipei politice si guvernamentale pe care am condus-o. De fapt, un prieten loial si apropiat de-a lungul mai multor decenii.

A avut curajul de a fi vizionar in lumea complicata a turismului. A propus, intre altele, construirea unei noi statiuni de vacanta in sudul litoralului. A sustinut crearea unui parc Dracula, de genul Disneyland, la Sighisoara sau, ulterior, la Snagov – proiect ce ar fi putut aduce milioane de turisti in Romania. Diverse ONG-uri, sustinute din interior sau din afara, au omorat un proiect ce putea fi un asset important pentru turismul romanesc. Va rog sa consultati astazi anunturile de pe ebay.com si sa cautati produse cu denumirea „Dracula”. Veti gasi 97000 de produse vandute sub acest label, toate vandute de persoane sau firme straine. Noua ne ramene doar partea sangeroasa a personajului, banii ii iau altii…

Dan Matei a fost un coleg extraordinar, un bun organizator, intotdeauna gata sa ajute. A avut un rol important si la partid – fiind membru fondator al FSN si apoi secretar general al PSD.

A fost si un dedicat suporter al echipei Dinamo.

Cu totii ni-l vom aminti cu nostalgia unei lungi si profunde prietenii.

Dumnezeu sa-l odihneasca!. Condoleante familiei!

10 gânduri despre “A murit Dan Matei Aghaton

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in imparatia sa ! A fost bun prieten cu varul meu primar, Viorel Teianu, cu care a facut echipa la Ministerul Turismului. Din pacate si Viorel a plecat dintre noi acum un an!

  2. Un om si politician din vechea garda, profesionist, deschis noului si responsabil. A plecat in vesnicie devreme. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Sincere condoleante familiei indoliate.

  3. Condoleanțe familiei, încă un om de valoare a plecat dintre noi.
    Sper într-o lume/dimensiune/etc mult mai bună.

Lasă un răspuns