12 gânduri despre “Înregistrarea emisiunii „Raport de zi”, cu Ana Maria Păcuraru

  1. Poate asa vor urmari interventiile Dvs. la emisiunea „Raport de zi” toti potentatii zilei, mai ales cei din politica sau tot una este ? Din pacate cei de azi sunt extrem de aroganti, plini e ei, autosuficienti, superficiali fara niciun fundament si „laudele” ar putea continua.

  2. Linkul mă duce direct la final, când spuneți că vă simțiți confortabil în tribune și nu vă place ce vedeți în teren. Nu – mi imaginez ce puteați spune în cursul emisiunii, diferit fundamental de poziționările restului clasei politice, sau de ale celorlalți urmăritori ai jocului. Poate nu vreți să vă asumați riscul de a fi scos din tribune de către forțele de ordine..
    (Z)

  3. Viitorul Concept Strategic al NATO: Teoretizarea ideologizanta si inadmisibila a unei răsturnări a realitatii geostrategice, prin care expansiunea este aberant definita drept „aparare”

    Viitorul Concept Strategic al blocului militar nord-atlantic (NATO), ce urmeaza sa fie adoptat la Summitul NATO de la Madrid, de la finalul lunii iunie, se anunta o ideologie a irealului, care rastoarna realitatile politico-militare privind spatiul geopolitic SUA-Europa-Rusia.

    Acest concept este teoretizarea unei rasturnari inselatoare si inacceptabile a realitatii, care defineste expansiunea teritoriala, provocatoare si globalista drept aparare si reactiile legitime de descurajare si normalizare drept agresiune. Noul Concept Strategic al NATO va fi o speculare exacerbata de catre globalisti a operatiunii militare speciale a Rusiei in U-Kraina, pentru denazificare, demilitarizare, eliberare si redobandirea teritoriilor istorice. U-Kraina este o creatie artificiala, un golem geopolitic globalist, care nu-si are locul pe Harta Lumii.

    Este aberant si periculos ca expansiunea in haita a NATO – subordonata suprematiei globale a SUA, masculul alfa al haitei – sa fie rastalmacita ca aparare colectiva, iar prezenta inaintata si agresiva a armatelor euro-atlantice la granitele Rusiei sa fie pusa in ambalajul tehnicilor de manipulare si propaganda ale Doublethink (Dublugandit) si Newspeak (Novlimba), care tintesc controlul mintii prin limbaj.

    La o reuniune restransa la Haga, marti, de pregatire a Summitului NATO, s-au exaltat idei denaturate si agresive, cu propuneri de a deveni programatice. Ele s-au referit la viitorul Concept Strategic al NATO, care, potrivit lor, ar trebuie sa plece de la aberatiiile politice privind „recunoaşterea Rusiei ca principală ameninţare la adresa NATO” si de la continuarea expansiunii acesteia, sub masca amagitoarei propagande globaliste a „usilor deschise”. Asadar, Rusia e principala amenintare in calea expansiunii NATO-ului globalist. Elocvent, nu?

    Astfel NATO, fondat de Tratatul de la Washington (1949), pentru scopurile globalistilor – dupa ce acestia i-au tradat pe rusi ca i-au eliberat din Auschwitz si i-au scapat de Holocaust, vrand parca sa ateste argoul ca facerea de bine este f…re de mama – si devenit vetust dupa desfiintarea unilaterala a Tratatului de la Varsovia (1991), este asezat pe premise false, iar blocului militar i se imprima o neta, explicita si inadmisibila orientare expansiva. Cum sa fie admisa prostia ca globalistii, ajunsi la granita Rusiei, sunt „defenisvi si rusii, care reactioneaza, sunt „agresivi”?! Nu exista o aparare continentala reala fara conjunctia Europa-Rusia.

  4. Din pacate inregistrarea catre care merge link-ul pe care l-ati pus dureaza doar cateva secunde (de la sfarsitul emisiunii)

  5. Domnule Adrian Năstase, constatat că libertatea de exprimare este cu adevărat liberă pe blogul dumneavoastră.

    Textul publicat în românește de propaganda de război a Rusiei pe acest blog, propagandă pe care o lăsați să treacă liberă, este un exemplu elocvent.

    Deși ne aflăm în fața unui adevărat act de război împotriva țării noastre.

    „Este aberant si periculos ca expansiunea in haita a NATO – subordonata suprematiei globale a SUA, masculul alfa al haitei – sa fie rastalmacita ca aparare colectiva.” – fragmentarium.

    Și textul publicat este doar o mostră din războiul pe care Rusia îl pregătește împotriva României, țară membră a NATO.

    • Mi-e teama ca aveti dreptate. Fragmentarium exagereaza. Nu este prima data. Tin seama de libertatea de exprimare dar formulele utilizate („expansiune in haita”, „masculul alfa al haitei”, etc) ies din sfera abordarilor compatibile cu acest blog. De aceea, am decis sa-i acord lui Fragmentarium o pauza de o luna pentru a reflecta la distinctia dintre opinii si propaganda.

    • Cu tot respectul, de acolo de departe trageti o concluzie total eronata si multi anticipeaza situatii care nu se cuvin invocate. Nu vad niciun razboi in pregatire la adresa Romaniei, ceea ce nu inseamna ca cei indrituiti nu se pregatesc pentru ce-i mai rau. In principiu subiectul abordat de @fragmentarium, in era democratiei, contine multe adevaruri insa, poate ar fi fost mai nimerit sa se abtina sau sa „impacheteze” subiectul mult mai „poetic”.

  6. Vreau sa atrag atentia asupra unui lucru si sper ca domnul Nastase sa vada acest mesaj . Domnul Mircea Geoana nu este un candidat bun la prezidentiale din partea Psd . Dupa teatrul televizat jucat cu Petrov la ultimele alegeri exista riscul sa se repete acelasi scenariu cu Laura Codruta Kovesi … punctul sensibil fiind Marian Vanghelie …

    • Bună ziua,
      Domnule Năstase, sunt curios care sunt sentimentele dumneavoastră referitoare la faptul ca PSD (la fel ca și PNL) este condus de un individ care citește cu mare dificultate de pe foi pe care scrie în limba română, cu caractere latine. Despre ce viitor pentru România mai putem discuta în aceste condiții?
      Multumesc.

Lasă un răspuns