5 gânduri despre “Intâlnire cu ambasadoarea Turciei

 1. Felicitari pentru relatiile pe care le construiti pentru Romania, si in final pentru romani! Sunteti un diplomat desavirsit, si nu, nu incerc sa va perii cum sugera cineva pe aici. Nu caut job. Doar apreciez munca pentru natie, desi reprezentantii natiei nu au fost la fel de recunoscatori. Bun, timpul nu le sterge pe toate, dar uitam de inaltimea valurior si furia vintului. Doamne da minte mai multa creatiei tale!

  Apreciază

 2. Sunteți personalitatea pe care o admir cel mai mult- sunteți lumina, bucurie, prietenie, curaj, sclipitor în tot ce faceți, vă purtați cu o eleganta desăvârșită a marilor diplomați ! Admir setea de a cunoaște, sunteți o sursa inepuizabilă de frumusețe și talent în slujba semenilor pe care îi iubiți, aratandu- le calea spre a deveni mai buni- prin artă, educație, cultura, punerea în valoare a tot ce are mai frumos românismul , o cale admirabilă de a- ți servi tara, invitând tineretul la ” revoluția” marilor valori, a iubitorilor de frumos, de artă, poezie , armonii care izvorăsc din suflete alese , uneori dintr- o nesfârșită iubire, alteori dintr,- o durere sfasietoare. Arta, frumosul din arta atât cât exprimă puritate – inspirația divină,, natura , vindeca! Trecutul istoric, zbuciumul tumultuos din inima romanului – sursa trăirilor eroice ! Acolo trebuie să căutăm!In lumea satului exista bogății care inca sunt necunoscute- mă gândeam la costumul popular românesc- știți că privindu- l te vindeci? Satul tradițional românesc este o sursa inepuizabilă a miracolului, a sfinteniei! ” Eu cred că veșnicia s- a născut la sat”! De acolo va
  sunt originile, hărnicia, buna cuviinta, blândețea, frumusețea interioară, acea filosofie extraordinară care v- a adâncit și mai mult în lumea cunoașterii, adastand la izvorul luminaților vremurilor trecute! Un veritabil politician , așa cum sunteți prin excelenta, se formează prin munca, dăruire, căutare, o sete permanenta de cunoaștere, de a urma binele in orice forma ar fi el! Binele înnobilează, când este in slujba semenilor! Sunteți o minune răsărită din dragostea lui Dumnezeu, pe sfânt pământ românesc!

  Apreciază

 3. Disperati-disperati, dupa putere si influenta globale, dar si idioti?! Pentru ca prada Ucraina sa nu-i scape, Statele Unite cer ajutorul Chinei impotriva Rusiei!

  Statele Unite par sa aiba un repertoriu al tuturor metodelor posibile cu care sa-si conserve sine die influenta pradalnica in Ucraina si sa evite acordarea garantiile de securitate cerute de Rusia. Am vazut deja revoltatorul spectacol globalist de marti, cand SUA au amenintat Belarusul cu o ripostă “fermă” dacă ajută Moscova să “invadeze” Ucraina.

  Un alt spectacol globalist, la fel de penibil si de lipsit de audienta internationala, il vom vedea probabil luni, cand, in tentativa de a instrumentaliza ONU, Statele Unite au solicitat o reuniune publica a Consiliului de Securitate, in cadrul careia sa-si bata tobele alarmismului privind o pretinsa “ameninţare la adresa păcii şi securităţii internationale” pe care ar reprezenta-o forţelor ruse de la graniţa cu Ucraina.

  Dar cel mai ciudat demers, mai aproape de tupeu sau prostie decat de inteligenta, a venit joi din partea Casei Albe, prin vocea Victoriei Nuland, numarul trei al diplomatiei americane si a doua “Estera” dupa Wendy Sherman. Nuland a cerut Chinei să-şi folosească “influenţa” asupra Rusiei pentru a o descuraja să “atace” Ucraina. Insolitul cererii globaliste a venit tocmai dupa ce natiocrata China a susţinut public “preocupările rezonabile” ale Moscovei legate de propria-i securitate. O intrebare generala este irepresibila: Disperatii dupa putere si influenta globale sunt si idioti?!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.