Domnul Zuckerman ne paraseste…

Stirea a cazut ca un traznet. Ambasadorul american Adrian Zuckerman ne paraseste dupa doar un an de mandat la Bucuresti. Numit politic, fara a cunoaste reguli elementare ale diplomatiei si curtoaziei, el s-a comportat in Romania intr-un mod sfidator, amestecandu-se in alegeri, pronuntandu-se public in chestiuni de politica interna. Nu cred ca l-a respectat cineva pentru atitudinea lui partizana – cu exceptia lui Iohannis si, poate, a lui Dancu.

Mi-am adus aminte de Alan Green jr., ambasador politic, om de afaceri si sponsor al presedintelui Bush, trimis la Bucuresti inainte de 1989 pentru o sinecura linistita. A venit Revolutia si ambasadorul Green a fost complet depasit de situatie. Din fericire, ceilalti membri ai ambasadei erau adevarati profesionisti.

Nu cred ca ati citit cartea mea „Lumea, americanii si noi” sau editia a doua, „Romanian-American Relationship. My Contribution” (cred ca amandoua pot fi citite pe sectiunea „carti” a blogului meu). Am analizat acolo toti ambasadorii americani trimisi la Bucuresti dupa Revolutie. Majoritatea numiti politic. Incapabili sa inteleaga nevoia de demnitate a romanilor. Interesati de „business”. Folosind mantrele celebre – „drepturile omului”, „drepturile minoritatilor”, „statul de drept”, „democratia”, „valorile si principiile occidentale”. Urmarind sa puna in conducerea tarii marionete.

Cred, in continuare, ca relatia noastra cu SUA este vitala dar sper ca americanii vor putea dovedi in viitor respectul cuvenit pentru Romania trimitand un ambasador constient de misiunea lui.

31 de gânduri despre “Domnul Zuckerman ne paraseste…

 1. „…stirea a czut ca un trasnet ” este foarte bine explicata de tabloul publicat . Hans klemm a fost mic copil pe langa Zaharia . Dar nu e vina lui Zaharia , asa s-a nascut , buhait si trist la propriu si la figurat. Cand un om se trezeste trist il mai poti inveseli, dar daca s-a nascut trist….aleluia. Asa cum ziceam , nu e nici vina lui ca si-a facut de cap in Romania, primul vinovat este „EMINENTA CENUSIE” bOGDAN gOLDENSTEIN , care pe acolo pe la MAE nu face nimic, absolut nimic.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Nădejdea e mai curând o amăgire! După ce se întâmplă acum în SUA, nu se întrevede nimic bun. Și, fiindcă ați urmărit dezbaterile între cei doi candidați la președenție, știți sigur ca nu Biden și Camala lui vor fi cei care sa vindece rănile vechi și din ce în ce mai adânci ale unei superputeri care nu e în stare să se acomodeze dinamicii vremii. Democrații cred ca, ingroandu-l pe Trump, vor îngropa problemele. Valul de violente fără oprire ce bântuie peste ocean, și nu numai, va continua. Noul ambasador va fi tot după vechiul tipar.

  Apreciat de 2 persoane

  • Asa e. Tensiunea in societate (democrat-republican, negru-nenegru) resimțită înainte de alegeri in toate domeniile, profesional, social, in trafic, etc acum e pe față, a fost scoasă la iveală de o campanie de învrăjbire a lui Biden. Am văzut in România recent cum e sa câștigi alegeri apoi sa nu ai soluții de guvernare. Cred ca au stârnit ceva in SUA mai presus de puterea lor de a controla. Poate nu se așteptau sa câștige…

   Apreciază

 3. DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE CU TOT RESPECTUL FATA DE DUMNEAVOASTRA , IOHANNIS SI NU NUMAI, DE CINE A FOST NUMIT POLITIC?

  IN NICUN CAZ DE DONALD TRUMP, SE STIE FOARTE BINE SI STITI, PRIN CE A- TI TRECUT DIN CAUZA UNEI DICTATOARE, DE ORIGINE GERMANA, CE DORESTE NECONTENIT SA CONDUCA EUROPA. ACEASTA INCAPABILA , FIINTA …DE A GANDI NORMAL…

  O SUPN SICER SI STIITI FOARTE BINE CA, MARIONETA, IOHANNIS, CEA SUPUSA , ACESTUI „CANCELAR” , DICTATORIAL , NU A FOST ALES DE ROMANII MAJORITARI. STITI FOARTE BINE CUM SUNT FALSIFICATE ALEGERILE , MAI ALES LA TIMPUL PREZENT!

  OARE ACEST CANCELAR CU A SA MARIONETA NU SFIDEAZA ROMANII , INCALCAND CONSTITUTIA ROMANIEI, SI DREPTUL ROMANILOR LA EXISTENTA , DREPTUL ROMANILOR DE A DECIDE DACA VOR SAU NU…

  ACESTA MARIONETA CE IN NICI UN CAZ , NU-L SIMPATIZA, SIMPATIZEAZA,PE DONALD TRUMP, ACEASTA MARIONETA, CE V-A RETRAS , IN URMA UNUI GEST , MURDAR , MEDALIA, (SI NU DONALD TRUMP) ACEASTA MARIONETA CE DORESTE VEHEMENT MOARTEA ROMANILOR, MAI POTE FI CONSIDERAT PRESEDINTELE ROMANILOR? ( SI CATE ALTE ASPECTE CE AU SFIDAT SI VA SFIDA IN VIITOR CONSTITUTIA ROMANIEI…) (OARE ACEASTA MARIONETA CU A SA SEFA, NU SA AMESTECAT , IGNORAND VOTUL REAL AL ROMANILOR CE NU L- AU DORIT SI NU-L DORESC? ) ( PE CEI MAJORITARI MANIPULANDU-I!..)

  ATAT TIMP CAT AM VIZIONAT POSTURILE GERMANE SI AM VAZUT CUM „DOMNA CAMCELAR” EREA NERVOSA , FIIND VIZOALIZATA DE CAMERILE TV, NEFIIND DEACORD CU CASTIGAREA ALEGERILOR DE DONALT TRUMP, NU POT SA GANDESC CA DONALT TRUMP AR FI SAU AR FI FOST , ( RAMANE DE VAZUT!..) UN PERSONJ NEGATIV PENTRU RELATIILE DE PRIETENIE CU ROMANIA .

  UN ALT ASPECT , AMBASADORII ROMANI , VA INTREB SINCER, NU AU FOST TRIMESI IN EUROPA , MAJORITATEA FIIND NUMITI POLITIC? ( OARE ACESTI „AMBASADORI” SUNT CAPABILI SA INTELEAGA NEVOIA DE A REVIZOALIZA DEMNITATEA , PE CARE ROMANII FIIND MINTITI , MANIPULATI SI-U PIERDUT-O , VANDUT-O ? ) NU POT FI CAPABILI, ATAT TIMP CAT AU FOST SI SUNT NUMITI POLITIC!

  AMERICANII, DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , RESPECTA ROMANII , CEI CARE CONDUC NATIUNILE , EI SUNT DATORI…SA RESPECTE ROMANII PE CARE I- AU MINTIT , MANIPULAT . ( MACAR ACEST BUN SIMT SA-L AIBA, DACA DORESC!…)

  IN PRIMCIPIU , FARA A MAI CAUTA SCUZE, FARA A MAI IGNORA REALITATEA , VIZOAL VORBIND, ROMANIA A FOST SI ESTE OCUPATA DE NEMTI, (NU DE AMERICANI, SCUTUL ANTI- RACHETA ESTE O ILUZIE …) FARA A SE FLOSI MACAR UN CARTUS! ( ACUM SE FOLOSESTE SE DORESTE VEHEMEMT VACCINAREA , MORTALA, IN TIMP, A POPORULUI ROMAN! )

  PS MI-ASI DORI SA NU SE VIZOALIZEZE CE GANDESC , REFERITOR LA ACEST VACCIN CU AL SAU SER OTRAVITOR : VIZOALUZAM O CALCEAMA , II CHEMAM II VACCINAM , PRIN DIFERITE SANTAJE , SERUL NU ESTE OTRAVITOR, ULTERIOR CAND MAJORITARII VOR VEDEA CA NU S-A INTAMPLAT NIMIC , VOR VENII, AVAND INCREDERE,URMAND A LE INTRODUCE , CU VOIA LOR…VACCINUL UCIGATOR!

  SAU: ASA CUM AU SPECIFICAT, DOCTORII ROMANI AUTENTICI, ACEST VACCIN ISI POATE VIZOALIZA EFECTELE IN TIMP…

  PENTRU DUMNEAVOASTRA ROMANUL , POLITICIANUL AUTENTIC, CU SPERANTA CA NU V- AM SUPARAT!…( REPET, RESPECT POPORUL GERMAN, RESPECT CULTURA LOR , RESPECT POPOARELE LUMII, DAR NU ACEPT SA FIU SUPUS , SA FIU UMILIT,OMORAT, PREMATUR, DE NISTE ASA ZISI CONDUCATORI DE MATIUNI!

  Apreciază

 4. CU RESPECT PENTRU DOAMNA ELENA NEAGOE , CORECT!…

  CE FACE SI VA INFAPTUI, ACEST NATIONALIST GERMAN , (REPET CU A SA SEFA!) CU BIETUL POPOR ROMAN, SUPUS IN MAJORITATE , DE FRICA AMENZILOR , ESTE O REVIZOALIZARE A ASPECTULUI INFAPTUIT ASUPRA DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE.

  RESPECTIVUL GEST , MURDAR, MITOCANESC , INCALIFICABIL, ACELA DE A INVITA ROMANII SA SAVUREZE NECONTENIT PRODUSELE ,EUROPEI, DE A-I LASA A SE HRANI IN RESTAURANTE ETC, DUPA CARE , LE RETRAGEM LA TOTI… DEMNITATEA UMANA , ULTERIOR OMORANDU-I CU VOIA LOR, (VACCINUL!) BINEN-TELES SANTAJANDU-I IN DIFERITE MODURI. ( DEJA TRADATORUL, TRADATORII „BISERICII ORTODOXE” AU CEDAT…FIIND MULT MAI USOR DE A-I ATRAGE PE ROMANI! )

  Apreciază

 5. Din pacate Excelenta Sa, ambasadorul Zuckerman, nu a confirmat cu toata originea sa romana. E bine ca pleaca, a fost prea vizibil si deranjant prin actiunile sale, comportandu-se ca un banal „cautator de aur”.
  Traiesc cu speranta ca Departamentul de Stat va numi un ambasador de cariera care sa respecte Romania si cetatenii acesteia cu bunele si relele lor, iar conditia sine qua non este ca si politicul romanesc sa se comporte demn si profesionist.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ei bine o fi zaharelu sascut in Romania da nu este de origine .. si in gnl … el are pretentii.


   My voyage starts with two people who are here in spirit only: my beloved parents, Emil and
   Aura. Were it not for their courage, wisdom, and sacrifice, I would not be here. Both were
   teenagers in Bucharest during the Second World War. Like so many of their contemporaries,
   their families were dislocated and their property was confiscated. Against all odds and in the
   face of persistent anti-Semitism in the post-war communist regime
   , they both attended college and medical school. Emil became a senior academician and researcher at the University of Bucharest. He achieved international acclaim for his research on epilepsy. Aura pursued
   research in the field of endocrinology.
   Shortly after I was born, my parents, aware of the brutal shortcomings of the communist system,
   decided their only child should have the opportunity of a better life. Upon filing a request to
   leave Romania, they were terminated from their elite academic positions. They began a new life
   on the edge of poverty, living from hand to mouth.
   I remember the occasional gratitude of my parents’ patients bringing a fish or a live chicken. We
   lived on the fourth floor of a walk-up building, in two small rooms, each heated by a wood
   burning terra cotta fireplace. The heat stored in the terra cotta never lasted through
   morning. Water for bathing was heated in a pot on a bottled gas stove top.
   We were finally allowed to emigrate when I was nine years old. We left with little more than the
   clothes on our backs. We were not allowed to take any valuables or currency, not that we had
   anything of consequence. Following friends’ advice, my parents took two salamis that could be
   either sold or eaten when we arrived in Rome, Italy. https://www.foreign.senate.gov/imo/media/doc/062019_Zuckerman_Testimony.pdf

   Parintii sai au emigrat in 1965 ……
   hai sa ne inchipuim ca ar fi fost etnici romani de religie majoritara … credti ca in 1965 aer mai fi imndrznit sa „decided their only child should have the opportunity of a better life. ” si sa ceara emigrarea ?!!!
   Sau ca in gnl in anii 60 majoritatea etnicilor romani aveau apa calda la robinet ?! Majoritatea uriasa, peste 90 nu aveam nici apa curenta! Dar el vede in aceste conditii normale persecutie rasiala : persistent anti-Semitism in the post-war communist regime!

   In gnl nu prea se stie dar in interbelic relatiile dintre Romania si SUA nu au fots chiar „armonioase” si din cauza unora de oerigine din Romania care erau tare sucariti pe legea Minelor din Romania ….. adica pe politica „prin noi insine!”

   Apreciat de 1 persoană

 6. Din nefericire comportamentul acesta din partea administrațiilor americane față de România este stimulat de răul endemic instalat la noi. Toată lumea vorbește de vinovăția clasei politice cu privire la situația României. O fac chiar mulți politicieni ca și cum ei nu ar avea nicio implicare. O fac toți uitând că această clasă politică e rezultatul (emanația :)) ) societății românești. Bineînțeles că lucrurile nu pot fi reparate de popor, de oamenii ieșiți în stradă. Până acum oamenii onești nu prea au ieșit. Au ieșit doar haștagii. Mai precis cei plătiți, cei interesați și câțiva proști. Și ce ar putea să facă ei ? Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Singurul demnitar care i-a pus la punct pe americani, a fost prof.univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției..
  Domnia sa nu a răspuns invitației amabasadorului Klemm la ambasada SUA și i-a sugerat să solicite audiența la Ministrul Justiției.
  Ulterior a dat o declarație că au discutat despre „statul de drept” dar că domnul ambasador, având o pregătire în alt domeniu, i-a explicat statutul juridic și alte teme, pentru a înțelege situația.
  A ripostat și Klemm dar nu a avut curajul să detaleze discuțiile avute.
  Este singurul om care i-a umilit pe amerricani, refuzând să pună mâna pe clanța uții de la ambasadă.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Și încă ceva, nu numai ca nu cunoștea regulile la care vă referiți, era convins ca asemenea reguli, dacă vor fi existând, sigur nu sunt pentru el. Administrațiile SUA au nutrit o convingere similara întotdeauna. Asasinarea unor lideri străini n-a fost niciodată o problemă. Care drept internațional?! Quod licet Jovis…

  Apreciat de 1 persoană

 9. Secretarului de stat al SUA Mike Pompeo nu-i place Frank Sinatra: Vrea ca nici europenii sa nu cante melodia „My Way”

  Cat de credibile si de luat in seama sunt “sprijinul” si “asigurarile” date de unilateralistii globalisti aliatilor lor europeni, multilateralisti si natiocrati? Nu cumva ele sunt o stratagema geopolitica de a-si ascunde adevaratele intentii, care sunt contrare logosului globalist ? Inainte de a raspunde, ar trebui sa observam ca unilateralismul globalist este opusul ideii de multilateralism, dar si al celei de alianta, care prin definitie este multilateralista.

  Secretar de stat al SUA pentru inca cateva zile, Mike Pompeo, iremediabil compromis prin faptul ca a fost vocea cea mai acuta si unealta cea mai ascutita a unilateralismului trumpist, va fi miercuri şi joi in vizită la Bruxelles, unde se va întâlni cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat, Mike Pompeo va reafirma la Bruxelles “sprijinul neabătut al Statelor Unite faţă de NATO”, precum şi faţă de parteneriatul SUA – Belgia.

  Declaratiile lui Pompeo la Bruxelles vor fi fara indoiala de importanta infima, avand in vedere colapsul administratiei Trump si debarcarea ei saptamana viitoare de la Casa Alba. Dar si pentru ca, principial, nimeni intr-o asemenea situatie nu poate face angajamente internationale in numele viitorului regim politic. “Sprijin neabatut” al SUA fata de NATO ar insemna mai multi bani americani pentru Alianta si o unitate comprehensiva intre americani si europeni. Or, lucrurile merg in directia contrara, bani sunt tot mai putini si dezacordurile tot mai mari. Dar lui Pompeo nu-i place indragitul cântec “My Way” al lui Frank Sinatra, refredonat din ce in ce mai mult de americani, si vrea ca nici europenii sa nu-l cante. Insa oamenii nu sunt peste vremuri. E limpede ca, in noile vremuri, America si Europa vor canta “My Way”, dar fiecare pentru sine.

  Apreciază

 10. Stim ca exista aceasta practica diplomatica, de a trimite ambasadori politici care au facut un curs de citeva saptamini despre ce inseamna diplomatie. Si noi trimeteam multi ambasadori politici pe vremea lui Ceasca, care erau de fapt membri ai Comitetului Politic Executiv al PCR agreati de Prima Tovarasa (ca nu era boie sa fii si domn/doamna, desi diplomatia ti-o cere), adica niste inculti in multe cele, dar bravi tovarasi in lupta de clasa. Imi amintesc cit de dificil era pentru conducerea MAE sa isi plaseze oamenii de cariera, cind Ceausestii aveau o lista intreaga de Toti si Ne-Toti (era unu Ioan Totu parca in CC). Si mai imi amintesc cit de greu era pentru diplomatii de cariera sa lucreze cu ei, sau sa avanseze si sa ajunga ambasadori ei insisi, cind nu erau in gratiile Ceausestilor, sau daca refuzasera sa devina si Securisti (era o practica sa recruteze diplomati sa lucreze pentru Securitate, dar multi nu vroiau). Diplomatii Securistii mergeau la ambasade si consulate in Vest, diplomatii de cariera in tari unde nu puteau fugi, sau de mica anvergura. Practica asta s-a amplificat mai ales dupa fuga lui Pacepa.
  Nu situ ce va face Biden si daca va trimite la fel de rapid un Ambasador al sau (apropiat de democrati?), sau daca va alege un diplomat de cariera. In orice caz, ambasada are oameni profesionisti cred care pot sa suplineasca profesional (al doilea om in Ambasada va fi Insarcinat cu Afaceri pina la venirea unui nou Ambasador). Probabil va dura ceva, cum si pe Zuckerman l-au asteptat indelung in Ro.
  Va fi interesant daca actualul Ambasador va ramine totusi in Romania ca Gitenstein, sau daca va reveni cu business in Ro. Eu in locul lui vazind ce se intimpla in SUA, mi-as crea o fereastra sa pot sta in RO cind doresc.
  Ati urmarit cita armata o sa fie scoasa sa „apere democratia” si cit de securizata va fi inaugurarea? SUA pare o tara bananiera astazi cu aceasta inaugurare. Parca ar pune un regim ostil americanilor sa ii conduca. De ce le-ar fi atit de frica daca pretind ca sunt atit de „legitimi”?

  Apreciat de 1 persoană

 11. Adrian Năstase a fost o victimă a ”războiului preventiv”, anticipat fiind faptul că nu va sta sluj ca un Boc sau Orban… Dar lui Adrian Năstase, chiar lovit cumplit, nu-i poate lua nimeni mintea și, după cum se vede, curajul. Așa că scoate la iveală adevărul despre relația SUA – România, perfect ilustrată de ambasadorii pe care Washington îi trimite românilor… ”Toți ambasadorii americani trimiși la București după Revoluție (…) urmărind să pună în conducerea țării marionete”.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Da’ noi nu, că-i băiat bun, că merge la biserică, că se-nchină (cum spune o replică din „Actorul și sălbaticii”… Că vrem în NATO, că vrem cu americanii, că vrem o țară ca afară… Că, de la fereastra noastră, viitorul se vede bright and beautiful… Mă rog, suntem HANDICAPAȚI CU SPUME!!! Că, dacă n-am fi, nu s-ar povesti… Adică n-ar fi aici, în România, atâția retardați și/sau vânduți, care să facă din țara noastră o colonie.

  Apreciat de 1 persoană

 13. Că am așteptat prea mult să ne ia americanii-n brațe, ca să renunțăm acum la ei… Vă spun, SUNTEM HANDICAPAȚI CU SPUME!!!

  Apreciază

 14. Uite de asta-l stimez eu pe dl. A.N. Spune multe în cuvinte puţine!! Bănuiesc că, la şcoală fiind, i-a plăcut cartea şi desigur că şi materiile ce se bazează, în primul rănd, pe logică şi mai puţin pe memorie!!

  Apreciat de 1 persoană

 15. Citind acest articol si precedentul, mi se pare hilar ca, pe vremuri, erau unii, pe acest blog, care trageau semnale de alarma disperate ca „s-ar putea sa avem si noi un mini Putin” si, respectiv, se dadeau cu capul de pereti ca „PSD-ul fura”. Mare ti-e gradina, Doamne! De-asta vom fi totdeauna o tara din lumea a treia. Nu din cauza „comunistilor”. Nici a „coruptilor”. False probleme, pentru oligofrenii cu creier de copil de trei ani, care se sperie de bau-bau.

  Apreciat de 1 persoană

 16. Nu uitati stimati colegi ca ambasadorul este, inainte de toate, etnic evreu. Pe Zuckerman il doare in cot si i …. in……cine va fi presedinte in SUA, din moment cei ei conduc deep state-ul american. Vreti argumente ?
  Luati aminte cat de repede au sosit avioanele cu vaccinuri in Israel, inaintea tuturor. A plouat cu doze peste statul evreu.
  Bine, veti spune ca cetatenii evrei o tin si acum din carantina in carantina, dar credeti ca in restul lumii civilizate se va schimba ceva in urma administrarii fortat-obligatorii a unui vaccin dubios confectionat pe repede inainte prin inginerie genetica ? Poate tehnologia sa invinga biologia, sau cel putin sa o controleze? Dupa parerea mea, niciodata. Va trebui sa gandim pur si simplu…natural si mai ales sa ne comportam ca atare, in armonie si echilibru cu lumea in care am fost creati. Cine vrea sa mearga pe Marte, e treaba lui, oricine este liber sa plece si sa scormoneasca prin tarana rosie. Du-te si si lasa-ne domnule Musk si sa ne trimiti poze. (Z)
  ……Om fi, noi romanii, naivi si creduli, dar din perspectiva pandemica nu suntem chiar singuri pe lume…

  Apreciază

 17. Ziaristii au cazut in plasa mediatica construita de putere prin sesizarea indirecta a CCR cu privire la constitutionalitatea legii de majorare cu 40% a punctului de pensie (cu cat vor creste in mod real si efectiv si cat de diferentiat pensiile majoritatii celor in plata, in urma implementarii acestei legi, vad ca nu se intreaba nimeni). S-a incercat smecheria cu punerea in discutie a bugetului pe anul 2020 – rectificat de social democrati pentru a lua in calcul legea de majorare.
  Presa a tabarat pe liberali intrebandu-i daca vor respecta decizia judecatorilor constitutionali.
  Mai jurnalisti fraieri, guvernantii au aticipat o decizie de constitutionalitate (chiar daca este una indirecta), care nu este opozabila unor hotarari de guvern de amanare si esalonare a aplicarii legii. Vor spune, iata, ca ei respecta legile tarii, inclusiv deciziile CCR, dar in acelasi timp se vor prevala de dreptul invocarii crizei si deficitelor, un drept la fel de constitutional, avand in vedere ca nevoile intregii populatii sunt mari, multe si extrem de complicat de satisfacut in integrum.
  Sesizarea a fost facuta cu schepsis, cu rezultat previzibil si asteptat, pentru a inchide gurile tuturor si mai ales pentru a trage de timp, inclusiv in ceea ce priveste elaborarea noului proiect de buget de stat si cel de asigurari sociale.
  In compensatie, orbanii, raresii, turcanele si catii ne vara in urechi tot felul de promisiuni fanteziste legate de cum vor restabili ei echlibrele si normalitatea in sistemele de pensii speciale. Vorbe goale pe care magistratii le iau, in cel mai bun caz, in ras.

  Apreciază

 18. Excelența sa pleacă deoarece și-a îndeplinit misiunea, v-a furat steaua și o duce la el acolo, în marile state unite, în lumea liberă.
  În timp ce dânsul pleacă declarat erou, d-vstră sunteți declarat un impostor și un mare comunist, iar prin urmare, rămâneți în mizeria pe care ați creat-o.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.