Art Safari 2020

Ieri, pentru cateva ore, am fost in Bucuresti, pentru a rezolva diverse chestiuni. Am profitat pentru a vizita expozitia anuală, devenită traditională – Art Safari – organizată la Victoria Tower, pe calea Victoriei nr. 15.

Recunosc, eram curios, mai ales, să văd lucrările lui Gheorghe Petrascu, expuse pe un etaj intreg. Intr-adevăr, zeci de lucrări minunate, din toate perioadele sale de creatie. Un univers unic, irepetabil.

Un alt etaj al clădirii este consacrat lucrărilor lui Sabin Bălasa. Lucrări spectaculoase, cu acel albastru dominant din tablourile lui – care te transferă intr-un spatiu ireal.

Cei pasionati de artă modernă pot admira afisele Guerilla Girls sau lucrările Scolii de la Bucuresti – inclusiv lucrarea specială a Alexandrei Croitoru!

Eforturile lui Alexandru Baldea si ale curatorilor acestor expozitii merită salutate, tinand cont si de dificultătile ce au trebuit depăsite in această perioadă.

Expozitia mai este deschisă incă trei zile. Dacă aveti vreme, merită să aruncati o privire.

6 gânduri despre “Art Safari 2020

 1. hau sa ne radem putin .. de nemti!

  Storea e cam verche da io de abia acu dadui de ea…
  Stiti de ce are nevoie gubernu terman de emigranti din Orientu Apropiat ?
  Ca sa impiedice degenerarea popoului german!
  <Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe(adica „„Izolarea este ceea ce ne-ar distruge, ceea ce ne-ar lăsa să degenerăm în consangvinizare” Inzucht = Consangvinizarea este producția de descendenți din împerecherea sau reproducerea indivizilor sau a organismelor care sunt strâns legate genetic . [2] Prin analogie, termenul este utilizat în reproducerea umană , dar se referă mai frecvent la tulburările genetice și la alte consecințe care pot apărea din expresia trăsăturilor dăunătoare sau recesive rezultate din relațiile sexuale incestuoase și consangvinitate .)

  Ntz nu a inebubit Bizonu’ ci Wolfgang Schaeuble !!!!
  A se verifica :

  https://www.tagesspiegel.de/politik/wolfgang-schaeuble-abschottung-wuerde-uns-in-inzucht-degenerieren-lassen/13706442.html

  https://www.afdbayern.de/schaeuble-die-einwanderer-retten-uns-vor-inzucht/

  https://www.independent.co.uk/news/world/europe/closing-eu-borders-immigration-will-lead-incest-german-finance-minister-warns-a7077696.html

  l

  Apreciat de 1 persoană

 2. Iată şi câţiva potenţiali / potentaţi cumpărători pentru care preţurile unor lucrări, dacă i-ar interesa n-ar fi o problemă, deoarece posedă şi ei arta parvenirii cu bani de la stat !
  Asta-i România lor ! Şi indiferenţa noastră….
  Citiţi articolul :
  :
  https://www.impact.ro/pensie-de-74-000-de-lei-in-romania-cu-ce-se-ocupa-romanul-care-a-incasat-in-iulie-2020-aceasta-suma-impresionanta-86048.html?utm_source=Capital+Link+Text&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

  Apreciază

  • ROMANIA ARE TALENTELE SALE , TALENTE UMANE, CE DIN PACATE PE ALOCURI SUNT IGNORATE, DE NON VALORI ,TOT UMANE, CARE CONSIDERA CA , ARTA ESTE UN SUBIECT NERELEVANT PENTRU TIMPUL ACTOAL.

   ACEST ASPECT SE DATOREAZA ,IN PRIMUL RAND , ACELOR , SISTEME POLITICE , CE AU DEGRADAT IN TIMP , SUSTINEREA SI PRETUIREA DOMENIULUI ARTISTIC.

   ROMANIA TIMPULUI TRECUT DAR SI CEL APROPIAT DE PREZENT, A VIZOLIZAT TALENTE, FICARE CU AL SAU DESTIN . UNII SI -AU INDEPLINIT IDEALUL PE TARAMURI INDEPARTATE, RENUNTAND LA DIVERSE ASPECTE A LE VIETII, ALTII SI -AU INDEPLINIT , ACCEPTABIL, VISUL IN TARA SI DE CE SA NU SPECIFICAM, UN ALT ASPECT, REFERINDU-NE LA CEI CARE AU SPERAT CA , VOR FI APRECIATI.

   ARTISTII ROMANII SI NU NUMAI , SOARTA LOR, A CELOR FARA NORC, A FOST DIN TOTDEAUNA O SOARTA DUREROASA, TINAND CONT TE DORINTA DE A-SI INDEPLINII DESTINUL . MULTI …I-AU CARACTERIZAT SI II CARACTERIZEAZA CA FIIND FIINTELE , DUBIOASE, NESEMNIFICATIVE PENTRU SOCIETATE , IGNORAND UN ADEVAR CE NU POATE FI CONTESTAT. ARTISTII AU FOST CEI CARE AU LASAT IN URMA LOR, VALORI AUTENTICE , VALORI CE IN TIMP S-AU DOVEDIT A FI UN TEZAUR PENTRU TARA RESPECTIVA .

   DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ESTE UNUL DIN PUTINII POLITICIENI AUTENTICI, CE CONSTIENTIZEAZA CA, UN POPOR FARA CULTURA ESTE UN POPOR SARAC… DANSUL IN NENUMARATE RANDURI A VIZOALIZAT CA SI DE ACEASTA DATA , INTERESUL DE A SUSTINE , A FI ALATURI DE ARTISTI.

   PS. VIATA, INCOJURATOARE ESTE , POATE FI O ARTA IN PERMANENTA VIE, DACA OMUL, AR STI S- O PRETUIEASCA!

   DIN PACATE ,OMUL, TIMPULUI ACTOAL , PRETUIESTE EXISTENTA SA , IGNORAND DESTINUL SAU!…

   PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE OMUL , POLITICIANUL AUTENTIC!

   Apreciază

 3. Superba manifestare .
  Manifestarile culturale dau valoare adaugata unei metropole .
  Revenind la preocupari vulgare si prozaice – e foarte bine ca puterea penelista vine in corpore la inaugurarea celor 18 km de autostrada din Campia Transilvaniei numai ca meritul apartine unei guvernari uitate si trecute sub tacere – guvernul Ponta , 2013 – el a identificat oportunitatea finantarii in extremis a acestei investitii cu fonduri europene pentru perioada 2007 – 2013 , el a obtinut finantarea si a lansat investitia .
  Altfel , Bode ma lasa efectiv cu gura cascata – la cei 99 de km de contracte de autostrada semnate in 2020 ( 30 km Pitesti – Curtea de Arges , 5 km autostrada de centura Nord , 64 km din autostrada Transilvania ) va adauga marti 29 de km foarte grei pe Valea Almasului in Salaj – ajungem la 128 de kilometri cu contracte semnate , sa adaugam cei 62 de kilometri de pe drumul expres Craiova – Pitesti , tronsoanele 3 si 4 ajungem la 200 de kilometri ! ( tronsoanele 3 si 4 nesigure pentru ca daca o ja..a de judecatoare vrea sa-si arate puterea poate obliga Statul sau la divulgarea conditiilor castigatorului celorlalti concurenti – o nenorocire – sau la asa -zisa re-evaluare a tuturor concurentilor , alta nenorocire si contractele semnate sunt nule ) .
  Sa adaug ca au lansat licitatia pentru cei 31 de km de autostrada din munte intre Tigveni si Cornetu – UN MILIARD DE EURO !
  Sa vedem cum va fi transpunerea in teren a acestor contracte – exproprieri sunt doar pe Pitesti – Curtea de Arges , Biharea – Chiribis si in parte pe Craiova – Pitesti , in jur pentru 80 – 90 de kilometri .
  Sa vedem cum va fi asigurata finantarea – in afara de Pitesti – Curtea de Arges la aceast ora nu avem finantare europeana pe restul contractelor semnate .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.