123 de gânduri despre “Atacurile MISA

  1. intr-o competitie orice vot conteaza, si sigur ca o astfel de miscare a condus la ceva voturi negative si atit,
    nu cred ca acesta este motivul pentru care ati pierdut ci faptul ca pe final v-ati lasat prins de alte treburi in loc sa luptati cu mai multa tarie pentru finis ,ca la o cursa de atletism unde finisul uneori este cel mai important.
    este adevarat ca in perioada cit ati fost prim ministru s-au pus multe in circa dvs. adevarate sau nu cum ar fi si influientarea deciziilor juridice, sau ca sunteti proprietar de afaceri de tot felul etc. dar asta pentru-ca v-ati facut multi dusmani deoarece ati tratat cu seriozitate raspunderile ce le aveati fie la guvern fie la partid.
    eu cred ca este mult mai important ce a realizat guvernul nastase , si sunt foarte multe realizari importante trecute cu prea multa usurinta in tacere si cred ca se vorbeste foarte mult despre cei ce nu reusesc sa faca ceva pentru tara, pentru cei multi , dar reusesc pentru ei si cei din jurul lor si reusesc sa fie mediatizati doar pentru intentii , ginduri si analize.
    cu stima

  2. @Draghi,
    Ma bucur ca incepeti sa vedeti ca AYA stie ce vorbeste dar cred casi ea este surprinsa ca lucrurile evolueaza la vedere caci citez din ianuarie:

    Iti garantez ca acum, preconizatul scandal in care se doreste sa fii fals implicat va porni de la relatiile lui Costea cu (pe atunci) consilierul Ristea Priboi.
    Si iti mai garantez ca nu se va merge doar pe translatie: ci ca Priboi insusi (la fel de “ascuns in strainatate” si de “fugit din Romania” ca si Hayssam, cu care era in exceptionale relatii!; amandoi sunt in tara!) va da, cel mai probabil sub un “nume de imprumut”, declaratii defavorabile tie.

    Deci s-ar putea ca Priboi sa vorbeasca in nume propriu.

  3. @Draghi,
    Cum spuneam cam citesc de jos in sus si postarile prea lungi le citesc mai greu, dar revenind la postarea ta pe care am revazut-o si lasand deoparte celelalte spuse care mi se se par hazardate citez un pasaj de retinut

    Probabilitatile sunt un concept de baza la scara sub-atomica, in mecanica cuantica. La aceasta scara natura se comporta probabilistic. Sau mai exact, noi avem un model matematic bazat pe probabilitati, care pare sa descrie foarte bine o realitate stranie diferita de experientza noastra de zi cu zi. Pana acuma acest model a fost confirmat perfect in mod experimental. Spun ca e un doar un model pentru ca nimeni pana acum nu a reusit sa explice de ce la aceasta scara “Dumnezeu joaca zaruri”. La nivel cuantic, nu exista DA sau NU, ci doar o multime de stari intermediare cu diverse probabilitati (imi cer scuze de la cei care, inspirati de un promo de la Antena 3, cred altceva ). Aceste stari intermediare devin “realitate” doar prin “observare” (sunt multe de spus aici si de explicat ghilimelele, dar ma opresc deocamdata aici).

    Cred ca maximul pe care putem sa-l afirmam acum, fara se ne implicam in polemica lui Einstein este :

    Sau mai exact, noi avem un model matematic bazat pe probabilitati, care pare sa descrie foarte bine o realitate stranie diferita de experientza noastra de zi cu zi.

    Este un subiect pe care mi l- am propus, pe langa multe altele sa zicem din aceiasi clasa de probleme, pentru o analiza ulterioara, daca voi avea vreme si de aceea spun(spre deliciul unui GB) ca eu fac cadou acestui blog, bucatele de viata .

  4. Nu am citit articolul şi nici nu citesc asemenea subiecte. Am cunoscut nişte membri MISA. Sunt îndoctrinaţi dar cu binele binele omenirii… dacă îşi aduce aminte cineva de devierea asteroidului care ar fi lovit „dezastruos” pământul… 🙂 Gândurile negative nu atacă pe nimeni, dar gândurile negative, ca şi cele pozitive, atunci când există, pot dezvolta energii atât de mari încât universul se poate răsturna fără celebrul punct de sprijin necesar pârghiei. Viaţa noastră este iubitoare de dezechilibru, de haos. Poate pentru că echilibrul este atât la îndemână, atât de natural.
    Domnule Năstase, de ce nu vă întâlniţi public cu şefii Misa, într-o conferinţă de presă, şi întrebaţii… „îndreptaţi gânduri negre împotriva mea, şi dacă da, de ce”? Nu e „de bine” această ceartă mediatică. Părerea mea.

  5. M-am dat putin pe net si moshu’ Google a gasit niste legaturi surprinzatoare intre Meditatie Transcedentala, MISA si Ristea Priboi. Mi-am adus aminte si de postarea Ayei despre frontul care se autoreproduce. Am senzatia ca lucrurile astea se leaga, insa sunt inca departe de a avea o imagine clara.

    Intelege cineva mai exact despre ce e vorba?

  6. Domnule Nastase sper ca nu credeti in porcariile astea cu MISA(spirale, pipi, …. ). Tara are probleme mult mai grave provocate de Basescu si guvernul Tariceanu!
    Nu cred ca din cauza MISA ati pierdut alegerile, alegerile au fost fraudate cel putin moral de catre Basescu deoarece desi a urlat dupa primul tur ca a fost furat dupa ce a preluat puterea nu a mai scos nici un cuvant despre alegeri. Oare de ce?

  7. Cei mai multi blogeri trateaza aceasta actiune a MISA cu superficialitate, prin negare. Ce nu cunosc inseamna ca nu exista.
    Cu un an si ceva in urma Dan Diaconescu [ pana nu transformase in totalitate OTV-ul in postul iovan, elodia&co] avea uneori invitati oamenii care in mod oficial se ocupasera in Romania, inainte de 1989, de parapsihologie si alte fenomene inexplicabile. Printre ei generalul [de armata] Emil Streinu, profesori universitari si alti oameni initiati, care si in prezent sunt invitati la congrese internationale de gen, organizate de oameni de stiinta. Gen. Streinu a mentionat, nu odata, ca ceea ce i se intampla fostului PM al Israelului Ariel Sharon – transformarea in leguma – se datoreaza energiilor negative [spus simplist] transmise extrasenzorial de catre marii rabini ai Israelului, pentru ca a ordonat retragerea colonistilor din Gaza, deci este posibil.
    Intr-una din emisiuni in care s-a vorbit despre zodii, cand i-a venit randul generalului sa spuna in ce zodie s-a nascut a spus ca nu va face niciodata o astfel de imprudenta, pentru ca oameni initiati te pot chiar si omora daca ti-o cunosc. ASA CA SA NU RESPINGEM TOT CEEA CE NU CUNOASTEM.
    Am citit in presa ca Monica Macovei a fost un membru de vaza al MISA. Coroborand lucrurile intelegem si de unde vine ura fara margini a acesteia impotriva dumneavoastra.
    Nu pot sa va indemn decat sa ascultati de sfaturile Ayaei si a altor oameni care cunosc fenomenele in profunzime.

  8. Stimate Domnule Nastase,

    Sunteti unul din cei mai inteligenti oameni pe care ii stiu din Romania. Vedeti cit interes stirniti?
    Si un subiect de tip OTV ii poate face pe oameni sa discute pe blogul Dumneavoastra. Bineinteles ca MISA nu a insemnat-nu inseamna si nu va insemna ABSOLUT nimic. Eu am o tehnciana carea a fost in MISA foarte multa vreme si este unul din cei mai putin inzestrati oameni pe care ii cunosc din punct de vedere intelectual.

    Va urez succes in activitatea pe care o aveti si in viitor.

    Alexe

  9. Emil Constantinescu se plange ca l-au dat gata „structurile”.
    Dvs. spuneti ca v-au venit de hac „facaturile”?

  10. @Draghi,
    Ma intereseaza foarte mult si multumesc.dar poate ne faci cadou din legaturile gasite ca doar totul se leaga cu totul si dupa Hermes Tismegistos ce este sus este si jos.

  11. @Draghi Puterity

    Interesant ceea ce scrie Aya . Felicitari pt legatura intre comentarii. Sunt convins ca Ristea Priboi stapaneste tehnici de influentare a oamenilor de la distanta. Sa nu uitam ca este fost ofiter DIE. Personal mai stiu cate ceva, despre metodele lor de lucru, avand in vedere ca fostul meu mentor a fost ofiter in aceasta structura 🙂 si crede-ma ca stapanesc astfel de tehnici. Nu stiu f. multe, ce-i drept, dar suficient ca sa incep sa leg si eu lucrurile. Este posibil ca simpla lui prezenta semnalata lui Adrian Nastase (admitand ca AN chiar n stia) sa aiba un efect asupra acestuia. Sa-l faca mai slab. Cred ca este mai bine pt AN sa o asculte pe AYA si sa nu se mai gandeasca. Sa inlature toate gandurile astea.

  12. * o corectare: unde am scris „si crede-ma ca stapanesc astfel de tehnici” trebuia sa ma refer la ei, la fostii ofiteri DIE. Se intelege ca eu stapanesc astfel de tehnici ceea ce este fals.

  13. dupa ce am lecturat articolul mai sus enuntat, mi-am amintit ca in 2004 imi spusese cineva de specialisti reiki folositi de diferite formatiuni politice pentru manipularea maselor / alegeri.
    eu am crezut atunci ca este o tampenie si ca asa ceva este de domeniul stiintifico-fantasticului…
    acum, insa, nu pot sa nu ma gandesc si ma trec fiorii.
    intr-adevar este necesar si util sa tinem cont de ceea ce simtim la prima impresie. intuitie ori instinct … si sa ne inconjuram de oameni cu energie pozitiva, care sa ne „hraneasca” campul spiritual.

  14. Domnule Costica (Cojocaru cumva?), poate n-ati avut inca ocazia sa rasfoiti cartea domnului Riviere (traducerea in franceza a lucrarii hinduse Yantra Chintamani). In cazul acesta v-as sugera sa luati legatura cu instructorul MISA Dan Bozaru, deoarece dansul citeaza cartea domnului Riviere in bibliografia lucrarii sale „Tantra si tainele ei”.
    Acum mult timp (cu peste un an de zile in urma) am avut ocazia sa discut in particular cu cineva care sustine ca a participat la meditatiile „speciale” din 2004. Iar de la el si de la inca cineva (fost instructor MISA, cel care dupa 2004 a trimis o lista cu intrebari incomode Simonei Trandafir, pe vremea cand aceasta inca pastorea MISA in absenta domnului Bivolaru) au parvenit pe forumuri schitele a doua yantre dintre cele folosite atunci cu poza domnului Nastase in centru. Pe vremea aceea cartea era inca o raritate inaccesibila chiar si pentru majoritatea cursantilor MISA. Intre timp a aparut si cartea si am avut ocazia sa ne uitam in ea. In mod „deloc intamplator” (cred ca recunoasteti expresia, des folosita de cineva anume) schitele acelea sunt copiile fidele ale yantrelor din cartea domnului Riviere.
    Tot din discutiile avute atat pe forum cat si in particular am aflat ca doar o mica parte dintre colegii dumneavoastra (selectati anume) au luat parte la astfel de activitati si nu li s-a spus nici care e provenienta yantrelor si nici contextul in care apar ele in textul de unde fusesera copiate.
    Eu am multa incredere in persoana cu care am conversat in particular, iar pe forumuri au aparaut si mai multe confirmari din partea altor persoane. Sunt convins ca majoritatea celor care au participat la astfel de actiuni cred ca au facut de fapt un lucru benefic si ca domnul Nastase este un personaj malefic periculos, un satanist (vezi de exemplu articolul de pe yogaesoteric unde domnul Nastase e acuzat de satanism ( http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2251 ). Nu cred ca majoritatea lor au avut intentii rele, ba din contra, dar au cazut intr-o eroare din cauza informatiilor insuficiente. De asemeni, in ziarul Gandul exista si unele exagerari mari. Cei care au participat la meditatii nu au avut intentia sa proiecteze in mod constient si deliberat „energii negative” ci erau convinsi ca luptau impotriva unui personaj malefic (va recomand din nou lectura articolului de pe yogaesoteric).
    Cartea respectiva poate fi procurata acum relativ usor de pe amazon.com. Va sugerez sa o procurati, sa o cititi si sa discutati cu colegii dumneavoastra de prin ashramurile din Bucuresti. Poate o sa gasiti pe cineva dispus sa fie sincer si sa incalce juramintele facute privind secretul activitatilor respective, asa cum si eu si altii am gasit mai demult.
    Ca un bonus pentru dumneavoastra si colegii dumneavoastra, cartea contine si yantra despre care se spune ca a fost folosita de domnul Bivolaru in anii ’80 pentru a evada din arestul Securitatii. Asta ar trebui sa fie un motiv in plus pentru a va trezi curiozitatea in ce priveste respectiva carte.
    Iar daca vreti sa verificati mai departe o puteti contacta pe doamna Simona Trandafir. Actualmente dansa e in conducerea scolii de yoga Kamala, ea fiind data afara de la MISA in 2006 de domnul Bivolaru si acuzata de unii colegi ai dumneavoastra cum ca ar fi sub o influenta demonica deoarece ar fi indraznit sa submineze autoritatea de ghid spiritual a domnului Bivolaru prin recomandarea facuta de dansa cursantilor MISA de a se raporta direct la Dumnezeu in practica spirituala fara a mai apela la rolul de intermediar al ghidului spiritual. Banuiesc ca va e inca viu in memorie episodul respectiv. Sunt sigur ca dansa stie si ea multe despre activitatile cu yantre si cunoaste cel putin unul dintre participantii de atunci.

  15. Sunt extrem de surprins de rezultatul propunerii de dezbateri initiata de gazda noastra! Chiar n-am cuvinte!!! Pana si glumitele sunt „pe langa” – dl AN poate fi (aproape) oricum, dar nu ghidush ( cel putin nu pe blogg). Sau nu inteleg eu ( nu ca ar fi exclus!)…

  16. In 1991, s-a desfasurat la Harvard primul mare colocviu stiitific despre Stiinta Mintii/Spiritului. Cei mai renumiti oameni de stiinta din domeniul Neurologiei, Neuro-biologiei, Psihiatriei si Psihologiei s-au reunit sa analizeze noile progrese si mai ales schemele mentale care pot suporta conceptul de “Stiinta a Mintii”. Printre invitati s-au aflat si teologi. Unul dintre oaspeti fiind Dalai Lama.

    Concluziile acestui imens colocviu au fost publicate in multe randuri, una dintre lucrari fiind: “Mind and Science: An East West Dialogue; Editata by Daniel Goleman and Roberts AF Thurnman, Windsom Publications, Boston, 1991. D Goleman este colaboratorul stiintific al NY Times. O alta publicatie summary pt acest colocviu a fost realizata de catre Dr Francisco Varela in 1997; acesta din urma este mai mult medicala, Dr Varela fiind un cunoscut scientist.

    Voi reda in continuare un fragment din cartea The Monk and The Philosopher scrisa de catre Jean-Francois Revel (conoscut filozof contemporan) si fiul sau Matthieu Ricard (fost cercetator, molecular biologist, la Ins Pasteur din Paris, actualmente calugar budhist, transalator si consilier a lui Dalai Lama. Iata cum comenteaza MR informatiile prezenate la Colocviului “Mind and Science” pe care-l aminteam mai sus:

    MR: “ Una dintre caracteristicile aceste “Stiinte a Mintii” consta in faptul ca nu este suficienta recunosterea si identificare unei emotii constiente sau a unei tendinte latente, ci trebuie sa existe si ‘instrumentul’ de a elibera gandurile. A elibera gandurile inseamna a face astfel incat ele sa nu lase urme la nivelul spiritului si sa nu induca eroare. Altfel, ele ar genera cu usurinta o reactie in lant: un gand dezagreabil, de exemplu, se transforma in animozitate, apoi in ura, sfarsind prin a invada spiritul, fiind in cele din urma exprimat in vorbe sau fapte. Atunci le facem rau si celorlati si pacea noastra interioara este distrusa. Asa se intampla cu dorinta, aroganta, gelozia, teama etc…Putem sa dam frau liber dorintei noastre de a distruge, de a poseda sau de a domina, dar satisfactia pe care o obtinem este efemera; nu va fi nicidata o bucurie profunda si stabila ce poate fi permentizata.”

    MR: “Secretul lucrarii noastre asupra spiritului este nu numai acela de identificare a gandurilor, ci si anularea lor, eliberarea lor pana a le lasa sa dispara in insusi spatiul spiritului. O serite intreaga de tehnici sunt puse in practica in acest scop. Prima consta nu in concentrea asupra formelor emotiilor, asupra cauzelor si circumstantelor care le-au declansat – ci, asupra sursei insesi a gandurilor. Cunoscute sunt modele Cainelui si acela al Leului. Gandurile pot fi abordate in felul in care cainele alearga dupa orice piatra care ii este aruncata – o asfel de minte se destabilizeaza usor, deoarece, cand apare un gand, el genereaza altele adiacente, ca o reactie in lant, producand confuzie mentala insotita de depresie sau reactii violente. Pe de alta parte, avem modelul Leului caruia ii este necesara o singura piatra ca sa sara si sa termine sursa pe loc . Acest al doilea exemplu corespunde persoanelor puternice, capabile de meditatie in stare sa se intoarca si sa analizeze pe loc sursa gandului, examinind examinand la rece principalul mechanism si scop pt care gandul respectiv s-a infiltrat (sau a fost infiltrat).”

    Asa ca, dle Nastase, aceste tehnici exista. Sunt discutate in colocvii stiintifice la cel mai inlat nivel. Stiinta incearca sa le explice. Nu cred ca cei de MISA care-si beau urina erau in stare de asa ceva insa serviciile de securiatea ale Romaniei sunt cu certitudine aware of them. In orice caz, depinde de Dvs daca veti actiona ca un Leu sau dupa modelul Cainelui. Cel mai probabil, revenirea Dvs in forta demonstreaza ca actionati dupa modelul Leului. Tocmai de aceea sunteti de temut pt unul ca Dl Basescu, care, ca orice dictator in formare, nu va sfarsi decat auto-distrugandu-si mintea si spiritul. Cat de singur trebuie sa se simta presedintele Basescu, daca nu a mai avut incredere (ca si Ceausescu) decat in propria-i odrasla sa reprezinte tineretul in Partidul din care face parte. :))) . S-a straduit din rasputeri sa va termine psihic (prin hartuiala media) avand la mana asa cum spunea Maria B., pe cei ce care v-au tradat. N-a reusit, iar dupa parea mea, a intrat in faza decompensata, manifestand clar modelul psihic al Cainelui, in care avalansa de ganduri rele il forteza la reactii violente.

    Ma intreb ce se vor face in viitorul apropriat lichele care-i canta in struna.

    In rest, ganditi pozitiv: sunt bun, sunt drept, sunt omul potrivit, muncesc din greu, fac tot ce pot in limita bunei cuviinte – deci, trebuie sa castig-

    Aveti sprijinul multora.

    Toate cele bune!

  17. Domnule Nastase, sper ca din mesajul meu de mai sus sa nu se inteleaga in mod eronat cum ca as sustine ideea asocierii dumneavoastra cu satanismul. Personal nu cred asa ceva, asa cum nu cred nici povestile despre asa-zisul caracter de „secta satanica” al masoneriei. Insa site-ul oficial MISA este plin de articole in care masoneria este acuzata ca fiind o „secta satanica”. Iar cum despre dumneavoastra s-a tot vorbit printre cursantii MISA ca sunteti mason, iar masoneria este descrisa de ei ca fiind „satanica”, e usor de inteles cum au ajuns la anumite concluzii. Cei care au povestit ca au luat parte la respectivele meditatii credeau sincer la vremea respectiva ca dumneavoastra ati fi fost de fapt un personaj malefic si ca masoneria vroia sa distruga MISA inclusiv prin magie neagra. Din punctul lor de vedere ei credeau atunci ca faceau un act benefic, sustinut chiar de catre Divinitate.
    Dupa parerea mea nu sunt ei principalii vinovati in cazul acesta ci „sursa” de la care au preluat ideile respective. Nu cei indoctrinati sunt principalii responsabili ci sursa indoctrinarii respective.
    Iar articolul din ziarul Gandul cuprinde si mai multe inexactitati si distorsionari ale unor relatari mai vechi.

  18. Doamne ce lume, un fost prim-ministru al unei tari europene se preteaza la teme de nivelul academic a mamei Omida. Dl Nastase trebuie sa stie ca binele si raul sunt in noi insine. Daca suntem morali, integri si cu frica de Dumnezeu nu avem de ce a ne teme; energia pozitiva din noi ne va apara de toate influentele exterioare. Altminteri vom fi dominati de neincredere si de esecuri. Nu in tehnici de mama omida sau de bivolarul cautati raspunsul la intrebari dl nastase, ci in propria dvs constiinta, daca mai functioneaza fireste.

  19. Am fost cursant la MISA si confirm afirmatiile din articol.

    S-au facut meditatii impotriva lui Adrian Nastase si ele erau consacrate „disparitiei din viata politica a lui A.N.”.
    Am participat si eu la ele – le-am realizat si eu.

    Era o grupa de lucru ce opera la un anumit moment ce se caracterizeaza prin dinamizarea unor energii distructive ale focului, in fiecare zi de marti – ce are rezonanta cu planeta Marte, cu energiile luptei, razboiului si razbunarii.

    Personal, draga domnule Nastase, nu va simpatizez (de fapt nu simpatizez imaginea pe care dumneavoastra si opinia publica mi-au creat-o despre persoana Adrian Nastase), nu cred insa ca ati avut prea mult de-a face cu ceea ce s-a petrecut in 2004 cu MISA si cu Gregorian Bivolaru, consateanul dumneavoastra.
    Mi-am dorit sa nu ajungeti presedinte, nu va consideram si nu va consider potrivit pentru aceasta functie … lumea a ales raul ce parea mai mic atunci … insa intreaga aceasta operatiune consider ca a fost marsava si nedemna de o scoala spirituala cum se pretinde a fi MISA.

    In aceste conditii, imi cer scuze aici pentru faptul ca am participat la aceasta actiune – si imi afirm convingerea ca nu ea a dus la pierderea alegerilor ci alte jocuri de culise precum si aspiratii ale celor ce au votat.
    Toate cele bune.

  20. Citesc si ma crucesc! Eu sunt unul dintre cei care publica articole, atat pe blogurile mele, cat si pe unele forumuri, despre secta lui Bivolaru, dar ceea ce se sustine aici ca ar fi un atac de magie neagra dovedeste, pe de o parte necunoasterea subiectului, cu ce se papa aceasta, iar pe de alta parte arata ignoranta, atat a lui Adrian Nastase, cat si a unora dintre comentatori.

    Pe blogul meu veti vedea propria-mi marturie despre intalnirile cu duhurile necurate si despre atacurile acestora, si cata putere interioara si credinta trebuie sa aiba cineva pentru a scapa intreg la minte si la suflet din aceasta lupta!

    Sa dai vina pentru propria-ti neputinta si orbire pe magia neagra, cand tu erai aparat de specialisti in stiintele oculte si parapsihologie, e prea de tot!
    Inseamna ca Serviciul de Protectie si Paza si celelalte servicii secrete mananca banii Statului de pomana, iar cei specializati in razboiul para-psihologic sunt niste nulitati.

    Dl. Nastase, eu intentionez sa candidez si sa castig prezidentialele, desi poate parea o nebunie, si ii provoc pe cei de la MISA sa-si foloseasca tehnicile impotriva mea, caci atunci cand voi ajunge sus o voi scuate-o in afara legii! 🙂

  21. daca dupa atata amar de vreme, ati ajuns la concluzia ca nu ati fost ales din cauza de lucraturi executate de misa si mama omida….e grav.

  22. E de ras sau de plans?
    Initial am fost tentat sa ma frec la ochi si sa vad daca nu visez… Presa este intr-o criza majora de imaginatie si o da grosier prin porumb…

    1=

  23. Stimate d-le Adrian Nastase. Exista magie neagra, exista rautate, exista povesti cu Harry Potter, dar nu uitati ca exista si Dumnezeu. Daca sunteti crestin, adica sunteti un copil al lui Dumnezeu prin credinta in Iisus, atunci puteti sa dormiti linistit (de data asta pe bune). Luati caderea dumneavoastra politica mai degraba ca o smerire venita de la Dumnezeu. Intoarceti-va la El cu toata inima si o sa va ridice la timpul potrivit. Desi eu cred ca e mai bine si mai sanatos sa ramaneti cu cei smeriti. Numai bine!

  24. Misa v-a atacat la alegerile din 2004 cu mijloace mult mai putin metafizice. Gandurile lor negative erau convingeri politice materializate in cel mai banal mod de actiune posibil: mobilizarea genarala a membrilor in Bucuresti pentru a participa la vot si pentru a pune stampila pe BASE. In caz de un eventual esec al idolului, bautorii de urina erau pregatiti sa puna de un miting maraton portocaliu, ca la Kiev.

  25. Meditatiile pt „iesirea din viata politica a lui Adrian Nastase” au fost urmarea evenimentelor din 18 martie 2004 (operatiunea „Christ”) dar au facut parte dintr-un context mai larg al psihozei nationaliste intra-misane declansata de aderarea Romaniei la NATO.
    N-au avut nici un rol in privinta carierei politice a dl Nastase. A crede ca au avut vreun rol, ar insemna sa le acordam degeaba multa putere sau influenta.

  26. Domnule Adrian Nastase, as dori sa va intreb de ce ati actionat atunci impotriva noastra ?

    De ce au fost sculati colegii mei cu pusca la cap la ora 6 dimineata sub urletele mascatilor, de ce li s-au confiscat lucrurile de valoare din casa in cele 6 camioane pline ce „pornografie” – alta manipulare ordinara din infinita serie de manipulari ordinare ale securitatii ?
    De ce au fost filmati ca exemplu fara sa se ascunda fata lor, in chiloti si dati pe post la ora de maxima audienta cu eticheta de „dusmani ai poporului” gata pusa ?
    De ce au fost dusi cu sutele in dube la politie si tinuti ore-n sir si amenintati sa semneze declaratii impotriva lui Gregorian Bivolaru luanduli-se celularele si fara a le permite dreptul la aparare ?
    De ce a fost minora Madalina Dumitru, peste 2 zile, despartita cu forta de avocata ei in absenta oricarui mandat, avocata data cu capul de masina si minora tarata de calaii dv. la Institutul de Medicina Legala pentru a i se face expertiza anala impotriva vointei ei ? Noroc ca acolo exista doctori cu mai multa constiinta decat dv.

    Va amintesc ca noi am fost acuzati pe nedrept pe 10 capete de acuzare si deja a doua zi procurorii au trebuit sa renunte la 8 impotriva vointei lor.

    De ce am fost batjocoriti, domnule Adrian Nastase ?
    De ce am fost acuzati cu surle si tobe de lucruri pe care nu le-am facut ? Cine v-a dat dreptul sa ne fiti judecator si calau ?
    De ce nu ni s-au acordat drepturile pe care legea le prevede celor acuzati penal ?
    De ce am fost tratati nu ca inculpati penal, ci ca niste eretici in Evul Mediu ?

    Probabil in valorile dv. considerati numarati si Inchizitia. Si probabil va vedeti ca pe campionul aristocrat la ars eretici. Va intreb insa aceasta : v-ati gandit vreodata daca imaginea pe care o aveti asupra noastra este corecta ?

    Eu sunt cursant yoga de 8 ani. Stiu tot ce s-a spus in presa despre noi si stiu ca ziaristii au facut tot posibilul pentru a crea asupra noastra o imagine urita, de scandal, care sa le vanda lor ziarele.

    Dumneavoastra stiti ca Securitatea i-a batut si i-a torturat pe Bivolaru si pe discipolii lui inainte de ’89 la discretie pentru a renunta la practica yoga si ca a ramas cu o mare ura impotriva lor pentru ca nu au reusit sa-i „reeduce” prin tortura ?
    V-ati gandit vreodata ca ei au un interes sa va prezinte rapoarte exagerate si chiar mincinoase impotriva lor ?

    Pentru ca sa imi explic punctul de vedere, va amintesc urmatoarele fraze ale lui Ion Iliescu inainte de invazia minerilor in Piata Universitatii : „cei aflati in Piata sunt o adunatura de golani, legionari si drogati care vor sa impiedice mersul inainte al societatii.”
    Cine i-a sugerat, domnule Adrian Nastase, lui Iliescu acestea ?

  27. Ma indoiesc ca energiile negative te-au invins.
    Corb la corb nu-si scoate ochii!!!

    Dar cred ca alea pozitive DA!!! 🙂

  28. @ Aya

    Stimata Doamna, desi trebuie sa recunosc faptul ca nu impartasesc intru totul opiniile dumneavostra, va felicit pentru mesajul de la ora 3,00, pe care va asigur ca l-am inteles „ad literam” si l-am apreciat pentru imbinarea argumentelor si ca de obicei, pentru acele fine nuante supuse atentiei cititorului, pe care acesta, adesea constata ca nu le-a sesizat la o prima citire.
    La sugestia unei distinse colege de discutii, am revazut mesajul domniei voastre din 12.12.2007 referitor la „frontul invizibil care se autoreproduce” si trebuia sa va marturisesc faptul ca, in timp si eu am incercat sa ma lamuresc asupra misterelor ce planau asupra evenimentelor legate de meditatia transcedentala. Cred ca aveti in cea mai mare masura dreptate si de asemenea cred, ca articolul publicat in ziarul Gandul ( intamplator la pg.13),este asociat cu reaparitia, desigur „de asemenea din intamplatoare”, a domnului Ristea Priboi.
    Opinia mea este insa ca, aceste „coincidente” au doar rolul, de a induce subiectului, in cazul nostru domnului AN, sugestia impactului cu efect potential distructiv, cu o forta colectiva (deci puternica), directionata impotriva domniei sale.
    Se sconteaza pe acelasi efect, pe care il aveau pe vremea bunicilor nostri, asupra celor slabi de inger „blestemele”, mai eficiente desigur cand se banuia, ca au fost proferate de o vrajitoare profesionista, in cazul nostru Dl Ristea Priboi.
    Dupa umila mea parere, rezolvarea este foarte simpa, fiind mentionata in mesajul dumneavoastra, efectul psihogen al unor astfel de actiuni, poate fi obtinut numai daca, „subiectul deschide calea aceste informatii purtatoare de sugestie negativa catre sine”.
    Ori dumneavoastra, multi altii si desigur eu, va trebui sa-l asiguram in permanenta pe Dl AN, ca aceste sugestii, functioneaza ca in algebra, mesajul pozitiv primit de la milioane de sustinatori (am convingerea ca in prezent cu mult mai multi ca in 2004), spulberand efectul unei eventuale sugestii negative pe care pot incearca sa o induca, cateva mii de membrii ai MISA, avandu-l sau nu ca dirijor pe Dl Ristea Priboi.
    Apreciez ca foarte buna ideia de a i se aminti in permanenta Dlui AN care sunt fortele pozitive ce il sprijina si sustin.

  29. cu tot respectul domnule Adrian Nastase, acest personaj Mihnea Georgescu, care va tot ridica ode gen ” iluminatul ” ” nastase vine de la anastasios”, concurs de lozinci… dumneavostra chiar va plac aceste infantilisme si acest oportunist… va stiu un om rational, daca pe el l-a suparat faptul ca nu sunt de acord sa va asocieze numele cu cel al Marelui Zamolxis, Unicul Zeu al Stancilor, al geto-dacilor si, nu a inteles nimic, dumneavostra chiar nu-i puteti stapanii pornirile patimase de a va peria incontinuu dar lamentabil…. repet, nu am personal ceva cu respectivul…dar, din nefericire , din nestiinta o face ceea ce e foarte grav… tot numindu-va ” iluminat ” sunteti acuzat in unele medii ca ati fii mason si ca nu aparati interesele tarii…
    despre MISA, domnul Vanghelie cunoaste cel mai bine, el a trimis in teritoriu chestionare pt a fii complectate de ” marii intelepti”, la ce le mai complecteaza daca din start se cunosc ” marii intelepti”…in fine…
    era vorba ca nu aveti sanse sa gresiti, ca doriti sa demonstrati generatiei tinere ceva domnule Nastase, acum ce e cu temerile astea … zau daca eu mai inteleg ceva… singurul lucru clar si limpede e ca inteligenta nativa a acestui popor, pana la proba contrarie, este subestimata nu numai de catre domnii Basescu, Vadim, etc, etc… dumneavostra credeti in acest popor, sunteti pregatit cu adevarat sa-l carmuiti???
    va intreb in calitate de cetatean al acestei tari si de alegator, caci de dihania, balaurul Basescu mi-e sila , pt ca a dezamagit prea mult tinerii , nu mai vb de bietii batrani..( si asta e numit Zeu..) …
    respecte,
    SIBILLA

  30. Ca tot vorbiti de „interesant”, domnule Nastase…
    Nu vi se pare „interesant” ca desi nu v-ati cerut scuze de la acesti oameni cautati explicatii „paranormale”…
    Nu vi se pare „interesant” ca ati uitat sa ganditi logic … 30-45 mii de cursanti la MISA (asa spun ziarele) care daca au reusist sa convinga cel putin familia si prietenii dintr-un foc s-au multiplicat voturile pentru presedintele Basesescu la 250-300 mii.
    Nu vi se pare „interesant” dumneavoastra va raportati la „energii negative” ca la Mama Omida…
    Nu vi se pare „interesant” ca in loc sa va cereti scuze public fata de oamenii astia care in fond sunt si ei romani, cautati explicatii absurde pentru orgoliul, abuzurile si ilegalitatile pe care guvernul Nastase le-a girat de v-ati facut de rasul Europei in urma azilului primit de GB! Domnule Nastase chiar nu pareti prost …

  31. @

    Natasa

    Sigur stii ceva real, dar confunzi personajele.
    E foarte adevarat ca manipularea in masa poate fi facuta prin diverse tehnici „dincolo” de feturnarea prin mass media, de exemplu.

    Dar sub nici o forma anu voi crede ca initiatii in reiki fac asa ceva.

    EU SUNT intiatia in reiki (nu doar in reiki!)!

    NOI NU NE OCUPAM CU ALIMENTAREA RAULUI!

    E o tehnica a luminii (stiu ca se poate face mult rau si folosind lumina dar niciodata de cei ca noi- chiar daca stim secretele acelea ).

  32. @

    vbabiciu

    Da, asa este.
    Ristea Priboi stapaneste tehnici (pe care le foloseste malefic) de pozitionare energetica (de aici, extrapoleaza, te rog).
    Spun asta stiind bine despre ce e vorba: il cunosc (deloc putin!).
    E un tip sangeros (desi nu pare) care vine tragand dupa el pericolul.

    Aparitia lui nu e intamplatoare.
    Dupa cum nici revenirea lui, intr-un moment -cheie, al remontarii spectaculoase a lui Adrian Nastase nu e intamplatoare.
    Asa cum a fost „tinut ascuns” (doar nu crezi cumva ca a fost plecat din Romania- sau, daca a fost sa „se plimbe” sub nici o forma nu a stat atat timp) acum e „scos la inaintare” (are la randul lui „stapani” din vechile structuri).

    Asa cum il cunosc pe Adrian Nastase, cel mai greu ii va fi sa refuze gandul. Or, tocmai asa „deschide poarta”.
    Am mai trecut prin asta!
    As fi ipocrita sa spun „nu-i nimic”- dar, cu Dumnezeu inainte e ceea ce trebuie spus.

    P.S. I-am spus foarte putin despre mine Natasei.

  33. @

    Monica R

    Daca generalul Streinu a spus asta, inseamna ca a facut o „greseala intentionata”: nu e vorba (si nici nu poate fi) de marii rabini.
    Dar, pe fond, asa este.

    Legat de Monica Macovei: desigur, ai dreptate (cu mentiunea ca nu a fost chiar un membru de vaza- nici macar asta nu a reusit).

  34. @

    Bibliotecaru

    Mieux est l’ennemi du bien!
    Acestui principiu e circumscris sfatul tau.

    Ar fi o greseala colosala ca Adrian Nastase sa-si dea intalnire cu cei de la MISA. O greseala din toate punctele de vedere: de la perspectiva mediatica (iata un punct de vedere pragmatic) pana la cea energetica.

    E ca si cum cineva s-ar duce de bunavoie intr-un mediu de gripati gandind ca nu se imbolnaveste (am prezentat reductionist, in mod special).

  35. Totusi nu va amintiti si de stenogramele PSD? Domnule Nastase dumneavoastra o cam spuneti pe sleau acolo… ca ati dat comanda sa intre politia peste cei de la MISA . Asa ca de ce va mai mirati ca nu va simpatizeaza?

  36. @

    Draghi

    Legat de aparitia lui Priboi si de intrebarea ta: nu doar ca baietii cu pricina sunt atat de disperati incat merg pe o schema prevazuta de mine cu peste doua luni inainte (sau, pentru a prelua formula ta, un plan decosspirat cu peste doua luni in urma) dar asuma, tot in disperare de cauza, niste riscuri care ii vor pierde.
    Abia astept sa declanseze ceva! Riposta mea e pe teava!

    Stii cum ii astept la cotitura (mai ales pe cine stiu eu!) cu „cazul Opojevici”?
    Cum nu-ti imaginezi!
    Doar nu va crede cineva ca voi lasa acea dezinformare sa functioneze la nesfarsit!
    Dupa ce spun ce am de spus, las totul pe mana lui Damian Opojevici (fiul lui Alexandar Opojevici- Vlado Dapcevici pe numele lui real).

    Dar, in afara de Opojevici (caz extrem de important) am lucruri, de exemplu, din 1998, din 2000.
    Dar nu din sud, de pe „axa” Bucuresti- Dunare, cum a fost cazul Opojevici, ci din estul Romaniei, de exemplu (vreau sa spun, acolo s-au petrecut lucrurile; ca un fel de „punte”, erau implicati direct si indivizi din sud).

    S-ar putea (cu grad extrem de mare de probabilitate) sa le dedic o arie celebra cunoscuta si sub numele de „a fierarilor”. Linia melodica trimite, intr-un fel, la veselie.
    A bon entendeur, salut!

  37. @

    Moshe Gruber

    Tu crezi ce spui (mai ales reductionist)?
    Evident, nu!
    Doar nu vei fi intrat in „vibratie” vazand ca Draghi a deschis direct frontul discutiei (printr-o tirmitere la o postare a mea) despre „Ristea”, cum l-ai numit intr-o mai veche replica pe care mi-ai dat-o!

  38. Prin anii 95-97, ziarist fiind, am pornit un serial intr-un cotidian central, un serial care a creat poate cel mai mare scandal in randul adeptilor lui Bivolaru. Vorbesc ca un om patit. In aproape 6 ani am ajuns in pragul nebuniei. Am saracit total, am ajuns singur si daca mai dura putin nebunia ajungeam in sant. Mi s-a atras atentia de catre cineva din zona ca la o anumita ora toti membrii se concentrau asupra fotografiei mele, fotografie care era multiplicata in mii de exemplare. Nu am reusit nici macar acum sa mai ma angajez in presa, cu toate ca am fost si sunt un ziarist de investigatii apreciat. Dupa ce am reusit sa tocesc pragurile bisericilor mi-am mai revenit. Multumesc lui Dumnezeu de 4 ani am revista mea, care merge bine, dar in care nici nu-mi trece prin cap sa scriu ceva de Bivolaru sau de grupul acestuia. Nu sunt un caz izolat din presa. Multi dintre colegii mei, care intrasera si ei pe subiect, fiindca era de prima pagina, nu au reusit sa-si mai revina. Nu stiu ce s-a scis in Gandul. Si nici cine semneaza. Am sa citesc si poate am sa revin.

  39. Abia acum realizez un anumit lucru. Aproape toti actualii ziaristii probasescieni, (ma gandesc la combatantii seriosi) pe care-i mai stiu eu, au fost in grup sau au simpatizat cel putin cu Guru. Probabil ca mai sunt inca activi. Vezi tentatia de a mai scrie pe acest subiect a mai ramas. Le-o las insa altora, mie nu mai imi trebuie fiindca mie mi-a ajuns cu varf si indesat.

  40. Nu are nici o importanta daca este sau nu atacat de MISA, dar e o greseala grava sa faci o asemenea afirmatie!
    Daca e adevarat, le confirmi lovirea tintei ceea ce le intareste convingerea atacului.
    Daca nu este adevarat, le oferi o putere pe care nu o au, ceea ce e mai rau pt alti creduli.

    Vad ca multi membrii MISA sau simpatizanti s-au grabit sa posteze. Chiar daca se dau ei contra e destul de clar ce sunt de fapt.

  41. recunosc, m-am contrat asa de tare ca Nastase sa piarza alegerile, ca se schimbase si pipili la gust, si incepusem sa am vedenii cu Bunicute, sobolani rozalii si alte ciudatenii d-astea.

    Nastese, te-am invins mah. lasa ca ne concentram noi iar la alegerile astea.

  42. @

    bătăiosu

    Te asigur ca indivizii de la diverse servicii nu si-au pus „cunostintele” specifice in joc, pentru a-l proteja pe Adrian Nastase.

    Reformulez, pentru a-ti transmite si „celalalt” mesaj:
    Te asigur ca NU indivizii de la diverse servicii si-au pus „cunostintele” specifice in joc, pentru a-l proteja pe Adrian Nastase.

  43. @

    mi-sa

    Vezi sa nu ma „concentrez” eu aici, pe blog si sa matur podelele cu tine precum soacra Margareta cu Prostanacul in fiecare seara.

    Hai, lasa vorbaria si inainte marsh, in pas alergator, la asudat pe o binecunoscuta plantatie!

Lasă un răspuns