123 de gânduri despre “Atacurile MISA

  1. @

    alinuta

    Vezi, nu degeaba circulau bancuri despre cineva cu numele tau!

    Puisorule, daca nu stiai (desi mira-m-as!) pana si contrafacerea acelor asa-zise stenograme are legatura cu anumite persoane „apropiate” de gruparea cu pricina.
    Sigur ca nu scria in fruntea lor „simpatizez cu MISA” dar asta era adevarul.
    „Coincident”, tot acele persoane au pus in opera mistificarea prin „operatiunea stenograme”. Eu nu cred in coincidente.

  2. @

    Draghi

    Da, eu inteleg.
    Relatia se face SI cu „Meditatia transcendentala”.
    Ristea Priboi a fost unul dintre cei care i-a anchetat la inceputul anilor ’80.

    Pe e alta parte, insa, Priboi a ramas in relatii suspect de bune cu „organizatorii” Meditatiei tanscendentale (care, culmea, nu au patit nimic, in pofida „furiei” anchetarii membrilor miscarii- principalul organizator ajungand chiar general in Armata, profesor de epistemologie- un tip malefic, bun cunoscator al transmiterii mesajelor la distanta si a influentarii pe astfel de cai).

    Daca „sapam” iti garantez ca ajungem la dovezi clare conform carora asa-zisa MISA e, de fapt, varianta „de masa” a „Meditatiei transcendentale”.
    O varianta de masa „bine temperata de servicii”- fara stiinta membrilor organizatiei, folositi ca instrumente (sigur ca „in zonele influente” MISA sunt indivizi ‘scoliti” de servicii pe principiul „frontului invizibil care se autoreproduce’).

    Faptul de a fi fost urmariti si supusi unor actiuni dure in perioada antedecembrista e parte a unei dezinformari tipice prin care sa se mistifice adevarul ca, de fapt, erau (si au ramas) un instrument de lucru al serviciilor.
    In astfel de cazuri, pentru ca operatiunea sa reuseasca e important ca tocmai cel care e folosit ca instrument sa nu stie acest lucru.

  3. Dle AN,
    Ai ridicat aceasta problema, nu intamplator. Cu cateva luni inainte de perioada electorala, este bine sa victimizezi: situatia aduce simpatii si poate spori numarul de voturi.
    Din punctul meu de vedere, ca cursant al MISA din 1990, iti ipot spune ca am asistat la aproape toate atrocitatile indreptate impotriva acestei scoli. Ca paranteza fie spus, orice fiinta, indiferent daca e pro sau contra, ar trebui sa constate ca, MISA a obtinut performante internationale de rasunet, in conditiile unei imense ostilitati permanente, create in Romania de toate mediile publice, care au dorit mereu desfiintarea MISA. Este o mostenire de la fosta securitate, care nu a reusit sa-i faca pe cei cativa yoghini de atunci sa renunte la practica Yoga.
    O realitare foarte importanta apartinand acestei perioade este aceea ca, toate evenimentele negative indreptate impotriva MISA sunt legate, in principal, de PSD si de perioadele in care acesta a avut puterea.
    Cu privire la anul 2004, ar fi bine daca ai intelege si admite ca este foarte posibil ca, infrangerea ta sa fi fost un raspuns al sortii (daca nu crezi in DUMNEZEU) la ceea ce ai dispus in martie 2004 asupra celor de la MISA.
    Cineva ti-a pus pe forum intrebari despre ceea ce s-a petrecut atunci si de ce. Trebuie sa realizezi ca, colegii mei au trecut prin momente foarte grele, fara a avea nici o vina. Au fost dati afara de la servicii, urmariti permanent de mostenitorii fostei securitati si de ziare.
    Indiferent de situatiile dificile prin care ai trecut in viata, chiar si dupa ce a intervenit DNA-ul, nu cred ca ai fost supus unui asemenea tir mediatic, precum MISA si yoghinii, chiar deca ai fost presedinte de partid si prim ministru. Si nici diversiunile nu au luat asemenea amploare in cazul tau. Despre tine, de exemplu, nu s-a scris vreodata ca vrei sa cumperi muntii Carpati, asa cum s-a scris despre noi, chiar in ziare considerate serioase. Aceeasi explicatie o poti utiliza si in cazul scaparii lui Gregorian Bivolaru in Suedia. Vointa lui DUMNEZEU a fost ca el sa nu fie prins si umilit de „fratii” tai.
    Infirm aici si oriunde in alta parte ca, asupra ta nu s-au facut acte de magie neagra, iar atitudinea ostila a yoghinilor impotriva ta este legata strict de actiunile intreprinse de tine asupra scolii de Yoga MISA.
    Nu pot sa nu remarc aparitia dnei AYA pe forum, care doreste sa-si faca reclama. Ar fi bine sa stie ca REIKI se practica in mai multe locuri, inclusiv in cadrul MISA. Probabil ca distinsa doamna doreste sa-ti arunce intr-un stil personal o ancora privind protectia ta „subtila” de catre dumneaei in viitorul electoral.

  4. Credeti ca domnul Nastase ameninta discret pe cei de la MISA?! Ar trebui sa inteleaga ca etimologic, cuvantul meditatie inseamna in primul rand a media, si fara ghilimele! Pentru inceput pentru a fi sigur de reusita ar trebui sa medieze relatia cu cei de la MISA si mai ales cu cei pe care i-a prejudiciat! Primele etape in orice cale spirituala pana sa ajungi sa meditezi sunt regulile etice si morale pe care ar trebui sa invete sa le respecte! Pentru ca viata e un bun maestru pentru un caracter orgolios l-a facut pe distinsul domn Nastase cu diploma in drept, macar asa sa inteleaga din perspectiva legala ce inseamna bunul simt adica „prezumtia de nevinovatie”! Si cum viata are umor l-a pus din nou in fata propriilor limitari si il intreb ce ar intelege daca ar pune toata lumea „” ghilimelele la toate cuvintele si daca cei de la MISA i-ar raspunde cu aceeasi moneda cum ar inghiti regimul cu „OUA”. Noroc ca cei de la MISA au mult mai mult bun simt !

  5. si pe acest site functioneaza cenzura ??????? Incredibil dle Nastase !!!!!!! Nu ma asteptam ca postarea anterioara, lipsita de aspecte nepermise, sa fie taiata de la portie.

  6. Parerea mea, cu speranta ca nu va fi cenzurata
    Aceasta este o diversiune si nimic mai mult. Cei care au lansat-o, au luat in calcul numai a doua parte a problemei, care constituie totodata si tema manipularii: yoghini de la MISA au facut magie neagra impotriva lui Adrian Nastase cu prilejul alegerilor din 2004.
    A fost omisa prima si cea mai grava parte a problemei: yoghinii au fost agresati intr-un mod teribil, intr-o tara democratica (Romania), la ordinul primului ministru (conform documentelor oficiale si/sau neoficiale: stenogramele), incalcand cele mai elementare drepturi ale omului, fapt pentru care pentru acestia nu au incetat suferintele.
    Aceasta demonstraza scopul demersului: dezinformarea si manipularea.
    Nici cel mai mic gest din partea dlui Nastase de a prezenta o scuza cu privire la ceea ce s-a petrecut atunci, si de atunci incoace.
    Intentia intregului demers nu este aceea de a lamuri problema, ci de a-l victimza pe dl. Nastase, pentru ca, asa cum am mai scris, cade bine in preajma unor evenimente electorale. Ar trebui sa multumesti celor de la Gandul.
    Un aspect conex si similar este acela ca, pe acest forum s-a vehiculat ideea ca ar fi oportuna organizarea unei mese rotunde a dlui Nastase in fata cu cei de la MISA, pentru lamurirea problemelor. Altcineva a replicat ca, un asemenea demers ar fi compromitator pentru dl. Nastase. Din nou, abordarea problemei dintr-o perspectiva unica: nimeni nu si-a pus problema daca cei de la MISA ar accepta o asemenea discutie publica cu dl. Nastase.
    Sa fiti iubiti !!!!!!!

  7. Te contrazic. Aici nu e un loc propice pt discutii si comentarii pe probleme spirituale sau ezoterice. Chiar si tonul abordat de tine este nepotrivit blogului, desi ai fost perceputa drept „aparte” de cititori, chiar de proprietarul acestuia. Toti suntem intr-un fel aparte. Nu ma intereseaza sa polemizez; am intervenit aici cu scopul de a-i expune lui AN parerea unui yoghin din MISA despre bomba mediatica lansata cu magia neagra. Consider ca am pus corect problema si o sustin. Merita de asemenea amintit ca, dl AN, cand era prim ministru, a incercat sa actioneze in justitie pe cineva care a avut indrazneala sa posteze ceva impotriva surorii sale pe forumul unui cotdian. Si ar mai fi trebuit sa mai observi ceva, daca mi-ai citit atenta postarile: cenzura.
    Totusi, iti furnizez in continuare o informatie interesanta, care darama orice presupunere formulata pe blog impotriva noastra.
    Toti cei care au practicat Yoga in cadrul MISA, indiferent daca au ramas prieteni sau dusmani inversunati, sunt obligati sa recunoasca faptul ca, am fost invatati (si o facem permanent) sa consacram toate fructele actiunilor pe care la intreprindem, lui DUMNEZEU TATAL. Tot ceea ce facem important, incepand cu momentul in care ne trezim, este consacrat lui DUMNEZEU. In aceste conditii, declar aici cu toata responsabilitatea ca, este cel putin imbecil cel care crede ca DUMNEZEU poate primi ca ofranda un act de magie neagra. Sper ca intelegi.

  8. @

    enzo

    De acord intru totul cu ceea ce spui in final.

    Esti de buna credinta, e cat se poate de clar.
    Dar nu ti-ai pus niciodata o alta problema: desi in Biserica este slujit Dumnezeu, in acelasi loc se pot intampla cumplite practici de magie. Se pare ca eficienta lor e colosala.
    (In Biserica intra cei mai multi de buna credinta, purtandu-l Dumnezeu in suflet).
    Schimba ce e de schimbat si ajungi la ceea ce am vrut eu sa-ti transmit.

  9. Draga AIA,
    Sunt practicant Yoga din 1990 si sa stii ca am analizat acest aspect atunci cand am ajuns la o bifurcatie pe traseul vietii. Pe scurt, nu am ce sa schimb, ma simt excelent asa cum sunt acum, am poate un disconfort legat de faptul ca nu am timpul suficient pt a face tot ceea ce ar trebui sa fac. Raman la parerea ca acest loc nu este un mediu propice pt discutii pe marginea unor subiecte de profunzime.
    Sa stii insa ca realitatea este cu totul asa cum este prezentata masei de manevra. Am avut un coleg de curs care a dorit sa mearga la manastire, printre calugari. A stat doi ani acolo si a revenit la cursuri la MISA. Cel mai impresionant lucru pe care ni l-a spus este acela ca, printre calugari s-a bucurat de un mare respect, pentru ca ei stiau mai bine ceea ce inseamna practica Yoga decat cei care citesc ziarele sau cei care se coalizeaza impotriva noastra. Este o dovada ca acei calugari nu au acceptat ca altii sa le serveasca lucruri gata gandite, ci au analizat si au gandit singuri.
    Ma repet: am mai postat ceea ce voi scrie in continuare. Noi am fost invatati sa consacram toate fructele actiunilor noastre lui DUMNEZEU. Incepand de cand ne sculam, toate evenimentele de pe parcursul unei zile le oferim lui DUMNEZEU TATAL, prin consacrare. O pot confirma chiar si cei care au parasit cursul si ne sunt dusmani acum. Este aberant sa poti spune ca DUMNEZEU ar putea accepta ca cineva sa-i ofere prin consacrare un act de magie neagra.

  10. @

    Enzo

    Bine! Sa ne eliberam de gandurile negative.
    Ajunga-i zilei rautatea ei!

    P.S.
    Eu traiesc prin dovada clara de iubire a lui Dumnezeu tatal.
    Viata mea este o dovada a iubirii sale.
    Inteleg bine ce spui.
    Tu esti „altfel”!

  11. AYA
    Este o afirmatie care dezvaluie un pic de egoism in interiorul tau.
    Corect este: Toti traim prin dovada clara a iubirii lui DUMNEZEU TATAL, chiar daca fiintei care poarta nick-ul AYA i se pare ca numai ei i se petrece asta.
    Indiferent cat de „altfel” ne consideri, noi yoghinii, incercam sa fim constienti de asta si sa dam acestei realitati importanta cuvenita.

  12. @

    enzo

    Doar aparent paradoxal, insistenta pe afirmarea tolerantei poate duce la revers, fara ca acest lucru sa fie constientizat (mai mult, crezandu-se contrariul).

    Din ratiuni pe care nu vreau sa le identific, public (psihanaliza textului tau se poate face cu mare usurinta) imi negi capacitatea de a fi egala tuturor (prin aceea ca ma excluzi, individualizandu-ma) si de a crede ceea ce e indubitabil: toti traim prin dovada clara a iubirii lui Dumnezeu Tatal.
    Eu aveam in vedere experiente (indivuduale) foarte rar intalnite care nu sunt altceva decat dovada explicita a iubirii lui Dumnezeu Tatal.
    Or, cum fiecare parte a intregului traieste DOAR prin ceea ce inseamna TOT, aceasta experienta- particulara- e dovada iubirii lui Dumnezeu Tatal pentru toti.

  13. AYA
    Nici prin gand nu-mi trece sa „pun la colt” pe cineva. N-am dreptul. Fiecare isi traieste viata asa cum crede de cuviinta si culege roadele corespunzatoare. Exista intr-adevar particularizarea experientalor personale, despre care ai explicat corect in postarea din 30.03 – 7:41.
    M-am referit exclusiv la textul tau, postat in 28.03 – 1:58, care exclude orice alta persoana, cu exceptia lui EU, daca tot te bagi la psihanaliza.

  14. @

    enzo

    Poti admite ca fie nu am fost eu suficient de explicita, fie tu nu admiti extrapolarea individual-universal, desi sunt sigura ca accepti fiintarea Universului in individ?

  15. AYA
    Este corect ceea ce spui. Din punctul meu de vedere (nu este obligatoriu si pentru altii), exprimarea ta corecta ar fi fost:
    Eu sunt constienta ca traiesc prin dovada clara a iubirii lui DUMNEZEU TATAL.
    Sunt constienta ca viata mea este o dovada a iubirii SALE.

  16. De gustibus…. Credinta unora este o ipocrizie! Cum poti vorbi de Dumnezeu Tatal, de iubirea lui , cand il blasfemiezi cu invocarea unor
    intentii atat de meschine , precum esecul in dezideratul cuiva, recte candidatura lui AN la Presedintie. Ce credinta poti avea cand colcaie razbunarea in carcasa gaunoasa care esti?
    De acord total cu AYA : universul fiinteaza in noi; fie si infinitesimal! Si daca Divinul sta la baza Universului, ca sa nu gresesc fata de amalgamul de convingeri , de ce sa nu admit ca aberatia „focalizarii gandului intru nesansa unui candidat” nu este decat „partizanat politic” si nu are nici o legatura cu ifosele de spiritualitate ale unora, fie ei si in „aglomerare”. Oricum ai lua-o, fie ca suflare divina asupra botului de lut, fie ca interferenta universal- individual,suntem o creatie care trebuie sa se respecte pe sine si sa nu recurga la penibilul credulitatii. Daca admit,chiar si ipotetic legea atractiei, Quid prodest tema actiunii pusa in discutie de AN?Cumva, poate pentru edificarea noastra prin noi insine? Daca da,excelenta idee !

  17. Daca yoghinii au atacat cu energii negative? O mare prostie. Yoghinii cunosc principiul al 3 lea al dinamicii (actiunii si reactiunii) si cunosc planurile in care acesta se manifesta. Este vorba despre o lege a naturii pe care ei o numesc Karma. Cu siguranta yoghinii nu ar fi actionat in sens negativ pentru ca stiu ca nu era necesar, fiecare primeste mai devreme sau mai tarziu rodul actiunilor sale. Probabil nu atat de repede… Acolo unde lipseste cunoasterea poate ajuta credinta.

Lasă un răspuns