Sărbătoarea luminii – Hanuka

Am participat, ieri, la Opera română, la aprinderea luminii de Sărbătoarea Hanuka, in prezenta unui număr impresionant de personalităti. S-au sărbătorit si 25 de ani de la infiintarea Scolii Laude-Reut. Imi aduc aminte de faptul că am participat la inaugurarea acestui complex educational, condus, de la inceput, de inimoasa Tova Ben Nun. Rezultatele elevilor sunt in fiecare an remarcabile.

Intre mesajele transmise cu această ocazie, a fost si un mesaj video din partea presedintelui Israelului.

A fost invitat si a prezentat programul Lior Suchard, un „mentalist” israelian incredibil. Noi i-am spune magician. Unele numere ale lui par supranaturale.

2 gânduri despre “Sărbătoarea luminii – Hanuka

 1. Multumesc pentru info. Poate daca e ceva inregistrat video , am putea sa vadem cateva momente, si noi cei care nu am stiut de aceasta sarbatoare speciala pentru populatia evreiasca.

  In alta ordine de fapte si idei… Ieri am urmarit pe o inregistrare pusa pe pagina cuiva , emisiuniunea de la Realitatea Plus. Senatorea Diana Sosoaca era foarte convinsa de vina dvs. Ma intrebam daca s-ar realiza o intalnire intre dvs si senatoarea respectiva , pentru o discutie calma , juridica, echidistanta, rationala ( din ce am observat la doamna respectiva dumneaei este foarte capabila de o conduita rationala , echilibrata , strict profesionala, in conjucturi in care ……nu e pusa pe starniri temperamentale) , poate s-ar lamuri lucrurile cu vanzarea Petron. Daca de principiu, macar, ati fi de acord, eu pot sa aranjez aceasta intalnire moderata de un domn a carui tinuta intelectuala si morala este de o calitate …referentiala as zice eu. Domnul se numeste Calistrat Atudorei (specializat in geopolitica , filozofie…) si face emisiuni la posturi tv de nisa ( … astea sunt cele mai urmarite ) : Duri tv ( al diasporei din Italia) , ROC Tv ( Romania Civica tv) . Emisiunile dumnealui au un continut informational si analitic de profunzime prin calitatea invitatilor. Este singurul din tara noastra care a realizat un amplu interviu cu amabasadorul Rusiei in Romania. Ca restul n-au catadicsit sa priveasca si in partea opusa celor care ne-au trasat linia de perceptie in sensul convenabil lor
  Cu stima
  Berechet Mariana

  Apreciază

 2. Nu ar strica o analiza a modului in care s-a derulat contractul, conform obligatiilor asumate, precum si asupra posibilitatilor pe care le avea statul roman sa influenteze, sa corecteze, sa elimine eventualele aspecte ….

  Trimis de pe iPhone‑ul meu

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.