La Cornu

Sunt pentru cateva zile la Cornu. S-a mai racorit dar, la miezul zilei, e teribil de cald. Recoltele, in solarii, sunt foarte bune. Mai ales cele de rosii. Sotia mea a pregatit deja sucul de rosii pentru iarna. Recolta de mere nu e impresionanta. Din cauza secetei, multe mere au cazut din pomi. Nici prune nu prea au fost in zona. Probabil din cauza frigului din primavara.

Seara e foarte placut. Butonez, din cand in cand, stirile de la televizor. Cam aceleasi peste tot – salvamari, accidente de masini, incendii, megaconcerte si distractie „la maximum”, din ce in ce mai multe droguri, un recensamant relativ, roborul si factorul Isarescu, din nou entuziasm pentru fotbal pentru a sustine jocurile de pariuri (cele sportive, desigur), povestile despre remaniere si pensii, etc.

Business as usual!

6 gânduri despre “La Cornu

  1. Este o adevarata satisfactie sa poti manca din propria gradina. Problemele din agricultura se regasesc in mai toate gospodariile. Cred ca pomii nu s-au adaptat inca la clima actuala. Dar, sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem si sa ne rugam de sanatate! Numai bine si spor in toate!

    Apreciază

  2. Domnule Prim ministru un politician că dvs mai rar parca politicieni că dvs Cristian Diaconescu Titus corlățean sunt din ce in ce mai rari. Calitatea politicienilor a scăzut la minimum în acești ani din pacate

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.