Lansare de carte la ASE

Mă bucur să particip astăzi la lansarea cărtii domnului profesor Pavel Năstase, rector al ASE o lungă perioadă de timp. Intre alte demnităti, Pavel Năstase a fost si director general al Institutului national de administratie (INA), pe care l-am creat in 2001. Institut care a fost desfiintat după 2004 si reinfiintat in 2017, tot sub conducerea lui Pavel Năstase.

3 gânduri despre “Lansare de carte la ASE

 1. Satrapul de la Kremlin merge pana la pretentii teritoriale asupra … Suediei , eructand despre Petru cel Mare si pamanturi rusesti in Regatul Suediei ???
  Ce e sigur e ca nazistii rusi , odata obtinuta marea victorie de la Lisiciansk si Sloviansk , vor ataca in haita de lupi , cu metoda ruseasca de razboi ( bombardamente salbatice de artilerie pe fiecare centimetru de pamant ) regiunile Zaporoje , Nikolaiev si Odessa , pe care zbirul crede ca le va anexa emiratului petrolier rus .

  Apreciază

   • Analiștilor geostrategici și specialiștilor în politică, cu precădere cea americană, care populează până la refuz Facebook-ul și toate forumurile de discuții românești, le-aș recomanda „Pentagon” de Allen Drury (premiul Pulitzer) – ISBN 0-385-15141-1.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.