Lansare de carte la ASE

Mă bucur să particip astăzi la lansarea cărtii domnului profesor Pavel Năstase, rector al ASE o lungă perioadă de timp. Intre alte demnităti, Pavel Năstase a fost si director general al Institutului national de administratie (INA), pe care l-am creat in 2001. Institut care a fost desfiintat după 2004 si reinfiintat in 2017, tot sub conducerea lui Pavel Năstase.

3 gânduri despre “Lansare de carte la ASE

  1. Satrapul de la Kremlin merge pana la pretentii teritoriale asupra … Suediei , eructand despre Petru cel Mare si pamanturi rusesti in Regatul Suediei ???
    Ce e sigur e ca nazistii rusi , odata obtinuta marea victorie de la Lisiciansk si Sloviansk , vor ataca in haita de lupi , cu metoda ruseasca de razboi ( bombardamente salbatice de artilerie pe fiecare centimetru de pamant ) regiunile Zaporoje , Nikolaiev si Odessa , pe care zbirul crede ca le va anexa emiratului petrolier rus .

    • Și NATO susține că este o alianță defensivă… se simt, mai nou, în pericol chiar și în Asia. Cel puțin așa au spus-o la Madrid.

      • Analiștilor geostrategici și specialiștilor în politică, cu precădere cea americană, care populează până la refuz Facebook-ul și toate forumurile de discuții românești, le-aș recomanda „Pentagon” de Allen Drury (premiul Pulitzer) – ISBN 0-385-15141-1.

Lasă un răspuns