7 gânduri despre “După 18 ani, din nou la Radio Guerrilla

  1. O intrebare intrebatoare ….. adica de-a surda …

    Premiza .. celebrul dr Faucci zis-a ca virusul Covid 19 /Sarscov2 a fost creat (editat) in paboratorele din Wuhan cu finantare americana ….

    Dar , intreb io ca Bizonu’ , a fost doar finantare (adica dat bani) ? DOAR?
    Nu o fi fots si ceva transfer de know how catre Wuhan/China ?! Ă ă ? Nu de lata dar parca americani erau campionii domeniului cu cercetari vechi, vechi (pr zis sunt prionierii domeniului) intinse pe decenii …Î !

    A! Si mai am o mirare- de ce oi fi io singurul care se intreaba ?!

    • Este de aplaudat cum americanii/nu toti, doar plutocratii lor, au imbogatit limba engleza cu o salata boeuf pentru un eufemism monstruos: ‘gain of function’ cu aplicatie la virusi inseamna a-i transforma in arme biologice cu efecte mult mai distrugatoare decat tulpinile originale. Academia Fane Gheorghiu era mic copil pe langa astia…

  2. „Denis spune:
    IANUARIE 24, 2022 LA 12:15 PM

    @trexsr – un amalgam/ Nu ma surprinde ingustimea mintii tale. Desi umpli blogul pe-aici, expui pareri sărăcuțe, pe care le-as auzi si prin mediul rural (daca m-as duce mai des pe-acolo). Ai o perspectiva obtuza, de la radio – Vocea Americii. Cat despre ironie..este neglijabila…te simti foarte sigur pe tine, dar, crede-ma, nu prea ai cu ce. Comparatia cu URSS mi se pare caduca (putem sa comparam SUA pe cand erau niste pistolari, analfabeti, prin vestul salbatic, in timp ce URSS era Imperiul Țarist).”

    Ai dreptate, ma trag dintr-o familie de tarani, si nu am inca PhD, deci, in termeni relativi sunt cum spui, un „taran prost”. Multumesc ca m-ai asezat pe raftul cu salamuri cu soia. Eram altfel pierdut printre dulceturile tale.

    „…Nu a cerut nimeni retragerea RO/Bulgariei din NATO (desi nu inteleg ce ne trebuie), ci a solicitat retragerea armatelor de pe teritoriile noastre. E diferit…”

    E „diferit” pentru tine doar. Mai ceteshte.

    „…Cam de ce-ar ataca Putin Ukraina tocmai acum? Nu cred ca il mai intereseaza, au supt americanii cam tot, acum avanseaza spre tarile baltice. Care, curios, desi sunt independente, nu prea s-au dezvoltat. …”

    Inca o concluzie geniala, bazata pe studii foarte aprofundate.

    „…La fel s-a intamplat si cu R.S.F. Yugoslavia. Se dezvoltase prea mult pentru o tara socialista. Manipularea de-atunci e aceeasi cu cea de acum. Albanezii? O natie extrem de criminala si periculoasa….”

    Extraordinar, nici macar Brzezinski nu a resuti sa articuleze ceva similar.

    Nu mai continui, dar genialitatea ta ma inspira.

    Multumesc pentru efortul de a imi raspunde.

    Ma duc la boii mei…

Lasă un răspuns