Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit

Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani.

De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – petrecerea cu rudele si prietenii.

Am avut noroc de o vreme de toamnă superbă si de o atmosferă deosebită la Clubul diplomatic – locul unde s-a desfăsurat petrecerea.

Le-am urat să se iubească, să se ajute in viată si să se pretuiască unul pe altul.

61 de gânduri despre “Ieri, fiul nostru, Mihnea, s-a căsătorit

 1. Aveți o familie superbă, domnule prim ministru. Micimea lumii în care trăiți, în care trăim cu toții, nu vă poate atinge..
  Totuși, ceva este deosebit în această lume: Flotile. Dăruiesc, virtual, mirilor, cate flori pot cuprinde cu imaginația.

  Apreciază

 2. Casa de piatra! Cei doi băieți au avut in dvs un model,un familist,un om de onoare.Nu puteau fi altfel! Va doresc viata lunga dvs si doamnei sa va puteti bucura de copii si nepoți!Cu aleasă pretuire!

  Apreciază

 3. Casa de piatra ,sanatate deplina si mult succes .Multa fericire intregii familii Adrian Nastase

  În dum., 5 sept. 2021 la 17:18, ADRIAN NĂSTASE a scris:

  > Adrian Năstase posted: ” Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul > acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani. De > dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – > petrecerea cu rudele si prietenii. Am avut noroc de o vrem” >

  Apreciază

 4. În dum., 29 aug. 2021 la 18:39, Leonard Cazan a scris:

  > Casa de piatra ,sanatate deplina si mult succes .Multa fericire intregii > familii Adrian Nastase > > În dum., 5 sept. 2021 la 17:18, ADRIAN NĂSTASE comment-reply@wordpress.com> a scris: > >> Adrian Năstase posted: ” Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul >> acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani. De >> dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – >> petrecerea cu rudele si prietenii. Am avut noroc de o vrem” >>

  Apreciază

 5. Cat de frumos! Nu exista bucurie mai mare pentru un părinte, decât aceea de a- și vedea copilul – copiii fericiți, intrând , așa cum se spune în popor, in rândul lumii! Să fie mereu fericiți, sa- și ia tovarăși de drum pacea, liniștea sufletească, buna rânduială, respectul, buna cuviință, iubirea sincera, devotamentul, încrederea,să sporească în credință și lumina faptelor bune . Dumnezeu sa le dăruiască prunci sănătoși și frumosi care sa le duca mai departe idealurile și sa le fie mângâiere și sprijin la bătrânețe! Felicitări ! Copiii dumneavoastră au un exemplu în familia dumneavoastră frumoasa ! Să le fie casa de piatra!

  Apreciază

 6. Ma bucur foarte mult pentru copii dumneavoastra, felicitari si casa de piatra tinerilor casatoriti si multa, multa sanatate tuturor !
  Cu prietenie,
  Emil Patrichi

  Apreciază

 7. Sa aiba parte unul de celalalt si sa isi tina familiile aproape! Felicitari, Corina este frumoasa dar si Mihnea este un baiat pe care oricare mama si l-ar dori de ginere!!!

  Apreciază

 8. Casă de piatră (cu marmură de la Videanu, neapărat) o frumoasă și curândă contibuție la natalitatea nației române și, beneînțeles, reziliență maximă!  

  Apreciază

 9. Le doresc, ca si baiatului mai mare, sa aiba parte de cata dragoste au vazut in familia dv, cu sotia fiind adevarata ancora de iubire si stabilitate. In pofida unor incercari dusmanoase, ati fost un om harazit sa faceti mult bine si drept pentru toti celialti. Felicitari si indemnuri de recunostinta pentru marinimia Domnului!

  Apreciază

 10. Domnule Prim-ministru Adrian Nastase, celor doi tineri Mihnea si Corina le doresc: multe binecuvantari, ani multi impreuna, sanatosi, fericiti si prosperi, iar dumneavoastra si sotiei dumneavoastra multa sanatate si sa va bucurati de copii si nepoti.

  Apreciază

 11. CELE TREI ASPECTE , A SE IUBI, A SE AJUTA SI A SE PRETUI, MENTIONATE DE DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, IN OPINIA MEA , SUNT PRICIPALE-LE IMFAPTUIRI CE DEFINESC ETERNITATEA UNUI LEGAMANT!

  UN LEGAMANT, IN CARE PROMISIUNILE , SCRISE…SE FAC IN INTERIORUL…UNUI LACAS SFANT. ACESTE ASPECTE, ASA CU SPECIFICAM , CONTUREAZA SFANTA CASATORIE.

  CASATORIA, CEA REALA… NU ESTE O JOACA SAU O INCERCARE, PRECUM O INTELEG MAJORITATEA GENERATIILOR ACTOALE, INDIFERENT CE NATIUNE REPREZINTA, EA, ESTE SI VA RAMANE, PENTRU CELE DOUA FIINTE UMANE , BARBATUL SI FEMEIA, REANOIREA CONTINUITATII!

  CONTINUITATEA TRASATURILOR , SI NU NUMAI, ATAT A LE TATA-LUI SI A LE MAMEI , REGASITE IN URMASII DORITI.

  PS DUPA CUM.SE VEDE, MIHNEA SI CORINA , IN URMA JURAMINTELOR DEPUSE , SUNT DESTINATI A NE FOCALIZA, IN TIMP, UNA DIN RARE-LE CASATORI ETERNE !
  LE DORESC DIN SUFLET CASA DE PIATRA INCUNUNATA DE NECONTENITUL LA MULTI ANI!

  PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC!

  Apreciază

 12. PRIVIND, MAI ATENTI, DEOSEBITA FOTOGRAFIE , VOM DESCOPERI, IMPREUNA, IN TRASATURA SPLENDIDEI ROCHI DE MIREASA , CONTURUL COLOANEI INFINITULUI! ..

  PS ATAT MIRELE CAT SI MIREASA SUNT DESTINATI A FI MEREU IMPREUNA! (FELICITARI!)

  Apreciază

 13. Casă de piatră și numai bine!Pe 5 sept. 2021 17:18, ADRIAN NĂSTASE <comment-reply@wordpress.com> a scris:

  Adrian Năstase posted: " Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai multi ani.

  De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă si seara – petrecerea cu rudele si prietenii.

  Am avut noroc de o vrem"

  Apreciază

 14. Casă de piatră. Căsătoria este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla în viața unui cuplu, căci nimic nu este mai frumos decât să înaintezi în vârstă alături de singura persoană care încă te vede ața cum te simți în sufletul tău. Multă fericire copiilor voștri.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.