Lămuriri

Acest blog este redactat, personal, de Adrian Năstase .

Dacă vă miraţi de ce sunt „prea puţine” înjurături, ei bine, da, comentariile trec printr-un firesc proces de moderare.  În mod absolut cert, nu va trece mai departe nici o injurie (la adresa autorului dar şi a oponenţilor săi, de aşa zisă „suţinere”). Intră mesajele contra, dacă sunt decente, chiar dacă în aceşti termeni sunt totuşi virulente. Nu intră mesajele fără sens. Din motivul logic căci nu îl au.

Vă mulţumim pentru potenţiala înţelegere, la fel cum vă înţelegem potenţiala nemulţumire.

Conţinutul acestui blog aparţine autorului, adică Adrian Năstase, mai puţin anumite părţi care sunt atribuite cu menţiunea altora, prin preluare. Reproducerea a orice găsiţi aici se poate face liber, dar cu bun simţ. Ideală este chiar şi amintirea sursei. O semnalare prealabila pentru acord n-ar fi nici ea prost vazută.

Desigur, încalcarea acestei convenţii reciproce într-un mod prejudicios, rău intenţionat, poate duce la consecințe care ar putea fi evitate, dacă exista o fărâmă de respect şi deontologie.

De asemenea, răspunderea morală, juridică sau de orice alt tip a celor prezentate, aparţine în totalitate autorului, fie el al blogului (Adrian Năstase) sau al comentariilor (cititorii).

Aici veţi găsi opinii personale. Ele nu implică deloc poziţii oficiale ale familiei, apropiaților, colaboratorilor sau partenerilor.

Comentariile trec toate de moderare, când păstrează limita decenţei.

457 de gânduri despre “Lămuriri

 1. Îmi „provoacă repugnă”, ca să-l citez pe prietenul Mircea Badea, că trebuie să fiu eu delatorul de serviciu, dar tot răul spre bine, poate foloseşte la ceva şi oricum nu sunt membru PSD, aşa că nu umbresc partidul cu fapta mea incalificabil-abominabilă.
  Vi se pare normal faptul că la Hunedoara a luat naştere o glorioasă alianţă PDL-PSD-PC la nivelul Consiliului local? Sigur, Hunedoara e un oraş mic, de 70.000 locuitori (oare cu ce diferenţă a pierdut alegerile dl. Geoană?) şi, bineînţeles, nu toţi cu drept de vot. Ei vor spune, probabil, că au făcut asta pentru „binele comunităţii”. Aşa o fi. Aşa o fi ? Că dacă mărşăluiesc alături de cei de la PDL, care sunt soldaţi disciplinaţi şi nu se abat de la indicaţiile şefului suprem, am văzut ce „bine al comunităţii” urmăresc.
  Totuşi, s-a întrebat vreodată cineva din conducerea PSD de ce într-un oraş sărac, (fost) siderurgist şi minier, PSD-ul nu a câştigat niciodată – niciodată – niciodată alegerile locale? A câştigat PNL-ul, a câştigat PDL-ul, dar PSD-ul, niciodată. Păi, poate ar fi cazul să se întrebe.

  Apreciază

 2. Domnule Nastase , am o stima deosebita pentru dumneavoastra si Domnul Iliescu , dar ma simt jenat ca am putut vota si am adus acestui partid peste 1000 de voturi cu resurse financiare proprii cand vad ca in fruntea partidului apare un ingamfat si infumurat .In emisiunea de la 22,30 la Realitatea a aparut nu un presedinte de partid ci scuzati cuvintele usoare de mai sus ci un fraier daca nu un prost.Degeba incerca cineva sa-i explice ca trebuie sa fie mai maleabil ca el o tinea una si buna.
  Fac parte din generatia medie am 47 ani ,dar cred ca decit sa votez un partid cu un asemenea conducator mai bine ma lipsesc.Asta cred ca e mai prost ca Basescu.Faceti ceva cu el ca altfel va duceti de rapa.Duceti-l pe la domnul Iliescu sa-l invete sa vorbeasca ,caci altfel pierdeti tot.
  Cu stima
  Cornel

  Apreciază

 3. Buna ziua d-le Nastase.
  Scriu o lucrare de diploma pe tema feminismului in Romania, si m-ar interesa opinia d-voastra cu privire la felul in care aceasta ideologie/miscare e primita (sau nu) in randul cetatenilor, dar si in mediul politic si care sunt sansele de izbanda a unui asemenea curent, tinand cont ca tinta acestuia e egalitatea sanselor intre barbati si femei, si ridicarea conditiei sociale, politice si economice a femeilor. Considerati ca in secolul XXI mai e nevoie de o astfel de miscare sau nu? si daca da, cum ar trebui sa se manifeste aceasta?

  Va multumesc, si astept raspunsul d-voastra!
  Cu mult respect,
  Larisa

  Apreciază

 4. „La multi ani!”Restul=T…..a….c…..e….r…..e……!C……………O……….P……..I…L………….U………L!!!???=STAT DE DREPT „marca inregistrata tip basescu”.”MIZERABILII portocalii.”.

  Apreciază

 5. AJUNGEEEEEEE!STOP HAOSULUI GENERALIZAT!ROMANIA ARE O GUVERNARE NERUSINATA,SUSTINUTA[nu stiu de ce!!!???si pt. ce!!!???] de F .M.I.;BEI,etc…,CU SLUGI NERUSINATE,MINCINOASE,FARA „CARACTER”.Uita ce spuneau” ieri”,ling unde au scuipat,ne mint cu nerusinare acesti ,,INSI”pede-LEI ai lu’ base securistul,demagogul si ipocritul,in scopul bine stabilit si anume de a ,,FURA”in numele salvarii noastre.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 6. Domnule Adrian Nastase acum …….. :{_”D.A.din anul 2005,avem ETERNA SI FASCINANTA Romanie ……..portocalie in [„ciocu’ mic cu TUPEU MARINARESC”]}!Oare pana cand???!!!

  Apreciază

 7. Buna ziua,

  Domnule Nastase am si eu o intrebare. Referitor la impozitarea averilor mari, exista oameni care s-ar putea sa se incadreze la acea taxa de solidaritate propusa de Gabriel Oprea, dar care si-au obtinut o avere prin mosteniri ale unor bunuri facute de parintii sai. Sincer 1% din acest activ poate insemna cateva mii de euro. Sunt multi oameni care au obtinut o avere prin mostenire , o avere corect dobandita pentru care parintii lui au muncit din greu , nicidecum usor cum spune dl Oprea. Multi dintre acesti oamenu nu isi permit sa plateasca aceste cateva mii de euro si ar insemna sa dea din ceea ce ei castiga muncind din greu (munca impozitata deja si proprietati deja impozitate) .Cum pot face acesti oameni pentru ca nu este vorba nici pe departe de o taxa de solidaritate in cazul lor. O solutie ar fi sa vanda tot si sa plece din Romania, mai ales ca unii dintre acestia au meserii cautate in afara si ar putea obtine usor o alta cetatenie. Chiar nu este nevoie de oameni instariti in aceasta tara ? Cum vedeti dvs acesta situatie ? Poate fi vorba de solidaritate daca aceste proprietati au fost dobandite in 2 generatii si cu foarte multa munca si sacrificii. Multumesc cu respect!

  Apreciază

 8. Doresc sa fiu sincer cu dumneavoastra: va pierdeti timpul si „time is money”. Inceracti sa mergeti mai printre oameni. N-aveti nicio sansa. Pentru o minte cultivata lucrurile ar trebui sa va fie foarte clare: timpul dumneavoastra si al partidului dumneavoastra a apus demult. Ati inselat sperantele unui popor si ati distrus o tara. Spun acest lucru cu multa certitudine. Acelasi mesaj pentru PNL, PNTCD si PDL. Cele doua partide „istorice” au tinut poporul roman la bordeie, tablita, opinca si condeie; ei la Paris si iobagii pe ogoare. Cand nu au mai pututu rabda (vezi poezia lui Cosbuc) au tras in ei (1907, 1933). Si-au adus aminte de popor cand l-a chemat la razboi: sa le puna pusca in mana, iar ei sa o stearga in tari straine (vezi Ratiu).

  Parintii mei au trait vremurile acelea si-mi spuneau de cele doua cam asa: „sa ne fereasca Dumnezeu sa mai vina astia din nou la putere; sunt mai spurcati decit comunistii”. Dupa revolutie, si dumnealor si dumneavoastra, ajutati de clanuri de interese mafiote, de minti reduse (cei ce aleg dupa moaca si cravata, alias Tetea Lae de la oi), cu eroare si nostalgici, cu TV-ul si jurnalul, ati venit la putere. Practic vi s-a oferit sansa de a va manifesta prin fapte. In raspuns v-ati etalat hotia, furtisagul, s.a.m.d. In popor este o vorba: „o data vede nasul puta finului”, excludem oul din prezenta.

  Pentru detalii incercati sa cititi presa din acele vremuri, procesele lui Petru Groza, dosarele pentru care au fost inchisi de comunisti o mare parte dintre ei. Nu apartin si nu am apartinut vreunui partid exclus a ma banui de influente. Aceste aliante (partide) pentru mine si familia mea inseamna murdarie, mizerie, jeg, etc; voi apelati la eleganta, prostind lumea si le numiti politica si politicieni. Vorbim aici de caltabosi, distrugeri de bunuri nationale – acte criminale in putine cuvinte. Ati distrus o tara si un popor. Ar fi o rusine pentru istoria tarii mele sa stati alaturi de Balcescu, Avram Iancu, Brincoveni, Antonescu si multi alti eroi!

  Cu stima!

  Apreciază

 9. TARA ARDE SI „baba se piaptana”!MINUNE BASESCIANA:- „BATE VANTU-N BUZUNARELE NOASTRE,DAR………………BATE VANTU[S.O.V.]SI PE ECRANELE TV.DE CE?…..[spuse „Zeus”cu naduf,aaaa vreti bani,vreti paine?Ia luati voi de la mine [si gasca mea portocalie si nu numai ],putin MAI MULT CIRC,pentru a va trece foamea.P.S.Acest „Ins,saracu de el!”,parca este hopa Micica si anume ce-i faci,cum ii faci ,el”insul saracul”cade intotdeauna in picioare,pina intr-o zi cand „va pieri in mod natural,nu-i asa”?……dupa acea zi ,istoricii vor avea de lucru,nu gluma.ROMANIA,TREZESTE-TE!S_auzim si de ……….bineeeee,dupa aceasta rafala,pardon,acest „vant tras cu atata sete de Base.”

  Apreciază

 10. ROMANIA,trezeste-te![din somnolenta si amorteala.]Lasati ,dragi romani „bunul simt”,bun simt ce este inexistent la conducatorii[decidentii politici]ai tarii.Oare,a murit speranta???Oare se traieste bineeeeeeeeeeeeeeeee????????????!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

 11. Mortua est![…………..pentru toti politicienii , mai precis pentru aceea care se dau „NEMURITORI”.]
  – poezie compusa de Mihai Eminescu
  Făclie de veghe pe umezi morminte,
  Un sunet de clopot în orele sfinte,
  Un vis ce îşi moaie aripa-n amar,
  Astfel ai trecut de al lumii hotar.

  Trecut-ai când ceru-i câmpie senină,
  Cu râuri de lapte şi flori de lumină,
  Când norii cei negri par sombre palate,
  De luna regină pe rând vizitate.

  Te văd ca o umbră de-argint strălucită,
  Cu-aripi ridicate la ceruri pornită,
  Suind, palid suflet, a norilor schele,
  Prin ploaie de raze, ninsoare de stele.

  O rază te-nalţă, un cântec te duce,
  Cu braţele albe pe piept puse cruce,
  Când torsul s-aude l-al vrăjilor caier
  Argint e pe ape şi aur în aer.

  Văd sufletu-ţi candid prin spaţiu cum trece;
  Privesc apoi lutul rămas… alb şi rece,
  Cu haina lui lungă culcat în sicriu,
  Privesc la surâsu-ţi rămas încă viu –

  Şi-ntreb al meu suflet rănit de-ndoială,
  De ce-ai murit, înger cu faţa cea pală?
  Au nu ai fost jună, n-ai fost tu frumoasă?
  Te-ai dus spre a stinge o stea radioasă?

  Dar poate acolo să fie castele
  Cu arcuri de aur zidite din stele,
  Cu râuri de foc şi cu poduri de-argint,
  Cu ţărmuri de smirnă, cu flori care cânt;

  Să treci tu prin ele, o sfântă regină,
  Cu păr lung de raze, cu ochi de lumină,
  În haină albastră stropită cu aur,
  Pe fruntea ta pală cunună de laur.

  O, moartea e-un chaos, o mare de stele,
  Când viaţa-i o baltă de vise rebele;
  O, moartea-i un secol cu sori înflorit,
  Când viaţa-i un basmu pustiu şi urât. –

  Dar poate… o! capu-mi pustiu cu furtune,
  Gândirile-mi rele sugrum’ cele bune…
  Când sorii se sting şi când stelele pică,
  Îmi vine a crede că toate-s nimică.

  Se poate ca bolta de sus să se spargă,
  Să cadă nimicul cu noaptea lui largă,
  Să văd cerul negru că lumile-şi cerne
  Ca prăzi trecătoare a morţii eterne…

  Ş-atunci de-a fi astfel… atunci în vecie
  Suflarea ta caldă ea n-o să învie,
  Atunci graiu-ţi dulce în veci este mut…
  Atunci acest înger n-a fost decât lut.

  Şi totuşi, ţărână frumoasă şi moartă,
  De racla ta razim eu harfa mea spartă
  Şi moartea ta n-o plâng, ci mai fericesc
  O rază fugită din chaos lumesc.

  Ş-apoi… cine ştie de este mai bine
  A fi sau a nu fi… dar ştie oricine
  Că ceea ce nu e, nu simte dureri,
  Şi multe dureri-s, puţine plăceri.

  A fi? Nebunie şi tristă şi goală;
  Urechea te minte şi ochiul te-nşală;
  Ce-un secol ne zice ceilalţi o deszic.
  Decât un vis sarbăd, mai bine nimic.

  Văd vise-ntrupate gonind după vise,
  Pân’ dau în morminte ce-aşteaptă deschise,
  Şi nu ştiu gândirea-mi în ce o să stâng:
  Să râd ca nebunii? Să-i blestem? Să-i plâng?

  La ce?… Oare totul nu e nebunie?
  Au moartea ta, înger, de ce fu să fie?
  Au e sens în lume? Tu chip zâmbitor,
  Trăit-ai anume ca astfel să mori?

  De e sens într-asta, e-ntors şi ateu,
  Pe palida-ţi frunte nu-i scris Dumnezeu.

  Apreciază

 12. Va admir de cand erati prim-ministru si as avea o propunere pt dvs.,s-o prezentati in guvern.V-ati gandit vreodata de cati bani are nevoie o familie sa isi trimita copilul in primul an de scoala?Ce poti cumpara cu o alocatie de 42 lei?un ghiozdan?Ar trebui sa se dea un mic ajutor,macar cat costa rechizitele,la fiecare copil ce incepe scoala,sau macar la familiile cu venituri mici,Nu ati putea propune o asemenea lege,va rugam?

  Apreciază

 13. As sugera ca in cazul in care intrati la putere, sa luati masuri drastice privind coruptia, fiscalitatea, economia subterana etc.
  O masura, care cred ca ar fi foarte benefica, ar fi inlocuirea capilor Autoritatii Nationale a Vamilor si a unitatilor subordonate acesteiacu oameni CINSTITI, CORECTI.
  Serviciile de informatii interne ale M.A.I. si M.Ap. pot sa identifice militari apti, DEMNI, care sa fie detasati la conducerea unitatilor subordonate ANV, pentru o perioada determinata de timp pana la aducerea la suprafata a viciilor acestei institutii.

  Apreciază

 14. PARTIDUL pdl+”zeus”={[„gloabele lu’PETRE TUTEA,care trebuie aruncate la lada cu gunoi[zoaie politice,zic eu citindu-l pe B.Teu”]In sfarsit …….poate va avea si un sfarsit acest „CIRC POLITIC ,CE DUREAZA DIN luna ianuarie 2005.!!!???”DESTEAPTA-TE ROMANE”!

  Apreciază

 15. Si totusi……….,VA ADMIR,domnule Adrian Nastase.Deci la……VEDERE SI MULT SUCCES CONGRESULUI PSD-ului!Salvati ce se mai poate salva[repunerea normelor statuui de drept in REPUBLICA ROMANIA,tara pe care cu totii o iubim,chiar daca graim altceva,iar „unii dau sfaturi sa o parasim”]Cu pretuire si stima!Copilul.

  Apreciază

 16. HAI ROMANIA!HAI PSD!si……………………………………….Hai DINAMO!!Poate,poate,poate……………vin vremuri mai „LINISTITE”pentru romani!!!???SUCCES PSD![P.S. „succesurile” lu'” eba” scriu cu litere mici precum e si ea,sa ramana la „pede-LEII hoti si inumai”,”insi” al carui „partid fara doctrina”,mai prescis „partid cotit[de la stanga la dreapta in numai o noapte] sper sa in urmele pnt-cd-ului ,partid care mie mi-a facur mult,mult,mult rau ,pensionandu-ma la doar 46 de ani!!!???DE CE???Cu simpatie ,domnule Adrian Nastasesi va felicit pentru prestatia politica in cadrul partidului cu adevarat cel mai democratic partid din ROMANIA.HAI ROMANIA!TREZESTE-TE ROMANIA!

  Apreciază

 17. Am ramas surprinsa cand am vazut cati au iesit in strada in Franta !!! Si doar pt ca vor sa le schimbe varsta pensionarii de la 60 la 62 ani… doar pt atita lucru!!! iar la noi… NISTE LASI =ASTIA SUNT ROMANII !!

  Apreciază

 18. Buna ziua,domnule Nastase!Eu m-am „lamurit”pana peste cap de starea natiunii romane si cred ca nu mai avem nicio sansa de a schimba ceva cu aceasta „DICTATURA LA „CHEREMUL lui „zeus”care in luna noiembrie 2008 la B1 tv a stabiklit „traseul ce trebuie de urmat[si….din nefericire v-a tarat si pe Dvs. ca partid sa participati la acest „DEZASTRU”,luindu-va la guvernare[ mai bine zis la ne_GUVERNARE,pana anul trecut cand v-a „usuit”rapid.]Deci in tara avem:-un stat de „biciuiala la dispozitia unui „ins”,o „GASCA MIZERABILA ” compusa din:{[- pede-LEII lacomi si furaciosi,”lacheii migratori fara cap si coloana vertebrala”,”[cotitori politici”] si…..”ungurii foarte bogati,la fel imorali[pt. ca cei de rand ca noi nu au nicio vina si-s f.f.foarte cumsecade.]}]P.S. S-auzim de…….bineeeeeeeeee,pana-n anul 2014,sau mai tarziu [cum graia”CIURUITORUL TARII”],anume prin anii 2020-2025[bineinteles cine va mai trai atunci.Deocamdata[in jungla numita „ROMANIA”] se aplica perfect principiul :-„scapa cine poate”,iar „zeus”spune de fiecare data :”ramane cum am stabilit”,iar”hopa-mitica ,prim-ministrul miticilor de ieri”,oricum ar cadea,cade tot in picioare[exceptie a facut in 2005!? ,cand la A1 in emisiunea lu’ Gheorghe,a cazut in cap si s-a produs declicul de care avea nevoie.]Despre Roba „domnului”,pardon a lu’ zeusce sa zic ,zic ce a zis si d-na pesedista ieri :”motiunea ar trece,daca voturile le-ar numara Roberta[eu ii spun missa lu’ „, basel”,sau TO_VULUI BASESCU,zis „tavalugul”???Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la „portocalii si cei din „HAITA LOR”!

  Apreciază

 19. Buna seara,
  Am o rugaminte la Dumneavoastra, daca puteti sa-mi spuneti , care este situatia despagubirilor cf Legii 209/2003. Au fost persoane care au depus dosarele cam dupa aprob Lg si au fost despagubiti in 2007.
  Tata a depus dosarul doar in 2007 si inca nimic. Pe langa dansul, multi alti cunoscuti cu varste majoritatea de peste 70 de ani, sunt in aceeasi situatie ca a tatalui meu. Acum iar au mai primit unii de prin sudul tarii. Ce poate sa faca tatal meu, unde sa se intereseze de situatia dosarului ?
  Multumesc, o seara placuta !
  Cu stima, Laura

  Apreciază

 20. O ALIANTA POLITICA_:PC-PNL-PSD+noi cei fara apartenenta politica,saraci,dar …..multi=LOVE=…………….[ca-n box],ULTIMA REPRIZA,in vederea „SALVARII DEMOCRATIEI SI A STATULUI DE DREPT din REPUBLICA ROMANIA.De aceea zic:UNITATE!FRATERNITATE!,dar …..mai ales LIBERTATE! HAI ROMANIA!S-auzim si de……binele promis,care nu mai vine.”SUCCES!”

  Apreciază

 21. Buna ziua, domnule Adrian Nastase

  Suntem colegii dumneavoastra de la Shop Jurnalul, trustul INTACT, comercializam acele inserturi pe care le prezinta Mircea Badea la sfarsitul emisiunii, carte, muzica si film aparute alaturi de Jurnalul National, Felicia, Saptamana Financiara si Gazeta Sporturilor.

  Suntem de cativa anisori pe piata si avem mare succes iar recent spunem “nu!” e-bookurilor si promovam hartia ingalbenita a cartilor vechi.

  Avem si un blog nou-nout si desigur ca va aflati si dumneavoastra in blogroll-ul nostru!

  Apreciem daca ne-ati putea introduce shop-ul online Shop Jurnalul. ro in blogroll-ul dumneavoastra.

  Multumim!

  Apreciază

 22. EPILOG.Ce se intampla azi in lume pe plan „economico-financiar -social”[inclusiv in Romania] „ESTE PREMEDITAT” de un centru de putere puternic,conceput in stil „CARACATITA”,nu stiu de „UNDE!!!”,dar asta este parerea mea.TOTUL SE FACE PE „DOS”,PENTRU HAOS SI DEZORDINE,PENTRU EXTERMINAREA CU BUNA STIINTA A MASELOR POPULARE,A NOASTRA,A SEMENILOR NOSTRI.Acest „centru mondial de putere dictatoriala”are un „SCOP BINE DEFINIT,CU UN TERMEN BINE DEFINIT DE REALIZARE A ACESTUI SCOP ,AMBELE SUNT PESTE PUTEREA NOASTRA DE ACTIUNE”.Mai putem spera???Mai putem spera sa, …. sa,………sa,….s-auzim si de bine???Poate……,caci speranta moare ultima.HAI ROMANIA!HAI ROMANIA!HAI ROMANIA!

  Apreciază

 23. Va redau mai un raspuns pentru mine,in speranta ca…….s-a schimbat atitudinea celor de la Posta Romana[„decat niciodata,mai bine mai tarziu”]”Domnule Alexandru Irindea, nu v-am raspuns pentru ca am vrut sa va fac o surpriza. Din pacate nu am avut un aliat de nadejde in Posta Romana.”[ Din Raspunsuri /31.mai.2009.]Cu stima ,pretuire si consideratie!Astept cu multa rabdare.

  Apreciază

 24. Pate intr-o zi va veti reveni cu totii si poate ca in acea zi veti realiza ca noi poporul suntei cei pe care trebuie sa ii reprezentati, ca interesele noatre sunt cele pentru care trebuie sa luptati chiar daca interesele noastre ar putea fi impotriva voastra ca si indivizi iar apartenenta pol;itica in ochii nostrii, a marii majoritati a populatiei, este irelevanta. Suntem oameni si vrem sa fim condusi, avem nevoie de asta! Dar cand cu vorba buna nimeni nu pare sa ia in seama este posibil ca in curand sa realizati ca tot tinerii sunt cei care au „redus” comunismul si tot tinerii sunt „prietenii” vostri. Totul tine de vointa si de elementul declansator.
  In rest, succes in ceea ce faceti!
  Cu stima,
  Un tanar

  Apreciază

 25. ……..Si totusi mai scriu!!!????????????……Domnule Adrian Nastase,credeam ca n-o sa mai scriu nimic pe blogul Dumneavoastra,dar …..iata si ultimele mele cuvinte de pe{[ „pretiosul blog,unde scriu doar „ELITELE CU CARTE”???[fara a avea pretentia de a fi luate in seama,nu sunt „deontolog,politician,analist,…etc.,etc.,etc.,…]}”INTREBARE:- de ce va bateti joc de noi ?[ma refer la toti politicienii,fie dumnelor de la putere,fie de la opozitie],anume” de ce va intelegeti in ascuns”,pentru calea ce trebuie urmata de ROMANIA ?Iata argumentul meu:-toti faceti un „joc de glezna”si dati unda verde TUTUROR PLANURILOR „DIABOLICE” IMPOTRIVA NOASTRA,A POPORULUI.Au fost nenumarate motiuni de cenzura ,dar…,cu o esceptie toate au „PICAT „[eu sunt convins ca au picat cu acordul tuturor politiciuenilor[putini la numar,care traiesc decent,fata de noi”plebea societatii”,vorba aceea:-‘satulului nu-i pasa de falmand”,dar pe cine intereseaza???asta???].In concluzie[chiar daca v-am plictisit si poate „enervat”]iata prognosticul meu de miercuri:_motiunea cade ,iar dumneavoastra [toti politicienii va veti vedea de treburile dvs,. ,de afacerile dvs,.,,….,iar noi „RAMANEM TOT CUM SUNTEM”,cf. zicalei:-‘”vin ai nostri,pleaca ai nostri,noi ramanem tot ca pr…i,tot cumsuntem”Un „ADIO”etern!

  Apreciază

 26. Domnule Nastase,ce parere aveti despre discursul domnului Geoana,Mihaela dragostea mea,ha ha ha ?Eu cred ca il „apreciati” pentru acel discurs,declaratie,ha ha ha .

  Apreciază

 27. ……..Si totusi mai scriu!!!????????????……Domnule Adrian Nastase,credeam ca n-o sa mai scriu nimic pe blogul Dumneavoastra,dar …..iata si ultimele mele cuvinte de pe{[ „pretiosul blog,unde scriu doar „ELITELE CU CARTE”???[fara a avea pretentia de a fi luate in seama,nu sunt „deontolog,politician,analist,…etc.,etc.,etc.,…]}”INTREBARE:- de ce va bateti joc de noi ?[ma refer la toti politicienii,fie dumnelor de la putere,fie de la opozitie],anume” de ce va intelegeti in ascuns”,pentru calea ce trebuie urmata de ROMANIA ?Iata argumentul meu:-toti faceti un “joc de glezna”si dati unda verde TUTUROR PLANURILOR “DIABOLICE” IMPOTRIVA NOASTRA,A POPORULUI.Au fost nenumarate motiuni de cenzura ,dar…,cu o esceptie toate au “PICAT “[eu sunt convins ca au picat cu acordul tuturor politiciuenilor[putini la numar,care traiesc decent,fata de noi”plebea societatii”,vorba aceea:-‘satulului nu-i pasa de falmand”,dar pe cine intereseaza???asta???].In concluzie[chiar daca v-am plictisit si poate „enervat”]iata prognosticul meu de miercuri:_motiunea cade ,iar dumneavoastra [toti politicienii va veti vedea de treburile dvs,. ,de afacerile dvs,.,,….,iar noi “RAMANEM TOT CUM SUNTEM”,cf. zicalei:-’”vin ai nostri,pleaca ai nostri,noi ramanem tot ca pr…i,tot cum suntem”

  A RAMAS CA-N TREN.A RAMAS CUM A STABILIT „zeus”.”Altii fac legipentru a dobandi glorie.Sa-i iertam.Altii fac legi pentru a avea aur.Sa-i dispretuim.Legiuitorul oamenilor a spus adevarul numai de dragul de a-l spune.Sa-i cercetam cuvantul scris.”[PITAGORA, Legile morale si politice.]A RAMAS CA-N TREN.A RAMAS CUM A STABILIT „zeus”.”

  Apreciază

 28. Buna seara Domnule Nastase,si ce mai faceti.Daca ati lasa un mesaj mai jos, ce bine ar fi,dar si fara aste ok.
  Am vazut ca ati incercat ca candidati la sefia PSD,dar nu stiu de ce ati incetinit,ati avut sansa,dar va lipsit curajul,sustinerea,nu stiu ce,dar va lipsit ceva,si nu cred ca Victor Ponta este mai potrivit ca dumneavoastra la sefia PSD,este bun dar dumneavoastra erati indicat.
  Despre blog ce sa zic,cel mai bun de pana acum,ati fost inspirat cu acest blog,mai invat si eu cate ceva,decat sa intru pe hi5,sa pierd vremea,sa ard gazul,pe blog mai dau de Domnul Al,este cam suparat,cam dezamagit,dar un mare om,un Intelectual desavarsit,si cu intentii bune.Si chiar sunt curios pe cine ati votat Domnule Al? in rest multa sanatate,si mult noroc.

  Apreciază

 29. Am votat intotdeauna cu partidul care a prmovat principiile:-„echitate,forta,echilibrul”,partid ce nu si-a modificat doctrina intr-o noapte[ca pd-„LEUL”lu’Zeus],PSD,partid care sub guvernarea lui salariile cresteau,pensiile de asemenea erau indexate in raport cu inflatia.P.S.Am detestat „marea gafa „facuta de PSD,in iarna anul 2008,cand s-a aliat cu pdl-ul,acceptand „indicatiile tovarasului Basescu”.DE CE???Sa dea raspuns la intrebare conducerea de atunci a PSD-ului,in frunte cu d-l Geoana Mircea.In rest…………inchei cu urarea lu’ „Zeus” catre „popor”:”Sa traiti bineeeeeeeeeeee![….prin anii 2025-2030.]

  Apreciază

 30. ianuarie 3, 2009 la 9:05 am
  Ce se-ntimpla in Romania,este rezultatul a 19 ani de salbaticie,imoralitate,hotie,desfriu,jegul a ajuns valoare,iar moaralitatea,cinstea au ajuns la aprecierea creierelor mici,,DEFECTE”SA TRAITI BINE!LA MULTI ANI,ROMANI!……………………………………………………………………………CITITI ,,GLOSSA,,de Mihai Eminescu”,apoi daca nu va place.rasfoiti-l pe I.L.Caragiale ca ,,nici nu stiti ce pierdeti”

  Apreciază

 31. august 2, 2009 la 3:02 pm
  Domnule Nastase,va rog nu va mai prefaceti[ma refer la Alianta PSD-PC,in ansamblu,nu la Dvs.], ca nu stiti cine guverneaza[mai precis cine NU GUVERNEAZA]tara!Inca din anul 2008[am mai spus asta],la B1 tv,un ,,tov.”spunea,,voi forma un guvern cu larga majoritate in parlament,le voi inmina PLANUL CA SA GUVERNEZE TARA” .Asa,ca aceasta coalitie,,SIREATA”,ne va duce spre un viitor luminos[conform planului tovarasului.] Restul este……………………..TEATRU de adormit copii prin mass-media,care profita din plin de evenimente .Sa traim bine?????????????????????????????????????Traiti si traim ,cum puteti si cum putem.ASTA DA ,DEMOCRATIE!

  Apreciază

 32. ATENTIE ROMANI!Au loc primele alegeri libere din „partidul portocaliu si ticalos”.Vi se mai pregateste inca 5-6 ani de „rabdari prajite ,alegeri dinainte castigate [cf. visului micutului „boci”,pardon „boc”si asa cum ziceam[in ” decembrie 8, 2009 la 9:19 am]:
  ROMANIA,este blestemata.Vom avea scandal asigurat inca cinci ani de zile.LA MULTI ANI,ROMANIA[cu o parte somnolenta, alta adormita,alta infometata si ultima parte a ,,baietilor destepti” PARTE NESIMTITA,cu insi nesimtiti si dansuri „pe ritmurile lu’ Talmacean”[asta cand ne este foame.]

  Apreciază

 33. Catre UE si …USL :OPRITI „portocalizarea”ROMANIEI!OPRITI JAFUL ROMANIEI!OPRITI INFOMETAREA CU BUNA STIINTA A „poporului”.OPRITI GENOCIDUL!!!SA PLECE „”gasca ticaloasa „”de la fraiele tarii.Oare ne mai salveaza cineva????????????……………………………[321!!!]

  Apreciază

 34. pardon …….322?????……………………………….Ajunge cu atata „”MODERNIZARE cu atatea SUCCESURI””,ce s-au dovedit a fi doar……………………TEPE,…TEPE….TEPE,care s-au transformat in BARNE si …………STALPI DE F.F.FOARTE INALTA TENSIUNE!!!!!Avem democratie-n parlament????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![unde-s interesele celor multi???]Ne mai reprezinta pe noi cineva???

  Apreciază

 35. REPUBLICA EUROPEANA ROMANIA,sau „{[ROMANIA RAPOSATULUI OCTAVIAN PALER”]}ESTE:_ROMANIA CU OAMENI TRISTI,ROMANIA CU OAMENI BOLNAVI.ROMANIA CU OAMENI FLAMANZI,CARE TRAIESC ,ASISTA , PRIVESC[daca mai pot] niste”SMECHERI”MULTI CHIAR FARA CARTE”CUM „JEFUIESC FARA PIC DE RUSINE „.OARE PANA CAND????????????

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.