12 gânduri despre “Drept la replica pentru C.T. Popescu

  1. Referitor la domnul C T Popescu sincer nu l-am apreciat niciodată, mi se care ca dansul crede că le stie pe toate…..Nu stiu poate ma insel însă asa imi spune intuiția….În rest numai de bine si toate aprecierile pt dvs.domnule Nastase….cu respect Adrian Bâzu

  2. C.T.POPOSCU , ESTE PERSONAJUL RATACIT IN PROPRIA GANDIRE , INSTABILA… CARE INCEARCA DESEORI SA DEVINA CE NU POATE DEVENI…

    DOMNULE C.T. POPESCU , CAND ESTI DESTINAT SA TE NASTI LA UN ANUMIT TIMP … NU INCERCA SA TI SCHIMBI DESTINUL, PENTRU A DEVENI O AMINTIRE POZITIVA IN GANDIREA GENERATIILOR TIMPULUI VIITOR…

    DESTINUL NU SE POATE SCHIMBA , INDIFERENT DE NUMARUL ANILOR OFERITI!…

    CU RESPECT , PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE

  3. DOMNULE C.T.POPESCU , VIATA VA FOST DARUITA , SA I OFERITI CONTINUITATE, NU NEAPARAT PRIN INFAPTUIREA ACTULUI SEXSOAL …EA , POATE AVEA CONTINUITATE , AVAND O GANDIRE SI UN COMPORTAMENT CONSTRUCTIV PENTRU VIITOR .

    DAR A FALSIFICA PENTRU UN ITERES PROPRIU …AUTENTICITATEA VIETII , ESTE DAUNATOR SI NE ACCEPTABIL PENTRU O SOCIETATE .

    PS. VA SUGEREZ DOMNULE C.T.POPESCU, SA DEVENITI UN PERSONAJ CONSTRUCTIV SI NU UN PERSONAJ CE VA MUCEGAI NE CONTENIT IN GANDIRILE GENERATIILOR VIITOARE .

    CU RESPECT , PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE

  4. CU PERMISIUNEA DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, AM DE FACUT O RECTIFICARE LA AL DOILE COMENTARIU …

    PENTRU A NU DEVENI UN PERSONAJ CU AL SAU NUME
    ( ” CRISTIAN TUDOR POPESCU”) CE VA MUCEGAI NE CONTENIT IN GANDIRILE GENERATIILOR VIITOARE .

    DE CE I AM SCRIS NUMELE INTRE GHILIMELE…CRISTIAN DE LA CRISTOS , NU ESTE… TUDOR , DE LA TUDOR VLADIMIRESCU, NU ESTE …POPESCU , POPESCU NUME ROMANESC, NE ESTE SI NU ARE CUM SA FIE UN ROMAN AUTENTIC!…

    PS. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!…

  5. pana apare dreptul la replica al lui CT Popescu, pun eu o postare :

    Simona Halep joaca azi in finala turneului din Dubai. Incredibil !
    Dupa parerea mea, Simona s-a depasit din nou pe sine insusi. ajungand pana la nivelul aceasta al al turneului.
    Din punctul meu de vedere , sunt pe deplin satisfacut de acest rezultat. Chiar daca unii s-ar supara, spun ca nici nu ma interseaza ce se intampla in finala.
    Din punctul meu de vedere, prezentza in finala (chiar si in semifinala ar fi fost arhi-suficient) vorbeste de la sine despre valoarea extraordinara a acestei sportive.
    Felicitari Simona !

  6. Buna ziua! Nu scriu mult,dar știu ca atunci când dumneavoastră ați fost prim-ministru,industria era ok,erau salarii,erau bani. Oare suntem o nație de dobitoci? Lumea va judeca și va acuza,spunând ca ați privatizat uzine și altele,dar oare in ce parte a țărilor democratice mai exista uzine de stat? Mi-aduc aminte(sunt din Onesti) ca RAFO Onesti a fost prima rafinărie din lume care a produs la momentul respectiv motorina euro 4,deci era super potențial,ori mai știu ca acea rafinărie producea pe zi,cât sa plătească facturile de energie electrică și salarii pe un an de zile. Salariile fiind deloc mici,nelipsind primele de sărbătorile de Paști și de Crăciun. Sunteți cel mai diplomat și cu prestanța om politic din ce a avut România vreodată,ajutând la intrarea României in NATO,mai știu ca la orice delegație a dumneavoastră,nu prea veneați cu mâna goală in țara,semnând contracte benefice României,dar revin. Așa e ca suntem o nație de dobitoci? Eu,unul,va doresc tot binele din lume și va vreau înapoi.
    Multă sănătate și fericire!
    P.S. Eu ma retrag din România! Nu-mi găsesc locul aici. Căutam liniște și oameni cu cultura,cu pretenții de la viața,nu sa stau printre mizerabilii de aici.
    Va rog sa desființați actualul psd,ca ei sunt departe fata de politica dumneavoastră,va rog sa desființați tot guvernul ăla de doi lei și ieșiți in fata,ca nu ne veți face de rusine. VA ROG! Apoi ne întoarcem acasă.
    Dumnezeu sa va ajute!

    • @Docan: ”Eu ma retrag din România! Nu-mi găsesc locul aici. Căutam liniște și oameni cu cultura,cu pretenții de la viața,nu sa stau printre mizerabilii de aici.”
      ================
      Domnule, ca unul care trăiesc de aproape 30 de ani în afara granițelor, aș îndrăzni să vă dau un sfat: nu căutați câini cu covrigi în coadă peste mări și peste țări.
      Sigur, nimeni nu are nevoie de sfaturi că știe să greșească și singur.

      Dar, dacă motivația dumneavoastră este doar alterarea mediului spiritual românesc, fiți sigur, mai ales dacă nu sunteți la prima tinerețe, că nu o să vă găsiți locul în altă parte decât acasă.
      Cu toate mizeriile politice la care asistați și care sunt trecătoare, Țara este locul în care v-ați format, locul în care sunt rădăcinile dumneavoastră și din care sufletul nu poate să plece.

      Chiar dacă material veți avea reușite, fiind legat de Țară, nu veți scăpa de mocirla politică ce vă va inegri sufletul, chiar dacă o veți privi de la distanță. Nu vă amăgiți.
      S-ar putea să suferiți însutit deoarece vă veți da seama că, într-un mediu străin căruia nu-i pasă și nici nu poate să-i pese de ce se petrece pe alte meleaguri, nu puteți face ceva pentru asanarea vieții națiunii căreia îi aparțineți.

      Parafrazându-l pe Trump, ”Patria este înainte de orice”.

  7. Jurnalistul C.T. Popescu este un caz patologic de degenerescenta morala’ Spectacolul odios al revarsarii de venin pe ecranul unui post TV provoaca scarba. Iata pana unde poate cobori cineva!

Lasă un răspuns