Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

6 gânduri despre “Sample Page

 1. Domnule Nastase

  Intrebarea mea este , despre relatia actuala cu fostul coleg si prieten COZMIN GUSA ? Si care este parerea DVS. despre el.
  Va doresc vacanta placuta .

  Apreciază

 2. ORGANIZATIA JUDETEANA PIN NEAMT

  Candidaţii PIN la Parlamentul European şi 25 de lideri de filiale merg la Bruxelles, să viziteze Parlamentul European

  Candidaţii PIN pentru alegerile europarlamentare şi 25 de lideri de filiale PIN vor vizita timp de patru zile instituţiile Parlamentului European şi vor discuta cu europarlamentari.

  Delegatia PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA este condusa de Presedintele acestuia D-l Cozmin Gusa si Vicepresedinta partidului D-na Lavinia Sandru. Delegatia a fost completata si de membri ai Organizatiei Judetene __NEAMT__________ a Partidului. Uniforma de campanie a formaţiunii este compusă din cămaşă albă cu mâneci lungi şi blugi.

  Timp de patru zile delegaţia PIN va avea întâlniri cu europarlamentari străini, cu Comisarul pentru dezvoltare regională doamna Danuta Hubner, vor fi vizitate instituţiile Parlamentului European şi vor avea discuţii cu reprezentanţi ai presei străine. Această deplasare se face cu sprijinul Grupului Independent Democrat din Parlamentul European.
  Lista de candidaţi a PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA are cea mai scăzută medie de vârstă, 34,4 ani, prezentată de vreun partid din Europa în istoria alegerilor europarlamentare.

  PIN începe astăzi, 29 august, campania de strângere a celor minimum 200.000 de semnături de susţinere pentru candidaturile la europarlamentare, exact cu o lună înaintea datei limită pentru depunerea acestora.
  Lista PIN pentru europarlamentare, Lista 30+. Jos gerontocraţia!, are ca atuuri vârsta de până în 40 de ani a candidaţilor, cunoaşterea în medie a cel puţin două limbi străine de circulaţie internaţională.

  Cu mult respect- LIDER PIN NEAMT- ADRIAN CHIFU

  Apreciază

 3. Un nemtean vrea sa spele imaginea romanilor din Italia cu un mars de protest

  Comunitatea romanilor din orasul italian Verbania va protesta sambata fata de atitudinea opiniei publice din Peninsula vizavi de cetatenii Romaniei, dupa crima comisa la Roma de un rrom din judetul Sibiu.

  Delictul a generat reactii dure, ajungandu-se ca apelativul roman sa fie sinonim cu infractor. Marsul programat pe 10 noiembrie isi propune sa atraga atentia ca aceasta perceptie este gresita.

  Unul dintre organizatorii mitingului este Adrian Chifu, presedintele filialei Neamt a Partidului Initiativa Nationala, care se afla deja la Verbania, oras din nordul Italiei, pentru a pune la punct ultimele detalii.

  „Scopul acestui mars este de a remedia acuzatiile aduse romanilor de unii lideri politici precum Walter Veltroni (n.r.-primarul Romei) si Gianfranco Fini (n.r.-liderul partidului Alianta Nationala), ce au provocat declansarea actelor de xenofobie intre romani si italieni. Desi faptele unor romani din Italia sunt de condamnat, intreg scandalul a fost alimentat de declaratiile antiromanesti ale liderilor politici italieni de extrema dreapta, in intentia de a atrage electoratul la viitoarele alegeri”, se arata intr-un comunicat al PIN Neamt.

  Marsul de pe 10 noiembrie vrea sa mai atraga atentia si asupra decretului emis de Guvernul italian cu privire la expulzarea imigrantilor.

  Vizitati – http://adrianchifu.blogspot.com/

  Apreciază

 4. Stimate domnule Adrian Nastase , in orice caz suntem de aceiasi parte a „baricadei” , de varste apropiate (n.1952) , liceul facut tot la Sf.Sava , si doresc sa-mi permite-ti sa ma adresez dumneavoastra cu toata sfiala ce ma incearca , intr-o problema pur personala ; Sunt purtatorul unui diagnostic medical greu de indurat ( scleroza in placi sau multipla ) si ca sa nu lungesc obositor de mult pledoaria mea trebuie sa va spun totusi ca sunt nevoit sa stau pemanent in casa (lipsit astfel de frumusetea fireasca a unei vieti , pana la urma traita in van , cu bucurii minime sau fara ). In aceste conditii , cu mare sfiala , mi-am luat inima in dinti si vreau sa incerc sa va solicit a-mi procura un calculator cu ajutorul caruia sa pot „evada” in lume din asa zisa mea inchisoare de acasa si sa pot sa-mi adaug un strop de bucurie acestei vieti ce o traiesc cu mare chin si greutate . Cu nespusa umilinta va rog a-mi scuza indrazneala de a ma fi adresat dumneavoasatra in acest mod si cu o asemenea doleanta , dar am indraznit totusi , vazand in aparitiile dumneavostra de la TV ca sunteti un Om cumsecade cu prea mult bun simt si de aici cred eu si generos. Adresa mea de Email ne poate facilita daca veti binevoi orice luare de contact . Cu multa stima si va multumesc pentru o eventuala luare de contact . D.V.

  Apreciază

Comentariile sunt închise.