5 gânduri despre “La Paris

  1. Sa aveti o calatorie placuta si spornica! Poate aveti timp sa va plimbati prin muzee si ne povestiti si noua ce v-a placut!

  2. Din pacate acasa, in Romania, nu sunteti apreciat la adevarata valoare. Ati fi un excelent si pretios consilier pentru oricine v-ar cere sfatul (aviz Noului PSD sau orice partid). „Afara”, din Europa pana la Marele Zid si mai departe, sunteti primit cu bratele deschise.

    • D-le Năstase, vă atrag atenția că cineva se folosește de blogul dvs. pentru a-și face reclamă mascată. La postul despre războiul din Coreea, era „Ioana”, aici e „Cristinel”. De fiecare dată, a fost postat un mesaj scurt, aprobator și amabil, de circumstanță. „Ioana”, ceva de genul: „Am urmărit episodul, foarte interesant”. „Cristinel”, mesajul de mai sus, inspirat, probabil, de cel al lui Adrian (autentic, de data asta). Ambele nume sunt scrise cu roșu, ca să se poată da click pe ele, iar click-ul trimite la un site despre suplimente alimentare sau așa ceva, numit „Nutra Expert”.

      Nu e prima oară când se întâmplă lucruri de-astea, pe blogul dvs. Cu ceva timp în urmă, un nesimțit proceda de o manieră asemănătoare: un mesaj scurtisim, aparent la obiect, întotdeauna aprobator, iar dedesubt un link către nu știu ce site, afacerea lui. Nu m-ar mira să fie același ins.

Lasă un răspuns