10 gânduri despre “Pinul României din Finlanda

 1. Relatiile diplomatice , in trecut, aveau la baza si o simbolistica incontestabila si puternica. Oare, tik tok , facebook, whatsup si toate acestea vor suplini sau vor darama comunicarea in toate sferele sociale si politice? !?! Auzi , tik tok pe telefoanele de serviciu ale functionarimii statului!!!. Nu ma mai mir ca in biroul unuia de la inspectia de stat in constructii era deschis calculatorul cu jocul de carti soliter iar in lift si pe scari se vorbea doar despre ce s-a bagat la bufet.

  Apreciază

 2. [image: image.png]

  . Un munte realizat artificial, în formă de elipsă, care măsoară 420 de metri lungime, 270 de metri lăţime şi 38 de metri înălţime a fost plantat cu 11.000 de copaci de 11.000 de persoane din lumea întreagă, la Pinziö, în apropiere de Ylöjärvi, Finlanda, ca parte a unui proiect amplu iniţiat de artista Agnes Denes. Acesta a fost anunţat oficial de guvernul finlandez la Earth Summit in Rio de Janeiro pe 5 iunie 1992, reprezentând contribuţia Finlandei pentru a diminua problemele de mediu globale.

  Sponsorizat de United Nations Environment Program şi de Ministerul Mediului din Finlanda, proiectul Tree Mountain reprezintă o zona protejată care peste secole se va transforma în pădure virgină. Copacii au fost plantaţi respectând o formulă matematică derivată dintr-un sistem creat de Agnes Denes <http://www.agnesdenesstudio.com/WORKS8.html>.
  

  Apreciază

 3. Nu se știe ce s a ales de pinul finlandez, de copacii plantați la Cotroceni și Palatul Victoriei, dar partea proasta e că de Programul Cornul și laptele s a ales praful.

  Apreciază

 4. Arata bine pinul finlandez in forma de biblioteca IKEA 🙂

  In alta ordine de idei, piata rusa nu pare ca sufera de „sanctiuni”. De unde au plecat firme occidentale (doar 8% insa din firmele UE) au intrat chinezii, indienii, bielorusii si iranienii. 8% din firmele occidentale au plecat doar? Asa arata „occidentul” unit si solidar cu Ucraina, cu 92% din firme lucrind pentru Rusia? Si Rusia cum de nu da afara acele „unelte” ale „satanismului” occidental?

  Money talks peste tot in lume, si pe timp de pace si de razboi.

  https://www.mediafax.ro/politic/in-rusia-chinezi-belarusi-indieni-iranieni-se-grabesc-sa-umple-golul-lasat-de-marcile-occidentale-21659545

  Apreciază

 5. M-am dus sa vad si eu OZN-ul, ION, Primul Consilier AI al Primului Ministru. Ca asa a fost prezentat.

  Te duci pe site ion.gov.ro doar ca sa realizezi ca OZN-ul e ca o farfurie ce se sparge zgomotos. ION nu are nici un fel de capacitati AI, nici nu poate sa comunice cu tine, nu poate sa raspunda la intrebari, si nici sa te reprezinte, asa cum este fals afisat in pagina de web.

  ION nu are cum sa iti raspunda personal, oricit te-ai ruga de el. El cica doar „invata” ce cuvinte arunci tu acolo. Pai la nivelul profesoral al populatiei, ION va afisa multa „prostie artificiala”.

  Pina la proba contrarie, ION pare un „false flag operation” in ale administratiei.

  Apreciază

 6. Bună ziua domnule prim ministru
  Pentru că articolul dumneavoastră are legătură cu mediul, iar zilele acestea guvernul a tot aruncat cartoful fierbinte cu privire la canalul Bastroe și Delta Dunării în general, vă rugăm să vă aplecați atenția asupra MOf 175/01.03.2023, pag 7 la 11.
  Dacă nici asta nu înseamnă trădarea și subminarea României nu ne rămâne decât să mulțumim ,,micului Titulescu” și guvernului PSD PNL și UDMR
  Toate bune și sănătate

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.