4 gânduri despre “Inregistrarea VIDEO a emisiunii de aseara, „ Sub semnul intrebarii”, cu Robert Turcescu, la B1TV.

 1. Stimate Domnule Prim-Ministru,

  V-m urmări atent interviul din seara zilei de ieri. Vă felicit cordial pentru analiza pertinentă a problemelor legate de războiul din vecinătatea României și politica externă a Chinei.

  Vă doresc multă sănătate.

  Cu respect,

  V.Buga  

     

  Sent: Wednesday, October 19, 2022 at 6:35 PM

  Apreciază

 2. Am urmarit cu interes intalnirea Dvs. cu dl. Turcescu si sa inteleg ca va invita de 20 de ani ?! Pacat ca interviul a avut o durata limitata insa, fata de alte intalniri mi s-a parut ca s-a dezbatut ceva mai mult situatia Chinei (pe timpul desfasurarii marelui congres).
  Ca de obicei un dialog extrem de interesant acolo unde sunteti invitat si asa cum am mai amintit intotdeauna timpul acordat interviului-dialogului se scurge extrem de repede.

  Apreciază

 3. Eu nu cred ca nu mai vreti sa fiti activ in politica. Se pare ca regimul Iohannis v-a inspaimantat intr-un fel sau altul. O functie de senator si sef la departamentele PSD v-ar prii foarte bine, nu cred ca nu v-ar place. Si pe mine m-a luat sistemul la ochi dupa ce am facut fotomontaje-caricaturi pe Photoshop (cu aspect foarte profesional) cu Iohannis si Angela Merkel.
  Cunoscand bine politica europeana si americana cea care trage sforile in Romania stiu ca a-ti luat unele decizii influentat, dar cea mai mare greaseala a dvs a fost referendumul pentru modificarea constitutiei in 2003. Cu 2 mandate de 4 ani, Basescu ar fi terminat mandatele de presedinte in 2012 si nu a-ti mai fi ajuns sa fiti inchis. In 2012 Iohannis nu ar fi avut nici o sansa la presedentie si lucrurile ar fi fost altele. In 2012 in conditiile descrise anterior Basescu nu ar mai fi avut nici o putere si ar fi fost un simplu figurant deoarece in ultimul an de mandat influenta presedintiilor scade deoarece serivicile secrete si deep state-ul se reorienteaza spre un alt lider. Vad ca si Ponta sta deoparte, poate ar fi cazul sa intre din nou in PSD. Iar PSD-ul are numai de pierdut in actuala coalitie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.