Conferinta internationala „Nicolae Titulescu – lider al diplomatiei române si europene”

Astăzi a avut loc la Hotelul Athenee Palace-Hilton, in celebra Sală Le Diplomate, conferinta internatională organizată de Fundatia Europeană Titulescu si consacrată aniversării a 140 de ani de la nasterea marelui diplomat.

Puteti consulta, mai sus, lista celor care au tinut prelegeri cu acest prilej. Ne-am bucurat să salutăm numerosi prieteni – diplomati români si străini, jurnalisti si studenti. O mentiune specială despre prezenta remarcabilă a academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici, membru de onoare al Fundatiei.

3 gânduri despre “Conferinta internationala „Nicolae Titulescu – lider al diplomatiei române si europene”

  1. O manifestare de mare tinuta cu prilejul aniversării a 140 de ani de la nasterea marelui diplomat, Nicolae Titulescu. Avand in vedere lista celor care au tinut prelegeri cu acest prilej, sunt convins ca in sala „Le Diplomate” a tot atat de celebrului hotel Athenee Palace-Hilton (care a vazut multe la viata acestuia), au fost auzite ziceri de mare tinuta si nu in ultimul rand cine a avut ideea de a invita academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, toata stima.

    off topic
    Ori n-am vazut eu, ori „sticla”de pe canalele media n-au prezentat nimic despre acest eveniment, ce-i drept in Romania „purceaua-i moarta-n cotet”.

Lasă un răspuns