9 gânduri despre “Video: Participarea la podcastul de ieri, cu Ionut Cristache, la Evenimentul Zilei

  1. Am urmarit cu mare interes intalnirea d-lui. Nastase, prof. Adrian Nastase, Premier, demn urmas al marelui Titulescu, cu incomodul jurnalist Ionut Cristache cu ale lui intrebari extrem de bine tintite. In tot acest timp „tragatorul” Adrian Nastase a biruit toate tintele tragand fara tremur de mana asupra tintelor jurnalistului , cu o alura de lunetist. N-am mai pus ghilimele de rigoare. Un interviu excelent pe care-l recomand mare caldura tuturor.

  2. Felicitări pentru emisiune !
    Vă apreciez de mult timp ideile , modul de expunere , stilul…Pentru mine sunteți un model de diplomat , politician , om de cultură , familist …OM !
    Îmi place și Ionuț Cristache , e cred pe un drum bun .

  3. Oare daca castiga Donald Trump alegerile in 2020 ar mai fi fost razboi in Ucraina ? Pe globalistul si promotorul „revolutiilor pe plan mondial” Biden la scarpinat iara sa faca si sa dreaga, printre altele si revoltele din Bielorusia dar chiar si in Rusia, si Rusia sa suparat. Eu nu cred ca sub SUA condusa de Trump ar fi existat razboi in Ucraina tinand cont de politica lui ca SUA sa nu se mai amestece in a face pe jandarmul global si de a nu a provoca revolutii pe plan mondial .

  4. Stimate Domnule Prim-Ministru,

    Am ascultat cu mult interes interviul dat publicistului  Ion Cristache. Mi-a plăcut foarte mult, în special abordarea problemeor de politică externă, care îmi sunt mai apropiate. Vă adresez cordiale felicitări și vă urez multă sănătate Dumneavoastră și familiei Dumneavoastră.

    Cu deosebit respect,

    Vasile Buga.

       

    Sent: Thursday, October 06, 2022 at 12:19 PM

  5. O gura de aer proaspat cu doi interlocutori bine documentati si cu vadita compatibilitate etica. Am remarcat cu placere abordarea lipsita de inhibitii a Primului Ministru in analiza politica a guvernului, presedentiei si a starii de fapt a Romaniei. Ce grozav ar fi sa urmarim un conclav al sau in compania lui Serban Nicolae, Titus Corlatean, Eugen Teodorovici in format think-tank pentru a gasi solutii pentru relansarea tarii…

  6. BRAVO, competenta nu a murit cand au vrut prostii.
    (nu moare calul cand vor cainii).
    Trist sa vezi azi numai incompetenta iar cei copetenti fac doar analiza.(oricat de competenta ar fii).Inseamna ca au castigat nulitatile iar noi am pierdut orice speranta cei ce am ramas aici. Purgatoriul ne astepta.

  7. Am urmărit cu mare plăcere interviul. Nimeni din politica românească de azi nu cunoaște, nu vorbește și nu explica precum Adrian Nastase. Așa e, toate autoritățile par mobilizate sa îi găsească lui Iohannis un job dupa 2024. însă la nato și ue va fi de munca!!! cei în funcție, mai ales PM și min de externe consideră oarecum normal, pt că președintele le-a dat funcțiile pe care le au astăzi. Acum pare sa fie și Draghi posibil candidat la NATO, deci nu are nicio șansă iohannis.
    La un moment dat ati spus că sârbii erau majoritari în Kosovo, însă asta nu mai e valabil de cel putin 100 de ani. Recensămintele din vremea regatului sarbo-croato-sloven arata majoritari vorbitorii de albaneza și religie musulmană. Dar într-adevăr, națiunea kosovara e o ficțiune pentru a justifica crearea unui nou stat, și un precedent periculos.

  8. Am urmărit cu mare plăcere interviul. Nimeni din politica românească de azi nu cunoaște realitățile, nu vorbește și nu explica precum Adrian Nastase. Așa e, toate autoritățile noastre par mobilizate sa îi găsească lui Iohannis un job dupa 2024. însă la nato și ue va fi de munca!!! cei în funcție, mai ales PM și min de externe consideră oarecum normal sa se facă luntre și punte, pt că președintele le-a dat funcțiile pe care le au astăzi. Acum pare sa fie și Draghi posibil candidat la NATO, deci nu are nicio șansă iohannis.
    La un moment dat ati spus că sârbii erau majoritari în Kosovo, însă asta nu mai e valabil de cel putin 100 de ani. Recensămintele din vremea regatului sarbo-croato-sloven arata majoritari vorbitorii de albaneza și religie musulmană. Dar într-adevăr, națiunea kosovara e o ficțiune pentru a justifica crearea unui nou stat și un precedent periculos.
    Aștept emisiunea de la Tucă!

Lasă un răspuns