5 gânduri despre “Puteti urmări aici Podcastul „Altceva”- dialogul meu cu Adrian Artene

  1. Destul de interesant,Ma bucur ca cartierul Colentina a lasat in sufletul dumneavoastra semne asa cum a lasat si in sufletul meu.Eu am locuit maai multi ani acolo si nostalgia acelui carier ma face sa trec cu masina de cite ori am ocazia prin locurile unde am copilarit .Scoala Corabia Scoala Silvia Str.Teofil si altele .Numai bine

  2. Dezgustătoare această campanie resuscitată privind așa-zisul pericol nuclear determinat de un prezumtiv atac al rușilor asupra centralei nucleare Zaporojie, deși acest obiectiv energetic se află sub controlul armatei Rusiei de mai multe luni (!).
    Culmea, ca circul să fie paroxistic, ni se spune că rușii ar fi minat complexul nuclear, de ca și cum și -ar propune să se arunce singuri în aer (sic!). Doamne, mare-i…
    Din fericire am ajuns la un nivel suficient de selectivitate informativă, astfel încât diversiunile securistoide ale mediei corupte și hiper cenzurate a lagărului democratic nu produc efecte nocive pentru discernământ. Din păcate, prea mulți concetățeni au fost afectați de adevarata pandemie, cea a manipulării facile..le spun și o repet: Stingeți televizoarele, păstrați doar accesul la podcast -urile domnului Adrian Năstase.
    De fapt, cred că isteria cu pastila de iod (era să scriu de râs) încearcă să nu ne spună (dar…o face indirect) că trupele ruse avansează în ZONA Zaporojie, ceea ce generează o disperare acută la Kiev, dar și în capitalele occidentale unde politicieni corupți și iresponsabili risipesc miliarde din banii cetățenilor pentru a sprijini un regim putred, incompetent criminal și pe ducă – într-un orizont de timp previzibil…
    … Aceiași politicieni occidentali și/sau pro – în limbă – occidentali care, după ce și-au decuplat cu bună știință țările de la resursele ieftine rusești (livrabile prin contracte directe pe termen lung, ca în cazul Ungariei), vin și ne spun că România trebuie să ajute Germania la iarnă (!)
    Are cineva o teslă ne- electrică? (Z)

  3. Cu tot respectul, raul facut Romaniei de mazilirea dv depaseste cu mult durerea psihica si fizica la care ati fost supus samavolnic. Ati fost predestinat sa slujiti tara la un inalt nivel de competenta si uneltirile dusmanoase ale unor pigmei v-au zadarnicit misiunea nobila de a conduce tara. Cat despre propensiunea intelectuala pentru drept international, ma tem ca acesta a fost exilat la coada prioritatilor cu care opereaza marile puteri. Operatiunea rusa din Ucraina nu poate fi analizata si judecata in izolare de multiplele precedente, comise cu precadere de americani, care au avut si mai putine motive juridice. Nu ne mai putem baza politica externa mizand pe un singur castigator, oricat de ‘exceptional’ ar fi acela, ci mai degraba trebuie sa deschidem noi relatii mai puternice cu polii de putere concurenti, in servirea interesului national ce a devenit desuet, aproape la fel ca patriotismul.
    Va urez acum, la anii senioritatii, bucurii cu minunata dv familie si succes in abordarile publice in politica si vaiat academica.

Lasă un răspuns