Lansare de carte: „A fost asasinat Titulescu?” şi „Nicolae Titulescu. Însemnări zilnice 1 ianuarie 1927-31 decembrie 1928”

Fundația Europeană Titulescu organizează marți21 iunie 2022, începând cu ora 17:00, lansarea cărților:

„A fost asasinat Titulescu?”

şi

„Nicolae Titulescu. Însemnări zilnice 1 ianuarie 1927-31 decembrie 1928”.

Autor: George G. Potra

Intervenţii:

George APOSTOIU, diplomat şi scriitor

Dr Vasile BUGA, diplomat şi istoric INST

Dr Constantin CORNEANU, istoric CNSAS

Şerban CIONOFF, analist şi publicist

Cu un mesaj din partea Doamnei Ana POTRA

Moderator:

Prof.univ. Dr Adrian NĂSTASE, Președintele Fundației Europene Titulescu

Evenimentul va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff nr. 47, sector 1, București.

Vă așteptăm!

11 gânduri despre “Lansare de carte: „A fost asasinat Titulescu?” şi „Nicolae Titulescu. Însemnări zilnice 1 ianuarie 1927-31 decembrie 1928”

  1. Stimate Domnule Președinte,

    Cu ocazia zilei de naștere vă doresc din toată inima multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, succes în tot cea ce faceți,

    La mulți ani !

    Cu deosebit respect,

    Vasile Buga

       

    Sent: Tuesday, June 21, 2022 at 1:08 PM

  2. Sincer ?! N-am stiut c-a existat si aceasta ipoteza privind asasinarea marelui diplomat. Se stie de asemenea, ca marile personalitati ale vremii toti monumente stiinta si patriotism, ori au fost suprimate brutal, ori au fost exilate. Trebuie tinut cont si de ascensiunea curentului national-socialist si a legionarismului.

  3. Excelenţă! Vă doresc să aveți ani frumoşi şi sănătoşi. La mulţi ani! Cu respect, Mihail Dumitru SANDU

  4. Mă asociez cu bucurie tuturor celor care au gânduri și urări de bine de ziua de naștere a Domniei Voastre. La mulți ani, sănătate, bucurii în familie și, în continuare, cât mai multe ,,răzbunări de cuvinte,, și dezbateri sub ,,imperativ divin,, la Fundație!

  5. Mulți ani cu tot ce doriți mai bun pentru dvs și familia dvs.
    Sper să aflați în cele din urmă tot adevărul despre Nicolae Titulescu.
    … Și implicit noi, cei care nu mai așteaptăm nimic de la ,,cnn”-urile României..

  6. Acum 2 sapatamani l-am ascultat pe dl Josep Borell de la Uniunea Europeana spunand ca se gandeste serios sa ia bani din rezerva externa inghetata a Rusiei pentru a plati distrugerile cauzate Ucrainei in razboi.

    O intentie nobila, fara indoiala, numai ca prima reactie a presedintelui Zelensky al Ucrainei a fost aceea ca suma la care s-ar ridica despagubirile respective este de 500 miliarde de euro (sau dolari, nu mai stiu).

    Dupa aceea , a venit o evaluare din partea Bancii Nationale a Ucrainei care a estimat distrugerile la 90 miliarde de euro. Parca s-au mai apropiat un pic de realitate.

    Din punctul meu de vedere, este greu de crezut ca distrugerile respective ar putea sa depaseasca 20 sau 30 miliarde de euro. Si oricum, pentru orice suma care depaseste 30 miliarde de euro, eu cred ca ar fi extrem de recomndat ca Ucraina sa dea in judecata Rusia intr-un tribunal international, unde poate avea parte de un complet de judecata relativ independent si impartial, care sa faca evaluarea corecta a sumelor pe care Rusia ar trebui sa le plateasca Ucrainei ca despagubiri de razboi.

    continuarea aici : https://bogdanv.ro/blog/plata-distrugerilor-in-ucraina/

Lasă un răspuns