6 gânduri despre “Înregistrarea lansarii de carte ” UNITED STATES OF AMERICA and ROMANIA. Diplomatic relations. 1912-1919″

  1. George Ban a scris:
    ,,Nu-mi pot da seama daca ce spuneti e seriozitate sau ironie. Sper sa fie ironie…”
    Mi-ați dat o mică satisfacție, înseamnă că am învățat ceva din arta și finețea ironiei de la mentorul meu, domnul Adrian Năstase. 😏

  2. O tempora…..
    Pe atunci România și SUA chiar aveau relații diplomatice.
    În rezent, rolul de ambasador la București este deținut de un atașat (la fel de insolent ca titularii ultimelor decenii).
    Deh, așa este în colonii, până și portarii sunt mai importanți în raport cu șefii de trib localnici.
    Există și i parte bună în toată această poveste, locul vacantat putând fi o opțiune pentru prietena noastră (și a Estului- în general) Victoria Nuland.
    Cine este această distinsă doamnă? O reprezentantă – model a establishmentului de la Departamentul de Stat.
    Iată ce spunea prin 2014, implicată fiind până la …. în criza uncraineană (citez):
    ,,Nuland citeaza numele diplomatului ONU Robert Serry, numit in urma cu cateva zile reprezentant special al secretarului general pentru Ucraina (un servitor amărât al intereselor americane):
    „Acest tip de la ONU, Robert Serry, ar fi super pentru a ajuta la coagularea lucrurilor, de a avea acest sprijin al ONU, iar UE, fuck the EU”, spune Nuland.”
    Iată omul potrivit în România, capabil să dinamizeze resursele politice interne în relația umilitoare de subordonare față de Bruxelles.
    E greu de împărțit două Porți la trei mă… pardon, primii trei oameni în stat. Există riscul ca unul să meargă la ruși.
    Și astfel, cu una și bună, turma rămâne întreagă.

    • Despre ostaticii folosiți de batalioanele fasciste ale morții noștri s-au auzit în America ? Vă place dictatura? Să fiți sănătoși… și atenție, țineți mâinile pe trăgaci în mall-uri..

      • @ZeV, sincer chiar n-am știut că Armata Roșie s-a numit „Batalionul Morții”.

        Deși, după masacrele pe care le face și după distrugerile pe care le lasă pe unde trece, nici că i se putea da un nume mai potrivit.

Lasă un răspuns