3 gânduri despre “Înregistrarea dezbaterii „GEOPOLITICA VACCINULUI. Realități internaționale și interese românești”

  1. Off topic (cu scuze- voi urmări cu atenție dezbaterea video)
    Fragmentarism
    (Ref comentariul dvs anterior) Probabil acest individ iresponsabil (Volodimir Zelenski n.r ) va ajunge într-o boxă a acuzaților pentru terorism și crime împotriva a două popoare.
    Desigur, dacă Rusia va face așa cum spune, adică va merge până la capătul implementării obiectivelor asumate prin declarații oficiale, rostite repetat, de la cel mai înalt nivel.
    Cred că mulți oameni importanți ai Vestului își doresc să scape de acest balast periculos și destabilizator, dar speră, probabil, că rușii vor neutraliza ,,castana fierbinte ” , ei, vesticii, neputând să iasă cu forțe proprii din mocirla politico- mediatică (bazată pe diversiunile clicii de la Kiev) în care singuri au intrat.
    Economia mondială nu are nevoie de sancțiuni unilaterale care se dovedesc măsuri de tip bumerang, iar pericolul unei recesiuni fără precedent este tot mai aproape…
    Ce face România ? Își decredibilizează întreaga clasă politică (cea mai penibilă din toată istoria acestui neam, de la fanarioți încoace).

  2. America recunoaște implicarea sa directă în cercetări biologice, evident ,, pașnice „, pe teritoriul Ucrainei.
    Dar de ce în Ucraina și nu în SUA ? Există cumva riscuri pentru cetățenii americani, mai mari, mai serioase decât tinerii deținători de port-armă care își imită inocent supereroii din desenele animate Marvel?
    Se pare că sindromul Guantanamo, adică impulsul de a băga mizeria sub preșul lui no man’s land persistă încă ,malign, în deep state.
    La vedere, show must go on, în ritmul bașilor din muzica lui Hans Zimner, spre fericirea milioanelor de consumatori de efecte speciale incapabili să mai deosebească visul (american) de realitate..

  3. Am urmarit inregistrarea dezbaterii referitor la vaccin, geopolitica internationala si realitati de tot felul. Excelenta expunerea d-lui ministru Rafila privitoare la vaccin si vaccinare insa, nu a spus cum se vor pastra dozele de vaccin existente iar, dl. Pascu fin politician si extrem de documentat ne-a “plimbat” prin relatiie si politicia internationala. O dezbatere de inalt nivel intelectual, cat despre amfitrion acesta si-a pus amprenta asupra dezbaterii prin luarile de cuvant.

Lasă un răspuns