12 gânduri despre “In familie

  1. Frumos…nepotul cel mic parca seamana cu doamna Dana, iar cel mare, are ceva din expresia amuzat/fin ironica a domnului Adrian Nastase…

  2. La Multi Ani doamnei Daniela si sa va bucurati multi ani de cei dragi din familie alaturi de domnul Adrian.

  3. Nu poti sa nu fii socat de dramele copiilor impushcati prin scolile din SUA, copii care mor pentru ca statul nu ii protejeaza. Va dati seama parintii acestor copii…ce drame!
    Citi copii trebuie sa mai moara in SUA ca politicineii de acolo sa faca ceva?
    SUA, daca vor sa fie exemplu pentru lumea civilizata, trebuie ea insasi sa se reformeze si sa arate ca ii pasa de viata inocentilor, a copiilor sai.
    Greu de acceptat ca nu evoluam, si ca violenta este inca ingredientul de baza al societatilor umane.

    https://www.reuters.com/world/middle-east/deadliest-us-school-killing-nearly-decade-prompts-biden-call-action-2022-05-25/

  4. Gaponisme și tőkésisme: Clerici freudieni umblă în Transilvania cu hărți geopolitice în loc de icoane
    Evaluarea presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, privind vizita in Romania a presedintei Ungariei, Katalin Novak, este corecta: „A fost o vizită total eronat gândită și provocatoare.” Camuflarea scopurilor sale politice sub masca de „vizita privata” a fost un esec total. Intr-o vizita privata nu faci declaratii politice provocatoare, ca cea de la Cluj-Napoca. Nu te fotografiezi provocator pe Piatra Secuiului cu o bornă vopsită în culorile Ungariei. Nu ai in ambientul public harti geopolitice ale trecutului. Si multe altele. Fiecare actiune intreprinsa de presedinta Ungariei in Romania si fiecare centimetru parcurs de aceasta pe teritoriul romanesc au fost gandite politic de planificatorii de la Budapesta. Intr-un palid si neconvingator demers de salvare a aparentelor, un deputat UDMR a dat-o din politica pe religie, sperand sa poata acoperi profanul cu sacrul. Zice acel parlamentar UDMR ca „se cauta nod in papura”, ca harta Ungariei Mari afisata cu ostentatie „este o hartă a bisericilor reformate”, ca „cei care comentează (negativ) să citească mai mult”, că „nu trebuie să ne apucăm în momentul de faţă să ostracizăm şi să punem pe rug bisericile”. Oare asa sa fie? A-i deturna politic pe clerici de la indatoririle lor bisericesti si a-i transforma in agitatori freudieni – apropos de a citi mai mult, sa se citeasca despre marxistii freudieni, care au inclus si fete bisericesti -, care in loc de icoane umbla cu harti politice, este un instigationism si o tulburare a mintilor, care nu au nimic in comun cu credinta si cu linistirea sufletului. Astfel de „ritualuri” agitatorice au miros de gaponism si tőkésism. Despre preotul reformat László Tőkés stim destule lucruri negre si romanii si maghiarii. Dar de loc sau mai putin stim despre preotul rus Gheorghi Gapon, „parintele-diavol”, care in ciuda apartenentei sale la cler a fost un extremist politic si un teoretician al „haosului purificator”. Ciudatul cleric Gapon, un amestec de freudism si prebolsevism, a instigat la dezlantuirea instinctelor multimilor si a fost autorul provocarii care a dus la „Duminica insangerata” din 9 ianuarie 1905, din Sankt-Petersburg, Clerul si biserica trebuie sa-si faca treaba dupa regulile sacrului, in niciun caz dupa ale profanului.

  5. Maia Sandu l-ar fi tare suparat pe Valdimir Vladimirovici, care, prin vocea blondei lui, Zaharova, de obicei foarte animata si clatinata, ca seful ei nu accepta comentariile Maiei Sandu. Doamna Sandu i-ar fi raspuns lui Putin ca si-ar fi dorit „pace nu felicitari”.

    Pentru ca si-a permis aceasta „deviere continua” de la cursul „normal” al discursului, gospodina Zaharova se declara „alarmata”.

    „Poziția adoptată de către președintele Moldovei reprezintă un semnal foarte alarmant ce reprezintă o deraiere continuă a conducerii moldovenești de la relațiile pozitive acumulate între Rusia și Moldova”, precizează Zaharova.”

    Ca sa nu mai spun ca rusii vor ca mumia lor, Dodon, sa aiba parte de un proces conform normelor internationale. Really? Norme internationale? Ce sunt astea pentru Rusia? Adica noi sa le respectam, ei, la alegere. Bun, am inteles…

    https://deschide.md/ro/stiri/politic/107166/Moscova-un-nou-atac-la-adresa-Maiei-Sandu-MAE-rus-sup%C4%83rat-c%C4%83-pre%C8%99edintele-RMoldova-a-cerut-de-la-Putin-%E2%80%9Epace-nu-felicitari%E2%80%9D.htm

  6. Frumos…. Foarte frumos !
    O familie frumoasă și fericită.
    Felicitări domnule prim ministru!
    Cu respect,
    Adrian STĂLINESCU

  7. O superba familie, careia ii doresc multa sanatate, bucurii reciproce, iar seniorilor sa se bucure de tineri si cei mai tineri pana la adanci batraneti … ale nepotilor.

    off topic
    Un amanunt, am iesit prin targ si am „parcat” la un hypermarket din zona Obor. Marile „eminente” ale sectorului 2 condus de un rezist s-au apucat sa largeasca un spatiu verde la intersectia strazilor Callimachi cu Vladislav Voievod. Acolo, oricum zona este extrem de aglomerata, stramta, se fac cozi lungi de automobile iar, marile creiere (goale) ale primariei insa extrem de viclene si hoate lucreaza la gatuirea acelei intersectii prin marirea nepermisa a spatiului verde si unde mai punem ca acolo este si iesirea de la hypermarket. Vai de mama noastra, Bucurestiul si intreaga tara a ajuns pe mana unor nepregatiti si escroci. In anii ’70 se putea face un Transfagarasan, acum era tehnologiei si utilajelor performante nu suntem in stare sa facem 100 de km de autoastrada pe an.

  8. LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI DOAMNEI DANA NASTASE SI SA VA BUCURATI MULTI,MULTI,ANI IMPREUNA CU TOATA FAMILIA ! SUNTETI MINUNATI !
    CU MULT RESPECT.

Lasă un răspuns