A murit Serban Valeca

A murit un fost coleg de guvern si un vechi prieten. Serban Valeca era un distins specialist in domeniul nuclear, profesor universitar, ministru pentru cercetare in guvernul pe care l-am condus si maestru 7 Dan in karate. Nu l-am auzit vreodata ridicand vocea. Aducea cu el calm si echilibru. Era foarte apreciat in Arges dar si de colegii din parlament, in cele patru mandate ale sale. A avut un rol deosebit in finalizarea lucrarilor de la Unitatea nr 2 de la Cernavoda.

In urma cu ceva timp, m-a invitat in Arges, in calitatea lui de presedinte PSD, sa lansez o carte. Am petrecut mai multe ore impreuna, depanand amintiri.

Am primit, cu multa tristete, in aceasta dimineata vestea disparitiei sale. Nu avea decat 66 de ani.

Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca!

8 gânduri despre “A murit Serban Valeca

  1. Condoleante familiei si prietenilor.
    Nu l-am cunoscut, dar regret cind pier romani patrioti, si el asa pare in poza, cu tricolor la piept, si cu frunte lata de roman. Acesti romani care au construit Romania…tot respectul!

  2. Intr-adevar, o veste trista. Serban Valeca un specialist in energie atomica, membru al Agentiei Internationale pt. Energie Atomica de la Viena (AIEA), un pesedist de marca si nu in ultimul rand, un „OM” . D-zeu sa-l odihneasca in pace!

  3. Îmi pare rău. Nu era foarte in vârstă. Mi-a plăcut felul în care se prezenta, în care vorbea… Îmi plăceau și ideile lui. Prea devreme!

  4. Dumnezeu Tatal a hotarat sa-i ia de timpuriu pe Serban Valeca de-a dreapta sa, acolo unde-i este locul. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace iar, familiei si apropiatilor, Sincere Condoleante.

  5. Un om deosebit,un om cu charisma ,l-am cunoscut in timpul campaniilor electorale din Judetul Arges, venea des la Campulung.
    Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns