Bogdan Tiberiu Iacob,”TRAIANE, AI BANI, AI CE-TI TREBUIE, DU-TE DOM’LE SI STAI LINISTIT!”

28 martie 2022 (InPolitics)

„Nu e, cum ați fi tentați să credeți, un sfat pe care i l-ar da Inpolitics fostului președinte, după verdictul definitiv de poliție politică. Nu ne-am permite. E doar o parafrază după ceea ce Traian Băsescu însuși i-a indicat lui Dan Voiculescu ”Felix” după verdictul definitiv în Justiție. Ce să vezi: acum, Băsescu se face că plouă și nu se dă dus din Parlamentul European și nici din PMP. Și amenință cu CEDO, exacu cum a procedat Voiculescu la vremea lui. Două destine identice, în materie de relații cu Securitatea. Doar că unul a beneficiat și continuă să beneficieze de un tratament special, iar cei care cîndva îl sfîșîiau pe turnătorul Voiculescu îl deplîng și îl preamăresc, azi, pe turnătorul Băsescu.

Să amintim cîteva mici ”amănunte”.

După ce ani de zile fusese acuzat de relații cu Securitatea fără să apară și dovezile necesare, (trei decizii CNSAS de necolaborare) Dan Voiculescu, senator și lider de partid de guvernămînt, s-a trezit cu marele cartof fierbinte în brațe în 2006, după ce a fost nominalizat vicepremier. Doar că cineva nu l-a vrut acolo. Așa că SRI a livrat ca prin farmec un lot restrîns de dosare între care și cel al lui Voiculescu ”Felix”.
CNSAS l-a ștampilat rapid, iar Voiculescu, la fel ca Băsescu, a mers fuguța în justiție. A pierdut la Curtea de Apel, ca Băsescu, apoi la ICCJ.
Furios, a anunțat că merge la CEDO, fix ca Băsescu.

L-a ”liniștit” imediat zeița Justiției, Monica Macovei:

„Chestiunea cu «mersul» la CEDO este o păcăleală. CEDO nu este o instanţă de recurs şi nu poate schimba fondul deciziei ICCJ. De altfel, nici nu există vreun drept din CEDO care să poată fi invocat cu succes în acest caz. Poate numai dreptul la un proces mai scurt, adică Voiculescu s-ar putea plânge la CEDO că justiţia nu l-a declarat mai repede colaborator al Securităţii”, scria pe blogul propriu europarlamentarul PDL, pe atunci, Monica Macovei,
Macovei mai susţinea că preşedintele fondator al PC ar trebui să dispară din orice construcţie politică.

Nu altfel gîndea o armată întreagă de politicieni de dreapta.

”PNL a întins mâna celor care au colaborat cu fosta Securitate, iar acum o strânge pe deplin cu aceştia, prin înfiinţarea USL. Îi recomand dlui Ponta să se uite mai atent la ce are în preajmă în legătură cu colaborarea cu fosta Securitate şi dacă ei mai pot avea sau nu un loc de muncă în PSD” declara liderul PDL, premierul Emil Boc.

Nu mai vorbim de presa internațională, care, de la The Washington Post (”Membri ai fostului regim comunist, în structurile de conducere din România”) și New York Times (”România, pradă luptei dintre fostele servicii secrete comuniste şi reformişti”) la Le Monde (”Dan Voiculescu – unul dintre personajele cele mai controversate, la limita dintre afaceri şi politică”) scria despre turnătorul dovedit Voiculescu și despre refuzul acestuia de a părăsi politica.

Ceva mai lucid, fostul președinte Emil Constantinescu observa, în iunie 2006, că ”Băsescu şi Voiculescu au aceleaşi justificări privind relaţiile cu Securitatea”.
„Domnul Traian Băsescu a spus «toţi am semnat un angajament când eram elevi, toţi comandanţii trimiteam rapoarte». Acest «toţi» este jignitor pentru că încearcă să difuzeze responsabilitatea. Aşa am întâlnit la domnul Voiculescu – «toţi cei care eram în serviciu la stat am colaborat cu Securitatea». Nu este adevărat. Nu toţi, unii au colaborat”, spunea Constantinescu.

Și tot o armată de oameni – politicieni, ziariști, oengiști – i-a cerut tăios lui Voiculescu demisia din Senat și din politică, începînd cu decizia CNSAS și pînă la verdictul final al ÎCCJ. Bossul Intact a demisionat din Senat în 2007, fără a recunoaște vreo legătură cu acuzația de colaborare: ”Demisia mea nu are legătură cu acuzaţiile DNA sau CNSAS”.Totodată, a anunțat că nu avea să mai candideze la șefia PC, la următorul congres.
Nu a părăsit de tot politica, însă.

Lucru care l-a scîrbit profund pe Traian Băsescu.
Dar profund de tot…

Octombrie 2009: ”Nu pot accepta să se decidă guvernul cu un fost turnător la Securitate, Felix, în capul mesei(…) Nu pot accepta ca decizii de asemenea dimensiuni, de asemenea magnitudine, să se ia într-o firmă privată, cu un fost securist în capul mesei, cu un fost turnător la Securitate, cu Felix în capul mesei şi să se stabilească: ne trebuie o perdea în faţă, căutăm o figură luminoasă, ca cea a primarului Iohannis, iar în spate ne aşezăm noi, cu toate năravurile noastre”.

Doi ani mai tîrziu, era și mai scîrbit. Și îi transmitea lui Voiculescu:

”Greu de calificat un asemenea om. Du-te dom’le… Ai bani, ai ce-ţi trebuie…Du-te, dom’le şi stai liniştit. Nu te mai băga să faci politica ţării şi să influenţezi populaţia… Stai, ai bun simţ. Deci chestiunea este undeva cu bunul simţ”.

În 2014, altă refulare băsesciană de om onest:

„Mai toxic este Ghiţă decât Voiculescu. Măcar la Voiculescu ştii câte parale face, el e un turnător nenorocit, şi-a turnat rudele, familia, la Securitate ca să-i fie lui bine”.

Au trecut alți cîțiva ani.
Am ajuns în prezent.
Un prezent în care turnătorul dovedit Traian Băsescu refuză să accepte sentința justiției de el modelată, două mandate la rînd, și anunță că merge la CEDO deși – mare atenție! – el nu a clamat niciodată pînă acum, pe parcursul judecății, că nu ar fi avut parte de un proces corect.

Un prezent în care turnătorul dovedit Traian Băsescu nu suflă o vorbă despre demisia de onoare din Parlamentul European și din PMP și despre abandonul politicii.

Care PMP, deși are în statut acces interzis turnătorilor cu verdict definitiv de colaborare, nu doar că nu îl dă afară, dar mai face și scut în jurul lui, cu declarații patetice de iubire și nemărginit respect.

Iar armata detractorilor de odinioară ai lui Voiculescu se întrec acum să livreze argumente publice pentru care Traian Băsescu e un mare om, mare caracter, mare bărbat de stat. (Vorba mucaliților, a turnat, dar a și băut…)
Cine știe, poate îl propun și la vreun premiu de virtutate, mai ales că ONG-urile care îl onorau și îl decorau cîndva pe bandă rulantă pentru intransigență morală, anticorupție, euroatlantism șamd se dau acum moarte-n păpușoi. Cîțiva dintre lingătorii de clanțe de odinioară au mîrîit în barbă cîteva critici leșinate, cu sentimentul datoriei de contiință îndeplinite. Alții, nici măcar atît; pur și simplu mucles total. În fine, o a treia categorie a stabilit că turnătoriile din junețe nu se pun și că, oricum, cine nu turna în comunism? Case closed.

Nu are nicio relevanță pentru ei faptul că România a fost condusă un deceniu de un individ cu probleme maxime de morală dar, infinit mai grav, unul șantajabil. Cu dublă comandă, cum spunea el însuși de atîtea ori despre alții.

Dan Voiculescu și Traian Băsescu au turnat la fel și au reacționat la fel în fața probelor de netăgăduit.
Diferența e că unul era securistul rău, iar altul e securistul bun, de omenie, care trebuie lăudat, apărat, compătimit pentru că rămîne fără acoperiș deasupra capului șamd.
Dubla măsură, tara care omoară România de veacuri…”

17 gânduri despre “Bogdan Tiberiu Iacob,”TRAIANE, AI BANI, AI CE-TI TREBUIE, DU-TE DOM’LE SI STAI LINISTIT!”

 1. Rușii îl vor sanctifica pe Putin: Vladimir cel Mare

  Dupa ce, in 1963, globalistii cuibariti in SUA l-au asasinat pe presedintele american John F. Kennedy, acum, vor sa faca acelasi lucru cu presedintele rus Vladimir Vladimirovici Putin.

  Asasinarea lui Putin a fost sugerata de senatorul globalist Lindsey Graham, ca urmare a operatiunii militare speciale ruse in Ucraina, care a neutralizat planul SUA de a o coloniza. Scopul scuza mijloacele e o constanta politica a globalistilor, care vor sa fie stapani globali.

  Casa Alba a negat initial că ar avea intentii criminale anti-Putin. Dar Joe Biden practic le-a confirmat, sambata, in discursul de la Varsovia, in care a spus ca Vladimir Putin “nu poate ramane la putere”, cerand implicit recursul la forta, la asasinat politic sau lovitura de stat.

  Putin ar putea fi inlaturat de la putere exclusiv printr-o solutie nedemocratica. Prestigiul si increderea de care liderul rus se bucura din partea poporului sau sunt imense. Liderul rus si neamul rus se contopesc ca mental colectiv si aspiratii, cu identitatea si interesele Rusiei.

  Ce vrea Putin in Ucraina? Foarte probabil, el vrea sa rezolve cel putin doua probleme mari si late: (1) sa starpeasca neonazismul, care deopotriva ii tine la pamant pe rusi si ucraineni; (2) sa elimine amenintarea existentiala ca vecina Ucraina sa fie baza SUA impotriva Rusiei.

  Ce vrea Putin in Rusia? Modernizarea! Acesta e cuvantul cheie si totodata de linie. Putin vrea modernizarea Rusiei, de o maniera semnificativa ca a lui Petru cel Mare, tar al Rusiei intre 1682 si 1725, deci 43 de ani! (Inca un indiciu ca o durata mare poate fi si mareata!).

  Dar modernizarea este imposibila fara iesirea din robia dependentei “occidentale”, care de fapt e o plasa de paianjen cu falsa acoperire, in care globalistii isi prind victimele. Se insala profund cine crede ca modernizarea politico-economica insemna sa importi sistemul politic si modelul economic ale SUA, astfel croite ca doar globalistii sa castige si ceilalti sa piarda.

  Unii ii zugravesc lui Putin un viitor negru. Parerea mea este diferita. Aici, ii multumesc lui Joe Biden pentru un singur lucru, ca libertatea sa de exprimare neingradita, cu care si-a tinut discursul de la Varsovia, a incurajat libertatea nestingherita de exprimare a tuturor.

  Opinia mea liber exprimata este ca Vladimir Putin se va retrage, dupa ce toate obiectivele operatiunii speciale din Ucraina vor fi indeplinite si securizate. Va demisiona, pentru o binemeritata odihna si scrierea unor asteptate memorii. Mai mult, intrevad ca dupa stingerea vuietului, posteritatea rusa il va sanctifica pe Putin drept Vladimir cel Mare.

  Apreciază

  • De ce să demisioneze ? Occidentul ar vrea o schimbare de tip Gorbaciov, sau Elțîn, dar toți ceilalți lideri actuali de la Kremlin sunt la fel de patrioți ca Putin. Deci, nu are sens să plece originalul și să vină o copie. Dacă ar fi așa, din orice unghi ai privi, Occidentul se va simți victorios, ceea ce ar fi rău pentru Rusia.

   Apreciază

  • @fragmentarium: „Mai mult, intrevad ca dupa stingerea vuietului, posteritatea rusa il va sanctifica pe Putin drept Vladimir cel Mare.”
   ======
   Ai grijă să-ți procuri o icoană de pe acum, că cererea va fi extraordinară.

   Deja sunt o groază de adulatori pe blogul ăsta.

   Apreciază

  • MAi degraba Vladimir „cel Util”. Sau „CEL MAI UTIL”

   Poa peste cateva decenii … in SUA o sa fie emis un timbru in amintirea celui mai UTIL …
   Caci e plin de realizari proBiden :
   – a aliniat toata UE la spatele presedintelui SUA .. Taota UE care la lansare se visa Hegemonu si ca moneda ei va inlocui $ azi sta incolonata sa-su depuna sarutu’ de fidelitate pe jopa lu Biden ….
   – a deschis piata UE ptr LNG ul american ! Slava lui Aducatorului de Profit!
   – a marit cheltueile de aparare… Din pacate ptr el complexul nu prea obisnuieste sa isi arate recunostinta …. crede ca i se cuvin procentele alea!
   – a relegat Rusia cam in coada coziii …. ma refer la cmaponia de biombardamente asipra oraselor (un mod inept, ineficac de a-ti rispi banii si a-ti castiga reputia de baby killer)
   – fauritoar al Natiunii Ucraininene …

   E … asta imi aminteste de un distih din Leningrad cu referire la Petru Velicul si Nicolae I „Prostul calareste sa-l ajunga pe intelept/Dar sfantul Isac ii sta in cale/desparte”

   Da poa se va face un blockbuster Vova Terminatoru’ Rusiei …

   Apreciază

  • De acord cu un singur lucru: Orientul este locul Rusiei lui Putin. Acolo se minte la fel de performant cum minte Rusia si propagandistii sai. Se mint pina cred in propriile minciuni.
   Occidentul nu are nevoie de asemena mincinosi si barbari.
   Rusia are mareata sansa sa devina cel mult o colonie a Chinei in mod „liber” consimtit, ceea ce va fi bine pentru China si chinezi. Bravo, o miscare strategica de „mare anvergura”.

   Apreciază

 2. In mai toate interventiile care conteaza oficialii romani nu spun nimic de razboiul din Moldova de recuperare a Transnistriei separtatiste, cind Moldova a fost practic invinsa de Rusia (1990-1992). Pe toate canalele se vorbeste de Georgia, de Abhazia, de Ucraina in 2014, dar nimeni nu stie ca, practic, prima tara care a experimentat cu acest tip de razboi a fost Moldova. Ca si Ukraina, care s-a luptat pentru recuperarea Donbasului (Luhansk & Donetsk), Moldova a pierdut Transnitria pentru ca acolo locuiau majoritar rusi, si rusii de acolo s-au separat practic creind o republica nerecunoscuta cu sprijinul Rusiei. Tara saraca, si nesprijiinita militar de NATO, sau Romania, Moldova nu a putut niciodata sa isi recuperzeze suveranitatea pierduta asupra asa zisei Republici Transnistria.

  Acelasi „model” l-au aplicat rusii in toate razboiele ce le-au purtat, inclusiv in Ucraina. Diferenta este ca inaintea acestui razboi Rusia a recunoscut independenta celor doua auto declarate republici din estul Ucrainei. Acum vorbesc de a alipirea cele doua teritorii Rusiei, ceea ce ar duce practic la un divizare prin forta si anexare a unor teritorii ce nu apartin Rusiei, ci sunt parte a Ucrainei. De facto, planul rusesc este de a crea Ucraina Vestica printr-o linie de demarcatie, cu doua sfere de influenta, ceea ce ar produce un model Korean in Europa.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Transnistria_War

  Apreciază

 3. Dubla masura s- a aplicat mereu in Romania. Prin dubla masura au trecut multi romani. Dinastia „hohențolen ” a venit rupta in fund in Romania si stapneste peles , palat regal, savarsin… etc ,vorba aia au luat da au si primit, se lauda prin istorii scrise si nescrise ca au facut si au dres pentru popor. Au facut pe dracu, n au facut nimic, a facut amaratul asta de popor,ei au luat zeciuiala. Unul ne a luat de la turci sa ne dea lui Bismark si a demarat constructia peles( pentru ei), altul a murit de inima rea sa nu se bata cu ai lui, altul un intrigant si aventurier iar altul un „sucit”. Contemporanii nostrii au fost bagati la zdup pentru un rahat de vila sau barca sau mai stiu ce excursie,dar chiar au fost bine intentionati, dar de daca n au stiut sa fure sa dea si la altii pe pixul lor au cam be–t o.Hai cautati in timp si spuneti ca n am dreptate sau ca m am dilit. Scriu dur dar adevarat.

  Apreciază

 4. am ramas uluit cum un astfel de lingau imi spunea, mai deunazi, ca orice ar fi facut basexu in trecut e spalat de loviturile date PSD, care este Raul Suprem si de crearea Binomului; cu asemenea concetateni, nu ne mai trebuie dusmani externi

  Apreciază

 5. Acum inteleg de ce Rusia nu are treaba cu Romania. Pentru ca Romania este colonie patroliera a Rusiei, prin intermediarul OMV, ce reprezinta interesele rusesti in Romania.
  M-a cutremurat sa aud ca statul roman, cind in perioada comunista era lider la exporare titei in Marea Neagra, a ajuns pe baza „principiului” enuntat de Petre Roman, ca totul ce s-a facut de parintii nostri trebuie aruncat la gunoi, „principiu” folosit de Securitate sa se imbogateasca, a ajuns sa renunte la toate zonele de concesiune din Marea Neagra, si sa le dea – GRATIS!!!! – unor companii straine.
  Practic statul roman nu mai are nimic la Marea Neagra de explorat, titei sau gaze. Totul e luat pe nimic de straini. Macar acolo un 1% sa fi detinut si statul roman, dar, nu, nu avem voie.
  Wow, asta da tradare de tara!
  De ce ar fi Rusia suparata pe Romania? Nu e, la noi numai vorbe, in rest se lucreaza intens cu Rusia prin intermediari.

  Apreciază

  • statul roman, cind in perioada comunista era lider la exporare titei in Marea Neagra,
   Nu ai retinut corect .

   RSR era
   – unica tara socialista care avea capacitatea de „offshore”
   – unica tara socialista care construia singura platforme marime de foraj si cam ce le trebuia acestora
   – unica tara socialista care isi „cartigrafiase” geologic platoul maritim .
   Ca ajutor de la Unchiu a fost .. nu cintest. Insa iar ma inchin cu respect memoriei lui Dick Nixon …

   Ca dupa 90 .. ei da …. ne-a lovit asa o impotenjta totala (nici tevi de fopraj ptr Goria nu mai reuseam sa facem!) impreuna cu o tampire totala si am renuntat. Ca cica „provatizare” si cs Statu e cel mai inieficac” samd .. cand s-a invenata intrebarea „de ce sa invetec copii chimia” si credinta ca „polimerii” erau produsul mintii Lenutei lu Briceag

   Oirucum te poti alina strigand de cateva pori „Poata cere!” si „Jos comunismu”

   Apreciază

 6. Am citit interviul domnului Ciuca in Times. Foarte frumos, nu poti sa nu fi de acord.
  Dar ce nu se spune e mai important. Dl. Ciuca nu spune nimic de problemele noastre cu Ucraina, nimic de romanii (500,000????) din teritoriile romaneshti luate cu japca de societici si date cadou Ucrainei. Sa nu ne luam de dl. Zelensky ca nu a avut timp, ani de zile, sa isi ceara scuze Romaniei ca a afirmat ca Romania a fost tara ocupanta a teritoriilro „ucraeniene”. Il iertam inca, dar, sper ca va reveni dupa razboi cu ceva corecturi la lectia mincinoasa de istorie pe care a servit-o ucraenienilor si lumii.
  Inteleg ca suntem buni, si primitori, si cu inima, dar nu trebuie sa fim luati de idioti.
  Mai mult, cum ne-am obisnuit, autoritatile noastre nu scot o iota despre Transnistria si istoria Moldovei. Nici macar nu amintesc despre destinul romanesc al acestei jumatati de Moldova, sau sa aminteasca ca Romania are JUMATATE DE MOLDOVA in teritoriul sau. Extremd e putini occidentali stiu ca Moldova e a Romaniei, pina la Nistru, si ca jumatate e in Romania!!!
  Politicieni, treziti-va si lucrati pentru tara (si pe urma pentru altii)!!!!

  https://time.com/6159827/romania-nato-russia-nicolae-ciuca-interview/

  Apreciat de 1 persoană

 7. Nu-l judec pe fostul Presedinte Basescu-Petrov, insa sa nu uite nimeni, nici macar cei care au indulcit ca la un semn infierarea „revolutionara” a celui care i-au facut oameni prosperi si „mari” politicieni. Basescu a „domnit” 10 ani peste Romania, a nenorocit multi, multi oameni, a bagat pe multi in groapa chiar daca si indirect, a nenorocit Romania iar, ”TRAIANE, AI BANI, AI CE-TI TREBUIE, DU-TE DOM’LE SI STAI LINISTIT!” este o sugestie mai mult ca orice una crestineasca.

  Apreciază

 8. Mă întreb, după anii suferințelor la care ați fost supus, domnule Adrian Năstase, a meritat să acordați încredere unor persoane care v-au trădat încrederea și care v- au creat probleme? Atât! Ani și vieți distruse . Ați fost valoros cu un înger bun ocrotitor!

  Apreciază

 9. Privesc mozaicul înfățișând pe Mântuitorul. Mă gândesc că este posibil să fiți ctitor prin acest mozaic. Este extraordinar! Dainuire peste milenii. E o rugăciune continua. Biblia îmi amintește de o minune petrecuta cu un om încercat. Biblia, Cartea Cărților, revelată de Duhul Sfânt, a salvat în chip minunat un om de la un gând trimis, indus. A îmbrățișat Biblia cu toată ființa și încrederea, opunandu- se unor necredincioși. Cu Biblia la piept, a făcut scut protector in fața gândurilor vrăjmașe. Zilnic, chiar cand suntem în dificultate, să citim un capitol din Biblie! Ba, mai mult, în acele momente, chiar și odihnă este buna, contracarând încercarea, gândul indus. Viața merită trăită, la umbra lui Dumnezeu. Asta v- a salvat, ziua aceea de 20 , apropierea de Dumnezeu, credința cea dreaptă. Frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii! Mă știu un om drept și curat.

  Apreciază

 10. Inca o adaugire extrem de importanta. Foarte multi dintre noi stiam ca presedintele Basescu-Petrov a avut o colaborare cu „autoritatile”, fiind si ofiter a mai multor entitati romanesti, insa o vina la fel de condamnabila au si toti aceia care l-au „curatat” de trecutul sau si au dat aviz pentru o „domnie” de peste 10 ani pe culmile statului roman. De o luna urmarim cu mare atentie desfasurarea razboiului din Ucraina, acum urmeaza mestecarea „cazului Basescu”, apoi oare ce va urma. Din pacate o mare masa a cetatenilor romani saracesc de la o zi la alta, guvernanti nu gasesc solutii ca Romania, economia tarii sa iasa la suprafata si sa plutim pe valurile economiei planetare, fara vauchere, tichete sau alte gaselnite de restriste.

  Apreciază

 11. trexsr

  oficialii romani nu spun nimic de razboiul din Moldova de recuperare a Transnistriei separtatiste, cind Moldova a fost practic invinsa de Rusia (1990-1992).
  Da vpoi „dispora” ati zic ceva ?! Altceva decat ca rpomanii e comunisti deci natioalistio si urasc minoritaile? Altceva dceta galagie impotriva Vetrei Romanesti? ALtceva decat s ava dateti cu „nationalosmul” romanesc?

  Din cate mi s-a spus , om 91 la Vena se „stia” cum romanii inarmati pana in dinti atacau pe bietii transnitreni care se arpaau cu furci si poetre. am la fel in Mentia si Elvetia …

  Hao omca una bina …. oa de vezi [poza asta :

  (ghici cine a pus primul in circulatie poza? )
  Ia de vezi articolul Roumanie: Les vieilles ficelles du pouvoir Faute de veritable dessein, Iliescu joue, comme son predecesseur, la fibre nationaliste.
  Revista L’Express – Decembrie 1990 (săptamâna 7 – 14).

  Sau cum se face ca toaNta demihgratia noastra a tacut cxand traniostrenii au CRUCIFICAT un roman ?
  Oa de vezi si https://romanialibera.ro/sport/atletism/rastigniti-arsi-de-vii-sau-ingropati-de-vii-doar-pentru-ca-erau-romani-284271/

  Si ce facea Apusul? Zice Slava Moldovei ?
  Ntz Romanii e rai . natioma;osto si crimonali !
  Si p[e atunci eroii europeni de azi luptau de partea rusa! (ma refer la UNSO)
  Si titusi .. pe sest se pare ca titusi niste TAB uri tomanesti si initie … nu stiu cum au ajuns la cei care liptai cintra transnistrenilor!

  Apreciază

  • Ghita, nu ma baga pe mine la „diverse”. Eu nu reprezint „diaspora”, nu mi-am tras ONG, si am fost constant pro-roman, desi patria e plina, vad clar aici, de tot felul de mancurti. Tu perseverezi si incerci sa ma tot legi de alte teme, si eu te ignor, pentru ca nu ai discernamint, si am impresia ca lucrezi pentru neprieteni. Ca sa nu mai spun ca de cele mai multe ori nu pot sa inteleg ce scrii. Depinde de tine daca vrei sa conversam, au ba!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.