34 de gânduri despre “Sarbatori fericite!

  1. Mulțumesc frumos. Vă doresc sănătate, fericire și numai bine.
    Sărbători fericite alături de cei dragi !
    Crăciun fericit !

  2. Multumimmult de urari, si va doresc dvoastra si intregii familii in primul rand sanatate si numai bucurii.
    Sper ca acum sa va vedem in politica mare si mai ales in comducerea si in pozitie de decizie a acestei tari care marge spre distrugere.

    Craciun fericit @

  3. Mulțumim la fel va dorim și dvs,alături de frumoasa familie pe care o aveți, sperăm în anul ce vine,sa dati noi speranțe de bine românilor care va apreciază cu adevărat valoarea dvs ca om politic și roman adevărat ,sa aduceți Psd-ul, la adevărata lui valoare ,sa salvati România de cei care vor răul acestei nații,greu încercate. Crăciun fericit!

  4. In 25.12.2009 ne urati Craciun fericit, in 24.12.2017 aminteati despre Craciun, insa in 24.12.2021 vorbiti despre Sarbatori fericite. Sa fie o scapare sau o adaptare la cerintele noii epoci de corectitudine politica? Oricum ar fi, va doresc ca sarbatoarea nasterii Mintuitorului sa va dea sanatate si bucurii Dvs si familiei.

  5. Drag si pretuit,admirat si respectat peste poate Adrian Nastase,sa aveți sanatate si intelepcine cat pentru noi toti!Avem nevoie.O rugaciune a unui copil de mai an se ruga de Dumnezeu sa aiba grija de de el,adica de Dumnezeu insusi,ca daca I se Va Întâmpla Lui ceva Rau, va fi vai de noi…Crăciun fericit cu cei dragi!Valeriu

  6. Stimate Domnule Prim-Ministru,

    Vă exprim sincere mulțumiri pentru frumoasele urări.

    Vă doresc Crăciun Fericit și un An Nou cu multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, succes deplin în realizarea planurilor Dumneavoastră. Țara are nevoie de Oameni ca Dumneavoastră.

    Cu deosebit respect,

    Vasile Buga

     

    Sent: Friday, December 24, 2021 at 1:23 PM

  7. Doamne ajuta-ne!

    vin., 24 dec. 2021, 13:24 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Dragi prieteni, va urez sa aveti Sarbatori > fericite, cu bucurii si cu speranta ca Anul viitor va fi mai calm, mai > linistit, cu conducatori intelepti si cu pace in jur! ” >

  8. Domnule Premier,
    Noaptea magica a celebrarii nasterii Mantuitorului, Craciunul sa va gaseasca alaturi de toti cei dragi si apropiati, in sanatate, bucurii, belsug, pace si sa impartasiti in continuare multa intelepciune. Cu siguranta nepotii il astepta pe Mosul cu mare nerabdare, sigur acesta va fi darnic pentru ca cei mici si nu numai, fiind cu totii cuminti si ascultatori.
    Sabatori Fericite !

  9. Un Crăciun special, un an ce vine cu Sănătate, cu fericire și tot ce ne dorim să se realizeze. LA MULȚI ANI!

  10. Craciun Fericit si Sarbatori minunate! La multi ani, Domnule Prim ministru. Cu deosebit respect, familia Leonte, prietenii D-lui Av. Dan IOan CAZACU.

  11. SĂRBĂTORI FERICITE  ŞI LA MULŢI ANI!! SĂ VĂ DEA DUMNEZEU TOT CE VĂ DORIŢI, PENTRU DVS. ŞI pt, TOŢI CEI DRAGI DVS. !!!

  12. Nașterea Domnului să vă mângâie sufletul și să vă umple viața de bucurie sfântă.
    Crăciun binecuvântat!

  13. Mă alătur , cu drag și prețuire adâncă, celor care va respecta, care si- au pus nădejdea în dumneavoastră, Domnule Prim Ministru Adrian Năstase! Fie ca Sărbătoarea Nașterii Domnului sa vă găsească în deplină fericire și armonie langa familia dumneavoastră draga, langa prieteni dragi ! Suntem fericiți să vă știm bine, învingător, puternic și hotărât! Să ne trăiți ! Imaginea dumneavoastră în acest peisaj este semnificativa și vă reprezintă! Și mai ales, ne dă speranță și încredere! Sunteți un om bun, credincios, sunteți un om frumos! Vă multumim!

  14. Crăciun fericit, alături de familie!

    Trimis de pe iPhone‑ul meu

    > Pe 24 dec. 2021, la 13:23, ADRIAN NĂSTASE a scris: > >  >

  15. Sărbători cu bine pentru dumneavoastră și pentru cei dragi Dv. !

    Trimis de pe iPad-ul meu

    Pe 24 dec. 2021, la 13:23, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > >

  16. Sărbători fericite, sănătate, gânduri pozitive și pace.
    Speranțe mai puține și, din nefericire, conducărorii vor fi aceiași.

Lasă un răspuns