Reabilitarea mea judecatoreasca a ramas definitiva

Astazi, am aflat ca decizia instantei de fond, privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas definitiva, nefiind contestata de procurori.

Se incheie astfel o perioada de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in urma.

Puterea de a ajunge la acest moment mi-au dat-o membrii familiei mele, carora le multumesc inca o data. Ce-mi va rezerva viitorul, vom vedea impreuna. Oricum, am aflat de la presedintele Mitterand, ca singurul cuvant care conteaza in politica este cuvantul „NU”.

55 de gânduri despre “Reabilitarea mea judecatoreasca a ramas definitiva

  1. Va doresc multa multa sanatate dumneavoastra si familiei si puterea de a va implica in noi actiuni spre binele tarii si poporului

  2. Multă sănătate! Sărbători linistite

    mar., 21 dec. 2021, 18:04 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Astazi, am aflat ca decizia instantei de fond, > privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas > definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada > de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in” >

    • Unele greșeli, pentru unii devin infracțiuni si sunt pedepsite, iar unele infracțiuni, devin greșeli! Ați mizat foarte mult pe anumiti”prieteni” care ulterior s-au dovedit a fi vipere scuipatoare! Din acestea, toți trebuie sa luam aminte! Ma bucur sincer pentru reabilitarea dvs si va doresc sa ajungeți unde va este locul in societate! Tara are nevoie de oameni inteligenți si corecți! Cu stima,

  3. Ah, si mai banui ca „serviciili” de data asta au gasit aurul dacic prin alte subsoluri. Greu de fabricat un dosar „strategic” cu Moscova in zilele astea. Sunt insa uluit ca dl. Iohannis nu a incercat sa foloseasca „statul de drepti”. Sau o fi incercat si nu i-a iesit?
    Bine ar fi sa nu ne mai lichidam liderii autentici. Poate ca incepe totusi sa functioneze o formula de unitate nationala pe tema asta, unde se coaguleaza un strat de elita patriotica.

  4. Stimate Domnule Presedinte va felicit pentru vestea primita de reabilitare judecatoreasca in urma unei pedepse injuste, a unei imaginatii!
    Nu stiu daca trebuie respectata o ideie sau un cuvânt a unui om important, fie el si Mitterand !
    Cand Țara are nevoie, acum, de Dumneavoastra, nu puteti spune „NU”
    Cu inalta consideratie, Miroslav.
    PS. Din gresala mi s-a sters nr. de telefon al Dumneavoastra, va rog frumos un bip sa-mi dati pe 0743752515. Cu alese multumiri !

  5. Très bien, bonne nouvelle ! Félicitations !
    Nous sommes 3 entités dont les destins semblent liés, même si, apparemment, ils se sont déroulés parallèlement : Vous, Mona Musca , et moi.
    Les mêmes ennemis, les mêmes trahisons, les mêmes injustices.
    Même si j’ai subi, de mon côté, toute seule, j’ai résisté, sans me plaindre.
    Je suis contente que vous ayez été protégé par votre famille, vous l’ avez mérité.
    Mona, elle aussi, a toujours sa famille à ses côtés.
    J’espère, de tout cœur, voir le même parallélisme dans la résurrection.
    Nous la méritons, chacun de nous 3, ne fut -ce que par le courage dont nous avons fait preuve.

    Joyeux Noel et une nouvelle Année 2022 bénie, pour vous et toute votre famille !

  6. Draga Adrian, Ma bucur mult pentru decizia de reabilitare.Ai trecut cu demnitate prin multe umilinte si nedreptati. Bine ca s-a incheiat totul si poti sa rasufli usurat. Toate gandurile bune, Calin

  7. Sa reflectam la greselile noastre si sa ne gindim cu speranta la viitor. Rareori, cei norocosi, primesc si a doua sansa! Eu nu v-am votat niciodata, dar m-as bucura sa am ocazia! Sanatate si Craciun fericit alaturi de cei care v-au fost tot timpul aproape!

  8.  

    Stimate Domnule Prim-Ministru,

    Mă bucur din toată inima. În sfârși, dreptatea a triumfat. Sunt ferm încredințat că aveți tăria de a continua toate proiectele frumoase începute, cărora le veți adăuga altele, pe măsura potențialului Dumneavoastră intelectual de necontestat.

    Vă doresc Dumneavoastră și familiei Dumneavoastră multă sănătate, Crăciun fericit și un An Nou cu bucurii și satisfacții.

    La Mulți Ani!

    Cu deosebit respect,

    Vasile Buga

     

    Sent: Tuesday, December 21, 2021 at 6:04 PM

  9. Un caz singular de normalitate; sper sa urmeze si altele, la fel de necesare/incluzand, ati ghicit, revenirea dv in politica pe usa din fata.

  10. Ne bucurăm mult și vă dorim multa sanatate ,fericire d-voastra și întregii familii! …si poate vom mai avea ocazia să aranjam tablouri!

  11. Sănătate și fericire alături de cei dragi ! Sărbători fericite alături de familie !
    Cu stimă,
    Adrian STĂLINESCU

  12. FELICITARI pt aceasta sentință definitivă…desi a fost nedreaptă. Sărbătorile sa vina cu sanatate si bucurii alături de cei dragi!!

  13. Bună ziua, domnule Adrian Năstase, felicitări pentru reabilitarea judecătorească definitivă!.Sunt convins că veți ști ce să faceți în continuare. Ați fost și rămâneți un politician, dar mai ales, un om de stat excepțional. Vă doresc numai de bine, alături de frumoasa dumneavoastră familie. Sărbători fericite și la mulți ani! Cu aleasă apreciere, dr. Cismaș, Oradea.

    În mar., 21 dec. 2021 la 18:04, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Astazi, am aflat ca decizia instantei de fond, > privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas > definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada > de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in” >

  14. Felicitari domnule prim-ministru. Suferintele si nedreptatile lasa urme adanci in oricare dintre noi si este mare lucru daca ati reusit sa treceti cu bine peste ele.
    In tara noastra au existat de-a lungul istoriei doar cativa oameni politici si dupa umila mea parere va numarati printre acestia.
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
    Cu respect,
    Cristian M.

  15. Este bine pentru moralul dvs. cat si pentru imaginea justitiei din Romania. Daca veti reveni in peisajul politic…ramane la aprecierea familiei, zic eu! Frara sa stiu detalii, cred ca sunteti mult mai linistit acum. Eu nu as renunta la „joie de vivre” et le bonheur!…ca tot ati amintit de Mitterrand.

  16. Felicitări !✋✋

    În mar., 21 dec. 2021 la 18:05 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Astazi, am aflat ca decizia instantei de fond, > privitoare la cererea mea de reabilitare judecatoreasca, a ramas > definitiva, nefiind contestata de procurori. Se incheie astfel o perioada > de 16 ani de suferinte si nedreptati, pe care doresc sa le las in” >

  17. Haideti, Dle Presedinte! Ca avem nevoie de dvs! Antrenamentele din cantonament v-au mentinut in forma.
    In 2024 tara are nevoie de Adrian Nastase – Presedinte.
    Ca sa reusiti, cred ca este nevoie de urmatoarele:
    1. Activati-va conexiunile politice
    2. PR & Media coverage
    3. Cucerirea segmentului de varsta 20-35 printr-un mix destept de „cool + profesionalism”
    4. Un discurs mai transant, dar totusi echilibrat
    5. Reintrarea in PSD la momentul oportun
    6. 75 like 55 (mentinerea in forma)..
    Mult succes!!

  18. Felicitari domnule prim-ministru, incercati sa va implicati in lupta asta pentru trezirea Romaniei, avem nevoie de minti luminate pentru ,,dupatrezirea” neamului nostru romanesc.Ne lipseste o calauza curajoasa si vizionara.

  19. 16 ani pentru unii pot fi putini, pentru Dvs. a fost un secol.
    Reabilitarea era un fapt demult asteptat. Ati trecut printr-o perioada extrem de cenusie presarata cu multe nedreptati, demnitatea, verticalitatea, respectul si profesionalismul au fost cele care au izbandit.

    Din pacate Romania in continuare se zbate intr-o mocirla tipica cociocului, nedreptatea astazi este dreptate si invers. Slugarnicia, lasitatea, tradarea si impostura este astazi la loc de cinste, pe cand dragostea sincera a tot ce este romanesc, original, national, liber si neatarnat este astazi scuipat, judecat, proscris, supus oprobiului de mai toti vectorii de opinie.
    Mare atentie la canalul ANT 3 care de la o vreme si-a schimbat abordarea si opiniile. Oare este ceva intamplator ?

  20. Mă bucur enorm pentru dvs., dle prim ministru! Dumnezeu să vă dea sănătate! V-am scris un mesaj pe pagina dvs. de Facebook! Vă rog din inimă dacă îmi puteți răspunde! Aștept cu interes! Mulțumesc!
    Cu deosebită considerație
    Elena Andrei

  21. Dle Nastase ! Chiar vreti sa reintrati in „concasorul” politic? Dati-mi un exemplu de politician de valoare care s-a retras cu fruntea sus (in conditiile actuale) si va felicit.

  22. La parlament secinta festiva .. vorbe multe.

    Despre democrattie, libertate, Europa, nu vrem cu Rusia samd etc ….

    Nimic despre caldura si apa calda .

    Eu unu fac frigul in casa ca pe vremea lu Niculae Impuscatu’ ..

  23. Mona Musca a „garantat” cu prestigiul de profesor de matematica, minciuna cufurtul alegerilor cu softul. Faptul ca din „servitor” a ajuns victima a sistemului basist, nu ii adauga niciun merit, nicio valoare. Fara „contributia” ei la minciuna, Basescu nu ajungea presedinte, deci n-are ca sa caute in acceasi categorie cu victimele ei.
    Cat despre decizie, e una normala, insa asta nu face din sistem, Justitie. Justitie ar fi daca cei ce au incalcat legea pentru a servi „interese”, ar si plati pentru faptele lor.
    Pana la a fi Justitie, mai avem mult…
    Sarbatori fericite tuturor!

  24. O ce veste minunată….cum zice Colindul. Pentru simbolistica lor vă trimit două poezii de colegul nostru diplomat (R) Ioan Lupu. Mi s-a părut că v-ar putea face bine. Sper să nu vă supărați, lung și greu e drumul adevărului ! Dacă ,,NU,, este o antiteză, atunci trebuie neapărat să fie urmat sau să fi fost precedat de un și mai puternic ,,DA,, teză, pentru a menține cel puțin echilibrul și a crea premisele pentru negarea negației, adică pentru un ,,DA, și mai puternic, nu de alta ci pentru a merge înainte. Oricum, ați devenit liber pentru a vă asuma o răspundere și mai mare în lupta cu Întunericul/forțele Răului. Vestea asta cred că le strică multora buna dispoziție de Crăciun. Ce bine îmi pare, să le stea îmbucătura în gât! CEL ce Se naște de Crăciun bine a zis: Nu vă fie teamă! cu care a făcut o adevărată Revoluție. Va mai fi nevoie de încă una! Acum poeziile:

    Pe străzile cu odăjdii albe

    Miezul nopții împărțea singurătatea în tain..
    Țineam de pulpană aleatoriul destin,
    geambașul cailor cu tropot de moarte și viață
    Luna se spărsese în așchii ascuțite de gheață
    Din surul eter zornăiau fulgi în albe fuioare
    La miezul nopții intrase legea zăpezii-n vigoare

    Dincolo de cetate, peste deal,
    în păduri osândite de vânt, stejarii scrâșneau
    din dinții frunzelor seci cu vaier prelung de metal
    Ultimul lup cărunt exilat de lângă stânele goale
    urla metafizic și dădea porții târcoale

    Credeam să-mi zdrobesc inima pe hârtie
    și să cioplesc din dureri și-ndoieli
    o statuie din nea argintie,
    s-aduc alinare, ici-colo, într-un veac cu umbletul mic
    dar din mâna-n cătușe de ger
    n-a ieșit mai nimic..

    Iar râu-n cetate curgea monoton..
    Rex, câinele vecinilor, stă pe balcon
    Și latră solemn la astre
    cu hămăit sonor de bas-bariton

    Am ieșit pe străzile gătite-n odăjdii albe și încălțări gri
    Că, poate, din albu-ancestral se vor ivi
    trei păstori, sau magi, sau regi, sau oricine-or mai fi,
    să urmăm iar steaua.. Bucurie te chem!
    Du-mă și pe mine cu ei la Bethleem ..

    Ioan Al. Lupu

    Dragostea în scrânciobul timpului

    Mi-ai fugit din suflet –zbor de rândunică
    Timpul ne coboară, timpul ne ridică
    Și-a trecut o iarnă, și-a trecut o vară
    Timpul ne ridică, timpul ne coboară

    Zorile speranței noaptea ne-o despică
    Timpul ne coboară, timpul ne ridică
    Dar piscul iubirii n-are nicio scară
    Timpul ne ridică, timpul ne coboară

    După clipa dusă lacrimi grele pică
    Timpul ne coboară, timpul ne ridică
    Și s-a făcut ziuă, și s-a făcut seară
    Timpul ne ridică, timpul ne coboară

    Norocul iubirii e-o fructă amară
    Timpul ne ridică, timpul ne coboară
    Și vine Crăciunul – Prunc în ieslea mică
    Timpul ne ridică, timpul ne ridică…

    Ioan Al. Lupu

    TOATE GÂNDURILE BUNE, LA MULȚ ANI!

  25. Reparatia nu este completa, ea nu acopera costurile anilor pierduti nejustificat, in urma unor imense suferinte personale si familiale, provocate de monstruosul regim liberal, care de prea multa vreme isi face nestingherit mendrele. Insa prin prisma viitorului, aceasta reparatie a nedreptatii politico-juridice, facute omului politic si de stat Adrian Nastase, poate fi privita drept un inceput simbolic al renasterii phoenixiene a sperantei nationale. Sa fie intr-un ceas bun, care sa duca la redobandirea demnitatii si suveranitatii nationale. Unitate si solidaritate!

  26. In cuvintarea sa catre poporul rus dl. Putin a infierat NATO, care i-ar fi mintit cu extinderea spre Est.

    „Viitorul Donbass ar trebui sa fie determinat de oamenii care traiesc in Donbass. Nu poate fi altfel…”.

    Aici vad ca dl. Putin a explicat foarte bine de ce e nevoie de NATO in Est. Tocmai pentru aceste conceptii in afara dreptului international, care incita la razboi si conflicte intre state. Cind dl. Putin va fi Sef al Europei, o sa ceara ca „oamenii din Ardeal sa isi determine viitorul” nu neaparat in Romania.

    https://www.mediafax.ro/externe/putin-a-sustinut-conferinta-anuala-ce-spune-presedintele-rus-despre-nato-ucraina-covid-si-economia-rusa-20421571

  27. Felicitari !!!!!!! Multa sanatate si putere de munca pentru ca sunt multi „surzi” care nu vor sa auda si multi „orbi” care nu vor sa vada;
    „Sa stiti:cine seamana putin putin va secera,iar cine seamana mult mult va secera”(2Corinteni 9vs6)
    In ceea ce priveste nedreptatea care vi s-a facut de-a lungul anilor,fiti sigur:
    „Caci cine umbla cu strambatate isi va primi plata pentru strambatatea pe care a facut-o si nu se are in vedere fata omului”.(Coloseni 3vs25)

    Cu ocazia sarbatorilor doresc ca nasterea Mantuitorului nostru Isus Hristos sa va aduca dumneavoastra si familiei (sotiei,copii,nepoti) sarbatori binecuvantate cu lumina, pace in suflet, bucurie si fericire.

  28. Mă bucur pentru noul D-Voastră statut juridico-civic! Din păcate anii nu mai pot fi dați înapoi! Consumul nervos, trăirile și presiunile psihice ale acestor ani nu pot să nu lase urme! Se spune însă că loviturile ce nu te doboară, te întăresc! Și așa sper și cred că este și aici cazul! (R)evoluția societății noastre e în derivă! „Sărăcia” bate România, „prostia” bate „omenia”, iară „pălmașul” de rând face coadă la … „mormânt”! RO trebuie să renască prin ea și prin oamenii săi capabili să-i facă loc la masa euro-mondială (dacă nu de „leu” măcar de „dulău” în stare și dispus să-și protejeze ograda!), pentru a putea aparține copiilor, nepoților și nepoților-nepoților noștri!
    Nu știu dacă D-Voastră aveți nevoie de Președinția țării, dar tot mai mult(i) cred că Președinția țării are nevoie de D-Voastră, de inteligența, știința, cultura, diplomația și experiența D-Voastră sau cel puțin de nivelul alor D-Voastră, de-o fi să fie altul (ce-i încă invizibil!).
    Deci, propun să fiți gata de start!
    S-a coborât mult prea jos iar urcarea, pentru a nu deveni imposibilă câtorva generații, necesită o altă atitudine și implicare a generației încă nepierdute!
    La mulți ani, noroc și fericire pentru toți ai D-Voastră!
    Iluminarea minții, echilibru, bună-credință și responsabilitate tuturor diriguitorilor de vremuri și destine ai acestei țări și, de ce nu, ai acestei planete!

  29. Sa intelegem ca justitiei romane i-a trebuit 16 ani ca sa ajunga la normalitatea de altadata .Felicitari si va asteptam pe lista de vot. Sarbatori fericite pe deplin !

  30. Felicitări ! Vă așteptăm pe lista de alegeri pt Președintele României, în anul 2024 ! Nonvalorile au pustiit România. Avem nevoie de Dumneavoastră ! Vom fi cu toții alături de Dvs.
    De această dată trebuie să spuneți, DA. Trebuie să fie un DA hotărât pentru România. Vrem să câștigați din primul tur. Așa să ne ajute Dumnezeu ! Cu prețuire !

  31. Un alt clasic in viata spunea ca mai intra in politica doar daca va constata ca mai are cu cine sau pentru cine să lupte.
    Aveti tot dreptul din lume sa spuneți NU unei populatii care a ales un vaporean in loc de un profesor universitar.
    Va doresc mult succes în activitatea extrapolitica!

Lasă un răspuns