La multi ani, de Sf. Nicolae

Cu ocazia sărbătoririi Sfantului Nicolae, urez „La multi Ani!” sutelor de mii de romani care isi serbeaza astazi onomastica. Va urez sa aveti o zi si o seara frumoase, impreuna cu cei dragi, membri de familie sau prieteni.

Chiar daca vremea nu este prietenoasa, sper sa aveti lumină in suflet si căldura solidaritatii pe care ne-o ofera sarbatorile de iarna.

Prieteni de blog si de facebook, va urez, in mod special, sa priviti cu bucurie si cu sperantă zilele care ne apropie de un An Nou, sper, mai bun si mai linistit.

Si, desigur, ii urez nepotului nostru, Nicolas, să fie sănătos si să se bucure de anii copilăriei.

9 gânduri despre “La multi ani, de Sf. Nicolae

  1. La mulți ani, nepoțelului dumneavoastră!
    Multă sănătate, fericire și dorințe împlinite, vă dorim, din tot sufletul, dumneavoastră și întregii dumneavoastră familii!

  2. La mulți ani nepotului dvs. Nicolas ! Multă sănătate și fericire dvs. și familiei !
    Cu stimă,
    Adrian STĂLINESCU

  3. De Sfantul Nicolae, copilul din noi se bucură, făcând surprize plăcute nepoțeilor! La multi ani, copilului din noi! Și mai ales, la multi ani, ocrotiți de Sfântul Nicolae-bunic al tuturor copiilor,la multi ani, Nicolas! Ești un copil norocos și tu și frățiorul tau! Urez familiei dumneavoastră ca aceasta Sfânta sărbătoare să vă găsească fericiți, în sânul familiei, înconjurați de prieteni dragi! Să fiți în gândul tuturor celor care vă prețuiesc și vă iubesc!

Lasă un răspuns