8 gânduri despre “A7 TV – „La Zi” – cu Flori Stoian – Înregistrarea emisiunii

  1. Respect și admirație pentru dumneavoastră, personalitatea și distincția care va caracterizează, în condițiile în care au fost oameni care au văzut un adversar redutabil- și aici as aminti modul neinspirat prin care au lovit în propria țară, înlăturând un mare politician respectat de mari personalități in țară și peste hotare.Sunteti un vizionar, o minte strălucită, care a știut să renasca și mai puternic ! Va apreciez pentru iubirea de tara pe care o dovediți- cine are urechi de auzit, să auda- vă pasă de viitorul României; din toate intervențiile dumneavoastră se desprind solutii și disponibilitatea de a va implica , de a pune umărul la redresarea și bunăstarea țării. Sunteți Un Roman, Un Om pentru România!

  2. E vorba aia buna romaneasca: „Cu o floare nu se face primavara!”. Dar cu mai multe?
    Asa si cu episodul diplomatic mult dramatizat, in care Franta isi retrage ambasadorii din SUA si Australia, si reactia UE, pentru ca…pentru ca marile interese strategice ale SUA le imping, indiferent ca e Biden sau Trump la putere, spre o ruptura de Europa, o putere regionala, fara anvergura de dezvoltare. Unde sunt banii si cozonacul puterii azi pe glob? In zona indo-pacifica. Acolo unde UE nu are muschi.
    Nu fac eu profetii, dar te poti astepta – din pacate, pentru ca eu sunf fan al relatiei trans-atlantice – ca in curind se va vorbi de alianta trans-pacifica.
    Europa se comporta ca o damzela parasita, stiind ca fara iubitul ei cu Rolls-Royce, nu va mai fi invitata la Balul Puterii.
    Sigur ca pentru Romania vor fi implicatii uriase, si depinde cum va isi va juca si ea cartile, daca le are, sau daca va sti sa le „recupereze” de la cei care i le-au luat.
    Implicatiile previzibile este urmatorul dans SUA-Rusia (si prin intermediul UK, un fel de medium care asigura hipnoza). Sigur ca SUA au interesul sa o smulga de linga partenerul de dans chinez, iar rusoaica nu se lasa usor rapita de linga uritul, dar bogatul chinez. E frumoasa si gadilacioasa, si are pretentii de egalitate de sex…pardon, cel putin o felie din torutul puterii care sa ii impace foamea innascuta. Rusia trebuie sa simta ca e undeva unde conduce lumea. Iar SUA pot sa ii ofere ceva nopti fierbinti in indo-pacific, de ce nu in Insulele Kurile. Dar rusoaica tinjeste dupa Dior si „O la la!” , si de ce nu, ceva tzuica din prune romanesti, sub un brand unguresc de „palinka”.

  3. IN OPINIA MEA , CELE MENTIONATE DE DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE SUNT REALE , BINE-NTELES, FIIND UN DIPLOMAT NECONTENIT, UN ASPECT CONSTRUCTIV MAI ALES PENTRU TIMPUL ACTOAL.

    PUTIN ESTE UNU-L DIN „PERSONAJELE” CARE GANDESTE INAINTE DE AS-I EXPRIMA O ANUMITA OPINIE. ( MAI RAR UN PUTIN ,CARE COMBATE ANUMITE… INTERESE OCCIDENTALE! )
    IATA, DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE DACA SI PUTIN VA INDRUMA SA LUCRATI, O LUCRARE, EVIDENT, TREBUIE DUSA PANA LA CAPAT, MAI ALES CA PUTERILE , DUPA CUM ARATATI VA SUSTIN .

    IN PRIVINTA GRADULUI DE NAIVITATE ( O EXPRIMARE SUPERBA…) DOMNULE PRIM MINISTRU NU CREDETI CA , NAIVITATEA , INDIFERENT DE VARSTA , ZIC EU, S-A INRADACINAT CU UN ANUMIT TIMP IN URMA , IMFAPTUIND COMEDIA TRAGICA, IN CARE NE AFLAM SI CARE DEVINE TOT MAI VIZOALA SI PENTRU VIITOR?

    INTR-UN INTERVIU , DONALD TRUMP SPECIFICA: CU CAT LUCREZI MAI MULT , LUCRAREA DEVINE CONSTRUCTIVA PENTRU VIITOR!

    PENTRU DOMNUL ADRIAN NASTASE OMUL, POLITICIANUL AUTENTIC!

  4. Revazand, DOMNUL CATU NE-AR TRIMETE LA VAMA VECHE SI NU NUMAI… MAI ALES PE UNII DINTRE NOI , DAR DUPA CUM SE VEDE NICI DANSUL NU MAI STIE CIFRELE EXACTE, ( PARCA EREA, DRACU MAI STIE, ADAUG EU ! ) CULMEA, PRIM MINISTRU!

    DOMNULE PRIM MINISTRU DE „SUPRAVIETUIT”…O EXPRIMARE ELEGANTA, IN REALITATE.CEI CARE SE TEM DE O REVENIRE A DOMNULUI ADRIAN NASTASE IN POLITICA ROMANA, ESTE ENORM DE VIZOAL, REFERINDU-MA IN SPECIAL LA ACTOALII GUVERNANTI , NU-L MAI SPECIFIC PE IOHANNIS SE STIE .

    IOHANNIS SE TEME DE O REVENIRE, DAR IN SPECIAL DE ALEGERILE DIN GERMANIA , ALEGERI CE VA SCHIMBA SEMNIFICATIV POLITICA EUROPEANA, DANSUL DEVENIND, ULTERIOR, PERSONAJUL NESEMNIFICATIV …ASTEPTANDU-SE LA CE ESTE MAI RAU PENTRU EL.

    SA SPERAM CA VOR APARE SCHIMBARI ATAT IN ROMANIA , DAR MAI ALES IN EUROPA .

  5. E … cum se leaga …..
    Pe 31 mart 2021 prezentam o colectie de oareri despre cum Bucuretiul parazuteaza Vasluiul ..:
    https://adriannastase.ro/2021/03/31/va-cere-iohannis-sanctiuni-impotriva-austriei/

    Si acu Flrin Citu zice ca
    Din ce ştiu eu Bucureştiul are cea mai mare subvenţie pe gigacalorie şi totuşi Bucureştiul are cel mai mare venit pe cap de locuitor. Mi se ridicol acest lucru şi ar fi trebuit să vină soluţii şi din partea Primăriei, din altă parte, nu a venit, o să vină acum de la noi. Doar cei care cu adevărat au nevoie vor primi ajutor. Sunt foarte mulţi care nu au nevoie de ajutor, mai ales în Bucureşti

    Asteptam cu „interes” facturile cu caldura … si eventuaklele de mostratii de solodaritate cu guwerneru …

  6. DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE HAOSUL SI CRIZA , PROFUNDA… PE CARE O MENTIONATI, IN OPINIA MEA , ROMANII O VOR SIMTII DE ACUM INCOLO CONSTIENTAZAND ADEVARATA EI DURERE!

    RESTRICTIILE, CELE REALE… DEJA AU INCEPUT A FI FIZOALIZATE!

    SA SPERAM CA MAJORITARI VOR SIMTII PE PIELEA LOR EFECTELE IGNORANTEI PE CARE AU VIZOALIZAT-O NU CU MULT TIMP IN URMA !

  7. Hm … am pioerdut inceputul nestririi..
    Cestia este ca iar aia de sus e sucariti pe doctorița Flavia Groșan din Oradea care sustinea ca ea traoeaza cu succes Covodul ca pe o „pneumonie atipica” ….
    Mde cum zoi cream se pare ca nu tratamentu iontereseaza….

Lasă un răspuns