Cu mainile bagate pe sub fusta „democratiei”

Imaginile cu rezistii care isi bagau mainile in sacii cu buletine de vot de la sectorul 1 este halucinanta. In timp ce Iohannis ne explica periodic cum e cu statul de drept, cu „valorile si principiile”, reprezentantii USR isi bagau mainile pe sub fusta democratiei. Felul in care au incalcat toate regulile de competitie electorala loiala va avea, sper, consecinte juridice.

Si pana la aceste alegeri au existat incercari sau fraude de un tip sau altul. Spre exemplu, modalitatea prin care Cristian Parvulescu a amanat pana dupa al doilea tur de scrutin din 2004 publicarea rezultatului expertizei internationale care confirma corectitudinea softului folosit. Sunt multe alte exemple dar parca niciunul atat de grosolan precum cel de la sectorul 1.

Pe de alta parte, este evident ca in prezent s-a depasit epoca robotului telefonic cu mesaje negative si s-a ajuns la modalitati eficiente de utilizare a inteligentei artificiale, dupa cum s-a vazut la alegerile din SUA sau in desfasurarea referendumului pentru Brexit. Este clar ca, in acest moment, se pregatesc mecanisme mult mai „sofisticate” pentru desfasurarea alegerilor din Romania din 2024 – locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Cu ajutorul unor „consultanti” straini sau a unor factiuni din serviciile de informatii romanesti.

In aceste conditii, cred ca ar fi normal ca mecanismul alegerilor sa fie luat inapoi de la STS – un serviciu de informatii – si trecut, asa cum e firesc, la Autoritatea Electorala Centrala.

„Viitorul se construieste acum”.

22 de gânduri despre “Cu mainile bagate pe sub fusta „democratiei”

  1. „Desteapta- te, romane! ” Este un indemn demn de luat in seama ! De ce trebuie ca romanul să se lovească de pragul de sus, pentru a- l vedea pe cel de jos? Întrebare retorică! Urandu-li-se cu binele, românii au votat ce nu trebuie! As zice că votează cu ochelari de cai! Rezultatul se vede! Găsesc oportun să spun că toate partidele ar trebui să manifeste patriotism, să servească interesului național și mă gândesc, din mulțimea de candidați, de ce nu alegem oameni cu simțire românească, cu credință în suflet, cu dragoste de semeni, cu frica de Dumnezeu- cum spune o veche vorba românească! Vă vreau in linia întâi în politica românească! Formați tineri responsabili care sa ridice prestigiul României! Ați fost și sunteți o mare personalitate născută pe pământ românesc, ați dus numele bun al României în lume! Când spun Adrian Năstase, spun inteligenta, o foarte buna formare intelectuala , un bun organizator ,atitudine, dăruire, implicare, responsabilitate, echilibru, hărnicie , un bun roman, ,un lider , un Om !Am încredere că românii vor ști să aleagă!

    • Într-o țară asa de frumoasă, c- un trecut asa de glorios, în mijlocul unui popor atât de destept, cum sa nu fie o adevărată religie iubirea de patrie, și cum sa nu-ți ridici fruntea , ca falnicii strămoși de odinioară, mândru că poți spune: sunt român!

  2. Mainile bagate pe sub fusta „democratiei” s-a facut cu mult timp in urma, insa mult mai „soft”, ca sa nu se supere nimeni, vezi Doamne alegerile au fost castigate legal. In privinta unor personaje gen prof. Cristian Parvulescu si colegul Pieleanu nu mai discutam, iar despre „servicii” (STS & Co) nu are rost sa mai vorbim, cica „factiuni”, cica patriotism, cica juramant si alte alea desuete.

  3. […] „Imaginea cu rezistii care își băgau mâinile în sacii cu buletine de vot de la sectorul 1 este halucinantă. În timp ce Iohannis ne explică periodic cum e cu statul de drept, cu „valorile și principiile”, reprezentanții USR își băgau mâinile pe sub fustă democrației. Felul în care au încălcat toate regulile de competiție electorală loială va avea, sper, consecințe juridice.”, este mesajul lui Adrian Năstase, scris pe blog. […]

  4. O TEMĂ DE LUPTĂ PENTRU DAN BARNA

    Nu credeam că mai pot fi lucruri, de orice fel, care să se fi petrecut în România și care să-mi provoace o stare de șoc-șoc-șoc! la aflarea lor. Dar se vede treaba că încă mai am resurse nebănuite de șoc-șoc-șoc!…

    Dacă (repet: DACĂ!) secvențele pe care le-am văzut eu astăzi, la ROMÂNIA TV și ANTENA 3, s-au petrecut într-adevăr în interiorul camerei de depozitare a voturilor de la SECTORUL 1, cu prilejul alegerilor locale din 2020… dacă persoana din înregistrare, cea care-și dă jos ghiozdănelul din spinare ca să poată scormoni mai relaxat în sacii cu voturi, este însăși Clotilde Armand… dacă procurorul Nicolae Sprîncu, cel așa-zis bolnav de COVID, a permis și a încurajat așa ceva… dacă participanții au putut lua, fără opreliști, orice și-au dorit din sacii cu voturi sau din procesele verbale… atunci cred că ar trebui să închidem țara. Pentru că acesta NU MAI ESTE UN STAT, ci o organizație criminală și nu știu dacă noi, ceilalți cetățeni, care nu facem parte dintre membrii și simpatizanții USR-PLUS, ar fi drept să fim conduși de o astfel de organizație.

    Vă reamintesc, prieteni, că Liviu Dragnea a fost condamnat pe 22 aprilie 2016 la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru următoarele:

    „În rezoluția de începere a urmăririi penale, procurorii susțin că Liviu Dragnea, în calitate de secretar general al PSD, și-a folosit influența pentru a obține «un folos nepatrimonial pentru partid», respectiv o prezență de minimum 60% la votul de la referendumul din 29 iulie 2012 care să garanteze validarea acestuia. El ar fi inițiat o asociere formată din președinți și membri ai secțiilor de votare coordonați de responsabili locali și județeni, președinți de organizații județene și locale, precum și primari ai partidului.
    Cu ajutorul unui sistem informatic, un număr restrâns de persoane putea să obțină, în timp real, informații despre numărul de votanți și modul cum s-a votat în secțiile de votare. În acest mod, din oră în oră, coordonatorii partidului aveau reprezentarea prezenței la urne, identificând secțiile de vot cu prezență slabă, se arată în rezoluția procurorilor. Potrivit acesteia, sistemul informatic a asigurat comunicarea de date, mesaje, ordine și recomandări cu conținut ilicit, destinate coordonatorilor sau membrilor secțiilor de votare și altor persoane, în vederea măririi artificiale (!!!??? n.n.) a numărului de votanți.” (HOT NEWS.ro, 8 februarie 2017)

    Adică, pe scurt, pentru NIMIC. Pentru faptul că a încercat să aducă oamenii la vot. Sau, mai exact, pentru ceea ce orice responsabil cu campaniile electorale, din orice partid, ar trebui să facă. Nu tu fotografii… filmări… înscrisuri… înregistrări… Nimic. Doar niște bătrâni speriați, adunați de prin sate din Oltenia și Muntenia și duși cu autocarele la Înalta Curte și Onorata Instanță Livia Stanciu -poate mai știți acest nume -să spună dacă au votat la Referendum ori ba… Sunt convinsă că speriați de această desfășurare de forțe și după o așteptare de multe ore până la intrarea în sala de judecată, unii dintre ei au preferat să spună că nu au votat, ca să nu aibă necazuri…

    Să ne imaginăm situația (greu de închipuit) în care justiț’ea din România „lucrului bine făcut” și mai ales din România „educată” ar băga de seamă că s-a petrecut ceva ciudat în camera cu voturi de la Sectorul 1 și că nu e chiar așa de legal ca un candidat să scormonească în saci, în compania prietenilor de la partid și a procurorului care răspunde cu demnitate de corectitudinea deplină a procesului de votare, după care candidatul să-și care, în ghiozdănel, la domiciliu, ce anume i s-a părut mai interesant din conținutul sacilor… Să ne imaginăm că această mică fractură a tinerei și dinamicei noastre democrații ar ajunge într-o sală de judecată tot pe mâna doamnei Livia Stanciu… Sunt convinsă că aceasta ar fi cu mult mai blândă decât a fost cu infractorul Dragnea… i-ar achita pe toți, desigur, iar în motivarea, transmisă pentru prima oară cu celeritate, în termenul legal, ar observa doar, poate, cu tristețe, că nu toți participanții la eveniment purtau mască iar unii dintre ei -în mod oarecum condamnabil- nu păstrau nici măcar „distanța fizică”…
    ……………………………………………………………………………………………………..
    P.S. 1. În toamna lui 2020, pe când lucrurile erau calde încă, Dan Barna, șeful de partid al doamnei Armand a declarat:

    ”S-a încercat falsificarea votului. Practic aici am ajuns, în situația ridicolă ca în Sectorul 1 din București să trebuiască să apărăm votul cetățenilor. (…) Lucrurile nu pot să rămână așa. Nu putem închide ochii la o dovadă de furt. Nu putem continua să acceptăm încercări de furt și să ridicăm din umeri” (G4 MEDIA. ro, 29 septembrie 2020)

    Păi, Barna, intransigentule, dușman al tuturor penalilor în funcții publice, cred că nu mai ai timp de pierdut! Noi pe tine ne bazăm… ia ridică-te și apără, verticalule și neînfricatule, votul cetățenilor!

    Și mai mult nu pot să scriu. Căci n-am destule lămâi în casă pentru a continua…

    P.S.2. Zău că eu nu știu dacă e ea sau nu e… dar: alura seamănă, gestica seamănă, felul în care își dă părul după urechi seamănă, felul în care-și proptește mâinile-n șold seamănă, e șefa grupului care intră în încăpere, deoarece se vede cum îi instruiește… Nu seamănă îmbrăcămintea, dar de la o persoană care poartă tot timpul mască și este evident speriată de COVID mă aștept să-și tragă pe ea o salopetă extrasă din ghiozdănel când pătrunde într-o cameră cu zeci de mii de documente atinse de zeci de mii de oameni…

    Și, mai ales, după câte minciuni spune, cu răpăiala unei mitraliere intrate în delir, nu pot s-o cred nici când afirmă că apa e udă.

  5. UN „BEBELUȘ ALBĂ DIN GUADELUPE” DE-O SINCERITATE DEZARMANTĂ

    1. Clotilde Armand: „Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.” (FACEBOOK, 30 septembrie 2020)

    Întrebare: Ce proces de numărare se desfășura în camera de depozitare a sacilor cu voturi? Cine și ce anume număra, când sacii erau deja aduși de la secții și procesele verbale la fel? Iar dacă era „renumărare”, cine a decis „renumărarea” din moment ce alți membri din Biroul Electoral al Sectorului 1 nu au avut cunoștință de așa ceva?

    2. Clotilde Armand: „PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.(FACEBOOK, 30 septembrie 2020)

    Întrebare: Cum își imagina Clotilde Armand că ar fi putut fi „măsluite” procesele -verbale când acestea fuseseră deja predate și înregistrate la BEC? Când, de fapt, buba era: cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3? căci, în realitate, doar „aceste lucruri ne-a durut”…

    3.„… «Curierul» prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu -candidat la funcția de consilier din partea PSD; «Curierul» nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473. Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.” (29 septembrie 2020)

    Lămurire: „Procesele verbale care se întocmesc în fiecare secție după numărarea voturilor sunt emise în mai multe exemplare completate în original: două ajung la biroul electoral, restul sunt înmânate reprezentanților pe care partidele îi au în secții și care își pun semnătura pe aceste procese verbale, confirmând că voturile au fost numărate corect. Fiecare pleacă acasă cu un exemplar în original, pe care de obicei îl înmânează la partid pentru efectuarea unei numărători paralele. Așadar, un teanc de procese-verbale în original aflat în mâna unui membru de partid nu reprezintă în mod obligatoriu o fraudă.” ( RECORDER.ro 29 septembrie 2020)

    4. Clotilde Armand: „Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa.” (FACEBOOK, 29 septembrie 2020)

    Lămurire: „Potrivit unor surse din ancheta desfăşurată de poliţie sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, au fost analizate până acum 450 de procese verbale din cele 473 găsite asupra candidatului PSD şi toate sunt identice cu datele de la BEC.”(STIRI PE SURSE.ro, 30 septembrie 2020)

    5. Clotilde Armand: „Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Istrate, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei de la PSD ce îi așteaptă…. Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)

    Întrebare: Ei, cam ce-i așteaptă? Și dacă ăla e „omul lui Tudorache” și celălalt e „omul” lui Piedone, oare cei 22 de cetățeni care umblă în sacii cu voturi și pot fi numărați în înregistrarea difuzată de ANTENA 3 și ROMÂNIA TV, pe 6 august 2021, ai cui sunt?

    6. Clotilde Armand: „Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral; – Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude PRIN MANIPULAREA SACILOR.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)

    Întrebare: Cam câți „colegi”, Clotilde? Cam câți? Vreo 20, să zicem, că restul până la 22 purtau numele generic de Clotilde&Sprîncu? Sau ați vrut să vedeți câți „băieți” încap într-o cameră cu saci, exact ca-n bancul cu „Câți elefanți încap într-un TRABANT”? Și cine altcineva „manipula” sacii, dragă, în afară de „colegii” tăi? Oricum , i-au trebuit Clotildei câteva zile ca să se pună de acord cu Sprîncu asupra scopului și duratei vizitei „băieților” cu ghiozdănele în camera cu saci…

    6. Clotilde Armand: „Ce-au făcut autoritățile în acești ani? Și-au bătut joc de sănătatea acestor micuți. Anul trecut, în loc să investească în infrastructura din spitale Primăria Capitalei a plătit două milioane de euro pentru a-și face reclamă la TV.(…) O spun foarte clar: intrăm în primărie și schimbăm această mentalitate criminală pentru comunitate. Fondurile pentru Sănătate trebuie să ajungă la Sănătate. Nu la TV. Iar toți cei responsabili pentru căpușarea bugetului celei mai bogate primării din România vor plăti.” (Facebook, 16 octombrie 2020)

    Lămurire: și așa a și procedat, exact, dar EXACT! cum a promis, de aceea:

    „… vicepreședintele PNL Sector 1, Dragoș Preda, avertizează că sectorul 1 nu are numai problema șobolanilor și a gunoaielor neridicate, din cauză că primarul ales nu vrea să plătească facturile dintr-un contract legal, ci și Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu ESTE DEPOSEDAT DE FINANȚĂRILE CONVENITE în anii trecuți.” (ROMÂNIA LIBERĂ. ro, 26 iunie 2021)

    7.Clotilde Armand: „Vom facem un audit. Și facem acest lucru să știm de unde începem și unde ne situăm. Știți foarte bine că o curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș, GUNOIUL TREBUIE ARUNCAT LA TOMBERON!!!! (FACEBOOK, 29 octombrie 2020)

    Întrebare: Hei, locuitori din Sectorul 1… e sigur că gunoiul din sector nu este ascuns sub preș… dar, după ce s-a ridicat preșul de deasupra, oare ați observat cam pe unde a poposit?

    8.Clotilde Armand: „Dați mai departe să știe toată lumea cât de mizerabili sunt pesediștii și trompetele lor.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)

    Concluzie: Am dat, Clotilde, am dat… fii liniștită, m-am ocupat personal să dau mai departe producțiile tale literare de pe FACEBOOK…
    ………………………………………………………………………………………..
    P.S. După ce citiți ceea ce scrie mai sus, o credeți, cetățeni, pe „singura bebeluș albă din Guadelupe” că nu era dânsa persoana din „camera cu saci”? Dacă o credeți, eu zic să priviți atent secvența de la secunda 8 a înregistrării, când personajul din film își dă, cu un gest bine-cunoscut, părul după ureche… apoi, puțintică atenție la ceea ce face cu mâinile… ați mai văzut gesturile acelea. Știți ale cui sunt. Nu trebuie să vedeți cu tot dinadinsul și fața personajului. Doar urmăriți-i gestica…

    Dar nu m-ar mira ca în USR să fie un număr nelimitat de „clone” ale Clotildei; să vedeți ce-o să fie când apar și clonele netunse și nespălate pe cap ale lui Nicușor…

  6. STS ul trebuie scos din rama alegerilor ! agenții cu tableta corectează procesele verbale intocmite in secțiile de votare ceea ce nu-i corect .
    Alegerile de la sectorul 1 au demonstrat că odată validat reezultatul nu mai poate fi contestat chiar dacă suspiciunile de fraudare sunt reclamate și mai mult decât evidente ..!
    ce-i de făcut..?â
    Inființarea unei secții speciale care intre alegeri să suplinească rolul și competențele Biroului Electoral Central in toate spețele reclamate .!

  7. Ei luptatorii lu’ peste … prajit, usr-istii, ei „luptatorii” cu hotia, cu coruptia si cu ce mai vor ei, ipocritii, agresivii si nu in ultimul rand hoti la drumul mare, au obraznicia sa nege evidentele. Cel mai grav este faptul ca de la cel mai inalt nivel al conducerii tarii, „autoritatile” indrituite tac malc si nu se iau masuri de urgenta in acest sens. Ilegalitatea se vede de la o posta. Alo, procurorii, jandarmeria cu salarii si pensii speciale, ce paziti ?

  8. „..reprezentantii USR isi bagau mainile pe sub fusta democratiei..”

    Tare! Si democratiei i-o fi placut? Nu a fost un pic hartuita electoral?

    De acord ca un serviciu secret nu are ce sa caute in procesul electoral, daca suntem principiali. Dar nu suntem, si stim de ce. Unora le place sa caute vorturi sub fusta „Divei Democracy”.

    Interesant insa ca la noi, spre deosebire de Ungaria si Polonia, UE nu este ingrijorata de ca STS umbla sub fusta „Divei Demicratiei”/Statul de drept decit daca nu iese cine trebuie invingator. Tare ipocrita aceasta UE!

  9. „…ar fi normal ca mecanismul alegerilor sa fie luat inapoi de la STS – un serviciu de informatii – si trecut, asa cum e firesc, la Autoritatea Electorala Centrala.”
    Cu tot respectul pentru dumneavoastra, domnule Prim-Ministru Adrian Nastase, cine s-o faca dintre organele statului ??? Daca le mai avem mai sunt ele „pentru” corectitudine si dreptate, pentru apararea democratiei in tara noastra, pentru apararea cetateanului onest ???
    Cum sa nu fie zdruncinata increderea cetateanului de rand cand vede ca sunt atatea „neregului” de tot felul, este tratat cu indiferenta si mintit pe fata ???
    CEL SAU CEI CARE AU OBLIGATIA SA-SI INDEPLINEASCA INDATORIRILE CONFORM FISEI POSTULUI DE CE NU FAC NIMIC ???

    Cat despre indemnul, unora sau altora, ca dumneavoastra sa va implicati „in ceva anume”, DOAMNE FERESTE !!!!!! MAI BINE N U !!!!!!! CU CINE !!!????

  10. A! Scuzatui caldura mare si varsta (cam prematur)

    Abia acum mi-ma adus aminte de .. Olguta Vasilescu !
    Tinuta la aret, arest preventiv ptr 30 de zile .. pentru ce? v https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21198807-primarul-craiovei-olguta-vasilescu-ataca-martor-din-dosarul-sau-coruptie-dna-sesizat-consiliul-superior-magistraturii-denuntand-presiuni-asupra-martorului.htm

    asta e…
    Esru orimar si prasesti sobolani? Excelent!

    Esri primar si renovezi fatade pe sponsorizari ? Zbarna!

Lasă un răspuns