Interviul unui premier cu coloană vertebrală

De-a lungul timpului, asa cum stiti, am avut numeroase confruntări cu premierul Ungariei, Viktor Orban. L-am respectat insă pentru felul in care apară interesele poporului său si pentru atitudinea sa in plan international.

Vă indemn să urmăriti acest interviu al său acordat cunoscutului jurnalist de la Fox News, Tucker Carlson.

2 gânduri despre “Interviul unui premier cu coloană vertebrală

  1. O cadere domino si o pace fulger?

    Talibanii au intrat, vineri, in oraşul afgan Zaranj, fără să li se opună vreo rezistenţă. Este prima capitala de provincie pe care au cucerit-o de la începutul unei ofensive, în luna mai.

    E o victorie prevestitoare. Perdeaua propagandei globaliste s-a destramat, prin gaurile ei se vede adevarata stare de spirit a poporului afgan. Dar si a soldatilor guvernamentali.

    Sustinerea populatiei pentru talibani creste rapid. E o cale grabnica de a opri razboiul, de a salva vieti si a preveni distrugeri. Demoralizati, soldatii nu mai opun rezistenta.

    Armata ar putea fraterniza cu talibanii, avand drept baza comuna Islamul. Puterea colaborationista de la Kabul s-ar putea confrunta pe neasteptate cu o cadere de tip domino.

    Un climat de fraternizare islamica generala, intre armata, talibani si populatie, va avea ca efect o pace “fulger”. Ar fi o performanta unica, demna de un Premiu Nobel pentru Pace.

  2. Domnule Premier nu noi trebuie sa vedem acest interviu interesant. L-as recomanda actualei clase politice romanesti, tuturor.
    Diriguitorilor U.E. le sta in gat comportamentul, atitudinea „rebelului” premier al Ungariei, Viktor Orban. In acest sens l-au „inventat” pe progresistul primar al Budapestei sa-l infrunte pe premierul cu coloana vertevrala.
    In timp ce la noi unii contesta evidentele, inregistrarile video si marturiile martorilor la hotiile de la alegeri, ne mint cu nonsalanta in fata, cei indrituiti sa ia masuri dorm in cizme. Romania dublului standard.

Lasă un răspuns