11 gânduri despre “Înregistrarea emisiunii „Subiectiv” de aseara

  1. AM URMARIT EMISIUNEA . PACAT CA PSD-UL NU VA CONSULTA SA IASA DIN ADORMIRE PINA NU BAGA TARA IN FALIMENT ACEST GUVERN DE NEOCOMUNISTI FARA SUFLET.

    • Întrebare la care Năstase știe răspunsul:Cine i a dat ac idee și chiar s aluptat cu el pe ea și de la ce a plecat?Ce rol a avut și Mitrea in ac proiect și cine a fost inițiatorul?

  2. Populistii gen USRisti au PLUSat o noua lozinca: „Vrem o tara ca afara!”. Eu nu stiu ce mai inseamna asta astazi, in afara de acel respect al autoritatilor fata de cetatean si o legatura de incredere intre cetateni si guvernanti sau functionari da stat. Eu, de exemplu, nu as vrea ca Romania sa fie „ca afara” in ce priveste noua ideologie care unformizeaza ca in comunism, si care creaza o singura, noua limba, cu cuvinte standard ce esti obligat sa le folosesti in functie de situatie, confirm instructiunilor venite de la „tovarasii” cei noi. Nu as vrea sa mi se spuna in tara mea ca eu sunt albul cel rau, si ca trebuie sa aplec grumul in fata reprezentantilor unor minoritati venite de aiurea, cu pretentii sa ne conduca.
    Romanii ar trebui sa fie stapini in tara lor. Mai e de lucru pina atunci…probabil o chestie generationala.

  3. A fost foarte interesantă emisiunea. Păcat că domnii de la PSD nu vă consultă mai des, măcar în cazul unor probleme importante pentru țară și pentru oameni. Felicitări domnule prim ministru. Cu respect,
    Adrian STĂLINESCU.

  4. Noul Buletin de Identitate romanesc nu va mai avea tricolorul pe el pentru ca „nu incape”. Poate incape curcubeul LGBT?
    Autoritatile fac „eforturi” sa multumeasca si capra si varza, adica sa existe si „sex” si „gen”, desi, iar, nu e clar daca incap ambele acolo, ca-i cardu’ mic. Trebuie sa vopsim gardul sa aratam ca suntem „EUR-openi”.

    https://www.mediafax.ro/social/sex-sau-gen-precizari-mai-despre-cartea-de-identitate-electronica-directorul-directiei-pentru-evidenta-persoanelor-afirma-ca-orice-optiune-este-posibila-20216836

  5. Da, din rău în mai rău! Cu o veche zicere, viitorul ne surâde ca o prăpastie! Între altele, am remarcat pe fb ca grupul Renew Europe postează chemări mobilizatoare și entuziaste (Hai la lupta cea mare, varianta actuala) exclusiv în limba engleză. Sa vedeți programele și manualele școlare! Poate ca pana prin 57 arătau asa!

  6. Controlul Globalistilor se transmite generational: Joe Biden l-a numit ambasador în Polonia pe fiul strategului global american Zbigniew Brzezinski

    Casa Alba l-a numit ambasador in Polonia pe avocatul Mark Brzezinski, fiul strategului global american Zbigniew Brzezinski, decedat in 2017, la 89 de ani. Numirea acestuia, care urmeaza sa fie confirmata de Senatul SUA, poate fi comentata in termeni dantesti: Lasciate ogni speranza, voi ch’intrate/ „Lăsați orice speranță, voi cei care intrați” (Dante Aligheri). Cheia politica a celebrelor cuvinte scrise la intrarea in Infern se potriveste ambelor medii, american si polonez. Ea se refera la transmiterea generationala a controlului Globalistilor asupra SUA, din care poporul american are slabe sanse sa iasa, si a influentei Globalistilor asupra politicii Poloniei, de care, de asemenea, polonezii nu au reusit inca sa se elibereze. In cel de-al doilea caz insa, insurgenta antinazista poate fi un prolog al unor pagini de istorie care urmeaza sa fie scrise. Varşovia şi-a exprimat deja rezerve puternice faţă de numirea lui Mark Brzezinski. Nesocotirea lor vor spori nemultumirile Poloniei, care recent a protestat faţă de decizia preşedintelui Biden de a accepta gazoductul Nord Stream 2. Dar, ca si in cazul fostului ambasador american in Romania Adrian Zuckerman, evreu de origine romana, SUA isi aplica netulburate strategia de a-si promova unilateralismul in relatiile bilaterale prin folosirea de imigranti provenind din tarile respective . Aceasta practica Globalista nu este vazuta cu ochi buni de Natiuni. Ca tari de origine ale acestor trimisi, ele se simt “tradate” de acestia, situatie determinata inevitabil de unilateralism. Cum suspiciunile erodeaza increderea, uzanta Globalista de a folosi impotriva Natiunilor imigranti din randurile acestora pe post de “ulii” devine tacit “non grata”. Acesti “ulii” ambasadoriali Globalisti amintesc intrucatva de pantera, leul și lupoaica din poemul dantesc, care il inconjoara pe erou si care este nevoit sa treaca prin infern pentru a iesi din padure. Varşovia, la rândul său, se confruntă cu critici din partea Washingtonului pe subiectul unui text de lege supus examinării în parlament, acuzat că “subminează mass-media independente”, documentul vizând în special canalul privat TVN, deţinut de grupul american Discovery Channel. Acuzatia si motivul, facute cunoscute in iulie de purtatorul de cuvant al diplomatiei americane Ned Price, reluate miercuri de un grup de senatori americani, sunt puerile, de tot rasul, prin pretentia ridicola ca ceea ce este Globalist ar fi … “independent”!!!

  7. Doamne !!!! multi ai in gradna Ta. Multi si de multe feluri. A tunat si i-a adunat, care mai de care „cu idei” …. Strigator la cer !!!
    Ultima gaselnita a celor cu minti mult prea „odihnite” si sigur vor mai urma si altele. Pana unde merge lipsa de bun simt (sa nu spun nesimtirea) ????
    Sa scoti tu, de pe actul de identitate cu care te legitimezi in lumea intreaga ca cetatean al Romaniei, tricolorul tarii, pentru care altii si-au dat viata, este mult peste puterea de intelegere a unui om cu mintea intreaga. Mai vii si spui ca este in faza de testare (specimen – 5.000 de buc,pentru care cheltuiesti niste bani si nu putini), pentru asa ceva sunt bani, dar sa-ti iei aparatura necesara incat sa faci un lucru cu cap (judecata) si care sa-ti permita sa pui si tricolorul tarii (rosu galben albastru) langa cel al UE (cum au facut alte tari) nu ai ?????.De ce pana acum s-a putut integra tricolorul in vechile carti de identitate si acum nu se mai poate ????? Ha! Auzi culoarea r o s i e nu permite ???? Nu va e rusine ??? Si apoi, de ce nu faci un sondaj de opinie inaintea „specimenului” ?.Cum pui C A R U L INAINTEA B O I L O R ????? Unde este presedintele acestei tari ?????? Cum sa permita asa ceva ???? Da, are alte preocupari (nu s-a desfintat inca SIJ) si…”Se plimba cu bicicleta” in sectorul curat, fara sobolani, deratizat, parcuri si locuri de joaca pentru copii „ca la carte”. Asta „Romanie normala” ??????.
    PS. Doamne !!! ma cuprinde groaza cand ma gandesc ca i-ar fi trecut cuiva prin c a p (daca-l are, ca de minte ce sa mai vorbesc) sa asocieze culoarea rosie din tricolorul tarii cu PeeSeeDeee. Oare pana acolo au ajuns ????????

  8. Trebuie sa recunosc, Canada este mult mai bine dezvoltata in ce priveste infrastructura si serviciile publice pentru cei cu disabilitati, si in special cei in scaun. Am vazut o singura persoana in scaun, care cersea la intersectie la Baba Novac. Unde se ascund oamenii cu disabilitati in Bucuresti si cum se descurca acestia intr-un oras care nu e deloc prietenos cu ei? Ce face Primarul General si Primarii de sectoare pentru ei? Pare ca sunt total uitati, iar pe Iohannis nu il intereseaza persoanele vulnerabile ci biciletele scumpe. Dar nu numai pe el. E parca lipsa de empatie a politicienilor din Romania fata de aceste categorii dezavantajate.

  9. In ce priveste Shengen, nu inteleg de ce Romania nu aplica masuri simetrice fata de Olanda si celelalte state UE care ne pun bete in roate de atitia ani!!!! De ce trebuie doar noi sa pierdem bani?
    Bine, sunt multe lucruri care pentru mine sunt „misterioase” in modul in care este Romania guvernata (sau mai bine zis „administrata” ca o colonie fara glas?).
    La fel cu statele care nu elimina regimul de vize pentru romani. Reciprocitate!

Lasă un răspuns