A avut loc Adunarea generală a Fundatiei Europene Titulescu

Ieri, a avut loc Adunarea generală a Fundatiei Europene Titulescu, desfăsurată in baza noului Statut al Fundatiei – confirmat de Tribunalul Bucuresti.

Ordinea de zi a cuprins prezentarea Raportului de activitate pe anul 2020 si alegerea noului Consiliu de conducere.

In cadrul dezbaterilor, au fost propuse noi proiecte de cercetare sau de actiune.

5 gânduri despre “A avut loc Adunarea generală a Fundatiei Europene Titulescu

  1. Domnule Presedinte, Adrian Nastase am onoarea sa va salut ! Intreb pentru mine, cine sunt membrii Fundatiei Europene Titulescu, ce criterii trebuie sa indeplineasca pentru a fi membru? Cu onoare si pretuire, Miroslav-Botosani

  2. In antiteza cu intalnirile de la FET, guvernantii o tin tot intr-o „armonizare”, „restructurare”, „modernizare”, digitalizare”, etc, constatam ca de fapt suntem intr-o minciuna continua si „speriat” multi, multi bani in detrimentul marii majoritati a cetatenilor, a puzderiei de votanti (profesori, medici, etc) ai „urmasilor bratienilor” si a reprezentantilor rezistenti.

  3. Sefu … acu mi-a picat fisa …

    8 iulie 2021 :
    Bibliorafturi, dosare și acte, majoritatea distruse de precipitații ori insecte, zac lângă Giroc, Timiș. Toate aparțineau companiei americane Bechtel, cea care a realizat doar 20% din Autostrada Transilvania pentru peste 1,4 miliarde de euro. Contractul cu americanii a fost reziliat acum 8 ani, fix când toată lungimea, 415 kilometri, trebuia să fie gata, iar între timp, dosarele la DNA fie au fost închise, fie disjunse.https://www.libertatea.ro/stiri/n-avem-autostrada-avem-acte-de-14-miliarde-de-euro-pe-camp-o-parte-din-arhiva-de-documente-bechtel-e-aruncata-in-containere-langa-timisoara-3637255

    Ca sa rezum : Din autostrada s-a finalizat o singură bucată, cea de la Turda la Gilău, județul Cluj, adică 52 de kilometri

    Este ca … nici mneavoastra nu vedeti enorma ENORMITATE ?
    C’asa-i construita perceptia umana – uneori ce e prea ENORM nu se percepe ….

    Deci , care e ENORMITATEA ?

    ASTA ca :
    Pe 1 decembrie 2009 a fost deschis primul tronson al autostrazii. Este vorba despre primii 42 de kilometri din Autostrada Transilvania care au fost inaugurati în prezenţa premierului interimar de atunci Emil Boc şi Ministrului interimar al Transporturilor, Radu Berceanu.

    Zisul tronson a fost obectul unui pariu intre Mircea Badea si demiBoc . Badea a declarat pe la inceputul anului 2009 ca, daca se finalizeaza lucrarile respective pana la 1 decembrie, va merge costumat cu pene pe partea dorsala in Piata Victoriei din Capitala. si A MERS:
    https://s2.ziareromania.ro/?mmid=1f6ad4f3a7682903d

    Deci autostrada aia a tinut nu de „coruptie” ci de bazdacii politici ai unor lideri „europenei” . Ca sa il vada pe Mircea cu pene in fund .. da, se facu trinsonu.
    Apoi ca cand unu au mai aviut asa un enteres politic …. nexam autsrdada, banii rispiti, contract de negasit , samd etc .

    Asta este enormitatea ce ne scapa – ca s-a pitut ptr marea miza politica „badea cu pene-n fund” s-a putut!!!!

    E greu de inghitit, nu ?!!

Lasă un răspuns