A murit George Ciamba

A murit, la doar 55 de ani, ambasadorul României in Grecia, George Ciamba. Un distins diplomat, cu o cariera remarcabilă.

In calitate de ministru, l-am angajat in 1990 in Ministerul Afacerilor Externe. A urcat treptele diplomatice cu profesionalism. In 2003, l-am numit secretar de stat pentru afaceri globale in MAE. Ulterior, ne-am intâlnit de multe ori, inclusiv la Fundatia Europeană Titulescu.

Era bolnav de mai multi ani. Ultima data l-am intalnit inainte să plece din nou la Atena.

Acum, a plecat de tot. Dumnezeu să-l odihnească!

Condoleante familiei.

8 gânduri despre “A murit George Ciamba

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca! Era un om adevarat, dadea binete tuturor colegilor, avea mereu o vorba buna, si era mereu cu zambetul pe buze. Imi pare rau ca s-a dus prea devreme. Cea mai buna masura a dv. a fost aceea de a reinnoi personalul MAE si de a aduce oameni noi, seriosi si cu dragoste de tara.

  2. Sincere condoleanțe! Dar, dacă era în fază terminală, cum de cei de la MAE l-au trimis și menținut într-un post atât de dificil și complex precum cel de la Atena?!

  3. Domnul a hotarat ca Excelenta sa ambasadorul George Ciamba sa ne reprezinte in ceruri. Aici pe Pamant a facut-o cu mult profesionalism, demnitate si animat de patriotism. Condoleante indureratei familii si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Lasă un răspuns